19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Re: 19. Jonathan "Jonny" Castro Otto
Είχε υπογράψει συμβόλαιο με αυτόματη ανανέωση. Αν είναι να τα καταργήσουμε τα συμβόλαια
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίσει πρωτίστως είναι πως βλέπουμε άλλον έναν ξενερωμένο παίχτη της ομάδας, τα συμβόλαια πάνε σε δεύτερη μοίρα σε τέτοιες καταστάσεις! ( θα τα ρίξουμε όμως στην γυναίκα του που προφανώς δεν τις αρέσουν τα σουβλάκια στην συμπρωτεύουσα )
Όπως και να έχει όμως, οι εικόνες αυτές με τα "συμβόλαια" που σπάνε έτσι απλά, δείχνουν προς τα έξω μια ασόβαρη διοίκηση, ένα τοξικό κλίμα και γενικά ένα ερωτηματικό προς όλους τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ, γενικώς ΔΕΝ είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Όπως και να έχει όμως, οι εικόνες αυτές με τα "συμβόλαια" που σπάνε έτσι απλά, δείχνουν προς τα έξω μια ασόβαρη διοίκηση, ένα τοξικό κλίμα και γενικά ένα ερωτηματικό προς όλους τους υποψήφιους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν να έρθουν στον ΠΑΟΚ, γενικώς ΔΕΝ είναι σοβαρά πράγματα αυτά.
Νομίζω έχει ξενερώσει με τη διαχείριση του προπονητή , για αυτό θέλει να φύγει.
- potamda
- Bet Guru 2023
Ξενερωμένος ο Όττο;
Από πού προκύπτει αυτό;
Δηλαδή τον βλέπετε να παίζει αδιάφορος ή χαλασμένος;
Από πού προκύπτει αυτό;
Δηλαδή τον βλέπετε να παίζει αδιάφορος ή χαλασμένος;
Εγώ έχω μάθει ότι η γυναίκα του έχει δυσαρεστηθεί από τη διαχείριση που κάνει ο Λουτσέσκου στον άντρα της αλλά και σε άλλους παίκτες της ομάδας ( πχ Ντεσπόντοφ που τον έχει χαντακώσει) και πιέζει το παίκτη να φύγουν.
Είναι έξαλλη.
Είναι έξαλλη.
- ΑποστόληςΑ
Εμένα πάντως δεν θα με πειράξει αν φύγει στο τέλος της σεζόν. Καλό δεξί μπακ, αλλά όχι κάτι φοβερό.
- potamda
- Bet Guru 2023
Θα συμφωνήσω Αποστόλη, καλός παίκτης, αλλά όχι αναντικατάστατος. Ιδίως αν σκεφτούμε τα χρήματα που παίρνει και την ηλικία του σε σχέση με τους τραυματισμούς του.
Το αιώνιο ερώτημα είναι αν έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα καταφέρουμε να βρούμε καλύτερο στη θέση του ή θα μείνουμε με βασικό τον Σάστρε.
Το αιώνιο ερώτημα είναι αν έχουμε εμπιστοσύνη ότι θα καταφέρουμε να βρούμε καλύτερο στη θέση του ή θα μείνουμε με βασικό τον Σάστρε.
Ας παει οπου γουσταρει. Και ο αλλος που δηλωνε ξενερωμενος και εβαλε μπροστα την οικογενεια του για να φυγει, τελικα εχασε την πιο γαματη σεζον ολων των εποχων.Eagle1980 έγραψε:θα πάει για κανα εξάμηνο στην Αλαβές για οικογενιακούς λόγους και τον Ιανουάριο στον Βάζελο...
Οποιος θελει. Οποιος δεν θελει αντιο. Σε αυτο ειμαι με τον Ιβαν 100%.
Παρεπιπτοντως....συμφωνω με τον Αποστολη. Αν και η δικη μου γνωμη δεν εχει και τοσο αξια γιατι με λες και προκατειλημενο με τον συγκεκριμενο.
Αλλα οκ...τι σχεση μπορει να εχει αυτος ο παικτης με τον Ματος πχ, με τον Λινο η ακομα ακομα και με τον καλο Μπαμπα; Συγχρονο ακραιο μπακ δεν ειναι με την καμια. Πολυ δυνατος αμυντικα, ξερει να βαζει το κορμι του, εχει γενικα καλο κοντρολ της μπαλας, αλλα για το θεο...ενα οβερλαπ του να δω που να καταληγει σε σωστη τελικη ενεργεια ειτε σεντρα, ειτε πασα ειτε σουτ και τι στον κοσμο...
Πρώτη φορά θα ξανασυμβείEagle1980 έγραψε:θα πάει για κανα εξάμηνο στην Αλαβές για οικογενιακούς λόγους και τον Ιανουάριο στον Βάζελο...

Όπως οι άλλοι κάθονται στα συμβόλαια και πληρώνονται ή ζητάνε και το υπόλοιπο του συμβολαίου για να φύγουν, ας δώσει και αυτός πίσω στην ομάδα ένα ποσό ίσο με τα λεφτά που έλαβε όσο καιρό έκανε αποθεραπεία ή θα λάμβανε τον επόμενο χρόνο
Τα συμβόλαια δεσμεύουν και τους 2 συμβαλλόμενους, όχι μόνο τον ένα
Επίσης, αυτό που επικαλούνται οικογενειακούς λόγους για να αποδεσμευτούν και μετά επιστρέφουν σε άλλες ελληνικές ομάδες όπως ο Ίνγκασον, έπρεπε να προβλέπεται σε κάποια ρήτρα τουλάχιστον τριετούς διάρκειας, έτσι ωστε να μην μπορούν να επιστρέψουν σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα
Χθες στους 24 αναφέρθηκε πως Παρασκευή βράδυ υπήρχε ενημέρωση οτι ο Όττο δε θα ήταν αποστολή ενόψει του αγώνα με την άεκ γιατί δεν ήθελε να παίξει προκειμένου να μην πιάσει το όριο συμμετοχών που του ανανεώνει αυτόματα το συμβόλαιο.
Όταν γράφουμε εδώ και καιρό ότι ως τώρα δεν υπάρχει γκρουπ ομάδας που να κοιτάζουν όλοι προς μία κατεύθυνση (κάτι που το είπε και ο προπονητής σε πρόσφατη ευρωπαϊκή συνέντευξη) η περίπτωση του Όττο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατάστασης.
Ένας από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας 2 μέρες πριν από ένα σημαντικότατο αγώνα δεν είχε το νου του καν να παίξει. Και έπρεπε να μιλήσει απ' ευθείας με τον Σαββίδη για να πειστεί.
Πριν φτάσουμε λοιπόν να κρίνουμε τον προπονητή ας έχουμε στο νου μας ότι υπάρχουν ένα κάρο πράγματα πριν να μπει η ομάδα να παίξει.
Με πόσο καθαρό μυαλό θα παίζει άραγε ο Όττο από εδώ και πέρα.
Για τον Μπράντον, τα είπε ο προπονητής ότι είναι μπερδεμένος.
Ο Τάισον αν έχει πάρει απόφαση πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο πόσο θα πιέζει τον εαυτό του
Ο Κωνσταντέλιας, τι θα σκέφτεται άραγε αν έχει διάθεση να φύγει το καλοκαίρι;
Ο Κοτάρσκι δε θυμίζει λίγο τον περυσινό Μπρινιόλι όταν ήταν μπερδεμένος για το που θα συνεχίσει; Αν έχει πάρει απόφαση να φύγει;
Και όλα αυτά πόσο μεγεθύνθηκαν από το πάρκινγκ;
Προσέξτε, ερωτήματα θέτω. Δε λέω πως όλα αυτά συμβαίνουν με βεβαιότητα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών.
Σίγουρα όμως ξέρουμε για Μπράντον και για Όττο πλέον.
Γι'α αυτό λέμε πως πρωταρχικός στόχος είναι γίνει η ομάδα ξανά γκρουπ. Να καθοριστεί ποιοι μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν.
Πως μου το έγραψε χθες ο Καρπουζάς στο τόπικ του προπονητή.. " δεν θα ειναι το ιδιο αν η ... ανταποκριση ...των παικτων ειναι μικροτερη του 70% του συνολου...εδω ειναι καθαρα πρωτα ευθυνη των ιδιων των παικτω και μετα του προπονητη...".
Όταν γράφουμε εδώ και καιρό ότι ως τώρα δεν υπάρχει γκρουπ ομάδας που να κοιτάζουν όλοι προς μία κατεύθυνση (κάτι που το είπε και ο προπονητής σε πρόσφατη ευρωπαϊκή συνέντευξη) η περίπτωση του Όττο είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της κατάστασης.
Ένας από τους βασικότερους παίκτες της ομάδας 2 μέρες πριν από ένα σημαντικότατο αγώνα δεν είχε το νου του καν να παίξει. Και έπρεπε να μιλήσει απ' ευθείας με τον Σαββίδη για να πειστεί.
Πριν φτάσουμε λοιπόν να κρίνουμε τον προπονητή ας έχουμε στο νου μας ότι υπάρχουν ένα κάρο πράγματα πριν να μπει η ομάδα να παίξει.
Με πόσο καθαρό μυαλό θα παίζει άραγε ο Όττο από εδώ και πέρα.
Για τον Μπράντον, τα είπε ο προπονητής ότι είναι μπερδεμένος.
Ο Τάισον αν έχει πάρει απόφαση πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο πόσο θα πιέζει τον εαυτό του
Ο Κωνσταντέλιας, τι θα σκέφτεται άραγε αν έχει διάθεση να φύγει το καλοκαίρι;
Ο Κοτάρσκι δε θυμίζει λίγο τον περυσινό Μπρινιόλι όταν ήταν μπερδεμένος για το που θα συνεχίσει; Αν έχει πάρει απόφαση να φύγει;
Και όλα αυτά πόσο μεγεθύνθηκαν από το πάρκινγκ;
Προσέξτε, ερωτήματα θέτω. Δε λέω πως όλα αυτά συμβαίνουν με βεβαιότητα στο μυαλό των ποδοσφαιριστών.
Σίγουρα όμως ξέρουμε για Μπράντον και για Όττο πλέον.
Γι'α αυτό λέμε πως πρωταρχικός στόχος είναι γίνει η ομάδα ξανά γκρουπ. Να καθοριστεί ποιοι μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν.
Πως μου το έγραψε χθες ο Καρπουζάς στο τόπικ του προπονητή.. " δεν θα ειναι το ιδιο αν η ... ανταποκριση ...των παικτων ειναι μικροτερη του 70% του συνολου...εδω ειναι καθαρα πρωτα ευθυνη των ιδιων των παικτω και μετα του προπονητη...".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Τετ 05 Φεβ 2025, 10:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν εξετάζω για ποιο λόγο θέλει να φύγει ο παίκτης και αν τελικά μείνει ή φύγει όμως παρατηρώ πως ο Ιβαν συμπεριφέρεται απέναντι σε όλους σαν να ήταν παιδιά του.
Τους κατανοεί και προπάντων γνωρίζει ότι έτσι με αυτόν τον τρόπο χτίζει την φήμη της ομάδας.
Να μην ξεχνάμε ότι ινγκασσον και σφιντέρσκι πριν πάνε στον βάζελο διευρένησαν την πιθανότητα αν τους θέλουμε πίσω.
Να ΜΗΝ ξεχνάμε τον μειτέ που ο βάζελος τον είχε κλεισμένο και με ένα τηλεφώνημα άλλαξε δρομολόγιο.
Δεν πρέπει σε οτιδήποτε συμβαίνει στην ομάδα μας να το αντιμετωπίζουμε με αρνητισμό .
Συγκρίνετε την διαφορά συμπεριφοράς διοίκησης ΠΑΟΚ και γαύρου και λοιπών.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Τους κατανοεί και προπάντων γνωρίζει ότι έτσι με αυτόν τον τρόπο χτίζει την φήμη της ομάδας.
Να μην ξεχνάμε ότι ινγκασσον και σφιντέρσκι πριν πάνε στον βάζελο διευρένησαν την πιθανότητα αν τους θέλουμε πίσω.
Να ΜΗΝ ξεχνάμε τον μειτέ που ο βάζελος τον είχε κλεισμένο και με ένα τηλεφώνημα άλλαξε δρομολόγιο.
Δεν πρέπει σε οτιδήποτε συμβαίνει στην ομάδα μας να το αντιμετωπίζουμε με αρνητισμό .
Συγκρίνετε την διαφορά συμπεριφοράς διοίκησης ΠΑΟΚ και γαύρου και λοιπών.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Marsante καλοί οι προβληματισμοί αλλά καλό είναι να μην γινόμαστε και ισοπεδωτικοί. Ο κοταρσκι δεν έχει καμία σχέση με τον μπρινιολι. Η ομάδα είναι χάλια, αλλά χάνεται το μέτρο. Ακούμε για υπέρβαρο Μειτε χωρίς στοιχεία, ακούμε για ντεφορμέ ντελια, που έχει τα καλύτερα νούμερα και εικόνα της καριέρας του σε ροή αγώνα , μην ακούμε τώρα και ότι ο κοταρσκι είναι μπερδεμένος. Ακόμα και αυτό που ακούμε ότι ο Τάισον είναι κακός λόγω ηλικίας φέτος, δεν ξέρω αν είναι βάσιμο, γιατί δεν διακρίνω έλλειμμα ενέργειας και αθλητικότητά. Η ομάδα δεν έχει άξονα (ηγέτη στοπερ, ηγέτη χαφ , σέντερ φορ) + το έλλειμα βάθους σε άλλες θέσεις που αναδεικνύεται από το πέμπτη κυριακή + λάθη λουτσεσκου στην διαχείριση. Αν κατέβουμε εγώ κι εσύ χαφ στο επάνω ματς ο ΠΑΟΚ θα φάει 10 γκολ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κοταρσκι ή ο ντελιας είναι κακοί.
- buffalobill4
Οδηγός για εμάς πρέπει να είναι η υπόθεση Γιονι Ότο. Η ομάδα θα πρέπει να στοχεύει σε παίκτες που θέλουν να έρθουν. Αυτοί με την σειρά τους θα σπάνε τα συμβόλαια με τις ομάδες τους για οικογενειακους λόγους και έτσι δεν θα χρειαστεί να ξαναπληρωσουμε για μεταγραφή.
-
Από την αρχή της χρονιάς αμάν το πως θα φύγω είναι. Ηρθε μετά από δύο χιαστούς και από σκηνικό που τον είχαν θέσει εκτός ομάδας στην Γουλβς. Παρά πολύ καλός παίκτης από την μέση και πίσω, μέτριος από την μέση και μπροστά αλλά εγώ θέλω πάρα πολύ να μείνει και μακάρι να μείνει, ελπίζω να είναι πιέσεις για αύξηση στο συμβόλαιο του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τετ 05 Φεβ 2025, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.