Το ίδιο ήρθε και σε μένα. Άσχετα αν πήρα τις μετοχές πριν τα Χριστούγεννα, θεωρώ πως έστω και τώρα δεν είναι αργά για την ΠΑΕ να ενημερώσει με κάθε πρόσφορο μέσο τον κόσμο που δεν γνωρίζει για την προσπάθεια που γίνεται. Υπήρχαν όντως αρκετοί που επειδή δεν ασχολούνται με την ομάδα ζεστά (γήπεδο, εφημερίδες, ραδιόφωνα κ.λπ.) δεν ήξεραν για την ΑΜΚ. Πλέον είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουν. Μια εβδομάδα έμεινε για να δούμε τι ψάρια πιάσαμε...trobonaras έγραψε: μου ερχεται μυνημα απο "PAOK FC"
Που εγραφε
"ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΩΣ ΤΙΣ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΕΓΝΑΤΙΑ BANK"
Aντε να δουμε τωρα τι αλλη δικαιολογια θα βρειτε.
Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
- maikopoulos
- aparadektos
Μικρή η ανταπόκριση
Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα η προθεσμία για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν συγκεντρωθεί 695.000 ευρώ από 4.439 μετόχους, ποσό που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της διοίκησης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε 20.000 SMS υπενθυμίζοντας στους φιλάθλους της πως ο χρόνος τελειώνει. Πάντως οι διοικούντες συμφώνησαν με τον Γιώργο Κούτση να αποσύρει την προσφυγή του και υπογράφτηκε νέος διακανονισμός για την εξόφληση των 205.000 ευρώ που του οφείλονται.
Ολοκληρώνεται την ερχόμενη Δευτέρα η προθεσμία για την κάλυψη της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας είχαν συγκεντρωθεί 695.000 ευρώ από 4.439 μετόχους, ποσό που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της διοίκησης. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε 20.000 SMS υπενθυμίζοντας στους φιλάθλους της πως ο χρόνος τελειώνει. Πάντως οι διοικούντες συμφώνησαν με τον Γιώργο Κούτση να αποσύρει την προσφυγή του και υπογράφτηκε νέος διακανονισμός για την εξόφληση των 205.000 ευρώ που του οφείλονται.
Μακαρι στο τελος να βγει η διοικηση και να πει ενα "ευχαριστω" σε οσους δεν ανταποκριθηκαν ενω μπορουσαν....να βγει και να πει οτι "Λαε του ΠΑΟΚ δυστυχως δεν υπαρχουν λεφτα για μεταγραφη,η χρονια θα τελειωσει συντηρητικα με στοχο το ουεφα και μονο..."..
Και τοτε οποιος θελει ας βγει και να κραξει για τον Μπαλαφα και για τον Μπακαγιοκο και ξερω γω για ποιον αλλον...
Κριμα,οχι για το ποσο αλλα για τη μικρη συμμετοχη...μονο για να το παιζουμε πρωτοι και καλυτεροι εχουμε καταντησει...
Και τοτε οποιος θελει ας βγει και να κραξει για τον Μπαλαφα και για τον Μπακαγιοκο και ξερω γω για ποιον αλλον...
Κριμα,οχι για το ποσο αλλα για τη μικρη συμμετοχη...μονο για να το παιζουμε πρωτοι και καλυτεροι εχουμε καταντησει...
Προσωπικα,εβαλα στοχο τους 10.000 μετοχους.Ακομα πιστευω οτι θα το πετυχουμε.Μεχρι τωρα,εδωσα λεφτα στον αδελφο μου και στην πεθερα μου και πειρανε μετοχες.Εστειλα αλλα 100 ευρο στον πατερα μου και θα παρει σημερα.Αυτα μπορεσα,αυτα εκανα.
Παντως,οσες φορες και να γινει ΑΜΚ,εγω θα δοσω οσα μπορω.Πιστευω πολυ στα παιδια της διοικησης.

Παντως,οσες φορες και να γινει ΑΜΚ,εγω θα δοσω οσα μπορω.Πιστευω πολυ στα παιδια της διοικησης.

Δεν υπαρχει τετοιο θεμα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εγραψες.novito έγραψε:..." στο οποίο ουέφα όμως, δε θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε καθώς δε καλύφθηκε το απαιτούμενο ποσό, και αντί για πιστοποιητικό θα πάρουμε τα τέτοια της uefa, αλλά μη στεναχωριέστε...ΠΑΟΚ είσαι..."Lakistuta έγραψε:Μακαρι στο τελος να βγει η διοικηση και να πει ενα "ευχαριστω" σε οσους δεν ανταποκριθηκαν ενω μπορουσαν....να βγει και να πει οτι "Λαε του ΠΑΟΚ δυστυχως δεν υπαρχουν λεφτα για μεταγραφη,η χρονια θα τελειωσει συντηρητικα με στοχο το ουεφα και μονο..."..
...
Ουτε εγω πιστευω οτι παιζεται η συμμετοχη στην Ευρωπη απο την ΑΜΚ,νομιζω το δηλωσε και ο Θοδωρος...
Σωστος ο αδερφος που εβαλε οικογενεια να παρει μετοχες αλλα για μενα προσωπικα δεν αρκει αυτο.η συμμετοχη θα επρεπε να ειναι μεγαλη και αναφερομαι σε ΠΑΟΚτσηδες ενεργους.Αν θα βαλω τη γιαγια μου να τσονταρει 10 ευρω δε λεει και κατι γιατι δεν συμμετεχει ενεργα,απλα ετυχε.Το θεμα ειναι οι ενεργοι ΠΑΟΚτσηδες γιατι κρυβοντε.
Μια φορα διαψευστηκα με τα διαρκειας φετος καθως δε περιμενα να ειναι περισσοτερα απο περσι.Ελπιζω να αλλαξει η κατασταση στην ΑΜΚ και να χαρουμε παλι..
Σωστος ο αδερφος που εβαλε οικογενεια να παρει μετοχες αλλα για μενα προσωπικα δεν αρκει αυτο.η συμμετοχη θα επρεπε να ειναι μεγαλη και αναφερομαι σε ΠΑΟΚτσηδες ενεργους.Αν θα βαλω τη γιαγια μου να τσονταρει 10 ευρω δε λεει και κατι γιατι δεν συμμετεχει ενεργα,απλα ετυχε.Το θεμα ειναι οι ενεργοι ΠΑΟΚτσηδες γιατι κρυβοντε.
Μια φορα διαψευστηκα με τα διαρκειας φετος καθως δε περιμενα να ειναι περισσοτερα απο περσι.Ελπιζω να αλλαξει η κατασταση στην ΑΜΚ και να χαρουμε παλι..
Novito,πιστευω οτι λεει ο Ζαγορακης.Για φετος λοιπον δεν υπαρχει προβλημα.
Εχω και μια ερωτηση.Καποιος εγραψε οτι ενας σπονζορας,εβαλε 100,000 ευρο και μιλησε και σε καποιο ραδιοφωνο.Δεν τα ειδα αυτα τα λεφτα να μπαινουν πανω στο ποσο που ειχαμε.
Μαλλον θα εχουμε αυτη τη βδομαδα ευχαριστα.Μεγαλα ποσα και μαζικη συμετοχη.
Εχω και μια ερωτηση.Καποιος εγραψε οτι ενας σπονζορας,εβαλε 100,000 ευρο και μιλησε και σε καποιο ραδιοφωνο.Δεν τα ειδα αυτα τα λεφτα να μπαινουν πανω στο ποσο που ειχαμε.
Μαλλον θα εχουμε αυτη τη βδομαδα ευχαριστα.Μεγαλα ποσα και μαζικη συμετοχη.
ρε αδερφέ λακηστούτα, ο Θόδωρος είπε οτι χρειαζόμαστε συμμετοχές. Δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά. Δε μας νοιάζει να είναι ενεργοί όλοι.
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, σκέφτομαι πως αν είχαμε πολλές συμμετοχές, όλα θα ήτανε πιο εύκολα. Σε πολλούς τομείς.
Κατ'αρχήν είναι ένα κίνητρο για τους μεγαλοεπιχειρηματίες να ρίξουν φράγκα, βλέποντας έμπρακτα οτι το μαγαζί είναι γωνιακό και θα κερδίσουν σε διαφήμιιση και έσοδα σε βάθος χρόνου. Απο εκεί περιμένει τα πακέτα ο πρόεδρος, οχι απ'τον απλό κοσμάκη όπως εμάς.
Δεύτερον και κυριότερο, οι συμμετοχές για την πολιτεία, μεταφράζονται σε ψήφους.. Αλλιώς θα μας έβλεπε ο εκάστοτε υπουργός οικονομίας για τα χρέη, για περίπτωση νέου γηπέδου και ούτω καθ' εξής...
Εγώ με το φτωχό μου το μυαλό, σκέφτομαι πως αν είχαμε πολλές συμμετοχές, όλα θα ήτανε πιο εύκολα. Σε πολλούς τομείς.
Κατ'αρχήν είναι ένα κίνητρο για τους μεγαλοεπιχειρηματίες να ρίξουν φράγκα, βλέποντας έμπρακτα οτι το μαγαζί είναι γωνιακό και θα κερδίσουν σε διαφήμιιση και έσοδα σε βάθος χρόνου. Απο εκεί περιμένει τα πακέτα ο πρόεδρος, οχι απ'τον απλό κοσμάκη όπως εμάς.
Δεύτερον και κυριότερο, οι συμμετοχές για την πολιτεία, μεταφράζονται σε ψήφους.. Αλλιώς θα μας έβλεπε ο εκάστοτε υπουργός οικονομίας για τα χρέη, για περίπτωση νέου γηπέδου και ούτω καθ' εξής...
σωστα τα λες αδερφε αλλα δεν νομιζω αυτο να γινεται μεσω της ΑΜΚ αλλα μεσω καποιας πιθανης εγγραφης μελων στον Α.Σ. για παραδειγμα..
η ΑΜΚ ειναι περισσοτερο οικονομικη πραξη....νομιζω οτι οταν ζητουσε ο Θοδωρος συμμετοχη μεγαλη,ειναι για να ξερει οτι μπορει να στηριχθει η ομαδα σε πολλους απο εμας στο μελλον και οχι για να δειξει στη πολιτεια οτι εχουμε λαο.
Οπως και να εχει το θεμα ειναι οτι δε προχωραει προς το παρον η κινηση
η ΑΜΚ ειναι περισσοτερο οικονομικη πραξη....νομιζω οτι οταν ζητουσε ο Θοδωρος συμμετοχη μεγαλη,ειναι για να ξερει οτι μπορει να στηριχθει η ομαδα σε πολλους απο εμας στο μελλον και οχι για να δειξει στη πολιτεια οτι εχουμε λαο.
Οπως και να εχει το θεμα ειναι οτι δε προχωραει προς το παρον η κινηση