Πουκι μισιτς τσιμιροτ κρεσπο Αν λέω ψέμματα ας βρουν οι μοντς τα αρχεία τους αν με διαψεύσουν και αν δεν ισχύει κάτι από αυτά εγώ σταματάω από το φόρουμ για μια βδομάδα.Θυμαμαι ακριβώς και τι έλεγες για τον καθένα π έγραψα άμα θες σ λέω.joshua έγραψε:Πολυ θα ηθελα να μου πεις παραδειγματα παικτων που εχω πεσει εξω.Μια μεγαλειωδη κωλοτουμπα εχω κανει αυτη για τον Κρεσπο,περιμενω να μου θυμισεις αλλες.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Οτι ηταν και ο Π.Α.Ο.Κ περσυrenegade έγραψε:Επειδή γνωρίζεις πόσο καλή είναι η ραπίντ,άρα γνωρίζεις και την θέση της στο αυστριακό πρωτάθλημα...δεν χρειάζεται να σου την πω εγωTheCursed έγραψε: για να κλείσω γιατί είμαστε οφ τοπικ η ραμπιντ είναι πολύ καλή ομάδα αν γνωρίζεις πέρα από Ελλάδα τι γίνεται.
- invincible
Μία βδομάδα έτρωγε ξύλο εδώ ο Νινουα , όλο το καλοκαίρι μέχρι σήμερα ξύλο και ο Εσίτι και τώρα αφήσατε τους πάντες και το πρόβλημα είναι ο Σβααπ?
Δηλαδή με 500χιλ συμβόλαιο είναι κακός και αυτός ο παίχτης?
Το έχετε τερματίσει εντάξει όλα μου φταίνε δεν ξέρω σε ποιον να ξεσπάσω μία ο ένας μία ο άλλος ... ελεος
Σε όλα τα ρόστερ παγκοσμίως υπάρχουν μέσα και καλοί και μέτριοι και παλτά και τα πάντα τόσο τελειομανία σας έπιασε πια ...
Δεν μιλάμε για ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πλέον εδώ επικρατεί ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ.
Ο Σβααπ για τα λεφτά που παίρνει και την δουλειά που κάνει είναι value for money. Εγκεφαλικός παίκτης με γρήγορη σκέψη. Τώρα είδες ένα φιλικό με τον Μπίσεσβαρ φουλ μπακ και βγάλατε τα συμπεράσματα της χρονιάς.

Το έχετε τερματίσει εντάξει όλα μου φταίνε δεν ξέρω σε ποιον να ξεσπάσω μία ο ένας μία ο άλλος ... ελεος
Σε όλα τα ρόστερ παγκοσμίως υπάρχουν μέσα και καλοί και μέτριοι και παλτά και τα πάντα τόσο τελειομανία σας έπιασε πια ...
Δεν μιλάμε για ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πλέον εδώ επικρατεί ΤΕΛΕΙΟΜΑΝΙΑ.
Ο Σβααπ για τα λεφτά που παίρνει και την δουλειά που κάνει είναι value for money. Εγκεφαλικός παίκτης με γρήγορη σκέψη. Τώρα είδες ένα φιλικό με τον Μπίσεσβαρ φουλ μπακ και βγάλατε τα συμπεράσματα της χρονιάς.

Εγω για τον μαουρισιο δε συμφωνω.Ειμαι αμπαλος το εχω πει πολλες φορες αλλα σε ενα παοχνιδι επαιζε καλα (κ παντα μονο ως προς τα επιθετικα του) κ δεκα ηταν μετριος στην καλυτερη.Επισης οταν αμυνομασταν ηταν λες κ εχεις για οχταρι τον τσιαρτα.
Για τον καντουρη θα συμφωνησω με rain απολυτα.Υα περιμενω ομως να τον δω κ στη θεση του που λεει ο PAOKrevolution μηπως κ αφησει το στιγμα του.
Το διδυμο καντουρη μαου ηταν απο τα πιο ανοργασμικα διδυμα μεσων που θυμαμαι επι ιβαν.
Για τον καντουρη θα συμφωνησω με rain απολυτα.Υα περιμενω ομως να τον δω κ στη θεση του που λεει ο PAOKrevolution μηπως κ αφησει το στιγμα του.
Το διδυμο καντουρη μαου ηταν απο τα πιο ανοργασμικα διδυμα μεσων που θυμαμαι επι ιβαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 05 Σεπ 2020, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε δεν τα θυμασαι καθολου καλα.Για τον Πουκι ημουν απο τους λιγους που παρακαλουσα να ερθει και τονιζα πως μπορουσε να σταθει τοσο ως φουνταριστος οσο και ως δευτερο φορ.Για τον Μισιτς δεν ειχα το παραμικρο σχολιο πλην της απραξιας του ,ελεγα χαρακτηριστικα πως παικτης που εχει χρισθει διεθνης με την Κροατια δεν μπορει να ειναι κακος,κακιζα μαλιστα τον Φερειρα που δεν τον εβαζε,για τον Τσιμιροτ ακομα και σημερα παρακαλαω να γυρισει και ημουν απο τους λιγους που τον υπερασπιζομουν οταν καποιοι τονιζαν τα μηδενικα νουμερα του.Τριχες κατσαρες θυμασαι...TheCursed έγραψε:Πουκι μισιτς τσιμιροτ κρεσπο Αν λέω ψέμματα ας βρουν οι μοντς τα αρχεία τους αν με διαψεύσουν και αν δεν ισχύει κάτι από αυτά εγώ σταματάω από το φόρουμ για μια βδομάδα.Θυμαμαι ακριβώς και τι έλεγες για τον καθένα π έγραψα άμα θες σ λέω.joshua έγραψε:Πολυ θα ηθελα να μου πεις παραδειγματα παικτων που εχω πεσει εξω.Μια μεγαλειωδη κωλοτουμπα εχω κανει αυτη για τον Κρεσπο,περιμενω να μου θυμισεις αλλες.
δεν φταις εσυ εγω φταιω π δεν κανω σκρινσοτ αλλα δεν το συνεχιζω εχεις δικιο τελος.joshua έγραψε:Ε δεν τα θυμασαι καθολου καλα.Για τον Πουκι ημουν απο τους λιγους που παρακαλουσα να ερθει και τονιζα πως μπορουσε να σταθει τοσο ως φουνταριστος οσο και ως δευτερο φορ.Για τον Μισιτς δεν ειχα το παραμικρο σχολιο πλην της απραξιας του ,ελεγα χαρακτηριστικα πως παικτης που εχει χρισθει διεθνης με την Κροατια δεν μπορει να ειναι κακος,κακιζα μαλιστα τον Φερειρα που δεν τον εβαζε,για τον Τσιμιροτ ακομα και σημερα παρακαλαω να γυρισει και ημουν απο τους λιγους που τον υπερασπιζομουν οταν καποιοι τονιζαν τα μηδενικα νουμερα του.Τριχες κατσαρες θυμασαι...TheCursed έγραψε:Πουκι μισιτς τσιμιροτ κρεσπο Αν λέω ψέμματα ας βρουν οι μοντς τα αρχεία τους αν με διαψεύσουν και αν δεν ισχύει κάτι από αυτά εγώ σταματάω από το φόρουμ για μια βδομάδα.Θυμαμαι ακριβώς και τι έλεγες για τον καθένα π έγραψα άμα θες σ λέω.joshua έγραψε:Πολυ θα ηθελα να μου πεις παραδειγματα παικτων που εχω πεσει εξω.Μια μεγαλειωδη κωλοτουμπα εχω κανει αυτη για τον Κρεσπο,περιμενω να μου θυμισεις αλλες.
Πλάκα κανείς τζος ... θες να σου θυμίσω που μάλωναμε τέτοιο καιρό πέρσι για το αν είναι επαρκής ο Γιαννούλης ;; Που έλεγες όπως και άλλοι βέβαια ότι έπρεπε να πάρουμε έναν σαν τον βαψομαλλιά ή τον βαψομαλλιά Πορτογάλο τέλος πάντων ... Και ότι ο γιαννουλης είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ ... καλά για τον Κρεσπο δεν θα μιλήσω γιατί τότε με αυτά που γράφατε σταματησα να διαβάζω για έξι μήνες.
Δεν μου αρέσει να το προσωποποιώ σε εσένα γιατί οι προθέσεις σου είναι εντελώς αγνές αλλά το θέμα είναι ότι έχετε πολλοί κάθετες απόψεις για παίχτες μας που το λιγότερο είναι βιαστικές και απαξιωτικές.
Προφανώς πάντα θελουμε το καλύτερο ... αλλά το θέμα είναι πως το βρίσκεις, πως το κυνηγάς και βέβαια πως το πληρώνεις
Δεν μου αρέσει να το προσωποποιώ σε εσένα γιατί οι προθέσεις σου είναι εντελώς αγνές αλλά το θέμα είναι ότι έχετε πολλοί κάθετες απόψεις για παίχτες μας που το λιγότερο είναι βιαστικές και απαξιωτικές.
Προφανώς πάντα θελουμε το καλύτερο ... αλλά το θέμα είναι πως το βρίσκεις, πως το κυνηγάς και βέβαια πως το πληρώνεις
-
Δεν έπαιξαν σαν δίδυμο ο Μαουρίσιο και ο Ελ Καντούρι. Τώρα αν λες άμπαλο τον Μαουρίσιο ε τότε ο Σβαμπ θα έπρεπε να σου φαινόταν ξυλοκόπος και ο Εσίτι πορτιέρης. Οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με Μαουρίσιο και Καντούρι θα πας να ελέγξεις το ρυθμό και να έχεις κατοχή, δε θα παίξεις με τη μία. Τώρα χαφ στυλ Σβαμπ παίζουν με τη μία. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, είναι φθηνός αλλά ποιότητα Μαουρίσιο δεν έχει.
Άρα που το πρόβλημα?TheCursed έγραψε:Οτι ηταν και ο Π.Α.Ο.Κ περσυrenegade έγραψε:Επειδή γνωρίζεις πόσο καλή είναι η ραπίντ,άρα γνωρίζεις και την θέση της στο αυστριακό πρωτάθλημα...δεν χρειάζεται να σου την πω εγωTheCursed έγραψε: για να κλείσω γιατί είμαστε οφ τοπικ η ραμπιντ είναι πολύ καλή ομάδα αν γνωρίζεις πέρα από Ελλάδα τι γίνεται.
Είπα ότι αν ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να είναι η ραπίντ της σούπερ λιγκ θα πρέπει οι επιδραστικοι του παίκτες και ειδικά στα χαφ να είναι πολύ καλύτεροι.
Είμαι τρελός εγώ ρε θυμάμαι ότι θέλω τα έχω με τον josua ξέρω γω που δεν τον ξέρω καν και θυμάμαι τα πάντα άπλα από εδώ και πέρα θα τα κρατάω κιόλας τα γραπτά μένουν αυτό και τέλος .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος TheCursed την Σάβ 05 Σεπ 2020, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειπα οτι ηταν αμπαλος.Ειπα οτι ηταν κουραστικος κ ανοργασμικος.Εδειχνε την αξια του στην επιθετικη αναπτυξη μια στις δεκα και σε θεση αμυνας ηταν μπατε σκυλοι αλεστε.Ουτε ταχυτητα προφανως, ουτε εκρηξη προφανως ουτε εβαζε ποδια στη φωτια.
Μα εγώ δεν λέω οτι ήταν κακός μέχρι σήμερα ο Καντουρί.
Άγευστος ήταν.
Έκανε κάποια καλά πράγματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν οχι σημείο αναφοράς, αλλά ούτε καν μια σταθερά στην ομάδα.
Ναι είχε τραυματισμούς, αλλά κι όταν δεν είχε, δεν έκανε τη διαφορά στο γήπεδο.
Προφανώς είναι καλός παίκτης, φαίνεται αυτό δυο φορές να ακούμπησει τη μπάλα το βλέπεις.
Τέλοσπαντων το θέμα είναι η αναβάθμιση της ομάδας οχι να είμαστε οφ τόπικ
Άγευστος ήταν.
Έκανε κάποια καλά πράγματα αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν οχι σημείο αναφοράς, αλλά ούτε καν μια σταθερά στην ομάδα.
Ναι είχε τραυματισμούς, αλλά κι όταν δεν είχε, δεν έκανε τη διαφορά στο γήπεδο.
Προφανώς είναι καλός παίκτης, φαίνεται αυτό δυο φορές να ακούμπησει τη μπάλα το βλέπεις.
Τέλοσπαντων το θέμα είναι η αναβάθμιση της ομάδας οχι να είμαστε οφ τόπικ
renegade θα κοιτας ολες τις παραμετρους τα χαφ που θες εσυ και γω κ ολοι μπορεις αν τα παρεις? με βαση το μπατζετ σ το πρωταθλημα σ και ολα τα γυρω γυρω ? εγω λεω οτι δεν μπορουμε να κρινουμε ενα παιχτη με ενα επισημο ματς και μια key pass που ανοιξε τον χωρο για το τριμπαλο και να λεμε δεν κανει αυτο.
Μαζι σου θα συμφωνησω ξεχασα τον Γιανουλη,γιατι δεν λετε ομως και τις φορες που επεσα μεσα? Θες να τις θυμισω και αυτες? Ειμαι απο τα μελη που εχω το θαρος της γνωμης μου και προφανως δεν εχω το αλαθητο του παπα,προτιμω ομως αυτους που εχουν αποψη παρα αυτους που κρινουν μονο κατα το δοκουν τις αποψεις των αλλων.Ξερω πολυ καλα οτι ειμαι πολυ απαιτητικος και το φτανω πολλες φορες στα ακρα ,στα ορια της γκρινιας,αλλα νομιζω πως οποιος δεν ειναι εμπαθης μαζι μου,αναγνωριζει οτι κατι καταλαβαινω απο ποδοσφαιρο.tad έγραψε:Πλάκα κανείς τζος ... θες να σου θυμίσω που μάλωναμε τέτοιο καιρό πέρσι για το αν είναι επαρκής ο Γιαννούλης ;; Που έλεγες όπως και άλλοι βέβαια ότι έπρεπε να πάρουμε έναν σαν τον βαψομαλλιά ή τον βαψομαλλιά Πορτογάλο τέλος πάντων ... Και ότι ο γιαννουλης είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ ... καλά για τον Κρεσπο δεν θα μιλήσω γιατί τότε με αυτά που γράφατε σταματησα να διαβάζω για έξι μήνες.
Tο βασικο του κουσουρι προς το παρον ειναι οτι ειναι φτηνος.makispaspartou έγραψε:Δεν έπαιξαν σαν δίδυμο ο Μαουρίσιο και ο Ελ Καντούρι. Τώρα αν λες άμπαλο τον Μαουρίσιο ε τότε ο Σβαμπ θα έπρεπε να σου φαινόταν ξυλοκόπος και ο Εσίτι πορτιέρης. Οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Με Μαουρίσιο και Καντούρι θα πας να ελέγξεις το ρυθμό και να έχεις κατοχή, δε θα παίξεις με τη μία. Τώρα χαφ στυλ Σβαμπ παίζουν με τη μία. Έχει αρκετά θετικά στοιχεία, είναι φθηνός αλλά ποιότητα Μαουρίσιο δεν έχει.