Razvan Lucescu II
Re: Razvan Lucescu II
Εχουμε Κουτσια και Τομας. Εβαλε Ναρει ο οποιος δεν εχει τεχνικη σε ματς εντος εδρας που θελαμε γκολ.
Ο ανθρωπος εκανε οτι εκανε, πλεον ομως εχει χασει τη μπαλα και το συγκεκριμενο ροστερ ΔΕΝ ξερει πως να το χρησιμοποιησει.
Εχουμε και τον λιγδα Μινο να πριονιζει ανελεητα τον Μποτο στην ερα σπορ και να τσιμπουκωνει τον Λουτσεσκου απροκαλυπτα
Ας παει στο καλο να ερθει ενας νεος προπονητης με νεες ιδεες. Η φετινη χρονια δειχνει καταστροφικη και μονο με παρεμβαση Ιβαν θα σωθει.
Νεο προπονητη, ασπιδα σε Μποτο και 3-4 μεταγραφες εντεκαδας.
Ο ανθρωπος εκανε οτι εκανε, πλεον ομως εχει χασει τη μπαλα και το συγκεκριμενο ροστερ ΔΕΝ ξερει πως να το χρησιμοποιησει.
Εχουμε και τον λιγδα Μινο να πριονιζει ανελεητα τον Μποτο στην ερα σπορ και να τσιμπουκωνει τον Λουτσεσκου απροκαλυπτα
Ας παει στο καλο να ερθει ενας νεος προπονητης με νεες ιδεες. Η φετινη χρονια δειχνει καταστροφικη και μονο με παρεμβαση Ιβαν θα σωθει.
Νεο προπονητη, ασπιδα σε Μποτο και 3-4 μεταγραφες εντεκαδας.
Εμοιαζε σαν τη μυγα μες στο γαλα γιατι ειναι παικτης του 3 χρονια και οπως ειπες και εσυ ειναι βραδυκαυστος με τους νεους...ΤΟΝ ΝΤΑΝΤΑΣ ΕΒΑΛΕ ΔΕΚΑΡΙ...renegade έγραψε:Αυτό που έπρεπε να συζητάμε σήμερα είναι γιατί μπήκε ο Μπιλ στο β ημίχρονο και έμοιαζε σαν την μύγα μες στο γάλα ποιοτικά βσε σχέση με όλους τους άλλους?
Όλα τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε.
Να φύγει μπας και καταλάβουμε ότι ο τελευταίος που φτάιει είναι ο προπονητής.
Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάς έναν τέτοιο προπονητή με τέτοιο κασέ σε μία ομάδα χωρίς στοχους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 29 Ιούλ 2022, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι ρε συ, απλά ο Λουτσέσκου είναι το ΤΑΒΑΝΙ του ΠΑΟΚ σε προπονητή και ο Μπότο ο ΠΑΤΟΣ του σε τεχνικό διευθυντή.joshua έγραψε:Δηλαδη για να καταλαβω...Με βαση αυτα που λετε ο Μποτο που δουλευε σε Μπενφικα και Σαχταρ ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ ενω ο Λουτσεσκου επειδη πηρε νταμπλ με τον ΠΑΟΚ στην Ελλαδα αντιμετωπιζεται ως κατι μεταξυ Κλοπ και Γκουαρντιολα...
Τι δεν καταλαβαίνεις...
Θα σου πω εγω γιατι εμοιαζε σαν την μυγα. Γιατι πολυ απλα ειναι ξεκουραστος χωρος προετοιμασια. Ειναι τυχαιο δλδ που ολοι μα ολοι ηταν τραγικοι συμπεριλαμβανομενων και των παλιων? Που ηταν ο Κουρτιτς? Που ηταν ο Αουγκουστο? Σε ολο το πρωτο ημιχρονο δεν καναν τπτ. Ο Αουγκουστο ολες του οι μπαλιες σε αντιπαλο.renegade έγραψε:Αυτό που έπρεπε να συζητάμε σήμερα είναι γιατί μπήκε ο Μπιλ στο β ημίχρονο και έμοιαζε σαν την μύγα μες στο γάλα ποιοτικά βσε σχέση με όλους τους άλλους?
Εξάλλου δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρατάς έναν τέτοιο προπονητή με τέτοιο κασέ σε μία ομάδα χωρίς στοχους
Οι μονοι π φανηκαν ηταν οι δυο π δεν καναν προετοιμασια με τον Λουτσεσκου. Ναρει Μπισε.
Ευθυνη ΟΛΑ Λουτσεσκου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρσι η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα επειδή δεν μπορούσε να παίξει 2 ματς τη βδομάδα, δεν κατέκτησε ούτε το κύπελλο γιατί τα πολλά μάτς μας έφεραν τραυματισμούς.
Οπότε φέτος που θα έχουμε ένα ματς τη βδομάδα θα πάρουμε νταμπλ?

Οπότε φέτος που θα έχουμε ένα ματς τη βδομάδα θα πάρουμε νταμπλ?

Ρε συ Τζος τώρα ας είμαστε λίγο ειλικρινείς. Έναν παίκτη αν έχει ποιότητα τον καταλαβαίνεις και ας παίζει σε λάθος θέση και ας κάνει κανένα λάθος σε συνεργασία γιατί δεν ξέρει στους συμπαίκτες του.joshua έγραψε:Εμοιαζε σαν τη μυγα μες στο γαλα γιατι ειναι παικτης του 3 χρονια και οπως ειπες και εσυ ειναι βραδυκαυστος με τους νεους...ΤΟΝ ΝΤΑΝΤΑΣ ΕΒΑΛΕ ΔΕΚΑΡΙ...renegade έγραψε:Αυτό που έπρεπε να συζητάμε σήμερα είναι γιατί μπήκε ο Μπιλ στο β ημίχρονο και έμοιαζε σαν την μύγα μες στο γάλα ποιοτικά βσε σχέση με όλους τους άλλους?
Είδες εσύ τίποτα τέτοιο από τους καινούργιους?
Ένα ξεμαρκαρισμα, μία προσποίηση, ένα άδειασμα του αντιπάλου.
Πέρα του νταντάς οι υπόλοιποι για τα σκυλιά.
Τώρα να περιμένω αγώνα γίνει παίκτης ο κουαλιατα σε δυο χρόνια όταν δεν έχω κανέναν άλλο να στηριχθω αυτό με κάνει αστέρα και όχι ΠΑΟΚ
Με βαση αυτα που εχουν γραψει φιλοι για να παιξει ποδοσφαιρο ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου πρεπει να εχει επιθετικο που να κανει το 1 στα 2 γκολ και να κινειται με ευχερεια και εκτος περιοχης...Θελει επιτελικο που να πρεσαρει τη πρωτη μπαλα,να κραταει καλα τη μπαλα στα μεσοδιαστηματα,να παταει περιοχη και να σκοραρει...Θελει ακραια μπακ που να ξερουν μπαλα,να ειναι καλοι επιθετικα,γρηγοροι στο τρανζισιον...Θελει τερματοφυλακα καλο κατω απο το τερμα και καλο με τη μπαλα στα ποδια...Θελει,Θελει,Θελει...αυτο που θελει δεν ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα η Σιτυ...Ματος και Βιερινια δεν βρισκεις καθε μερα,ουτε ο στοπερ των 400.000 σου βγαινει Κρεσπο καθε μερα...
Πέρσι είχε πει πως αν αποτύχει θα φύγει μόνος του προτού τον απολύσει ο Σαββίδης.
Μετά και το χθεσινό θεωρεί ότι δεν απέτυχε; Πιστεύω ότι τα θέλω του Ραζβάν με set game και πολλές πάσες από την άμυνα δεν φαίνεται να ταιριάζουν με την φιλοσοφία του Μπότο που θέλει γρήγορη και αθλητική ομάδα.
Βέβαια να τονίσουμε και τις ευθύνες του Τ.Δ. που μετά την πώληση Τσόλακ αντί να φέρει φορ με guts, έφερε παίκτη κάτι σαν σέντερ φορ με 2 γκολ σε 45 αγώνες και έχει εκεί ακάλυπτη την ομάδα.
Ταπεινή μου άποψη πως ο ΠΑΟΚ θέλει τώρα Λατίνο προπονητή, κατά προτίμηση από Ισπανία, ο Λουτσέσκου δείχνει να έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις. Οι επιλογές του στους δύο αγώνες με Λέφσκι επιεικώς απαράδεκτες και η ομάδα εδώ και 4 μήνες κάκιστη στην παραγωγή φάσεων και αδούλευτη, νευρική και χωρίς πίστη και φαίνεται να έχει χάσει και τα αποδυτήρια. Ήμουν από αυτούς που τον στήριζαν, αλλά...
Μετά και το χθεσινό θεωρεί ότι δεν απέτυχε; Πιστεύω ότι τα θέλω του Ραζβάν με set game και πολλές πάσες από την άμυνα δεν φαίνεται να ταιριάζουν με την φιλοσοφία του Μπότο που θέλει γρήγορη και αθλητική ομάδα.
Βέβαια να τονίσουμε και τις ευθύνες του Τ.Δ. που μετά την πώληση Τσόλακ αντί να φέρει φορ με guts, έφερε παίκτη κάτι σαν σέντερ φορ με 2 γκολ σε 45 αγώνες και έχει εκεί ακάλυπτη την ομάδα.
Ταπεινή μου άποψη πως ο ΠΑΟΚ θέλει τώρα Λατίνο προπονητή, κατά προτίμηση από Ισπανία, ο Λουτσέσκου δείχνει να έχει ξεπεραστεί από τις εξελίξεις. Οι επιλογές του στους δύο αγώνες με Λέφσκι επιεικώς απαράδεκτες και η ομάδα εδώ και 4 μήνες κάκιστη στην παραγωγή φάσεων και αδούλευτη, νευρική και χωρίς πίστη και φαίνεται να έχει χάσει και τα αποδυτήρια. Ήμουν από αυτούς που τον στήριζαν, αλλά...
Δηλαδη το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι για να κανει 1 τελικη στην εστια απεναντι στη Λεφσκι? Αυτο λες?
- Dimitris_L4
Πέρυσι 30 ματς τα βγάλαμε με αουγκουστο κ Σβααμπ κ εσταζε αίμα από τα ματια μας.. Φέτος στο σημαντικότερο παιχνιδι της χρονιάς έβαλες αυτους κ έσταζαν αίμα τα μάτια μας ΞΑΝΑ... Χθες έβαλες φορ τν Ναρει κ αφου "εδωσες" Τον κουρτιτς στη ρεβάνς τν ξεκινάς βασικό και πολλα αλλα... Συγγνώμη μεγάλε αλλά είσαι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ υπευθυνος για αυτο το σιχαμα που παρουσιασες..4 ματς μια τελική απεναντι στο μεγαθηριο της Λέφσκι.. Λες κ έπρεπε να έχεις τν μοντριτς και τν Εμπαπέ ξέρω γω...
Βρε να φύγει, μαζί σας. Ξαναλεω πλήρωσε του αποζημίωση και διωχτον.
Απλα αυτή την σιγουριά που βγάζετε ότι άμα φύγει αυτή η ροστεραρα που έχουμε θα ελευθερωθεί και θα παίξει μπαλαρα κρατήστε την.
Και την ξαναβλεπουμε εν καιρώ.
Δηλαδή, πραγματικά εξηγείστε μου ένα απλό πράγμα.
Λέτε, λέτε, λέτε και ξαναλετε.
"Αυτοί οι παίχτες που φέραμε παίζουν διαφορετικά, πιο άμεσα, πιο έτσι, πιο αλλιώς."
Που ακριβώς τους είδατε;
Φανατικοί της Λίγκα NOS και της Segunda Division να φανταστώ παιδιοθεν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απλα αυτή την σιγουριά που βγάζετε ότι άμα φύγει αυτή η ροστεραρα που έχουμε θα ελευθερωθεί και θα παίξει μπαλαρα κρατήστε την.
Και την ξαναβλεπουμε εν καιρώ.
Δηλαδή, πραγματικά εξηγείστε μου ένα απλό πράγμα.
Λέτε, λέτε, λέτε και ξαναλετε.
"Αυτοί οι παίχτες που φέραμε παίζουν διαφορετικά, πιο άμεσα, πιο έτσι, πιο αλλιώς."
Που ακριβώς τους είδατε;
Φανατικοί της Λίγκα NOS και της Segunda Division να φανταστώ παιδιοθεν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
joshua έγραψε:Με βαση αυτα που εχουν γραψει φιλοι για να παιξει ποδοσφαιρο ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου πρεπει να εχει επιθετικο που να κανει το 1 στα 2 γκολ και να κινειται με ευχερεια και εκτος περιοχης...Θελει επιτελικο που να πρεσαρει τη πρωτη μπαλα,να κραταει καλα τη μπαλα στα μεσοδιαστηματα,να παταει περιοχη και να σκοραρει...Θελει ακραια μπακ που να ξερουν μπαλα,να ειναι καλοι επιθετικα,γρηγοροι στο τρανζισιον...Θελει τερματοφυλακα καλο κατω απο το τερμα και καλο με τη μπαλα στα ποδια...Θελει,Θελει,Θελει...αυτο που θελει δεν ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα η Σιτυ...Ματος και Βιερινια δεν βρισκεις καθε μερα,ουτε ο στοπερ των 400.000 σου βγαινει Κρεσπο καθε μερα...
Αν φερεις παικτες απο την Ευρωπη, με παραστασεις και σε καλες ηλικιες, μια χαρα ομαδα χτιζεις. Μην τρωμε τον παπα οτι δεν ερχονται παικτες στην Ελλαδα.
Χωρίς επιθετικό και χωρίς παίκτες που πάνε στο γκολ.... ναιjoshua έγραψε:Δηλαδη το ροστερ του ΠΑΟΚ ειναι για να κανει 1 τελικη στην εστια απεναντι στη Λεφσκι? Αυτο λες?
Σε τέτοιου είδους παιχνίδια όμως... όχι σε κλεφτοπόλεμο
Δηλαδη ο Κουαλιατα ηταν χειροτερος του Ζιφκο?
Ο Κουρτιτς ο Νταγκλας ο Λυρα ο Ινγκι κλπ φανηκαν καλυτεροι απο τους νεους?
Να πω οτι υστερησαν οι νεοι και οι παλιοι δειξαν κατι, παει κι ερχεται
Χειροτεροι απο τους καινούριους ηταν
Μονη εξαιρεση ο ξεκουραστος Μπισε
Ξεκαθαρη ευθυνη Λουτσε ο αποκλεισμος.
Ο Κουρτιτς ο Νταγκλας ο Λυρα ο Ινγκι κλπ φανηκαν καλυτεροι απο τους νεους?
Να πω οτι υστερησαν οι νεοι και οι παλιοι δειξαν κατι, παει κι ερχεται
Χειροτεροι απο τους καινούριους ηταν
Μονη εξαιρεση ο ξεκουραστος Μπισε
Ξεκαθαρη ευθυνη Λουτσε ο αποκλεισμος.