6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Χάρη παλικαράκι μας πολύ χαίρομαι που ανανέωσες
Καλή τύχη και υγεία σου εύχομαι …
Σκίσου στην δουλειά με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που έτσι και αλλιώς έχεις …
Όταν βλέπεις διπλα σου χάφ όπως ο Κουρτιτς έχεις πλέον κάθε μέρα την ευκαιρία να ξέρεις που είναι ο πήχης … μακάρι να τον ξεπεράσεις αλλά και εκεί να φτάσεις είναι σημαντικό …
Πρέπει να δουλέψεις και να φτάσεις σε καλύτερο επίπεδο … έχεις μεγάλο δάσκαλο διπλα σου και πάνω από όλα Λουτσε
Καλή τύχη και υγεία σου εύχομαι …
Σκίσου στην δουλειά με ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που έτσι και αλλιώς έχεις …
Όταν βλέπεις διπλα σου χάφ όπως ο Κουρτιτς έχεις πλέον κάθε μέρα την ευκαιρία να ξέρεις που είναι ο πήχης … μακάρι να τον ξεπεράσεις αλλά και εκεί να φτάσεις είναι σημαντικό …
Πρέπει να δουλέψεις και να φτάσεις σε καλύτερο επίπεδο … έχεις μεγάλο δάσκαλο διπλα σου και πάνω από όλα Λουτσε
Συμβόλαιο για 2,5 έτη. Έκανε πάλι το μίνιμουμ που θα ήταν αποδεκτό. Αν του πάρει 1,5 έτος να δείξει πράγματα και καθιερωθεί, να έχει μείνει 1 έτος στο συμβόλαιό του, για να κάνει τα παιχνίδια ο μάνατζερ. Καλή είδη είναι για όσους πιστεύουν τον ποδοσφαιριστή, όπως εγώ, αλλά παραμένω πολύ ενοχλημένος από τα παιχνίδια των μάνατζερ. Ο Πέλκας αν είχε 1 ακόμη έτος στο συμβόλαιό του, δε θα έφευγε στην Τουρκία για ένα κομμάτι ψωμί.
αδερφέ έχει δύο αναγνώσεις αυτό ... εάν ο ΠΑΟΚ του έδινε ένα ποσό και αυτός ήθελε επί δύο τότε έκανε την μίνιμουμ ανανέωση. Την ίδια ασφάλεια όμως έχει και ο ΠΑΟΚ εάν το πρότζεκτ τελικά δεν του βγει.
το ερώτημα είναι πάντα εάν σου βγει ο παίχτης τι κάνεις ... πχ εάν παίξει ο τσιγγάρας τους επόμενους εφτά μήνες και καθιερωθεί στο ροτέισον ... τότε είναι το θέμα τι κάνει ο ΠΑΟΚ ... για εμένα σε αυτήν την περίπτωση του δίνεις μία καλή αύξηση ακόμα το καλοκαίρι και το κάνεις μέχρι το 25 ή το 26. Όλα αυτά τα θέματα θέλουν φροντίδα και λεπτούς χειρισμούς που δυστυχώς ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν τα φρόντισε όπως πρέπει. τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες όμως υπάρχει κινητικότητα και κυρίως αποτελέσματα ... και είμαστε Νοέμβριο ... για εμένα οι πιο σημαντικοί έκλεισαν... ο ένας που εκκρεμεί είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω του τραυματισμού του ... εννοώ τον Ίνγκασον
το ερώτημα είναι πάντα εάν σου βγει ο παίχτης τι κάνεις ... πχ εάν παίξει ο τσιγγάρας τους επόμενους εφτά μήνες και καθιερωθεί στο ροτέισον ... τότε είναι το θέμα τι κάνει ο ΠΑΟΚ ... για εμένα σε αυτήν την περίπτωση του δίνεις μία καλή αύξηση ακόμα το καλοκαίρι και το κάνεις μέχρι το 25 ή το 26. Όλα αυτά τα θέματα θέλουν φροντίδα και λεπτούς χειρισμούς που δυστυχώς ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν τα φρόντισε όπως πρέπει. τουλάχιστον τις τελευταίες ημέρες όμως υπάρχει κινητικότητα και κυρίως αποτελέσματα ... και είμαστε Νοέμβριο ... για εμένα οι πιο σημαντικοί έκλεισαν... ο ένας που εκκρεμεί είναι ιδιάζουσα περίπτωση λόγω του τραυματισμού του ... εννοώ τον Ίνγκασον
Δεν ξέρω ποιος τον συμβουλεύει και μέχρι τώρα έχει κάνει μικρές ανανεώσεις που σίγουρα δεν τον έχουν βοηθήσει και μειώνουν την εμπιστοσύνη του κλαμπ στο πρόσωπο του .. περσυ απλά ανανέωσε για ένα χρόνο .. ελπίζω να παίξει πάντως γιατί είναι καλός παίκτης και περσυ έδειξε πράγματα …
- sourmenetes
- Moderator
Ο μιχαηλιδης πήγε μέχρι το 25.tzelas έγραψε:Πάλι με Τσιγγάρα διετή συμβόλαια, ενώ μπαίνουμε ήδη στο 2022;
Πώς να περιμένει κάποιος το καλοκαίρι να χτιστεί για το 2022-2023 η ομάδα πάνω του αφού όταν λήξει η πρώτη χρονιά θα μπαίνει κατευθείαν και στο τελευταίο έτος συμβολαίου;
Τι ανασφάλειες είναι αυτές και δεν κάνει συμβόλαια ως το 2025 τουλάχιστον και να είναι απερίσπαστοι ομάδα και παίκτης και να μην έχουμε πάλι τα ίδια;
Αρα μήπως δεν είναι θέμα της ομάδας;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Και ο σβαμπtad έγραψε:αδερφέ έχει δύο αναγνώσεις αυτό ... εάν ο ΠΑΟΚ του έδινε ένα ποσό και αυτός ήθελε επί δύο τότε έκανε την μίνιμουμ ανανέωση. Την ίδια ασφάλεια όμως έχει και ο ΠΑΟΚ εάν το πρότζεκτ τελικά δεν του βγει.
την ίδια άποψη έχω και εγώ καθώς ίδια σχεδόν περίπτωση είναι ο Λύρατζης που παρότι δεν παίζει τώρα πήγε μέχρι το 2025. Αρα η διάθεση της ομάδας είναι να δώσει χρόνο να αναπτυχθούν οι παίκτες της, ο παίκτης σκέφτεται μάλλον πονηρά, όμως στο τέλος η πορτοκαλιά μας θα κάνει πάλι πορτοκάλια.sourmenetes έγραψε:Ο μιχαηλιδης πήγε μέχρι το 25.tzelas έγραψε:Πάλι με Τσιγγάρα διετή συμβόλαια, ενώ μπαίνουμε ήδη στο 2022;
Πώς να περιμένει κάποιος το καλοκαίρι να χτιστεί για το 2022-2023 η ομάδα πάνω του αφού όταν λήξει η πρώτη χρονιά θα μπαίνει κατευθείαν και στο τελευταίο έτος συμβολαίου;
Τι ανασφάλειες είναι αυτές και δεν κάνει συμβόλαια ως το 2025 τουλάχιστον και να είναι απερίσπαστοι ομάδα και παίκτης και να μην έχουμε πάλι τα ίδια;
- sourmenetes
- Moderator
Κάπως έτσι.
Η ομάδα πιστεύει στα παιδιά αλλά μάλλον κάποιοι θεωρούν κάτι διαφορετικό.
Η ομάδα πιστεύει στα παιδιά αλλά μάλλον κάποιοι θεωρούν κάτι διαφορετικό.
Ο Μιχαηλιδης, είχε την "τύχη" μετά από αλλεπάλληλους τραυματισμούς όλων των υπολοίπων σέντερ μπακ, να μείνει μόνος του στην "διεκδίκηση" της θέσης του στην 11άδα του ΠΑΟΚ (ποιον να έβαζε ο Λουτσέσκου) και με την απόδοσή του κέρδισε τόσο ρόλο βασικού (ελπίζω) όσο και ένα συμβόλαιο που απ' ότι διάβασα θα ανέρχεται στις 450.000 ευρώ ετησίως (καθόλου άσχημα)tzelas έγραψε:την ίδια άποψη έχω και εγώ καθώς ίδια σχεδόν περίπτωση είναι ο Λύρατζης που παρότι δεν παίζει τώρα πήγε μέχρι το 2025. Αρα η διάθεση της ομάδας είναι να δώσει χρόνο να αναπτυχθούν οι παίκτες της, ο παίκτης σκέφτεται μάλλον πονηρά, όμως στο τέλος η πορτοκαλιά μας θα κάνει πάλι πορτοκάλια.sourmenetes έγραψε:Ο μιχαηλιδης πήγε μέχρι το 25.tzelas έγραψε:Πάλι με Τσιγγάρα διετή συμβόλαια, ενώ μπαίνουμε ήδη στο 2022;
Ο Λυρατζης, δεν είχε την ίδια "τύχη" με τον Μιχαηλίδη με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να συνεχίσει να μη τον βλέπει και να αμφισβητήται (τουλάχιστον από μέρους μου) το κατά πόσο η παραμονή του ήταν και εισήγησή του προπονητή.
Σαφώς και δεν είναι περίπτωση ούτε Μιχαηλίδη αλλά ούτε και Τσιγγάρα αλλά έστω και έτσι, είναι θέμα χαρακτήρα το γεγονός ότι συμβιβάστηκε με την κατάσταση αυτή και υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025 σε έναν ΠΑΟΚ που πιθανότατα όσο είναι ο Λουτσέσκου θα παίξει από λίγο έως καθόλου.
Ο Τσιγγάρας με την σειρά του, απέδειξε ότι παικτικά ανήκει στην κατηγορία του Μιχαηλίδη χωρίς και αυτός να έχει την "τύχη" του, όμως σε αντίθεση με τον Λύρατζη, δεν συμμερίζεται την στάση του προπονητή του (και δικαίως) που δείχνει να πιστεύει πως είναι μικρότερης αξίας τόσο του Εσίτι όσο και του Αουγκούστο, με αποτέλεσμα να μην επιθυμεί (μόνο και μόνο για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ) να συνεχίσει για πολύ ακομα να βλέπει την πλάτη τους.
Εγώ έτσι διαβάζω τις περιπτώσεις των τριών παραπάνω παικτών και σε γενικές γραμμές κατανοώ την στάση και των τριών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 08 Νοέμ 2021, 17:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- invincible
Θεωρούνταν απο τα μεγαλύτερα ταλέντα όταν τον έφερε μικρό ο ΠΑΟΚ. Απλά πρέπει να παίζει. Λαθος να μην παίζει και να κάθετε στον πάγκο. Αν δεν υπάρχει σκοπός καλύτερα κάπου να πάει να παίζει. Ακόμα και στην Β ομάδα εκτός αν βρεθεί κάποια ολλανδική κτλ.
Διαφωνώ. Τουλάχιστον για τον ΠΑΟΚ το να πάρει ο παίκτης +50,000 δεν είναι τίποτα σημαντικό, ώστε να βάλει περισσότερα έτη στο συμβόλαιό του. Αν ο παίκτης δε μας βγει, σίγουρα θα πάει κάπου δανεικός και η χασούρα θα είναι πολύ μικρή, ενώ ως δανεικός πάλι μπορεί να επανέλθει στα επίπεδα του συμβολαίου του. Εκτός αυτού, οι παίκτες των ακαδημιών μας που στηρίζονται από σοβαρούς προπονητές, πάντα φτάνουν σε ένα καλό επίπεδο που να μπορούν να δικαιολογούν ένα μισθό γύρω στα 200Κ. Το να δώσεις αυτά τα λίγα παραπάνω σε ένα φέρελπι παίκτη έχει μικρή ζημιά σε σύγκριση με αυτά που θα χάσεις στην επόμενη ανανέωση, αν αυτή γίνει ή σε ενδεχόμενη πώληση, όπως έγινε με τον Πέλκα.tad έγραψε:αδερφέ έχει δύο αναγνώσεις αυτό ... εάν ο ΠΑΟΚ του έδινε ένα ποσό και αυτός ήθελε επί δύο τότε έκανε την μίνιμουμ ανανέωση. Την ίδια ασφάλεια όμως έχει και ο ΠΑΟΚ εάν το πρότζεκτ τελικά δεν του βγει.
Δεν υπάρχει δηλαδή λογική για κάποιο δίλημμα από την πλευρά ης ΠΑΕ (αν έχει στοιχειώδη κοινή λογική). Η πλευρά του παίκτη εκβιάζει, γιατί ο μάνατζερ είναι εχθρικός με τον ΠΑΟΚ και έχει τη δική του ατζέντα - ξεκάθαρα. Αν ήθελε το καλό του πελάτη του, δε θα λειτουργούσε σαν κατσαπλιάς. Μιλάω γενικά για μάνατζερ που έχουν παρόμοιες συμπεριφορές. Σε πολλές περιπτώσεις έχω παρατηρήσει να μην τους νοιάζει αν ο παίκτης καεί, γιατί έχουν άλλη ατζέντα, βλέπε περίπτωση Τσανδάρη. Ποιος πίστεψε ότι τον "έκλεψε" ο γαύρος για να τον στηρίξει και να κάνει εκεί καριέρα; Να θυμίσω ότι στον 1ο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ ήταν ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!
ο τσιγγάρας είναι κατά τη γνώμη μου αδικημένος όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής του και την ιεραρχία στα αμυντικά χαφ
θα πρεπε να είναι πάνω από εσίτι, που έχει πάρει τόσα λεπτά
θα πρεπε να είναι πάνω από εσίτι, που έχει πάρει τόσα λεπτά
- WeWillRockYou
Χαρούμενα νέα η ανανέωση του Τσιγγάρα.
Μακάρι να δουλεύει καλά στις προπονήσεις και να πάρει την ευκαιρία του στη συνέχεια.
Είναι μια ούτως ή άλλως δύσκολη χρονιά με θέματα τραυματισμών και Covid.
Μακάρι να δουλεύει καλά στις προπονήσεις και να πάρει την ευκαιρία του στη συνέχεια.
Είναι μια ούτως ή άλλως δύσκολη χρονιά με θέματα τραυματισμών και Covid.
-
Ανανέωσε πριν 20 μέρες και ούτε στην Α΄, ούτε και στη Β΄. Δεν ξέρω τι συμβαίνει.