8. Douglas Augusto
Re: 33. Douglas Augusto
ηταν πολυ καλος σημερα
εκανε οσα κλεψιματα δεν εκαναν σβαμπ-τσιγγαρας τον τελευταιο μηνα κατι που μας βοηθησε πολυ να ανασανουμε μεσα στο παιχνιδι και να μην εχει η αεκ ευκολα κατοχη χωρις αντισταση
εκανε οσα κλεψιματα δεν εκαναν σβαμπ-τσιγγαρας τον τελευταιο μηνα κατι που μας βοηθησε πολυ να ανασανουμε μεσα στο παιχνιδι και να μην εχει η αεκ ευκολα κατοχη χωρις αντισταση
Καταλαβαινω τη σκοπιμοτητα αφου μειναμε χωρις χαφ αλλα δε μπορω να σε βλεπω αλλο.
Θετικος σημερα αλλα παλι ατσουμπαλος και τραυματισες αντιπαλο.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Δεν ήταν κακος ούτε πολύ καλός,. Κατανοητή η σκοπιμότητα, αλλά δεν θέλω να τον ξαναδώ στην ομάδα. Ούτε αυτόν ούτε οποιονδήποτε με τέτοια συμπεριφορά.Dimg4 έγραψε:Καταλαβαινω τη σκοπιμοτητα αφου μειναμε χωρις χαφ αλλα δε μπορω να σε βλεπω αλλο.
- Salvador Allende
Τόσο πολύ που έχουνε πλαντάξει τα ματάκια μας με αυτά που βλέπουμε αυτή τη σεζόν, καταλήξαμε να βαφτίζουμε τα απολύτως αυτονόητα "καλός". ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, θέλω να είναι ΤΕΛΕΙΟΣ 3 χαρτιά έδωσα.
Εύχομαι "καλή" μεταγραφή να τελειώνουμε με αυτό το αστείο με τους τουρίστες
Εύχομαι "καλή" μεταγραφή να τελειώνουμε με αυτό το αστείο με τους τουρίστες
- Amsterdamer_87
Καταλαβε οτι του πουλουσε φουμαρα ο Μπογιατζης και οτι του εριξε πορτα..astral έγραψε:Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί παίζει ο συγκεκριμένος. Δεν ήθελε να φύγει?
Και μαλλον εβαλε μυαλο..
Μεχρι να του φουσκωσει καποιος αλλος τα μυαλα.
Παιχτης που σου κανει πουστριλικια μια φορα θα σου τα ξανακανει.
Δρομο αμεσα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δρομο αμεσα
- Amsterdamer_87
Συμφωνω..Gospi έγραψε:Μεχρι να του φουσκωσει καποιος αλλος τα μυαλα.
Δρομο αμεσα
- Salvador Allende
Μπράβο στον Γκαρσία που τον έβγαλε από το ψυγείο. Και τακτικά θέλαμε ένα ακόμη χαφ αλλά και δεν πρέπει να απαξιώνεται ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας.
Οπως προειπαν οι συνοπαδοι ηταν μετριοκαλος. Θα ηταν κακος αν η αεχ δεν ειχε αυτα τα χαφ η γενικα αν δεν ηταν τραγικη. Παμπλο, τον εβγαλες που τον εβγαλες απο την τιμωρια, πατα τον και ενα τακλιν στο κοροιδο στην προπονηση να στρωσει. Τον χρειαζεται η ομαδα για 2 μηνες, μετα ας παει στην ευχη
Εγώ θα εστιάσω μόνο στα αγωνιστικά και όχι στη παραφιλολογία γουστάρει δε γουστάρει κλπ
Αγωνιστικά κ μόνο σίγουρα τη δεδομένη στιγμή τον χρειαζόμαστε λόγω ένδειας λύσεων
Έχει έλλειψη σε ένταση σε ταχύτητα σκέψης σε τακτικά ορθή τοποθέτηση στο χώρο ώρες ώρες αμυντικά δε καλύπτει σωστά ..αν πέσει μπροστά του ο παίκτης θα μπει σε προσωπική μονομαχία δυναμικά αν πρέπει να τον κυνηγήσει όμως τότε είναι ανύπαρκτος
Τι να πω περιουσιακό στοιχείο είναι μακάρι να μας διαψεύσει
Αγωνιστικά κ μόνο σίγουρα τη δεδομένη στιγμή τον χρειαζόμαστε λόγω ένδειας λύσεων
Έχει έλλειψη σε ένταση σε ταχύτητα σκέψης σε τακτικά ορθή τοποθέτηση στο χώρο ώρες ώρες αμυντικά δε καλύπτει σωστά ..αν πέσει μπροστά του ο παίκτης θα μπει σε προσωπική μονομαχία δυναμικά αν πρέπει να τον κυνηγήσει όμως τότε είναι ανύπαρκτος
Τι να πω περιουσιακό στοιχείο είναι μακάρι να μας διαψεύσει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Δευ 22 Μαρ 2021, 11:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστή παρατηρηση.
Απλα το θέμα ειναι κατα ποσο δεν εχει τρεξιματα οταν χρειαζεται να κυνηγησει τον αντιπαλο, ή αν απλα δεν εχει κίνητρο και ορεξη να το κανει εν προκειμενω...
Απλα το θέμα ειναι κατα ποσο δεν εχει τρεξιματα οταν χρειαζεται να κυνηγησει τον αντιπαλο, ή αν απλα δεν εχει κίνητρο και ορεξη να το κανει εν προκειμενω...