Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
κάπου πιο πίσω αν πάει καποιος θα διαβασει πόσο θα βοηθήσει ο λη την ομάδα σε σχέση με το λαμόγιο τον ογμπειντε. το μιλάμε το τόπι λέμε. colpo grosso.
μα από την αρχή φαινότανε ότι ο Λι θα ήταν χειρότερος
απλά έβλεπες τα βιογραφικά τους
μόνο τον Λυκογιάννη του άρεσε περισσότερο
απλά έβλεπες τα βιογραφικά τους
μόνο τον Λυκογιάννη του άρεσε περισσότερο
-
Ας βάλουν κάνα παιδάκι από τα υποδομής... για ποιο λόγο να δώσουν λεφτά για να πάρουν αμερικάνο;
Τσάμπα ασχολείστε,για φέτος το πουλάκι πέταξε,με το πρόγραμμα που έχει η ομάδα και χωρίς ψηλό, δυσκολεύει η 8αδα.
Μια χρονιά ρημάδι ήταν η φετινή,όπως οι περισσότερες των τελευταίων πολλών χρόνων.
Εγώ περισσότερο λυπάμαι για τα παιδιά που ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ,είναι κομμάτι της ζωής τους,πολύ σημαντικό.
Μεγάλη πίκρα και δεν φαίνεται να έχει τελειωμό.
Εκείνη η συνέντευξη Χατζοπούλου, αργεί πολύ;
Μια χρονιά ρημάδι ήταν η φετινή,όπως οι περισσότερες των τελευταίων πολλών χρόνων.
Εγώ περισσότερο λυπάμαι για τα παιδιά που ο μπασκετικός ΠΑΟΚ ,είναι κομμάτι της ζωής τους,πολύ σημαντικό.
Μεγάλη πίκρα και δεν φαίνεται να έχει τελειωμό.
Εκείνη η συνέντευξη Χατζοπούλου, αργεί πολύ;
Δεν μπορουν να βρουν ψηλο λεει, οι καλοι ειναι ακριβοι, γι αυτο προσανατολιζονται σε αμερικανο ρουκι....
Με το προγραμμα που εχουμε, καμμια ελπιδα για οκταδα,ισως καλυτερα ετσι, να τελειωνει το μαρτυριο μια ωρα νωριτερα
Με το προγραμμα που εχουμε, καμμια ελπιδα για οκταδα,ισως καλυτερα ετσι, να τελειωνει το μαρτυριο μια ωρα νωριτερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cylon-4 την Δευ 28 Μαρ 2022, 15:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Αποψη μου επειδη αν δειξουμε οτι τα παρατησαμεEugenePAOKI έγραψε:Ας βάλουν κάνα παιδάκι από τα υποδομής... για ποιο λόγο να δώσουν λεφτά για να πάρουν αμερικάνο;
τοτε θα πρεπει και να αλλαξουμε τον προπονητη
(με τον ηδη υπαρχοντα να εχει ηδη υπογραψει
και για τα επομενα 2 χρονια οποτε θα χρειαστει και
μια αποζημιωση) αλλα και στην επομενη ΑΜΚ ισως
ο κοσμος δεν βοηθησει τοσο εχοντας απογοητευτει!
Δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Χατζοπουλου.-
- kataramenos5
Φέτος μας γάμησαν
στην αρχή οι τραυματισμοί
μετά ο Λυκογιάννης (από το καλοκαίρι δηλ ξεκίνησε με την από ότι φάνηκε κάκιστη δουλειά)
και αργότερα ο Αυγενάκης (όπως και τους υπόλοιπους)
στην αρχή οι τραυματισμοί
μετά ο Λυκογιάννης (από το καλοκαίρι δηλ ξεκίνησε με την από ότι φάνηκε κάκιστη δουλειά)
και αργότερα ο Αυγενάκης (όπως και τους υπόλοιπους)
-
Από αυτή τη σκοπιά ίσως να έχεις δίκαιο. Απλά θεωρώ πως ξέρουν και οι ίδιοι ότι η χρονιά είναι χαμένη. Και δεν νομίζω ότι μια απόκτηση ψηλού θα αλλάξει την όρεξη του κόσμου να βοηθήσει στην ΑΜΚ. Όπως και να το κάνουμε, οι επιλογές του ροστερ δεν ήταν επιτυχημένες. Ωστόσο, η ομάδα ήταν πολύ άτυχη με τραυματισμούς (καρτερ, γκριφιν) αλλά και κόβιντ κατά καιρούς. Επίσης οι επιλογές των Ελλήνων ήταν κακές. Το πρόσημο της χρονιάς μάλλον αρνητικό (αν και έχει ακόμα ματς για να κλείσει η χρονιά με πιο θετικό κλίμα)montekristo έγραψε:Αποψη μου επειδη αν δειξουμε οτι τα παρατησαμεEugenePAOKI έγραψε:Ας βάλουν κάνα παιδάκι από τα υποδομής... για ποιο λόγο να δώσουν λεφτά για να πάρουν αμερικάνο;
τοτε θα πρεπει και να αλλαξουμε τον προπονητη
(με τον ηδη υπαρχοντα να εχει ηδη υπογραψει
και για τα επομενα 2 χρονια οποτε θα χρειαστει και
μια αποζημιωση) αλλα και στην επομενη ΑΜΚ ισως
ο κοσμος δεν βοηθησει τοσο εχοντας απογοητευτει!
Δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του Χατζοπουλου.-
- kataramenos5
Εγω δε μπορω να καταλαβω γιατι η ομαδα στα περισσοτερα παιχνιδια δειχνει ψιλοαδιαφορη. Λειπει το παθος, η συγκεντρωση η διαθεση. Ακομα κι αυτος ο Λοβ δειχνει φετος ξενερωμενος. Τι τρεχει?
- BlackMagicPAOK
Μήπως άδειασε το ταμείο και αδειασαν και οι παίκτες;
Αν συνεχίσουμε έτσι θα μείνουμε πολύ πίσω στην τελική βαθμολογία και θα ξαναβρεθούμε εκτός Ευρώπης..
Κι αυτό θα στοιχίσει ξανά στις νέες μεταγραφές και στο πρεστίζ.
Αν συνεχίσουμε έτσι θα μείνουμε πολύ πίσω στην τελική βαθμολογία και θα ξαναβρεθούμε εκτός Ευρώπης..
Κι αυτό θα στοιχίσει ξανά στις νέες μεταγραφές και στο πρεστίζ.
δουλειά του προπονητή είναι να υπάρχει πάθος
οι παίκτες είναι πληρωμένοι και πάθος δεν υπάρχει
έχει Άρη, Ηρακλή που έχουν ένα σωρό προβλήματα και τους βλέπεις να παίζουν με πάθος και ....να παίζουν κάτι
εγώ από την αρχή της χρονιάς έχω δει μια πολύ αδούλευτη ομάδα, χωρίς πάθος, χωρίς άμυνα, χωρίς να ξέρει τι να κάνει στην επίθεση, με κακή διαχείριση του ρόστερ, και κακιές επιλογές
κρίμα και στην αρχή είχα χαρεί με τον Λυκογιάννη
οι παίκτες είναι πληρωμένοι και πάθος δεν υπάρχει
έχει Άρη, Ηρακλή που έχουν ένα σωρό προβλήματα και τους βλέπεις να παίζουν με πάθος και ....να παίζουν κάτι
εγώ από την αρχή της χρονιάς έχω δει μια πολύ αδούλευτη ομάδα, χωρίς πάθος, χωρίς άμυνα, χωρίς να ξέρει τι να κάνει στην επίθεση, με κακή διαχείριση του ρόστερ, και κακιές επιλογές
κρίμα και στην αρχή είχα χαρεί με τον Λυκογιάννη
νομίζω το έχουμε τραβήξει λίγο το σκοινί. Ηρακλή τον κερδίσαμε μέσα έξω και τον άρη του ρίξαμε 30. Γιατί δεν αναρωτιέται κανείς και για το Λαύριο που πέρυσι έπαιξε τελικό πρωταθλήματος? Για μένα η απάντηση είναι αρκετά απλή: λάθος σχεδιασμός. Και δε χρειάζεται και τρομερά επιχειρήματα για αυτό (όχι οτι δεν έχω) μιας και φτιάξαμε μια ομάδα που να στοχεύει στο τρίποντο και καταλήξαμε να είμαστε από τις τελευταιες στη λιγκα.
- kataramenos5
Με μια συντομη ματια ειμαστε 3οι απ το τελος στα επιτυχημενα τριποντα και 3οι στα 3π που επιχειρησαμε.
Παραλληλα μοιραζομαστε την τελ θεση στα επιτυχημενα 2ποντα μαζι με Λαρισα. Μια ομαδα που το καλοκαιρι τουλάχιστον βομβαρδιζε απ εξω. Πωτς γκενεν ατο?
Εντυπωση μου κανει ακομα το ποσα ελευθερα χανουμε σε καθε παιχνιδι.
Παραλληλα μοιραζομαστε την τελ θεση στα επιτυχημενα 2ποντα μαζι με Λαρισα. Μια ομαδα που το καλοκαιρι τουλάχιστον βομβαρδιζε απ εξω. Πωτς γκενεν ατο?
Εντυπωση μου κανει ακομα το ποσα ελευθερα χανουμε σε καθε παιχνιδι.