Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
Κλασικοί Μ@Λ@ΚΕΣ οπαδοι αλλα εμεις ΠΑΝΤΑ ένα βημα μπροστα...
Για όλους "δοκαρι και μέσα όλα καλά. Δοκάρι και έξω φταίει η ομάδα"
Για μας "Άπερκατ Πάμπλο Γκαρσία, μπροστα μπροστά και μπουνιά Σερτζιο, και Μούσλι γκολ όλα καλα. 1 κακή μέρα και ΣΑΝΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΥΓΕ ΟΥΣΤ!!"
ΕΛΕΟΣ.
Για όλους "δοκαρι και μέσα όλα καλά. Δοκάρι και έξω φταίει η ομάδα"
Για μας "Άπερκατ Πάμπλο Γκαρσία, μπροστα μπροστά και μπουνιά Σερτζιο, και Μούσλι γκολ όλα καλα. 1 κακή μέρα και ΣΑΝΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΥΓΕ ΟΥΣΤ!!"
ΕΛΕΟΣ.
- PABLO GARCIA2
αν δεν ξέρεις ή δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του "σχολιάζω" και του "ειρωνεύομαι" ή του "ερμηνεύω όπως θέλω" ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ....eorptol έγραψε:σ αρεσει δεν σε αρεσει απο την στιγμη που γραφεις σε φορουμ θα ακους σχολια απο ολους.....ναι κανω κατι της ηλικιας μου ? ναι ασχολουμεPABLO GARCIA έγραψε:ρε συ άμα γούσταρα τον Άγγελο θα το λεγα,γι' αυτό σταμάτα να ερμηνεύεις τι θα θελα να πω και κάνε καμμιά άλλη δουλειά της ηλικίας σου.......αντε γιατι μια για το nick,μιά για τον Μύρτσο,μιά για τον Σάντος σαν πολλά μας τα πες.....eorptol έγραψε:τον αγγελο θελει αλλα ντρεπετε να πει......
με τον ΠΑΟΚ....αν δεν αντεχεις να σχολιαζουν τα γραφομενα σου πανε
παλι στο φορουμ της ΠΑΕ νομιζω ξανανοιξε....))))
όπως επίσης και αν νομίζεις ότι αυτού του τύπου οι απαντήσεις που δίνεις είναι σχολιασμός.....
Αδερφέ Pablo Garcia είδες πόσο λάθος είσαι τελικά ? Σου γράφουν τόσα αδέρφια από πάνω με επιχειρήματα την απάντηση στα λεγόμενά σου και εσύ απαντάς στον αδερφό eorptol που σου την είπε περισσότερο.
Αυτό τι είναι κατά την γνώμη σου. Δεν λες εκείνη την στιγμή ότι την έχεις μεγαλύτερη ? Την γνώμη εννοώ.
Αυτοακυρώνεσε. Η γνώμη σου είναι σεβαστή. Εξάλλου δεν είσαι ο μόνος. Έχουν βγει εδώ και τρεις ημέρες όλοι οι αντιΣάντος και ξεσκίζουν. Με αρχηγούς τους Ζαγόρες, τους Μύρτσους και τους Τζατζαράδες.
Ε τι να κάνουμε τώρα ? Αυτόν έχει επιλέξει η διοίκησή μας.
Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσουμε την "καλόπιστη" κριτική και να δούμε πως βελτιωνόμαστε από εδώ και πέρα.
Διαφωνείς ότι αν έχει Βιερίνια, Χούτο, Μούσλι, Λίνο, Ίβιτς γερούς θα παίζει με αυτούς ο Σάντος που τόσο αμυντικογενής είναι ?
Εγώ πιστεύω ότι αν τους είχε θα έπαιζε παραπάνω από τα μισά παιχνίδια με αυτούς.
Αυτό τι είναι κατά την γνώμη σου. Δεν λες εκείνη την στιγμή ότι την έχεις μεγαλύτερη ? Την γνώμη εννοώ.
Αυτοακυρώνεσε. Η γνώμη σου είναι σεβαστή. Εξάλλου δεν είσαι ο μόνος. Έχουν βγει εδώ και τρεις ημέρες όλοι οι αντιΣάντος και ξεσκίζουν. Με αρχηγούς τους Ζαγόρες, τους Μύρτσους και τους Τζατζαράδες.
Ε τι να κάνουμε τώρα ? Αυτόν έχει επιλέξει η διοίκησή μας.
Καλό θα είναι λοιπόν να σταματήσουμε την "καλόπιστη" κριτική και να δούμε πως βελτιωνόμαστε από εδώ και πέρα.
Διαφωνείς ότι αν έχει Βιερίνια, Χούτο, Μούσλι, Λίνο, Ίβιτς γερούς θα παίζει με αυτούς ο Σάντος που τόσο αμυντικογενής είναι ?
Εγώ πιστεύω ότι αν τους είχε θα έπαιζε παραπάνω από τα μισά παιχνίδια με αυτούς.
Και κάτι ακόμα Pablo αδερφέ μου για να μην ξεχνιόμαστε !!! Λίγο εμπιστοσύνη και κράξιμο σε αυτούς που επιβουλεύονται αυτό που προσπαθούμε όλοι μαζί να κάνουμε στην ομάδα μας δεν βλάπτει !
Μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας
απόσπασμα από συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη στην Ελευθεροτυπία
(http://www.contra.gr/Soccer/Portugal/1L ... 25589.html)
“Πάλι καλά που τον συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο. Μ’ έμαθε τα βασικά, να παίζω τη θέση μου, μ’ έμαθε τακτική, μ’ έκανε κανονικό ποδοσφαιριστή. Ν’ αντιλαμβάνομαι το αντικείμενο.
Πριν από τον Φερνάντο Σάντος έπαιζα με το ταλέντο μου και με ό,τι είχα πάρει από τους προηγούμενους προπονητές”.
- Επικοινωνείτε; Παρακολουθείς ΠΑΟΚ;
“Πώς όχι; Αφού έχω συνεργαστεί με όλους, που λέει ο λόγος, εκεί μέσα. Με τον Φερνάντο Σάντος και το επιτελείο του, ακόμη και με τον διερμηνέα του. Με Ζαγοράκη, με Βρύζα, με Γεωργιάδη. Με τον Χαλκιά. Εξυπακούεται ότι έχω συμπάθεια γι’ αυτό που κάνουν. Και πίστη ότι το κάνουν καλά και θα το κάνουν ακόμη καλύτερα. Δεν σταματάει αυτό. Ετσι θα συνεχίσει. Θα κάνουν καλές επιλογές, θα ενισχυθούν, θα προχωρήσουν”.
Μην βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας
απόσπασμα από συνέντευξη του Κώστα Κατσουράνη στην Ελευθεροτυπία
(http://www.contra.gr/Soccer/Portugal/1L ... 25589.html)
“Πάλι καλά που τον συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο. Μ’ έμαθε τα βασικά, να παίζω τη θέση μου, μ’ έμαθε τακτική, μ’ έκανε κανονικό ποδοσφαιριστή. Ν’ αντιλαμβάνομαι το αντικείμενο.
Πριν από τον Φερνάντο Σάντος έπαιζα με το ταλέντο μου και με ό,τι είχα πάρει από τους προηγούμενους προπονητές”.
- Επικοινωνείτε; Παρακολουθείς ΠΑΟΚ;
“Πώς όχι; Αφού έχω συνεργαστεί με όλους, που λέει ο λόγος, εκεί μέσα. Με τον Φερνάντο Σάντος και το επιτελείο του, ακόμη και με τον διερμηνέα του. Με Ζαγοράκη, με Βρύζα, με Γεωργιάδη. Με τον Χαλκιά. Εξυπακούεται ότι έχω συμπάθεια γι’ αυτό που κάνουν. Και πίστη ότι το κάνουν καλά και θα το κάνουν ακόμη καλύτερα. Δεν σταματάει αυτό. Ετσι θα συνεχίσει. Θα κάνουν καλές επιλογές, θα ενισχυθούν, θα προχωρήσουν”.
συνέχεια απο το ποστ του tad :
.............Θα κάνουν καλές επιλογές, θα ενισχυθούν, θα προχωρήσουν, θα φέρουν κι εμένα το καλοκαίρι".........
.............Θα κάνουν καλές επιλογές, θα ενισχυθούν, θα προχωρήσουν, θα φέρουν κι εμένα το καλοκαίρι".........
Συνεχεια απο το post του agave:
".... και θα φερω μαζι μου Suazo και Nuno Gomes....."
Για να ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα...
".... και θα φερω μαζι μου Suazo και Nuno Gomes....."

Για να ελαφρυνουμε λιγο την ατμοσφαιρα...
Οχι. David Suazo δανεικος απο Ιντερ. Επιθετικος ειναι, στη θεση του Αναστασακου τον φανταζομαι χαχαχα
ΣΑΝΤΟΣ ΞΥΠΝΑ έπρεπε να πάρεις το ματς με 0-10 και το πήρες μόνο με 0-3!
ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!
ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ!
Έλα μωρέ τον Λεβαδειακό κερδίσαμε που μόνο ο Βάζελος πέρασε απο εκεί μέσα.
Σιγά την νίκη.
Σιγά την νίκη.
- Athanasiadhs
Μεγάλο κεφάλαιο στον ΠΑΟΚ και φαίνεται αυτό φέτος..Από ατράνταχτα γεγονότα όπως η θέση της ομάδας μέχρι μικρές λεπτομέρειες(π.χ. η αντοχή και η φυσική κατάσταση φανερώνει την προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι)...
Στο δρόμο άκουσα στο αυτοκίνητο(ειλικρινά δεν θυμάμαι σταθμό και παραγωγό) ότι ο Ζαγοράκης κάνει αυτόν τον καιρό τις απαραίτητες συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου του Santos..

Στο δρόμο άκουσα στο αυτοκίνητο(ειλικρινά δεν θυμάμαι σταθμό και παραγωγό) ότι ο Ζαγοράκης κάνει αυτόν τον καιρό τις απαραίτητες συζητήσεις για επέκταση συμβολαίου του Santos..

- trobonaras
Ρε συ δον Φερνανδε,σου εχω και εγω ενα παραπονο.
Δεν εχω προβλημα με το σακακι σου,ισα ισα και μορφη εισαι μ αυτο και γουρλιδικο μας εχει βγει.
Αλλα αυτο το ονομα σου ρε αδερφε..
Τι ειναι αυτο??
Φερναντο Σαντος???
Πως να το κανουμε συνθημα?Με τι να κανει ριμα????
Το φερναντο σαντος οε οε οε και ξενερωτο ειναι και βγαινεις λιγο εκτος ρυθμου για να το πεις γιατι το φερναντο εχει μια παραπανω συλλαβη απ οτι πρεπει. (πχ. ζλαταν,βλανταν λινο κλπ)
Πανε αλλαξτο βρε αγορι μου...
Κοιτα λιγο προς τα σερρες μερια τον συναδελφο σου!
Πιο χαζος ειναι απο εσενα??
κοιτα τι καλα βγαινει
ουγκο μπρος!
και προλογο μη τρως..
γιατι καθε αριανος..
ειναι και .......!
βλεπεις?ουτε ζοριστικα ουτε τιποτα ετοιμο το ειχα!
εσυ με ξενερωνεις ομως...ακου εκει Φερναντο Σαντος!
αντε παραιτησου ρε!
Δεν εχω προβλημα με το σακακι σου,ισα ισα και μορφη εισαι μ αυτο και γουρλιδικο μας εχει βγει.
Αλλα αυτο το ονομα σου ρε αδερφε..
Τι ειναι αυτο??
Φερναντο Σαντος???
Πως να το κανουμε συνθημα?Με τι να κανει ριμα????
Το φερναντο σαντος οε οε οε και ξενερωτο ειναι και βγαινεις λιγο εκτος ρυθμου για να το πεις γιατι το φερναντο εχει μια παραπανω συλλαβη απ οτι πρεπει. (πχ. ζλαταν,βλανταν λινο κλπ)
Πανε αλλαξτο βρε αγορι μου...
Κοιτα λιγο προς τα σερρες μερια τον συναδελφο σου!
Πιο χαζος ειναι απο εσενα??
κοιτα τι καλα βγαινει
ουγκο μπρος!
και προλογο μη τρως..
γιατι καθε αριανος..
ειναι και .......!
βλεπεις?ουτε ζοριστικα ουτε τιποτα ετοιμο το ειχα!
εσυ με ξενερωνεις ομως...ακου εκει Φερναντο Σαντος!
αντε παραιτησου ρε!