Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Περιπτερος
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Χαίρομαι που αρκετοί ομόθρησκοι έχουν μπει στο νόημα.
Ο περσινός Μίσιτς θα ήταν ταμαμ για την ομάδα, κάτι τέτοιο θέλουμε. Σκεφτείτε εκεί δίδυμο Καντουρί - Μίσιτς ... με τον Αιγύπτιο στο 10.
8-0 σε κάθε παιχνίδι.
Ο περσινός Μίσιτς θα ήταν ταμαμ για την ομάδα, κάτι τέτοιο θέλουμε. Σκεφτείτε εκεί δίδυμο Καντουρί - Μίσιτς ... με τον Αιγύπτιο στο 10.
8-0 σε κάθε παιχνίδι.
- Περιπτερος
Ο Λουτσέσκου έπαιζε με Κάνιας ... και έβγαζε τα δεκάρια πλάγιους γιατί δεν του έβγαιναν οι αριθμοί.
Μίσιτς και Μαουρίτσιους χρειαζόμαστε που και μάρκαραν και έκαναν παιχνίδι.
Μίσιτς και Μαουρίτσιους χρειαζόμαστε που και μάρκαραν και έκαναν παιχνίδι.
- sourmenetes
- Moderator
Παίδες φτάνει με τις αναλύσεις!!
Μείνετε στα μεταγραφικα!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μείνετε στα μεταγραφικα!!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Περιπτερος
και Μίλαν, ο Πάμπλο μην το ξεχνάμε. Αλλης κοπής παίκτης και άλλης κλάσης.Мир έγραψε:Ανούσια σύγκριση, μόνο στην καλή μακρινή πάσα φέρνει ο Σβάμπ στο Γκαρσια.
Ο Γκαρσία έπαιξε Ρεαλ τι να λέμε τώρα;
Τα φάουλ; Το κράτημα και σίγουρη πρώτη πάσα; Την προσωπικότητα;
Επίσης ο Γκαρσία ήταν 2 σκάλες πιο πάνω σε ταχύτητα τουλάχιστον, άσχετο αν δεν έριχνε φουλ σπριντ για λόγος οικονομίας ενέργειας/αντοχής.
Ο Σβαμπ είναι παίκτης των 300-600χιλ, ρολίστας, σοβαρός.
Ένας καλύτερος, ταχύτερος, αν θέλουμε να κάνουμε σύγκριση, αλλά με ελαφρά χειρότερο κράτημα μπάλας υπό πίεση.Κώδικας: Επιλογή όλων
Τζιόλης
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το θέμα δεν είναι πόσο γρήγορος είσαι. Αυτό χρειάζεται μόνο στους πλάγιους κάποιες φορές.
Το θέμα είναι πόσο ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙΣ.....
Το θέμα είναι πόσο ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΕΧΕΙΣ.....
- Περιπτερος
Οι αναλύσεις υποδεικνύουν τις μεταγραφές.
Ακου φίλε από τα Σούρμενα.
Επειδή είμαι μέλος του φόρουμ από το 2008 με άλλο nickname, επειδή η ιστοσελίδα δημοσίευε άρθρα μου, επειδή έχω και ηλικία μεγάλη, ιστορία πίσω μου, επιστημονική ιδιότητα και επάγγελμα και επειδή βλέπω ότι υπάρχει - χωρίς να παραβιάζεται εκ μέρους μου κανένας όρος λειτουργίας του φόρουμ - αδικαιολόγητη επιθετικότητα και αρνητικότητα εκ μέρους σου και εκ μέρους άλλων που αποσκοπεί στην φίμωσή μου με την "αιτιολόγηση" ενός ban, ΤΗΝ ΚΑΝΩ.
Αυτά που είχα να πω τα είπα και πλέον οι σκεπτόμενοι ομόθρησκοι με κατάλαβαν.
Γεια χαρά παιδιά.
Θα επανέλθω όταν κρίνω ότι χρειάζεται να αναφερθώ σε τεχνικές προτάσεις για την λειτουργία της ομάδας γιατί βλέπω ότι υπάρχει κάποιου είδους επαφή με όσα σκέπτεται και πράττει ο Πάμπλο.

Ακου φίλε από τα Σούρμενα.
Επειδή είμαι μέλος του φόρουμ από το 2008 με άλλο nickname, επειδή η ιστοσελίδα δημοσίευε άρθρα μου, επειδή έχω και ηλικία μεγάλη, ιστορία πίσω μου, επιστημονική ιδιότητα και επάγγελμα και επειδή βλέπω ότι υπάρχει - χωρίς να παραβιάζεται εκ μέρους μου κανένας όρος λειτουργίας του φόρουμ - αδικαιολόγητη επιθετικότητα και αρνητικότητα εκ μέρους σου και εκ μέρους άλλων που αποσκοπεί στην φίμωσή μου με την "αιτιολόγηση" ενός ban, ΤΗΝ ΚΑΝΩ.
Αυτά που είχα να πω τα είπα και πλέον οι σκεπτόμενοι ομόθρησκοι με κατάλαβαν.
Γεια χαρά παιδιά.
Θα επανέλθω όταν κρίνω ότι χρειάζεται να αναφερθώ σε τεχνικές προτάσεις για την λειτουργία της ομάδας γιατί βλέπω ότι υπάρχει κάποιου είδους επαφή με όσα σκέπτεται και πράττει ο Πάμπλο.
ρε φίλε, έχεις 4 ποστ σε μισή σελίδα
κάπου έλεος δηλαδή
δεν είναι τσατ το φόρουμ
σόρρυ αν είμαι εκτός των ορίων του μέλους, αλλά είναι απίστευτα κουραστικό να διαβάζουμε σε κάθε σελίδα 3-4 φορές τη γνώμη των ίδιων ατόμων
κάπου έλεος δηλαδή
δεν είναι τσατ το φόρουμ
σόρρυ αν είμαι εκτός των ορίων του μέλους, αλλά είναι απίστευτα κουραστικό να διαβάζουμε σε κάθε σελίδα 3-4 φορές τη γνώμη των ίδιων ατόμων
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ωρε ψήθηκα για Βιλεμς τώρα..
Βέβαια metrosport είναι..
Θα έρθει ο Φεραρι και η ξενερα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη..
Βέβαια metrosport είναι..
Θα έρθει ο Φεραρι και η ξενερα θα είναι ακόμα μεγαλύτερη..
Παικταράς, αλλά είναι μετροσπορτ και έρχεται από σοβαρό τραυματισμό.
Καλημέρα
Σε ότι αφορά τα χαφ, δε με νοιάζει αν το βαφτίζουμε εξαρι οχταρι ή εικοσαρι.
Η ομάδα θέλει περισσότερο πνευμόνι, ταχύτητα στο κέντρο και παίκτη που όταν έχουμε αμυντική μετάβαση να μην καταλήγει ΠΑΝΤΑ να τραβάει φανέλες από πίσω.
Και βέβαια πρέπει να έχει καλή τεχνική ώστε να βοηθά πραγματικά στην επιθετική ανάπτυξη και όχι να αρκείται σε καμινάδες.
Δε με νοιάζει πως το λένε αυτό οι συγχρονοι διδάσκαλοι του αθλήματος.
Μας νοιάζει τι βλέπουμε ως πρόβλημα της ομάδας κάθε φορά
Σε ότι αφορά τα χαφ, δε με νοιάζει αν το βαφτίζουμε εξαρι οχταρι ή εικοσαρι.
Η ομάδα θέλει περισσότερο πνευμόνι, ταχύτητα στο κέντρο και παίκτη που όταν έχουμε αμυντική μετάβαση να μην καταλήγει ΠΑΝΤΑ να τραβάει φανέλες από πίσω.
Και βέβαια πρέπει να έχει καλή τεχνική ώστε να βοηθά πραγματικά στην επιθετική ανάπτυξη και όχι να αρκείται σε καμινάδες.
Δε με νοιάζει πως το λένε αυτό οι συγχρονοι διδάσκαλοι του αθλήματος.
Μας νοιάζει τι βλέπουμε ως πρόβλημα της ομάδας κάθε φορά
Ρε μαγκες, εχουμε τρελαθει ολοι με τον χαφ. Κατανοητο εως εναν βαθμο, γιατι ενας παικταρας εκει σε ανεβαζει αμεσως επιπεδο. Αλλα ποσο εύκολο ειναι να βρεθεί γεναρη αυτος ο παικταρας; Και το σημαντικοτερο, γιατι να ειναι προτεραιοτητα, αφου οι παικτες που εχουμε τωρα την κανουν τη δουλεια τους πολυ καλα;
Καντουρι; εξαιρετικος
Σβαμπ; τιμιοτατος
Ντουγκλας; ληθαργικος αλλα πολυ βελτιωμενος
Τσιγγαρας; θετικοτατα δειγματα γραφης.
Εχεις και Νινουα. Προσωπικα δεν καταλαβαινω πώς θα ερθει παικτης στα χαφ αν δεν υπαρξει αποχωρηση.
Απο την αλλη, υπαρχουν στο ροστερ θεσεις που πρεπει να καλυφθούν αμεσα. Αριστερο μπακ εχεις μονο τον Περειρα. Δεξι μπακ εχεις τον 35αρη Βιειρινια και μετα το χαος. Τερμα θελεις βασικο απο περσι.
Στους 3 μεσοεπιθετικους εχεις Τζολη-Ουαρντα-Ζιφκο και μονο τον Μουργκ να τους ξεκουραζει.
Επιθεση αν φυγει ο Σβιντερσκι εχεις μονο τον Τσεχο.
Εγω παντως δεν θα ειχα τον χαφ ως πρωτη προτεραιοτητα.
1) αριστερο μπακ
2) 10αρι-αριστερο εξτρεμ για βαθος (στυλ Μπισε)
3) τερμα
4) επιθετικος αν φυγει ο Σβι
Αυτες για μενα πρεπει να ειναι οι προτεραιοτητες.
Και το καλοκαιρι καλυπτεις οτι δεν καλυψες, και παιρνεις τον χαφ και ενα δεξι μπακ.
Καντουρι; εξαιρετικος
Σβαμπ; τιμιοτατος
Ντουγκλας; ληθαργικος αλλα πολυ βελτιωμενος
Τσιγγαρας; θετικοτατα δειγματα γραφης.
Εχεις και Νινουα. Προσωπικα δεν καταλαβαινω πώς θα ερθει παικτης στα χαφ αν δεν υπαρξει αποχωρηση.
Απο την αλλη, υπαρχουν στο ροστερ θεσεις που πρεπει να καλυφθούν αμεσα. Αριστερο μπακ εχεις μονο τον Περειρα. Δεξι μπακ εχεις τον 35αρη Βιειρινια και μετα το χαος. Τερμα θελεις βασικο απο περσι.
Στους 3 μεσοεπιθετικους εχεις Τζολη-Ουαρντα-Ζιφκο και μονο τον Μουργκ να τους ξεκουραζει.
Επιθεση αν φυγει ο Σβιντερσκι εχεις μονο τον Τσεχο.
Εγω παντως δεν θα ειχα τον χαφ ως πρωτη προτεραιοτητα.
1) αριστερο μπακ
2) 10αρι-αριστερο εξτρεμ για βαθος (στυλ Μπισε)
3) τερμα
4) επιθετικος αν φυγει ο Σβι
Αυτες για μενα πρεπει να ειναι οι προτεραιοτητες.
Και το καλοκαιρι καλυπτεις οτι δεν καλυψες, και παιρνεις τον χαφ και ενα δεξι μπακ.
Όχι ρε Περίπτερε που πας; Για μεταγραφές μιλάμε ρε παιδιά! Δε λέγαμε για σουτζουκάκια. Τέσπα... Θυμάμαι Ρεδόντο, Βιειρά, Πάμπλο, Ρόυ Κιν τέτοια φάση των φτωχών που λέμε... Ας μην έχουμε αλεργία στην ποδοσφαιρική ανάλυση και ψιλό ειρωνεία, δε χρειάζεται νομίζω. Με αγάπη ε!
-
xrisitsapa
Τον Δεκεμβρη βρηκαμε κι αλλες φορες χαφ που να μας εκαναν. Σορλεν, Μισιτς κτλ.
Για μενα ο Αουγκουστο ειναι ακαταλληλος. Μετριος σε ολα, καλος πουθενα. Ουτε αμυντικα τον λες καλο, ολο λαθος τοποθετησεις και χαζα φαουλ, ουτε επιθετικα προσφερει κατι ( θρυλειται οτι εχει καλο σουτ, το οποιο ειδαμε μονο μια φορα). Ασε που μαλλον θα φυγει. Αρα εκει θες παικτη + το οτι ακομα δεν εχει ανανεωσει ο Καντουρι.
Για μενα ο Αουγκουστο ειναι ακαταλληλος. Μετριος σε ολα, καλος πουθενα. Ουτε αμυντικα τον λες καλο, ολο λαθος τοποθετησεις και χαζα φαουλ, ουτε επιθετικα προσφερει κατι ( θρυλειται οτι εχει καλο σουτ, το οποιο ειδαμε μονο μια φορα). Ασε που μαλλον θα φυγει. Αρα εκει θες παικτη + το οτι ακομα δεν εχει ανανεωσει ο Καντουρι.
Το Voice πάντως που έχει πουλήσει τον Πολωνό εδώ και 2 μέρες, χτες έγραψε ότι είματε πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Βέλγους για την αγορά του Κρμέντσικ
- ΑποστόληςΑ
Μάλλον πρέπει να δω οφθσλμίατρο.pagotatzis έγραψε:Ο Γκαρσια της νέας εποχής είναι ο Σβαμπ !!!
Οποίος δεν το βλέπει πρέπει να είναι ποδοσφαιρικά τυφλός !
Μοιάζουν σε όλα ,κινήσεις στιλ κτλ