Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
nikos ioannidis έγραψε:Δηλαδή το γήπεδο του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και το γήπεδο μπάσκετ του Άρη θα είναι δίπλα δίπλα; Καλά θα πάει αυτό
Το γήπεδο της έβερτον είναι δίπλα στης Λιβερπουλ . Πρέπει να τελειωσει η νοοτροπια της καφρίλας .Το γηπεδό το πιο πιθανό είναι να γίνει στην Τούμπα .
Mīngus έγραψε:Μ αρέσει που απ' όλα αυτά που προέκυψαν, εμείς ασχολούμαστε με την τοποθεσία.
Έλα ντε

Μια δημιουργική ασάφεια από πλευράς ΠΑΕ που εμμέσως πλην σαφώς λέει δεν μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή και πετάει το μπαλάκι στον ερασιτέχνη που βγάζει μια ανακοίνωση από την οποία προσωπικά δεν κατάλαβα Χριστό.
Συγκεκριμένα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις.
Ποιες είναι πλέον οι προθέσεις ή οι επόμενες κινήσεις Σαββίδη για το γήπεδο;
Αν ο Ιβάν αδυνατεί να ανταποκριθεί, μπορεί και θέλει ο ΑΣ να βρει εναλλακτικές για το γήπεδο;
Υπάρχει γενικότερα κάποιο συγκεκριμένο πλάνο από ΑΣ και ΠΑΕ;
Το μόνο που ακούσαμε είναι ότι υπάρχει προεδρικό διάταγμα. Από κει και πέρα τίποτα το συγκεκριμένο.
Συγκεκριμένα ερωτήματα που αναζητούν απαντήσεις.
Ποιες είναι πλέον οι προθέσεις ή οι επόμενες κινήσεις Σαββίδη για το γήπεδο;
Αν ο Ιβάν αδυνατεί να ανταποκριθεί, μπορεί και θέλει ο ΑΣ να βρει εναλλακτικές για το γήπεδο;
Υπάρχει γενικότερα κάποιο συγκεκριμένο πλάνο από ΑΣ και ΠΑΕ;
Το μόνο που ακούσαμε είναι ότι υπάρχει προεδρικό διάταγμα. Από κει και πέρα τίποτα το συγκεκριμένο.
-
Τι πλανο να υπαρχει ρε αδερφε
Απο την μια ο σαββιδης πλεον ειναι ζορικα οικονομικα
Απο την αλλη ο ερασιτεχνης ειναι ενας καφενες. Μηπως μπορεις να μου πεις πως γινομαι μελος?
Απο την μια ο σαββιδης πλεον ειναι ζορικα οικονομικα
Απο την αλλη ο ερασιτεχνης ειναι ενας καφενες. Μηπως μπορεις να μου πεις πως γινομαι μελος?
Ποιο νέο γήπεδο;
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του παλιού από τον ΑΣ τμηματικά και χορηγία από τον κ.Γιάννη εφόσον προχωρήσει ο ΑΣ το έργο.
Προφανώς υπάρχει διαφωνία ως προς την ιδιοκτησία του γηπέδου μεταξύ ΑΣ και οικογένειας, οπότε σταμάτησαν οι συλλογικές ενέργειες. Ο ΑΣ βέβαια δεν προχώρησε το θέμα του γηπέδου και έμεινε στο, τα γήπεδα είναι δικά μας.
Καμία πίεση για επιχορήγηση στο κράτος, κανεις πολιτικός, κανένα σχόλιο, κανένα σχέδιο. Φαντάζομαι φυσικά.
Αν με φωνάξει ο Κατσαρης πάντως, θα πάρω πινέλα και μπογιές και θα πάω να βάψω τα κάγκελα. Κανένα πρόβλημα.
Αρκεί να έχω χρόνο,υγεία και διάθεση....
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του παλιού από τον ΑΣ τμηματικά και χορηγία από τον κ.Γιάννη εφόσον προχωρήσει ο ΑΣ το έργο.
Προφανώς υπάρχει διαφωνία ως προς την ιδιοκτησία του γηπέδου μεταξύ ΑΣ και οικογένειας, οπότε σταμάτησαν οι συλλογικές ενέργειες. Ο ΑΣ βέβαια δεν προχώρησε το θέμα του γηπέδου και έμεινε στο, τα γήπεδα είναι δικά μας.
Καμία πίεση για επιχορήγηση στο κράτος, κανεις πολιτικός, κανένα σχόλιο, κανένα σχέδιο. Φαντάζομαι φυσικά.
Αν με φωνάξει ο Κατσαρης πάντως, θα πάρω πινέλα και μπογιές και θα πάω να βάψω τα κάγκελα. Κανένα πρόβλημα.
Αρκεί να έχω χρόνο,υγεία και διάθεση....
Μπρο δεν μας τα λες καλα...
Πριν 5 σελιδες εγραψες οτι το θεμα ειναι ΚΑΘΑΡΑ πολιτικο...
Τωρα οτι ειναι διαφωνια μεταξυ ΑΣ και ΠΑΕ;;;
Τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη σε 2 μερες...και δεν ρωταω ειρωνικα η με υφος...για να μην παρεξηγηθουμε...
Μ ενδιαφερει αν εχεις καποια πληροφορια.
Πριν 5 σελιδες εγραψες οτι το θεμα ειναι ΚΑΘΑΡΑ πολιτικο...
Τωρα οτι ειναι διαφωνια μεταξυ ΑΣ και ΠΑΕ;;;
Τι σε εκανε να αλλαξεις γνωμη σε 2 μερες...και δεν ρωταω ειρωνικα η με υφος...για να μην παρεξηγηθουμε...
Μ ενδιαφερει αν εχεις καποια πληροφορια.
Να ρωτήσω κάτι...έχει κανείς γνώση τι ειπώθηκε στην γ.σ?
Όχι επιγράμματα αλλά αναλυτικά
Όχι επιγράμματα αλλά αναλυτικά
Special 4 έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Ανακοινώση άνευ ουσίας. Δεν γίναμε σοφοτεροι ίσως έγινε ο Ιβαν
Μόνο άνευ ουσίας δεν είναι η ανακοίνωση του ΑΣ.
Θα σου πω τι κατάλαβα εγώ. Δικιά μου ερμηνεία, μπορεί να κάνω και λάθος.
Δεν είδα να γράφεται κάτι, θα χαρώ να διαβάσω και άλλες απόψεις, γιατί πιθανότατα κάνω λάθος.
1. Η ανακοίνωση του Α.Σ. λέει ότι δεν θα ανεγερθεί Νέο Γήπεδο στην Τούμπα γιατί αυτή είναι η τελευταία επιλογή που λήφθηκε από την ΠΑΕ, για τους λόγους που είπε χθες ο Κυρ Κυρ. Δηλαδή, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, επιβεβαιώνει ο Α.Σ. την γνώση του, επί της υπαναχώρησης της αρχικής υπόσχεσης του Ιβάν για ανέγερση νέου γηπέδου.
2. Στο σημείο που βάζει με κεφαλαία γράμματα ότι κρατήσαμε τα γήπεδα ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ουσιαστικά φανερώνει και μια διαφωνία που ενδεχομένως υπήρξε με τον Ιβάν.
Σου λέει ο Ιβάν, εγώ δεν φτιάχνω νέο Γήπεδο, όταν φτιάχνουν στους άλλους με κρατική χρηματοδότηση και εμένα δεν μου δίνουν (δεν εξετάζω σε αυτό το σημείο αν είναι σωστό αυτό που λέει ο Ιβάν ή αν είναι υπεκφυγή, γιατί αυτό που υποσχέθηκε κάποτε ήταν χωρίς αστερίσκους).
Οπότε αν θέλετε νέο Γήπεδο, θα μου δώσετε την "ιδιοκτησία" του γηπέδου, μέσω της παραχώρησή της αποκλειστικής χρήσης του για 99 χρόνια, χωρίς να έχεις λόγο εσύ Α.Σ. σε οτιδήποτε.
Προφανώς ο Α.Σ. αρνήθηκε και γι' αυτό τονίζει ότι κρατήσαμε τα γήπεδα ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Υγ. Εγώ αυτά κατάλαβα από την ανακοίνωση του Α.Σ., μακάρι να κάνω λάθος και ό,τι έγραψα να είναι ασυνάρτητες φανταστικές μπαρούφες.
Ε δε νομίζω παρατραβηγμένο.
Και πως θα προχωρήσει, ενωμένοι κλπ ο ΑΣ για το "όραμα μιας νέας Τούμπας" ;
Αυτοί δεν μπορούσαν να αλλάξουν τα κόκκινα καρεκλάκια στο κλειστό μας 20 χρόνια.
Αν ο Ιβάν θέλει ολοδικό του το γήπεδο μπορεί πολύ απλά να φτιάξει αλλού δικό του!!!
Ας μη γράφουμε χαζά.
Αποκλειστικός υπεύθυνος που δεν προχωράει το γήπεδο είναι ο Ιβάν.
Ούτε η κυβέρνηση μας φταίει τώρα, ούτε η υποθετική διαφωνία με τον ΑΣ.
Αν θέλει να του βγει πιο φθηνό αφού στους άλλους δόθηκαν τα μισά έτοιμα είναι λογικότατο. Μαζί του.
Αλλά ας το ψάξει, ας βγει προς τα έξω.
Άλλο αυτό.
Επίσης αν θέλει να του βγει πιο φθηνό ας το κάνει κερκίδα-κερκίδα, ας το σκάψει με μια καλή ανακαίνιση.
Δεν χρειαζόμαστε κάτι διαστημικό.
Κερκίδες δίπλα στο χορτάρι και σκέπαστρο τουλάχιστον στις δύο κεντρικές. Τα γύρω και κάτω απ' τις κερκίδες επίσης γίνονται.
Όλα γίνονται αν πέσουν τα φράγκα.
Φίλε psyko, απλά συμπεραίνω από την ανάγκη του ΑΣ μετά από χρόνια σιγής να βγάλει ανακοίνωση για να απαντησει στον ΚΚ και να τονίσει ότι το γήπεδο είναι δικό μας.Τα περί ενότητας είναι αυτονόητα.
Στην ουσία δεν χρειαζόταν καν ανακοίνωση....άρα κάτι δεν πάει καλά στην επικοινωνία....
Πες το διαφωνία, πες το ασυνεννοησία.
Συμπέρασμα μου είναι και δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Στην ουσία δεν χρειαζόταν καν ανακοίνωση....άρα κάτι δεν πάει καλά στην επικοινωνία....
Πες το διαφωνία, πες το ασυνεννοησία.
Συμπέρασμα μου είναι και δεν ξέρω κάτι παραπάνω.
Δεν υπάρχει καμία ασυνεννοησία.Ο Ιβάν πέταξε το μπαλάκι στον ΑΣ να βρει χρηματοδότηση.
Έχουμε βγει μια παρέα 5 ατόμων και απο εκει που ο ένας θα κερνουσε όλο το μαγαζί, όταν έρθει ο λογαριασμός πληρώνουμε ο καθένας τα δικά του.
Όλοι γνωρίζουμε ότι στους χάμω χαρίζονται τα φιλέτα και σε μας τα ψίχουλα.Αλλα καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι μεγαλοστομίες.
Έχουμε βγει μια παρέα 5 ατόμων και απο εκει που ο ένας θα κερνουσε όλο το μαγαζί, όταν έρθει ο λογαριασμός πληρώνουμε ο καθένας τα δικά του.
Όλοι γνωρίζουμε ότι στους χάμω χαρίζονται τα φιλέτα και σε μας τα ψίχουλα.Αλλα καλό θα ήταν να αποφεύγονται οι μεγαλοστομίες.
Τι θα βρει ο ερασιτέχνης ;
Χρηματοδότηση ;
Από πού ;
Πόσων εκατομμυρίων ευρώ ;
Ούτε το 2050..
Είχε πει ο Σαββίδης:
«Θα κατασκευάσω νέα Τούμπα. Είπα στους γιους μου ότι ξεκίνησα πόλεμο και αν συμβεί κάτι σε μένα, εσείς θα χτίσετε το γήπεδο. Από το κορμί μου θα βγάλετε την καρδιά μου και θα τη βάλετε στα θεμέλια του γηπέδου. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μου!».
Είχε πει θα χτίσει νέα Τούμπα. Από τα θεμέλια.
Είχε πει ότι ξεκίνησε ένα πόλεμο.
Τώρα γιατί "κλαίει" ότι στους άλλους δίνουν κρατική χρηματοδότηση και αυτός δεν παίρνει, οπότε άλλαξε γνώμη και δεν πρόκειται να κάνει νέο γήπεδο;
Έτσι είναι οι πόλεμοι βρε αγαπημένε μου Ιβάν;
Μας τελείωσε η κατασκευή νέου γηπέδου, όπως αντιλαμβανόμαστε.
Είπα, ξείπα, χ*ζω την παρόλα μου δηλαδή.
Πάμε για ανακατασκευή του γηπέδου του 1959.
Χρηματοδότηση ;
Από πού ;
Πόσων εκατομμυρίων ευρώ ;
Ούτε το 2050..
Είχε πει ο Σαββίδης:
«Θα κατασκευάσω νέα Τούμπα. Είπα στους γιους μου ότι ξεκίνησα πόλεμο και αν συμβεί κάτι σε μένα, εσείς θα χτίσετε το γήπεδο. Από το κορμί μου θα βγάλετε την καρδιά μου και θα τη βάλετε στα θεμέλια του γηπέδου. Αυτή θα είναι η παρακαταθήκη μου!».
Είχε πει θα χτίσει νέα Τούμπα. Από τα θεμέλια.
Είχε πει ότι ξεκίνησε ένα πόλεμο.
Τώρα γιατί "κλαίει" ότι στους άλλους δίνουν κρατική χρηματοδότηση και αυτός δεν παίρνει, οπότε άλλαξε γνώμη και δεν πρόκειται να κάνει νέο γήπεδο;
Έτσι είναι οι πόλεμοι βρε αγαπημένε μου Ιβάν;
Μας τελείωσε η κατασκευή νέου γηπέδου, όπως αντιλαμβανόμαστε.
Είπα, ξείπα, χ*ζω την παρόλα μου δηλαδή.
Πάμε για ανακατασκευή του γηπέδου του 1959.
- ΑποστόληςΑ
Αυτή τη στιγμή η έκταση ανήκει στον ΑΣ.
Είναι σαν να λες να τη δωρίσει στην ΠΑΕ.
Που αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν ικανοποιηθεί σε συγκεκριμένα θέματα οικονομικά και χρήσεων.
Πχ η τζαμπασοφιά ανήκει στον ερασιτέχνη και έχει κάνει deal ποσοστών με Μελισσανίδη, που αυτός μετά έκανε με τον Ηλιόπουλο.
Επίσης το γήπεδο θα μπορούσε να πάει σε τρίτο που θα έκανε το ίδιο deal με τον ερασιτέχνη και αντίστοιχα με την ΠΑΕ.
Το Καραϊσκάκης ανήκει στην Καραϊσκάκης ΑΕ που ήταν 50-50 Κόκκαλης-Λαυρεντιάδης.
Είναι σαν να λες να τη δωρίσει στην ΠΑΕ.
Που αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο αν ικανοποιηθεί σε συγκεκριμένα θέματα οικονομικά και χρήσεων.
Πχ η τζαμπασοφιά ανήκει στον ερασιτέχνη και έχει κάνει deal ποσοστών με Μελισσανίδη, που αυτός μετά έκανε με τον Ηλιόπουλο.
Επίσης το γήπεδο θα μπορούσε να πάει σε τρίτο που θα έκανε το ίδιο deal με τον ερασιτέχνη και αντίστοιχα με την ΠΑΕ.
Το Καραϊσκάκης ανήκει στην Καραϊσκάκης ΑΕ που ήταν 50-50 Κόκκαλης-Λαυρεντιάδης.