27. Jasmin Kurtic
Re: 27. Jasmin Kurtic
Μια χαρά παίκτης είναι σε ότι αφορά το ποδοσφαιρο. Έχει όμως κάποιες συμπεριφορές που δεν τις έχει ανάγκη η ομάδα. Και χτες, και με το φάουλ στο τέλος με τον γαυρο και με τη Γάνδη και την κίτρινη, και με την γκρίνια του σε κάποιες αλλαγές. Αν υπάρχει πάντως η δυνατότητα να αλλαχτεί χωρίς κόστος δεν θα με πείραζε.
Κάτι που αφορά (και) τον Κουρτιτς. Γιατί η ομάδα έχει πάψει εδώ και πολλά ματς να κερδίζει φάουλ και πέναλτι; Χθες για παραδειγμα στο 82', γιατί ο Αντριγια δεν πήρε πεναλτι, να σκοράρει ο Sniper και μετά να τον χειροκροτησουν αυτοί που κατέληξαν τελικα να τον βρίζουν;
- sourmenetes
- Moderator
Έβαλε νομίζω 7 γκολ με πέναλτι.markos4 έγραψε:Ρε σουρμε η σύγκριση γινετε με τα φορ μας;
Έβαλε 11-12 γκολ με πέναλτι που θα μπορούσε να το βάλει και ο Σβαμπ αν έπαιζε βασικός.
Ωραιοποιουμε καταστάσεις με διαφορες δικαιολογίες για να πούμε στο τέλος ότι αξίζει τα λεφτά που παίρνει;
Σε λίγο θα πούμε ότι τον πιάσαμε κότσο και του δίνουμε λίγα.
Δεν ωραίο ποιώ καμία κατάσταση!
Ο ΠΑΟΚ εδώ και πόσα ματς δεν έχει βάλει γκολ!
Τα φορ μας είναι ανύπαρκτα και λέω ότι μας σώσανε τα γκολ του κουρτιτς.
Γιατί μας δώσανε και αέρα και ψυχολογία!
Αν είχαμε ένα γαμημενο γκολ χθες από τον μουργκ θα το είχαμε πάρει το ματς.
Αν. Είχες με το γιαννενο το ίδιο.
Αν έβαζες δεύτερο με το γαβρο πάλι το ίδιο.
Ο Σβαμπ έχει βγει 10 φορές σε φάση να σουτάρει και η μπάλα φεύγει στα πουλιά!
Ο μουργκ το ίδιο, ο μιτριτα το ίδιο, τα φορ μας ανύπαρκτα!
Πως θα πάρουμε τα ματς;;
Αν αξίζει το 1εκ....
Ίσως όχι αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τώρα.
Μονό ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ σαν χαφ έδειξε μετά το Γενάρη καλή εικόνα.
Ολοι οι άλλοι έχουν τρέλα σκαμπανεβασματα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος είναι περιπατητής ρε φίλε;;Moz έγραψε:Κατά τ'άλλα ο Εσίτι σας έφταιγε. Μιλάμε για παίχτη που τον έσωσαν τα στημένα σε ένα 2μηνο μέσα.
Μέγας περιπατητής, τώρα κράξ'τε ελεύθερα...
Είναι δυνατόν;
Πως βρίσκεται σε όλα. Τα μέρη του γηπέδου αφού είναι περιπατητής;;
Τι εννοείς τον έσωσαν;
Αυτόν έσωσαν;
Για την ομάδα δεν έπαιζε;
Από τη στιγμή που χάσαμε τα γκολ του κουρτιτς είμαστε χωρίς πάνω από 10 γκολ, χωρίς να το έχω ψάξει, μετά τη γανδη.
- john4serres
O Esiti πάλευε περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Και τώρα ο Kurtic (τους τελευταίους 3-4 μήνες) κάνει τα ίδια λάθη σε αριθμό όσα έκανε ο Esiti.Moz έγραψε:Κατά τ'άλλα ο Εσίτι σας έφταιγε. Μιλάμε για παίχτη που τον έσωσαν τα στημένα σε ένα 2μηνο μέσα.
fact!
- sourmenetes
- Moderator
Ναι η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή προς τους συμπαίκτες κάποιες φορές αλλά όχι να λέμε περιπατητής και ότι δεν πρόσφερε.
Μην τρελαθούμε
Μην τρελαθούμε
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνώ αν κάποιος ανεγκέφαλος του έβρισε την οικογένεια, που για μένα είναι ιερή. Όχι ότι δεν κάνει λάθος που του απάντησε, σαφώς έκανε λάθος, αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι μια τέτοια ύβρις μπορεί να σε βγάλει εκτός ελέγχου.Roarrr έγραψε:Οταν κάποιος εκφράζεται η μιλάει, μιλάει πάντα με κάποια ιδιότητα. Οταν βρίζει ένας τυπάς απο τις κερκίδες, βρίζει ως ένας τυχαίος φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ενώ όταν βρίζει ο κούρτιτς, βρίζει ως δημόσιο πρόσωπο και ως μέλος του επαγγελματικού ποδοσφαιρικού τμήματος τις παε ΠΑΟΚ. Δεν είναι το ίδιο, μην μπερδεύεσαι. Αυτό που έκανε δεν έχει συγχωροχάρτι.GI4NNEN4 έγραψε:Δεν ξέρω τι συνέβη κι ουτε με πολυ-νοιαζει κιολας αλλά αν εγώ μπορώ να βρίσω τον Κουρτιτς, τότε νομίζω μπορεί να με βρίσει και αυτος.
- ΑποστόληςΑ
9 γκολ έβαλε με πέναλτυ. Όσο κι αν φαίνεται εύκολο, πέναλτυ έχουν χάσει ΟΛΟΙ οι παίκτες μας που τα χτυπούσαν μέχρι τότε, γι αυτό και ο Jasmin μας έλυσε τα χέρια και μας χάρισε βαθμούς με την ευστοχία του από τα 11 μέτρα.markos4 έγραψε:Ρε σουρμε η σύγκριση γινετε με τα φορ μας;
Έβαλε 11-12 γκολ με πέναλτι που θα μπορούσε να το βάλει και ο Σβαμπ αν έπαιζε βασικός.
Τα 9 πεναλτυ:
1. ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0, 26/9 (το 0-2)
2. ΠΑΟ - ΠΑΟΚ 1-3, 7/11 (το 1-2)
3. ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 0-4, 15/12 (το 0-1)
4. ΠΑΟΚ - Αστέρας 3-2, 19/12 (το 2-1)
5. ΠΑΟΚ - Αστέρας 3-2, 19/12 (το 3-2)
6. ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-0, 12/1 (το 1-0)
7. ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0, 15/1 (το 1-0)
8. Βόλος - ΠΑΟΚ 0-4, 23/1 (το 0-1)
9. Απόλλων - ΠΑΟΚ 0-2, 2/2, (το 0-2)
Τελευταίο πέναλτυ που κερδίσαμε και μπήκε γκολ: Schwab 27/2 στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ιωνικός 1-1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 12 Μάιος 2022, 12:10, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
+1GI4NNEN4 έγραψε:Κάτι που αφορά (και) τον Κουρτιτς. Γιατί η ομάδα έχει πάψει εδώ και πολλά ματς να κερδίζει φάουλ και πέναλτι;
Ο Kurtic είναι ένας καλό εργαλείο όταν καποιος άλλος ειναι το πρώτο όνομα στο κέντρο και όχι αυτός. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του, ή η προσωπικότητα των μεγάλων μάτς. Φέτος είχε αρκετή ρέντα, έβαλε τα γκολάκια του αλλά εγώ προτιμώ παίκτη που να είναι σταθερός καθ'όλη την διάρκει της χρονιάς. Επίσης για τα λεφτά που παίρνει εννοείται πως πληρώνουμε υπεραξία αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν τα αξίζει.

-
- Mr Ξερόλας 2019
Ακου περιπατητης.
Καλο κι αυτο.
Εγω απο την αλλη βλεπω εναν πολυ γρηγορο στο μυαλο παικτη,που αντικρουει ολα τα αλλα.
Αν εχει διπλα του να δωσει την μπαλα,εναν εμπιστο παικτη εχει καλως.
Απλως δεν ΕΧΕΙ που να την δωσει(πχ οταν την δινει στον Βιερινια ή Κρεσπο κλπ κλπ)κατι γινεται.
Και για τα λεφτα του τα εβγαλε και δεν κοροιδεψε κανεναν(εβαλε και 18 ή 19 γκολ δεν θυμαμαι κι ας ηταν τα μισα με πεναλτι).
Αποσβεση εκανε παντως.
Καλο κι αυτο.
Εγω απο την αλλη βλεπω εναν πολυ γρηγορο στο μυαλο παικτη,που αντικρουει ολα τα αλλα.
Αν εχει διπλα του να δωσει την μπαλα,εναν εμπιστο παικτη εχει καλως.
Απλως δεν ΕΧΕΙ που να την δωσει(πχ οταν την δινει στον Βιερινια ή Κρεσπο κλπ κλπ)κατι γινεται.
Και για τα λεφτα του τα εβγαλε και δεν κοροιδεψε κανεναν(εβαλε και 18 ή 19 γκολ δεν θυμαμαι κι ας ηταν τα μισα με πεναλτι).
Αποσβεση εκανε παντως.
Photis έγραψε:Ο Kurtic είναι ένας καλό εργαλείο όταν καποιος άλλος ειναι το πρώτο όνομα στο κέντρο και όχι αυτός. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του, ή η προσωπικότητα των μεγάλων μάτς. Φέτος είχε αρκετή ρέντα, έβαλε τα γκολάκια του αλλά εγώ προτιμώ παίκτη που να είναι σταθερός καθ'όλη την διάρκει της χρονιάς. Επίσης για τα λεφτά που παίρνει εννοείται πως πληρώνουμε υπεραξία αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν τα αξίζει.
Δεν είναι προσωπικότητα ο Νο2 της Εθνικής Σλοβενίας εδώ και μια 10ετια.
Εντάξει παιδιά, έχουμε χάσει το μέτρο.
Δεν ξέρω τι θέλετε να δείτε στην ομάδα.
Ακούω όσους λένε ότι δεν παίζει καλά τελευταία, αλλά όχι να λέμε ότι δεν έχει προσωπικότητα.
Μόνος του γαμησε Βαζελο και κούλα.
Ας σταματήσω γιατί εκνευρίζομαι.
Μια χαρά τα λεςPhotis έγραψε:Ο Kurtic είναι ένας καλό εργαλείο όταν καποιος άλλος ειναι το πρώτο όνομα στο κέντρο και όχι αυτός. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα πάνω του, ή η προσωπικότητα των μεγάλων μάτς. Φέτος είχε αρκετή ρέντα, έβαλε τα γκολάκια του αλλά εγώ προτιμώ παίκτη που να είναι σταθερός καθ'όλη την διάρκει της χρονιάς. Επίσης για τα λεφτά που παίρνει εννοείται πως πληρώνουμε υπεραξία αφού σε καμία των περιπτώσεων δεν τα αξίζει.
Γενικά αυτοί είμαστε. Σακατεύτηκε ο τσιγγάρας, που μαζί με τον λύρατζη μας βγάλανε απο τον βούρκο, με back2back διπλά παιχνίδια, να ρίχνει παρόμοιο τρέξιμο όπως στην premier league για να καλύπτει τον σλοβένο και τώρα που επέστρεψε προφανώς χωρίς να είναι ο ίδιος, τώρα λέμε δεν μας κάνει ο τσιγγάρας, λίγος ο τσιγγάρας, ποιος τσιγγάρας.john4serres έγραψε:O Esiti πάλευε περισσότερο μέσα στο γήπεδο. Και τώρα ο Kurtic (τους τελευταίους 3-4 μήνες) κάνει τα ίδια λάθη σε αριθμό όσα έκανε ο Esiti.Moz έγραψε:Κατά τ'άλλα ο Εσίτι σας έφταιγε. Μιλάμε για παίχτη που τον έσωσαν τα στημένα σε ένα 2μηνο μέσα.
fact!
Που θα τρώγαμε 2ο απο τον καμαρά επειδή o κούρτιτς πήρε κίτρινη πιο πριν απο νεύρα και δεν μπορούσε να κάνει εσκεμμένο φάουλ και έτσι τον πέρασε σαν ήταν πυλώνας της ΔΕΗ; εκεί μας κάνει ο κούρτιτς, καλός ο κούρτιτς, 18 γκολ ο κούρτιτς. Το γκολάκι απο τον ουραγό ατρόμητο στην αθήνα που έκανε αβίαστο λάθος 2 φορές χειρότερο απο αυτά του εσίτι και μετά περπατούσε στην επιστροφή; Eκεί μας κάνει ο κούρτιτς. Το λάθος στο κέντρο με μίντιλαντ στην τούμπα; Που τον πέρασε σαν σταματιμένο o 10 μέτρα πιο πίσω γκάρι στο 0-0 τις τούμπας; Που πηδάει για πεταλούδες και στο καρφώνει ο ντουκούρε με κεφαλιά απο κόρνερ στο 1-0 του χαριλάου; Που μάρκαρε με τα μάτια τον παλάσιος ο οποίος βγάζει την σέντρα και στο καρφώνει ο αιτόρ στο δεύτερο δοκάρι στο 2-1 τις λεωφόρου; Που πήρε κίτρινη στο τελευτέο λεπτό πριν γίνει αλλαγή και συμπλήρωσε κάρτες στο ευρωπαϊκό ματς τις τούμπας με την γάνδη επειδή πέταξε την μπάλα ενώ ήξερε; Που ξεφεύγει κάθε φορά όταν υπάρχει ένταση λες και είναι κανένα παιδαρέλι; Εκεί μας κάνει ο κούρτις, καλός ο κούρτιτς, 18 γκολ ο κούρτιτς. Ο τσιγγάρας που δεν πατάει καλά μετά τον τραυματισμό; Eκεί δεν μας κάνει ο τσιγγαράς, λίγος ο τσιγγάρας, ποιος τσιγγάρας.
Εδώ μόνο άγαλμα δεν έγινε στον "Τσοκιγκολ" που έσπρωξε την μπάλα σε άδεια εστία απο το ένα μέτρο στα δίχτυα, την ίδια ώρα που για τον ολιβέιρα δεν ακούστηκαν ούτε τα μισά, που με μία κίνηση υψηλού επιπέδου βγαίνει on-side και καταφέρνει με δύσκολο τρόπο και προέκταση του ποδιού του να στρώσει την μπάλα που έχει άπειρα φάλτσα στον τσόλακ.
Σκλάβοι και προσωπολάτρες των γκολ παιδί μου, τι το ψάχνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Roarrr την Παρ 13 Μάιος 2022, 18:32, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.