Υπερβολές.PAOK1LIFE έγραψε:Ιστορικά ίσως η χειρότερη εμφάνιση στην Ευρώπη. Αν ήταν άλλη ομάδα μπορεί να μην έριχνε καν ρυθμό και να συνέχιζε μέχρι τον διασυρμό.
Σε κάτι φλοκια από κάτι Ντέμπρετσεν και Χέρενφεν ήμουν μέσα.
Υπερβολές.PAOK1LIFE έγραψε:Ιστορικά ίσως η χειρότερη εμφάνιση στην Ευρώπη. Αν ήταν άλλη ομάδα μπορεί να μην έριχνε καν ρυθμό και να συνέχιζε μέχρι τον διασυρμό.
επειδη δεν παρακολουθώ τις αξιεςvs40 έγραψε:Συγχαρητήρια σε όλους για την Ευρωπαϊκή μας πορεία. Ήταν μια εμφάνιση καλή, και παίξαμε το ποδόσφαιρό μας. Πραγματικά ο αντίπαλος είχε πολύ ποιότητα. Σχεδόν κάθε τους παίκτης ήταν πιο αθλητικός, ενώ είχαν και εξαιρετική ποιότητα στις πάσες, στην τακτική τους και στις ατομικές ενέργειες. Θεωρώ ότι το transfermarket δεν αποτυπώνει με τίποτα την πραγματικότητα. Η αντίπαλος θα έπρεπε να έχει πολύ μεγαλύτερη αξία.
Αυτό είναι σωστό. Είναι μια ομάδα που είναι δύο επίπεδα πιο πάνω από μας σε ταχύτητα και αντοχή. Γενικά μια αθλητική ομάδα. Αν και δεν νομίζω ότι το πάθημα θα γίνει μάθημα. Η πορεία ήταν καλή και έτσι όπως είναι δομημένη η ομάδα αυτό είναι και το ταβάνι της στην ευρώπη.AlxNeapoli1 έγραψε:Δεν πειραζει. Η Μπριζ μας δειχνει τι παικτες πρεπει να εχεις. Μπραβο για την πορεια
Εμεις δηλ δεν μπορουμε ποτέ να παιξουμε σφιχτα;beyes4 έγραψε:Θελαμε αλλά δεν μπορουσαμε.Μόνο με κλεφτοπόλεμο ειχαμε καποιες ελπίδες,αλλά προτιμήσαμε το 'γιούργια'.Βουτυρο στο ψωμί τους...PAOK_Antarctica έγραψε:Νομίζω μετα από 180 λεπτά ήταν εμφανές ότι δεν μπορούσαμε.beyes4 έγραψε:Πονάει όταν μπορείς και δεν το καταφέρνεις.Όταν δεν μπορείς,το αποδέχεσε ψυχρά και συνεχίζεις.
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ολυμπιακό
Τώρα αν νομίζετε ότι μπορούσαμε επειδή τους λένε Μπριζ και όχι Μπαρτσελόνα, απλά κοιτάξτε τι κάνανε στην Ευρώπη πέρσυ και φετος
ΑποστόληςΑ έγραψε:O γαύρος θα παίξει παράταση.
Φίλε εμείς είτε παίζουμε με την κολοπετινιτσα ή με την Ρεαλ το ίδιο σύστημα το ίδιο στυλ. Δεν αλλάζουμε ούτε κάλτσες. Αστο αλλά σήμερα δεν φταίει ο προπονητής . Να και η Πιλσεν το πήγε στο πούλμαν και πάλι δεν.iremidynami 4+ έγραψε:
Εμεις δηλ δεν μπορουμε ποτέ να παιξουμε σφιχτα;
Με 3 χαφ η με 5 αμυντικους;
Ποτε δεν θα αλλαξουμε σχηματισμο για να προσαρμοστουμε στον αντιπαλο;
Τεραστιους χωρους δωσαμε στην αμυνα μας σε σντιπαλους σαϊτες.
Με τον τροπο που παιξαμε, φυσιολογικο το αποτελεσμα.