Αλιμονο δε γινονται αυτα στον ΠΑΟΚΔεν εχω στοιχεια πως να πω κατι τετοιο?PAOK_Antarctica έγραψε:Πες ξεκάθαρα αυτό που εννοείς ρε συ. Εννοείς ότι ο Ίνγκι τρώει γκολ επίτηδες;
.Ειπαμε 12 φορες συμπτωση.Εσυ τι λες?
Αλιμονο δε γινονται αυτα στον ΠΑΟΚΔεν εχω στοιχεια πως να πω κατι τετοιο?PAOK_Antarctica έγραψε:Πες ξεκάθαρα αυτό που εννοείς ρε συ. Εννοείς ότι ο Ίνγκι τρώει γκολ επίτηδες;
Mīngus έγραψε:Δυστυχώς αμυντικά είναι ο ορισμός της μετριότητας.
και μένα μου θυμίζει τσιρίλοDimg4 έγραψε:Οπως ειπα, ειναι ενας μετριο-κακος στοπερ επιπεδου Τσιριλο. Μπορει και χειροτερος αμυντικα.
Εγώ λέω πως η ομάδα είναι αδούλευτη και οι παίκτες παίζουν στον αυτόματο.kataramenos5 έγραψε:Αλιμονο δε γινονται αυτα στον ΠΑΟΚΔεν εχω στοιχεια πως να πω κατι τετοιο?PAOK_Antarctica έγραψε:Πες ξεκάθαρα αυτό που εννοείς ρε συ. Εννοείς ότι ο Ίνγκι τρώει γκολ επίτηδες;
.Ειπαμε 12 φορες συμπτωση.Εσυ τι λες?
Εκει πρεπει ο αμυντικος να ειναι ηδη μπροστα απο τον επιθετικο και να καθαρισει τη φαση, απο την αντιθετη πλευρα ηρθε η σεντρα φιλεgpap έγραψε:δεν φέρει καμία ευθύνη στο πρώτο γκολ.
Κάνει ότι οφείλει, πιέζει τον αντίπαλο ώστε εκείνος να μην μπορεί να κάνει σωστά το σουτ, έχοντας πλαγιάσει το σώμα του, εκτός γωνίας, σχεδόν ακίνδυνο.
Το ότι ο Πάσχα είναι αλλού για αλλού, δεν φταίει ο Ίγκνα.
Μειώνεις τον τσιριλο ρε συ τον Ιταλό δεν τον πέρναγεςDimg4 έγραψε:Οπως ειπα, ειναι ενας μετριο-κακος στοπερ επιπεδου Τσιριλο. Μπορει και χειροτερος αμυντικα.
Δε ξερω ,μπορει να ταχει παρει στο κρανιο γιατι δε τουδινουν το συμβολαιο που θελει,γιατι του καναν μειωση,γιατιPAOK_Antarctica έγραψε: Εγώ λέω πως η ομάδα είναι αδούλευτη και οι παίκτες παίζουν στον αυτόματο.
Ειδικά η άμυνα είναι τομέας στον οποίο πρέπει να δουλέψει όλη η ομάδα και δεν είναι δουλειά μόνο των αμυντικών. Αν δεν γίνεται σωστή προπόνηση οι παίκτες θα κάνουν τη μια γκάφα μετά την άλλη και θα τα ρίχνουμε στα "ατομικά λάθη".
Ποιο είναι το κίνητρο για να τρώει επίτηδες γκολ ο Ίγκι;