9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
Κανε μια μεγαλη χαρη ρε Καρολε....
Παστελωσε το...για να καταπιουνε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την γλωσσα τους,πολλοι.......
Παστελωσε το...για να καταπιουνε ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ την γλωσσα τους,πολλοι.......
- john4serres
Δεν θα το πανηγυρισουμε. Επειδη δεν μας αρεσει η αγωνιστική του παρουσία.mpafos4 έγραψε:Κανε μια μεγαλη χαρη ρε Καρολε....
Ειμαι σιγουρος και αυτη ειναι η διαφορα μας...Δεν θα δεις ποτε κανεναν να γραφει ,αντε μπες αγορι μου Σφιντερφσκι και παιξε σκατα για να καταλαβουν πολλοι οτι δεν κλανει ο πεθαμενος,γιατι αυτο που μας νοιαζει ειναι η ομαδα σε αντιθεση με αυτους που αντι απλα να χαρουν, ο καημος τους ειναι οι συνοπαδοι τους...mpafos4 έγραψε:ΜΕΓΑΣ ΚΑΗΜΟΣ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!!!joshua έγραψε:Ειμαι σιγουρος και αυτη ειναι η διαφορα μας...Δεν θα δεις ποτε κανεναν να γραφει ,αντε μπες αγορι μου Σφιντερφσκι και παιξε σκατα για να καταλαβουν πολλοι οτι δεν κλανει ο πεθαμενος,γιατι αυτο που μας νοιαζει ειναι η ομαδα σε αντιθεση με αυτους που αντι απλα να χαρουν, ο καημος τους ειναι οι συνοπαδοι τους...mpafos4 έγραψε:ΜΕΓΑΣ ΚΑΗΜΟΣ!!!
ΜΕΓΑΣ ΚΑΗΜΟΣ....
Τελος για σημερα!...Απο αυριο θα το ξανασυζητησουμε....
Σήμερα θέλω να παίξεις καλά, για να δει ο Κροάτης πως υπάρχει ανταγωνισμός και δεν έχει καπαρωμένη τη θέση βασικού.
Αν παίξεις καλά, θα πρέπει και αυτός να κοπιάσει για να βγει μπροστά, οπότε με τη σειρά σου και εσύ θα κοπιάσεις για να τον προσπεράσεις, και αυτός ο υγιής ανταγωνισμός βοηθάει και την ομάδα και τον παίχτη ξεχωριστά.
Παίξε καλά σήμερα, και ας φτύσει αίμα ο Κροάτης για να σου πάρει την θέση στην 11άδα.
Αν παίξεις καλά, θα πρέπει και αυτός να κοπιάσει για να βγει μπροστά, οπότε με τη σειρά σου και εσύ θα κοπιάσεις για να τον προσπεράσεις, και αυτός ο υγιής ανταγωνισμός βοηθάει και την ομάδα και τον παίχτη ξεχωριστά.
Παίξε καλά σήμερα, και ας φτύσει αίμα ο Κροάτης για να σου πάρει την θέση στην 11άδα.
- hasio_john
Εγώ πάλι φίλε μπάφε, παρ' όλο που εξακολουθώ να πιστεύω πως είναι ψυχολογικό χώμα ο παίχτης, ελπίζω αν μπει και παίξει, να βάλει γκολ να βοηθήσει την ομάδα. Το ελπίζω με ΜΕΓΑ καημό, όπως λες και συ!
- Sick Bastard
ΣΑΚΟΥΛΕΨΟΥ ΤΗ ΚΑΙ ΖΟΥΜΠΑΔΙΑΣΟΥ
ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ
ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΧΑΛΙ ΓΚΑΛΙ
ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!
ΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ
ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΧΑΛΙ ΓΚΑΛΙ
ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!
- Maximus
SAKOULEPSOU TI ZOUBADIASOU
GRAJ DOBRZE
NIE BIERZ NAS
HALI GALI
SERCE!!
Το εβαλα στα Πολωνικα μεσω google translate, για να το καταλαβει ο παιχτης...
GRAJ DOBRZE
NIE BIERZ NAS
HALI GALI
SERCE!!
- ΑποστόληςΑ
Πάρε και καμιά κεφαλιά!
Βοήθησε λίγο την άμυνα!
Ούτως ή άλλως αυτός θα είναι ο ρόλος σου όταν θα μπεις στο 80΄. Να βοηθήσεις την αεροπορία μας. Άλλο αν εσύ εκτός από αυτό σκοράρεις κιόλας (με πλασέ).
Βοήθησε λίγο την άμυνα!
Ούτως ή άλλως αυτός θα είναι ο ρόλος σου όταν θα μπεις στο 80΄. Να βοηθήσεις την αεροπορία μας. Άλλο αν εσύ εκτός από αυτό σκοράρεις κιόλας (με πλασέ).
- Sick Bastard
παίζει να το καταλάβει καλύτερα στα ελληνικάMaximus έγραψε:SAKOULEPSOU TI ZOUBADIASOU
GRAJ DOBRZE
NIE BIERZ NAS
HALI GALI
SERCE!!
- episimos73