16. Tomasz Karol Kędziora

Venera8

Re: 16. Tomasz Karol Kędziora

Δημοσίευση από Venera8 »

Ανανεωστε τον χθες
Demir

Δημοσίευση από Demir »

κεντζιορα ο τιμιος.. μπραβο...
And1TS

Δημοσίευση από And1TS »

Ο Κεντζιόρα είναι καλός και τίμιος. Μου φαίνεται όμως λίγος για το βασικό σου στόπερ. Επίσης μου φαίνεται λίγος για βασικό σου δεξί μπακ, θέση για την οποία τον πήραμε.
Μήπως για τη θέση του δεύτερου στόπερ να πηγαίναμε σε κάτι άλλο, π.χ. κάποιος μικρός και εξελίξιμος;
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

αξιζει να ειναι στο ροστερ. Δειχνει κ εξαιρετικος χαρακτηρας
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μπορεί κάποιο τσακαλακι να βρει πόσες κάρτες έχει ο Πολωνός στα ευρωπαϊκά και στις πόσες κάρτες χάνει αγώνες;
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αν ισχύουν τα στατιστικά του transfermarkt, δεν έχει καθόλου κάρτες ο παίκτης στο Conference και έχει 3 κίτρινες στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Κεντζιόρα ο όγδοος που φόρεσε φέτος το περιβραχιόνιο του αρχηγού (εάν δεν ξεχνάω κάποιον).

Βιεϊρίνια
Σβαμπ
Α.Ζίβκοβιτς
Τσιγγάρας
Μιχαηλίδης
Τάισον
Κωνσταντέλιας
Κεντζιόρα
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο Τσαλγατιδης στο sportal το μεσημέρι έγραψε πως είναι μια ανάσα από την ανανέωση ο Κεντζιορα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Την αξίζει. Μεγάλο vfm αποδεικνύεται. Λογικά ο Εκόνγκ έχει τελειώσει, οπότε επιβάλλεται να ανανεώσουμε τον Πολωνό.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Λοιπόν μάγκες ο Πολωνος δεν έχει κάρτες.
Άρα παίζει και στα 2 με Δυναμό.
Ο Κουλιε όμως έχει μία.
Άρα αν φάει στην Κροατία τη βάψαμε.
Χωρίς στόπερ δεν περνάμε.
Εκτός κι αν κερδίσουμε 0-5..
renegade

Δημοσίευση από renegade »

• Εμενα αυτο που με τρομαξει ειναι οτι στη φαση που χανει το αχαστο γυρναει στην αμυνα μετα σαν συγκαμενος...Αυτος δεν υποτιθεται οτι ειχε αγωνιστικο ρυθμο?[/quote]
    Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό. Και εγώ έχω το χούι να παρατηρώ το τρέξιμο ενός ποδοσφαιριστή.
    Και η σκηνή που περιγράφεις με τρόμαξε. Παρόμοιο σοκ είχα πάθει και με το τρέξιμο του Ουαγκε που με έκανε να αναρωτιέμαι αν ήταν όντως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής[/quote]

Αντε ο πατερας του προτεινει, μετριους ή σαπακια. Αυτος δεν κανει τον κοπο να τους δει πριν του παρει? Ή τους βλεπει και του κανουν? Κουρασεαυτη η συνεχης λαθος αξιολογηση παιχτών απο τον Λουτσε. Ή θα πρεπει να μην ξανα ασχοληθει με μεταγραφες ή να φυγει.

Ολους τους παιχτες πρεπει να τους αξιολογουμε σε συναρτηση με το κοστος τους. Μια χαρα παιχτης για 400-500 χιλιαρικα, αλλα οχι για 800.000

Δε νομίζω ότι έχει να δώσει κάτι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ως μπακ.
    Αν τον θέλουμε για στόπερ γιατί να μην πάρουμε στόπερ;
    Αν τον θέλουμε για πασπαρτου και να βουλωνουμε τρύπες,έχω πάψει να πιστεύω σε τέτοιου είδους παίχτες πλέον.
    Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για να καλύπτεις καλά παραπάνω από μια θέση, πρέπει να είσαι παιχταράς και αυτός δεν είναι.
    Είναι από αυτούς τους παίχτες του,ναι μεν αλλά που ειχα γράψει και για τον Μπραντον ,που δεν τους θέλω στην ομάδα,γιατί παίρνουν από το διαθέσιμο μπάτζετ και καταλήγουμε να γεμίζουμε με πολλούς μέτριους.

είνα η μέτρια πασπαρτού που γεμίζει το κενό σε πολλές θέσεις, ο οποίος είναι αξιοπρεπής με μικρούς αντιπάλους, αλλά λίγος στα μεγάλα ματς

αυτό ας πούμε θα έπρεπε να το παίρνουμε από παιδί των ακαδημιών

Παλτό πολυτελείας, ευτυχως δέν μένεις, άντε γειά ρε.

Αντίο στην εκπληκτική χειμερινή μεταγραφική ενίσχυση

μεταγραφή - χάρη στον μπαμπά.
    Κάθε χρόνο, κάνουμε και ένα ψυχικό στον παππού Λούτσε.

Υποθέτω μετά τον τραυματισμό Λύρα, αγχώθηκαν τα παιδιά και έψαξαν δεξί μπακ.
    Όταν είδαν πως ως δεξί μπακ, ήταν χειρότερος απο τον Μπίσε (έχει παίξει και δεξί μπακ ο αφάνας), αποφάσισαν να τον βάλουν ως ... κεντρικό αμυντικό.
    Προφανώς είχαν κάποια ρήτρα συμμετοχών.

Του χρόνου, δεν θα θυμόμαστε πως πέρασε παίχτης με αυτό το όνομα απο την Τούμπα.

Πέρασε και δεν ακούμπησε.
    Ακατανόητη μεταγραφή, πιο πολύ εξυπηρέτηση ήταν.

Ας κοπούν αυτά τα πάρε δώσε με daddy Λουτσεσκου παρακαλώ.
    Δεν κόβει το μάτι στις μεταγραφές οικογενειακως.
Και επειδή κάποιοι θα πουν... ναι αλλά δεξί Μπακ μπλα μπλα μπλα.
Τρία στα 6 παιχνίδια που ξεκίνησε στα play off έπαιξε στοπερ. Συνολικά τρία στα 8 παιχνίδια που ξεκίνησε στη βασική εντεκάδα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Του χρόνου, δεν θα θυμόμαστε πως πέρασε παίχτης με αυτό το όνομα απο την Τούμπα.

Βουλωμένο γράμμα :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Χθες το ξαναείδα το post, κάτι αντίστοιχο είπα κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Δεν είχα καμιά αμφιβολία για τον Κεντζιόρα. Ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν καλή επιλογή.

Γενικώς θα πρέπει να δώσουμε βάση σε αγορές όπως η Πολωνική, η Κροατική, η Τσέχικη και η Σέρβικη.
Jack_riper

Δημοσίευση από Jack_riper »

Πολυ σοβαρός παίκτης, μόνος του πάλεψε όταν άκουγε τα χειρότερα και κατάφερε να μας κερδίσει ολους πιστεύω!σε μια φαση που κανει λαθος πασα με βαζελο στο ημικύκλιο, φάνηκε απο την αντίδραση ποσο νοιώθει! ανανέωση άμεση είτε σαν βασικό είτε σαν δεύτερο σεντερ μπακ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”