5.Γιάννης Μιχαηλίδης
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Re: 49.Γιάννης Μιχαηλίδης
Μιχαηλίδη αλαναρα για πάντα στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Θα γράψει ιστορία αυτός ο παίκτης να μου το θυμηθείτε θα γράψει ιστορία! Αυτό που έκανε χθες ήταν το μοναδικό που του έλειπε για να γίνει ο ηγέτης της Άμυνας. Αυτοπεποίθηση και τσαμπουκάς του έλειπε!
Όχι παλικάρι μου. Είσαι επαγγελματίας και με την ενέργειά σου αυτή μας στερείς την παρουσία σου κόντρα στη Σλόβαν όπου μας βλέπω με Κρέσπο-Βαρέλα, τώρα μάλιστα που ανεβαίνεις.
Χώρια το ότι εκείνη τη στιγμή είχαμε κατοχή στα πλάγια της επίθεσής μας και κόπηκε μία από τις τελευταίες μας προσπάθειες.
Χώρια το ότι εκείνη τη στιγμή είχαμε κατοχή στα πλάγια της επίθεσής μας και κόπηκε μία από τις τελευταίες μας προσπάθειες.
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ φίλε αλλά όταν σου γαμαει όλη τη φαση το γαμημενο κοράκι, όταν αυτό το μουνι ο diks έχει 10 φάσεις που διαμαρτυρεται είναι τσίτα τα νεύρα.
Εχουμε την μπάλα μέσα στην περιοχή και διακόπτει το ματς επειδή έφαγε την μπάλα στα μούτρα ο αντίπαλος.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχουμε την μπάλα μέσα στην περιοχή και διακόπτει το ματς επειδή έφαγε την μπάλα στα μούτρα ο αντίπαλος.
Είναι αμυντικό χαφ.
Σέντερ μπακ ακόμη δεν είναι.
Βάλτον χαφ αντί του Εσίτι να τελειώνει η μπουγάδα.
Τί να την κάνω την ψηλή πάσα από το σέντερ μπακ??
Ball playing defender και τσουρες μπλε.. λες και παίζουμε Πρέμιερ..
Στο χαφ τη θέλω την πάσα διαβήτη να μου απλώσει το παιχνίδι. Και θα κόβει κι όλας ταμάμ. Ένας μικρός μπουσκετς θα γίνει.
Σέντερ μπακ ακόμη δεν είναι.
Βάλτον χαφ αντί του Εσίτι να τελειώνει η μπουγάδα.
Τί να την κάνω την ψηλή πάσα από το σέντερ μπακ??
Ball playing defender και τσουρες μπλε.. λες και παίζουμε Πρέμιερ..
Στο χαφ τη θέλω την πάσα διαβήτη να μου απλώσει το παιχνίδι. Και θα κόβει κι όλας ταμάμ. Ένας μικρός μπουσκετς θα γίνει.
Ναι ρε φίλε. Εδώ διέκοψε τον αγώνα ενώ παίκτης της Κοπεγχάγης ήταν τραυματισμένος μπροστά στον πάγκο τους. Καταλαβαίνω παλικάρι 21 ετών, η αδρεναλίνη στο κόκκινο και οι σφύξεις 150/1΄. Αλλά στη Μπρατισλάβα θα παίξουμε με δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα και δεν ξέρω σε πρεσάρισμα στην πρώτη πάσα ποιος από τους δύο θα τη βγάλει την πάσα, χώρια βέβαια το ότι και οι δύο δεν μπορούν πλέον.sourmenetes έγραψε:Σορρυ φίλε αλλά όταν σου γαμαει όλη τη φαση το γαμημενο κοράκι, όταν αυτό το μουνι ο diks έχει 10 φάσεις που διαμαρτυρεται είναι τσίτα τα νεύρα.
- ΑποστόληςΑ
Καθόλου άσχημη ιδέα, αν βέβαια έχουμε άλλον αριστερό στόπερ.Parolos έγραψε:Βάλτον χαφ αντί του Εσίτι να τελειώνει η μπουγάδα.
-
τσιριγωτης
Μην μασάς μάγκα μου, έβγαλες τσαμπουκα κ εγώ σε χάρηκα.. άσε τους άλλους να κλαίνε
- ΑποστόληςΑ
Τσαμπουκά εγώ θεωρώ να πάρει παραμάζωμα το φορ και να τον βγάλει εκτός πορείας. Το να κουτουλάει κάποιον και να παίρνει κόκκινη δεν το θεωρώ τσαμπουκά.
- WeWillRockYou
Έχει κληθεί και αυτός στην Εθνική Ελπίδων για τα παιχνίδια με Λευκορωσία και Ισλανδία, μαζί με τους Τσιγγάρα, Λύρατζη, Τσαούση.
- buffalobill4
Ανανέωση μέχρι το 25 χωρίς ρήτρα (3.5 χρόνια). Μια κίνηση στην σωστή κατεύθυνση. Μακάρι στο μέλλον οι παίκτες που αξίζουν να ανανεώνουν με 4ετη 5ετη συμβόλαια τουλάχιστον.
- PAOK_Antarctica
Μπράβο Γιάνναρε, θα γράψεις ιστορία στον ΠΑΟΚ....
ΜΠΡΆΒΟ και για την κεφάλια που έριξες προχθές σ κείνο το κωλόπαιδο, έπρεπε όμως να είναι πιο γεμάτη και να τον στείλεις στα δίχτυα, όπως με τον Απόλλωνα.
Μπράβο και στην διοίκηση για τις δύο πολύ καλές και με συνοπτικές διαδικασίες, ανανεώσεις
ΜΠΡΆΒΟ και για την κεφάλια που έριξες προχθές σ κείνο το κωλόπαιδο, έπρεπε όμως να είναι πιο γεμάτη και να τον στείλεις στα δίχτυα, όπως με τον Απόλλωνα.
Μπράβο και στην διοίκηση για τις δύο πολύ καλές και με συνοπτικές διαδικασίες, ανανεώσεις
- invincible
Αριστερό σεντερ μπακ σε 3 5 2 ---απόδοση 100%
Αριστερό σεντερ μπακ σε 4 2 3 1 ---απόδοση 90% (βελτιώνεται συνέχεια)
Αριστερό μπακ αμυντικό όχι φουλ μπακ ---απόδοση (δεν την είδαμε)
Αμυντικό χαφ σε θέση 6 ---απόδοση (δεν την είδαμε)
Τεράστια επένδυση μπράβο στην ΠΑΕ , ο μοναδικός Έλληνας σεντερ μπακ με πολύ καλή μεγάλη μπαλιά. Αδικη η κόκκινη που έφαγε γιατί πήγε πρώτος ο παίχτης της Κοπεγχάγης και έσκυψε το κεφάλι του και αυτός απλά τον απώθησε με το κεφάλι. Δεν ήταν κεφαλιά Ζινταν.
Αριστερό σεντερ μπακ σε 4 2 3 1 ---απόδοση 90% (βελτιώνεται συνέχεια)
Αριστερό μπακ αμυντικό όχι φουλ μπακ ---απόδοση (δεν την είδαμε)
Αμυντικό χαφ σε θέση 6 ---απόδοση (δεν την είδαμε)
Τεράστια επένδυση μπράβο στην ΠΑΕ , ο μοναδικός Έλληνας σεντερ μπακ με πολύ καλή μεγάλη μπαλιά. Αδικη η κόκκινη που έφαγε γιατί πήγε πρώτος ο παίχτης της Κοπεγχάγης και έσκυψε το κεφάλι του και αυτός απλά τον απώθησε με το κεφάλι. Δεν ήταν κεφαλιά Ζινταν.
-
Μπαρκαρούτσος
Μιχαηλίδης Reloaded 2025
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
Ήρθε στον ΠΑΟΚ σχετικά μεγάλος. Στα 16 του. Μία ηλικία που το PAOK Academy συνήθως αποφεύγει να επενδύσει προτιμώντας πιο μικρά παιδιά, προκειμένου να τα εκπαιδεύσει με τον δικό του τρόπο. Στην περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη , όμως, έπρεπε να γίνει μία εξαίρεση.
Τότε αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ, μα γρήγορα έγινε το βασικό στόπερ της Κ17 κι έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με την Κ19 όντας ένας εκ των αρχηγών και το 2019 προωθήθηκε στην Α’ Ομάδα.
Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σ’ ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας στις 15 Ιανουαρίου του 2020 κι έκτοτε είναι σημαντικό στέλεχος του Δικεφάλου, έχοντας παίξει ήδη σε 49 παιχνίδια, με δύο γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.
Με το βλέμμα στο μέλλον ο Δικέφαλος αποφάσισε να… δέσει τον Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
Ήρθε στον ΠΑΟΚ σχετικά μεγάλος. Στα 16 του. Μία ηλικία που το PAOK Academy συνήθως αποφεύγει να επενδύσει προτιμώντας πιο μικρά παιδιά, προκειμένου να τα εκπαιδεύσει με τον δικό του τρόπο. Στην περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη , όμως, έπρεπε να γίνει μία εξαίρεση.
Τότε αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ, μα γρήγορα έγινε το βασικό στόπερ της Κ17 κι έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα με την Κ19 όντας ένας εκ των αρχηγών και το 2019 προωθήθηκε στην Α’ Ομάδα.
Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σ’ ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο Ελλάδας στις 15 Ιανουαρίου του 2020 κι έκτοτε είναι σημαντικό στέλεχος του Δικεφάλου, έχοντας παίξει ήδη σε 49 παιχνίδια, με δύο γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.
Με το βλέμμα στο μέλλον ο Δικέφαλος αποφάσισε να… δέσει τον Γιάννη Μιχαηλίδη μέχρι τον Ιούνιο του 2025.