8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από Napoli4 »

VfB v2 έγραψε:Δεν μπορούσαμε να πουλήσουμε δλδ τον 22χρόνο Γκορντεζιάνι για 200χιλ; Που ήταν και σκόρερ με μια μαγική ενέργεια σε ένα φιλικό κόντρα στην Γκεντ. Ενω οι Ουεντραόγκο και χατζιστραβός, 24 και οι δύο. Τζαμπε στας Σερρας. Απο 500χιλ στο τρανσφερμαρκτ και οι δύο σήμερα που μιλάμε.

Εαν χαλάσει η μεταγραφή για μικροποσό το δηλώνω θα φάω πέρμα μπαν. Κανουν χαρίτσες δεξια και αριστέρα και μετά δυσκολεύουν οι μεταγραφές για μικροποσά.

Να εύχονται να είναι αρδιά. Μονο αυτό λέω.
Ρε αδερφέ...
Αυτοί οι παίκτες πάνε σε ομάδες που δεν έχουν την δυνατότητα να δώσουν τα 200χιλ. Είναι της τάξης των παικτών που φεύγουν ελεύθεροι και κρατάς στην καλύτερη ποσοστό ή ρήτρα επαναγοράς. Μιλάμε για συμβόλαια που μέχρι να φύγουν από εδώ δεν έχουν συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, παρά σε ομάδες Β Εθνικής, είτε ως δανεικοί, είτε στον ΠΑΟΚ Β. Πουλάει ομάδα Β Εθνικής με 200 χιλιάρικα παίκτες; Σπάνια έως ποτέ...

Αν ένας παίκτης πάει δανεικός σε σοβαρή ομάδα (πχ Μιχογεβιτς) ή αν γράψει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (πχ Χατζηισαιας) τότε η ομάδα θα πάρει λεφτά...

Για ποιες χάρες λες... Που αν ο ΠΑΟΚ κοστολογουσε με αυτά τα ποσα τον Ουεντραογκο ο Πανσερραϊκός θα έλεγε ευχαριστω καλύτερα να δώσω 200Κ για έναν Καρλίτος που θα με ανεβάσει και επίπεδο... Να ξέρουμε τι λέμε και που κινείται η ποδοσφαιρική αγορά...

Τώρα αν μου πεις να πάει δανεικός ο Ουεντραογκο στη Β Γαλλίας που δυνητικά μπορεί να φέρει πίσω κάποια χρήματα αν πιάσει, μαζί σου. Αλλά να ζητάς από τον κάθε Πανσερραϊκό να σου δώσει 200χιλιαρικα για αγορά, νομίζω είναι στην καλύτερη ουτοπικό..
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Logistis έγραψε:Δεν ξερουμε αν η διαφορά είναι μικροποσό. Μπορεί η διαφορα να είναι στα 500χιλ. Σου φαίνεται μικροποσό;
Δεν ξέρω ρε συ Λογιστή. Διάβασα το μήνυμα και έπαθα ptsd. 31 Αυγουστου, 50χιλιάρικα, δεν απαντάει ο ΤΔ. κλπ κλπ... Ας του δώσουν ενα απο τα υψηλότερα συμβόλαια με κάνα μπόνους. Ας ξεφορτοθούν το καλοκαίρι και κανα δύο βαρίδια του τύπου Φιλίπε και Κουαλιάτα. Μπορεί να γίνει και καμία πώληση τζόλη. Ο θεός να βάλει το χεράκι του.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο βαζελος δίνει 1.6 στον Μαξίμοβιτς. Αν είσαι ο Μειτε το βλέπεις και ζητάς παρόμοια λεφτά.

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Napoli4 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:Δεν μπορούσαμε να πουλήσουμε δλδ τον 22χρόνο Γκορντεζιάνι για 200χιλ; Που ήταν και σκόρερ με μια μαγική ενέργεια σε ένα φιλικό κόντρα στην Γκεντ. Ενω οι Ουεντραόγκο και χατζιστραβός, 24 και οι δύο. Τζαμπε στας Σερρας. Απο 500χιλ στο τρανσφερμαρκτ και οι δύο σήμερα που μιλάμε.

Εαν χαλάσει η μεταγραφή για μικροποσό το δηλώνω θα φάω πέρμα μπαν. Κανουν χαρίτσες δεξια και αριστέρα και μετά δυσκολεύουν οι μεταγραφές για μικροποσά.

Να εύχονται να είναι αρδιά. Μονο αυτό λέω.
Ρε αδερφέ...
Αυτοί οι παίκτες πάνε σε ομάδες που δεν έχουν την δυνατότητα να δώσουν τα 200χιλ. Είναι της τάξης των παικτών που φεύγουν ελεύθεροι και κρατάς στην καλύτερη ποσοστό ή ρήτρα επαναγοράς. Μιλάμε για συμβόλαια που μέχρι να φύγουν από εδώ δεν έχουν συμμετοχή στην πρώτη ομάδα, παρά σε ομάδες Β Εθνικής, είτε ως δανεικοί, είτε στον ΠΑΟΚ Β. Πουλάει ομάδα Β Εθνικής με 200 χιλιάρικα παίκτες; Σπάνια έως ποτέ...

Αν ένας παίκτης πάει δανεικός σε σοβαρή ομάδα (πχ Μιχογεβιτς) ή αν γράψει συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (πχ Χατζηισαιας) τότε η ομάδα θα πάρει λεφτά...

Για ποιες χάρες λες... Που αν ο ΠΑΟΚ κοστολογουσε με αυτά τα ποσα τον Ουεντραογκο ο Πανσερραϊκός θα έλεγε ευχαριστω καλύτερα να δώσω 200Κ για έναν Καρλίτος που θα με ανεβάσει και επίπεδο... Να ξέρουμε τι λέμε και που κινείται η ποδοσφαιρική αγορά...

Τώρα αν μου πεις να πάει δανεικός ο Ουεντραογκο στη Β Γαλλίας που δυνητικά μπορεί να φέρει πίσω κάποια χρήματα αν πιάσει, μαζί σου. Αλλά να ζητάς από τον κάθε Πανσερραϊκό να σου δώσει 200χιλιαρικα για αγορά, νομίζω είναι στην καλύτερη ουτοπικό..
Νάπολι προφανώς και δεν αναφέρομαι σε ομάδες τύπου Πανσεραικού. Στις β και γ εθνικές του τοπ5 όμως γίνονται συχνά τέτοιες μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος, που ίσως να έβαλε ταβάνι στα 1.2-1.3 για συμβόλαιο προς τον Μεϊτέ, αλλά δεν είχε πρόβλημα να δώσει 1 εκατομμύριο για έναν χρόνο στον Μάρκος Αντόνιο;

Που δεν λέω πως είναι κακός παίκτης, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να σταθεί σε δυάδα στα χαφ, (η Λάτσιο παίζει με τρεις) κάτι που το έδειξε ξεκάθαρα όσο αγωνίστηκε.

Τέλος πάντων, ότι σας φωτίσει ο Θεός.

Υ.Γ. Αν ήμουν Μεϊτέ, δεν παίζει να ζητούσα κάτω από 1.5 καθαρά το χρόνο. Δεν γίνεται να βλέπω τη διαφορά που έχω από τους υπόλοιπους και τα συμβόλαια που δίνουν οι ανταγωνιστές στα χαφ τους και να ζητήσω λιγότερα.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ακριβώς. Κάποια εδω μέσα γράφαμε ότι 4 χρόνια Μαξίμοβιτς + 1 Μ μπόνους θα βγει φθηνότερο από 4 χρόνια Μειτε + ρήτρα. Η ΠΑΕ έβγαλε διαρροή για να κρυφτεί για το θέμα Μαξίμοβιτς ότι θα κλείσει Μειτε. Τεσπά να χάσεις Μαξίμοβιτς και καλοκαίρι Μειτε δείχνει ότι δεν έχεις πραγματικές βλέψεις πρωταθλητισμού αλλά περιμένεις να σου κάτσει όπως φετος

Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Όσο δεν γνωρίζουμε αν τη νέα σεζον θα παίζουμε στην Ευρώπη,δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσει ο Μεϊτε.Μην τρελαίνεστε.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Εγώ την πρόβλεψη ότι θα πάμε με τσιγγαρα οζντοεφ στα προκριματικά την έκανα. Επίσης το θέμα με την Ευρώπη ας το κοιτούσε η ΠΑΕ τον χειμώνα. Πήρε πολλά ρίσκα το περσινό καλοκαίρι που της βγήκαν και ένα αλλά μεγάλο ρίσκο το χειμώνα που δεν της βγήκε καθολου.

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Blackgr4 έγραψε:Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος, που ίσως να έβαλε ταβάνι στα 1.2-1.3 για συμβόλαιο προς τον Μεϊτέ, αλλά δεν είχε πρόβλημα να δώσει 1 εκατομμύριο για έναν χρόνο στον Μάρκος Αντόνιο;

Που δεν λέω πως είναι κακός παίκτης, αλλά δεν νομίζω πως μπορεί να σταθεί σε δυάδα στα χαφ, (η Λάτσιο παίζει με τρεις) κάτι που το έδειξε ξεκάθαρα όσο αγωνίστηκε.

Τέλος πάντων, ότι σας φωτίσει ο Θεός.

Υ.Γ. Αν ήμουν Μεϊτέ, δεν παίζει να ζητούσα κάτω από 1.5 καθαρά το χρόνο. Δεν γίνεται να βλέπω τη διαφορά που έχω από τους υπόλοιπους και τα συμβόλαια που δίνουν οι ανταγωνιστές στα χαφ τους και να ζητήσω λιγότερα.
Δικιο εχεις κ δεν ειναι μονο αυτο π γραφεις
Ο Μεϊτε εχει συμβολαιο με τη Μπενφικα μεχρι το 2026 π ειναι 2 εκ ευρω το χρονο
Προφανως δεν προκειται να χαρισει τα 4 εκ π εχει να λαμβανει στα επομενα 2 χρονια

Ακομα κ με 1,5 εκ το χρονο να συμφωνησει με εμας, τοτε αυτο σημαινει οτι υπολειπεται ενα ποσο της ταξης του 1 εκ που καπως η Μπενφικα θα πρεπει να το καλυψει στον παικτη ή τελοσπαντων θα ειναι ενα δυσκολο στοιχειο των διαπραγματευσεων μεταξυ ημων, της Μπενφικα κ του ιδιου του παικτη

Εμεις τωρα ως δανεικο π τον εχουμε, του καλυπτουμε μολις το 50% περιπου του συμβολαιου π εχει στη Μπενφικα
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι 2 εκατομμύρια, τι 1 εκατομμύριο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα τα πάρει, έτσι λέει ο κύριος Κωνσταντίνος Ραπτόπουλας.
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ο Μειτε είναι παιχταρας και η ομάδα στα χαφ έχει ένα συνήθειο να μην αγοράζει τους παιχταραδες δανεικούς στα χαφ. Επίσης οι αντίπαλοι έχουν Πινέδα, Μαξίμοβιτς αν θες να είσαι ισότιμος διεκδικητής κρατάς Μειτε. Αλλιώς πουλα τα 3 Κ , Μπαμπά και Ζιβκοβιτς για να μην έχουμε ούτε εμείς απαιτήσεις αλλά ούτε και να ξενερώνουν όσοι μένουν που θα έχουν ταβάνι την Τετάρτη θεση

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τι 2 εκατομμύρια, τι 1 εκατομμύριο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα τα πάρει, έτσι λέει ο κύριος Κωνσταντίνος Ραπτόπουλας.
Καλα ενταξει
Ας παει να παρει κανενα αυτοκινητο της προκοπης αυτος
Ακομα με την μπακατελα το σεατ τριγυριζει?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

cartman έγραψε:Ο Μειτε είναι παιχταρας και η ομάδα στα χαφ έχει ένα συνήθειο να μην αγοράζει τους παιχταραδες δανεικούς στα χαφ. Επίσης οι αντίπαλοι έχουν Πινέδα, Μαξίμοβιτς αν θες να είσαι ισότιμος διεκδικητής κρατάς Μειτε. Αλλιώς πουλα τα 3 Κ , Μπαμπά και Ζιβκοβιτς για να μην έχουμε ούτε εμείς απαιτήσεις αλλά ούτε και να ξενερώνουν όσοι μένουν που θα έχουν ταβάνι την Τετάρτη θεση

Η μια περιπτωση ειναι ο Ολιβειρα των 12 μυριων; Η αλλη ειναι ο Νταντας; Ο Μισιτς; Αρχισε παλι η καταστροφολογια τελη Μαρτιου, υπομονη να δουμε τι θα γινει
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Καλά δεν συμμερίζομαι την καταστροφολογία, αλλά και με την υπομονή το έχουμε δει το έργο….
Άβαταρ μέλους
aivas19

8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από aivas19 »

Το εργο ποιο ειναι; Δεν διεκδικεις στοχους φετος; Θα ειναι λαθος ΑΝ δεν κλεισει ο Μειτε ΑΛΛΑ αν πχ ζηταει 2 μυρια δεν θα κλεισει, το ξερουμε, δεν ειναι ετσι; Το ιδιο εγινε και με Μαξιμοβιτς που ο βαζελος του εδωσε 1.6 και πριμ υπογραφης. Μακαρι να νιωθει καλα εδω και να κλεισει πχ στο 1.4 (νομιζω εκει γυρω πληρωνουμε για φετος). Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες.

ΥΓ: αν παμε Τσουλου ή αν παμε Γιουροπα να δεις πως θα κλεισει ο καθε Μειτε οταν τα εχεις εξασφαλισμενα φραγκα να φερεις αλλον αυριο.
Πχ τον Μισιτς. Πχ το συμβολαιο του Περειρα που ακουστηκε περσι απο Ουντινεζε τελειωνει. 33 χρονων αλλα 2 χρονια ακομα βγαζει σε τοπ επιπεδο

ΥΓ2: και περσι ο Μειτε δεν εκλεισε Ιουνιο Ιουλιο για τον ιδιο λογο, ζητουσε (και καλα εκανε) οσα επαιρνε στην Μπενφικα και μετα επεσε προς το τελος Αυγουστου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”