9. Fedor Chalov
- figurehead4
-
- Caballo Viejo
Re: 9. Fedor Chalov
Αλλο ενα και φτανεις τις επιδοσεις του τανζανικου λεοντα. Μεχρι τοτε για μενα θα εισαι λιγος.
Εχουμε φορ και ας μη τον πιστευει η πλειοψηφια. Θα το δειτε.
Y.γ. Ελπιζω να τον ξαναδουμε βασικο την Κυριακη. Μονο ετσι θα παρει τα πανω του. Με μια μεσα μια εξω δουλεια δεν γινεται στα φορ.

Εχουμε φορ και ας μη τον πιστευει η πλειοψηφια. Θα το δειτε.
Y.γ. Ελπιζω να τον ξαναδουμε βασικο την Κυριακη. Μονο ετσι θα παρει τα πανω του. Με μια μεσα μια εξω δουλεια δεν γινεται στα φορ.
-
Αυτό το μέχρι το 60' βρέξει χιονίσει, ανεξαρτήτου απόδοσης ή αποτελέσματος...έχω την εντύπωση ότι είναι το μεγαλύτερο αντικουκου για τους επιθετικούς
Στα ψυχρά κλίματα, δουλεύει καλύτερα ο κινητήρας του
Το γκολ του, μου θύμισε γκολ του Πριγιο
Το γκολ του, μου θύμισε γκολ του Πριγιο
Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινησει βασικος τοσο με Καλλιθεα οσο και με Αιγαλεω. Ετσι θα αυξηθουν οι πιθανότητες να βρει σερι γκολ και να ανεβει η ψυχολογια του. Βεβαια ο Λου δινει μεγαλη σημασια στις ισορροπιες, οποτε προβλεπω Τισουνταλι με Καλλιθεα, Μπράντον με Αιγάλεω.
- figurehead4
Το δήλωσε κιόλας το παιδί, θέλει να παίξει και στο επόμενο. Δίψα για να βρει ρυθμό, γαμώ τις ισορροπίες μου. Μακάρι να ξεκινήσει την Κυριακή να πάρει μπρος επιτελους
- Amsterdamer_87
- Jean Valjean
Φυσικά δεν είναι παλτό!
Το παιδί ξέρει μπάλα και αυτό φαίνεται στις επαφές του.
Απλώς χρειάζεται, όπως γράφει και ο φίλος Γερασίμου πιο πάνω, να γίνει πιο agressive.
Πιστεύω ότι όταν προσαρμοστεί για τα καλά τότε θα χαλαρώσει ψυχολογικά και όλα θα είναι πιο εύκολα. Και πιο agressive θα γίνει και πολλά γκολ θα βάζει.
Το παιδί ξέρει μπάλα και αυτό φαίνεται στις επαφές του.
Απλώς χρειάζεται, όπως γράφει και ο φίλος Γερασίμου πιο πάνω, να γίνει πιο agressive.
Πιστεύω ότι όταν προσαρμοστεί για τα καλά τότε θα χαλαρώσει ψυχολογικά και όλα θα είναι πιο εύκολα. Και πιο agressive θα γίνει και πολλά γκολ θα βάζει.