Είμαι της ίδιας άποψης με σένα φίλε μου γι αυτό περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον τα ονόματα αυτών των σημαντικών παικτών από τον έτερο συμφορουμίτη.Σουριναμέζος έγραψε:Τα τελευταία δέκα χρόνια δεν υπάρχει παιδί των ακαδημιών που δεν αξιολόγησε σωστά ο ΠΑΟΚ. Κανένα από τα παιδιά που έφυγαν δεν έχει εκθέσει τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια της καριέρας τους. Και από αυτούς που πήραν κάποιες ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα και από αυτούς που δεν παίξανε ποτέ. Ίσα ίσα είναι άξιο θαυμασμού το ποσό σωστά έχουν αξιολογηθεί ποιοί μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω.Willie the Pimp έγραψε:Αν και δεν σχολιάζω τα θέματα του ποδοσφαίρου μας, παρά μόνο διαβάζω τις απόψεις που κατατίθενται, αυτό που έγραψες μου κίνησε το ενδιαφέρον... Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις φίλε μου και να ονοματίσεις αυτούς τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που χάσαμε από τις ακαδημίες μας;vs40 έγραψε:Κάπως έτσι έχουμε χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Willie the Pimp
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
-
panpangr77
Ο Φεντσεκοφ είχαν γράψει ότι ήταν Αυστραλία.Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι η παρακάτω:
https://youtu.be/4XktAcco-xs
Μarco Tilio
https://youtu.be/4XktAcco-xs
Μarco Tilio
Σημαντικοί κάποιοι μπορεί να μην φαίνεται οτι είναι σήμερα, αλλά ήταν τότε. Ο Τσανδαρης ήταν ο παίκτης κλειδί του ΠΑΟΚ του ΑΑ. Ζητούσε 200Κ και ο Βρυζας είπε είναι πολλά για παίκτη ακαδημιών. Συμφωνώ με ΖΒ. Όμως αν δεν έπαιρναν Κοστα, Μαντουρο κλπ παλτά, τέτοιοι παίκτες, βασικά οι μανατζερ τους, δε θα ζητάγανε τέτοια τρελά ποσά, οταν στην χάρτινοι οι αντίστοιχοι έπαιρναν κατω από 80,000. Ο Τερματοφυλακας Σιαμπανη ηταν σημαντικός τότε, αλλά πάλι ο μανατζερ ζήταγε πολλά, βλεποντας το 1.5εκ του Χατσερ. Ο Κουλουρης πήρε αρκετά οταν προωθήθηκε από τις ακαδημίες και μπορεί να τον χάναμε. Το Πέλκα κοντεψαμε να τον χάσουμε και υπέγραψε με το στανιο 3ετες. Τελικά χάθηκε και αυτός σχεδόν τζάμπα, από παρόμοια λογική.Willie the Pimp έγραψε:Αν και δεν σχολιάζω τα θέματα του ποδοσφαίρου μας, παρά μόνο διαβάζω τις απόψεις που κατατίθενται, αυτό που έγραψες μου κίνησε το ενδιαφέρον... Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος αν θέλεις φίλε μου και να ονοματίσεις αυτούς τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές που χάσαμε από τις ακαδημίες μας;vs40 έγραψε:Κάπως έτσι έχουμε χάσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας.
Ξεχνώ και άλλους που πρέπει να κάνω έρευνα να τους παρουσιάσω. Θέλανε περισσότερα χρήματα στις ανανεώσεις, παράλογα ποσά, βλέποντας τους Χατσεριντι κ.λπ. Φυσικά αυτό μεταφέρεται και στην 1η ομαδα. Ο σουπερ Μακ έπαιρνε 300Κ και ο Μπερμπατοφ εκανε διακοπές με 1.5εκ. Γιατί να μη θελει ο Μακ τουλάχιστον 1εκ μισθό; Τελικά δε δόθηκε. Τέλος το timing στις ανανεώσεις είναι πολύ κρίσιμο. Σε σημαντικούς παίκτες, όπως σε Μακ, Γκαρυ, Πέλκα, αργήσαμε, ενώ μπορούσαμε να έχουμε πετύχει δίκαιες συμφωνίες και για τις 2 πλευρές.
καλη ιδεα αυτο, εγω βεβαια θα τα κρατουσα κλειστα και οσο θα παιζε για να μην τον βλεπωrenegade έγραψε:Και για να είμαστε και ον τοπικ.
Ο βαζελος γράφεται ότι θα κινηθεί για τον Λημνιό,του όποιου η ομάδα ζητα κοντά στο ενάμισι εκατομμύριο.
Εγώ θα τον έφερνα πίσω με κλειστά μάτια
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Χωρίς πλάκα παίκτες σαν αυτόν που διαπρέπουν στην Β' Εθνική και δεν τους έχουν πάρει τα χρόνια καθώς και αξιολογες περιπτώσεις από ακαδημίες ξένων ομάδων που δεν βρήκαν χώρο εκεί,πρέπει να τις κυνηγήσουμε για την Β' ομάδα ( και αν βγεί κάποιο λαυράκι μαγκιά μας) Είναι κρίμα να τρώνε χώρο εκεί μετριότητες που δεν τους λες ταλέντα όπως ο Αποστολόπουλος,ο Φασίδης,ο ΜπουργάνηςΜαυρο Χιονι έγραψε:Έτσι και φέρουν εξτρεμ που το λένε κανίς, ίσα που ορμαω στα γραφεία με το δικανο.
φανταζομαι διαλογο στην κερκιδα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Έτσι και φέρουν εξτρεμ που το λένε κανίς, ίσα που ορμαω στα γραφεία με το δικανο.
- ποιος παιζει εξτρεμ ρε;
- κανις
- απατεωνα ρουμανε χωρις εξτρεμ που πας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Δευ 09 Μάιος 2022, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε Τζιμπαρε τι λένε τα κομπιούτερς και οι αριθμοί για αυτούς που λένε ότι κλείσαμε.
Δε γίνεται να μην το έψαξες ήδη.
Τη γνώμη σου θέλω, όχι καρτέλες, αυτές όταν κλείσουν οριστικά.
Δε γίνεται να μην το έψαξες ήδη.
Τη γνώμη σου θέλω, όχι καρτέλες, αυτές όταν κλείσουν οριστικά.
ο ταλιατας κατι λεει αν δε φρικαρει με την αλλαγη ηπειρου, νομιζω κουμπωνει με τα θελω της αλεπους. ο νορβηγος δε μου γεμιζει το ματι, αν και κολλαει κι αυτος σ αυτο που παιζουμε. σιγουρα παντως μονο ως ρολιστες μπορω να τους δω, τουλαχιστον σε πρωτη φαση.
Μάλιστα,άντε να δούμε.
Θα γίνει της πουτανας πάντως το καλοκαίρι εδώ μέσα,το υπογράφω.
Για καλό ή για κακό δεν ξέρω.
Θα γίνει της πουτανας πάντως το καλοκαίρι εδώ μέσα,το υπογράφω.
Για καλό ή για κακό δεν ξέρω.
-
papwolf
Ρε τι γίνεται...
Μπήκα να διαβάσω μπας και πήραμε κάνα παίχτη και διαβάζω ότι πήραμε σκύλο...
Ρε που πάμε...
Μπήκα να διαβάσω μπας και πήραμε κάνα παίχτη και διαβάζω ότι πήραμε σκύλο...
Ρε που πάμε...
- sourmenetes
- Moderator
Σου χα στείλε mail jibie.jibbie έγραψε:ο ταλιατας κατι λεει αν δε φρικαρει με την αλλαγη ηπειρου, νομιζω κουμπωνει με τα θελω της αλεπους. ο νορβηγος δε μου γεμιζει το ματι, αν και κολλαει κι αυτος σ αυτο που παιζουμε. σιγουρα παντως μονο ως ρολιστες μπορω να τους δω, τουλαχιστον σε πρωτη φαση.
Αν μπορείς τσέκαρε
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκ μαν, δεν το πολυτσεκαρω εκεινο το μειλ οποτε σφυρα κι απο δω για να παρω μπρος
παω να το δω.
episimos73 έγραψε:Άσε μην μας καταλάβουν, είναι και στη γειτονιά μου. Πάντως γύρω στα 22 με 25 με φάνηκε, ξανθωπός και γομαράκι. Όχι ο Νορβηγός ή το παλικαράκι από Ουρουγουάη.rainmaker έγραψε:Βγάλε και θα έχεις προτεραιότητα στην κλήρωση για φανέλα της νέας σεζόν
Φωτογραφικό διαγωνισμό δηλαδή θα κάνουμε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μας κάνει, μας κάνει!!! Να και η τρίτη προσθήκη.
Νεαρός, γομαρακι και ξανθός!!! Τέλεια!
- Willie the Pimp
Συγγνώμη αλλά ο Τζανδαρης των 10 ματς όσο και ο Σιαμπάνης των 0 ματς, στην πρώτη ομάδα είναι οι σημαντικοί παίκτες που ανέφερες ότι χάθηκαν;vs40 έγραψε:Σημαντικοί κάποιοι μπορεί να μην φαίνεται οτι είναι σήμερα, αλλά ήταν τότε. Ο Τσανδαρης ήταν ο παίκτης κλειδί του ΠΑΟΚ του ΑΑ. Ζητούσε 200Κ και ο Βρυζας είπε είναι πολλά για παίκτη ακαδημιών. Συμφωνώ με ΖΒ. Όμως αν δεν έπαιρναν Κοστα, Μαντουρο κλπ παλτά, τέτοιοι παίκτες, βασικά οι μανατζερ τους, δε θα ζητάγανε τέτοια τρελά ποσά, οταν στην χάρτινοι οι αντίστοιχοι έπαιρναν κατω από 80,000. Ο Τερματοφυλακας Σιαμπανη ηταν σημαντικός τότε, αλλά πάλι ο μανατζερ ζήταγε πολλά, βλεποντας το 1.5εκ του Χατσερ. Ο Κουλουρης πήρε αρκετά οταν προωθήθηκε από τις ακαδημίες και μπορεί να τον χάναμε. Το Πέλκα κοντεψαμε να τον χάσουμε και υπέγραψε με το στανιο 3ετες. Τελικά χάθηκε και αυτός σχεδόν τζάμπα, από παρόμοια λογική.
Οκ μου έλυσες την απορία...