Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
marley 4

Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Δημοσίευση από marley 4 »

boogeyman77 έγραψε:Εμένα θα μου φαινόταν καλή προσθήκη του παικταρά της Κηφισίας.Ο σέρβος διαγωνιος που έπαιξε παλιότερα στον γαβρο

ποιον λες?
μηπως εννοεις τον γιορντανοφ? αλλα παιζει στην συρο
η κηφισια ειχε ενα καλο σερβο διαγωνιο τον γιοβανοβιτς αλλα δεν νομιζω οτι επαιξε γαυρο...
αν μιλας λοιπον για τον γιορντανοφ μεσα και εγω ειναι μια καλη και φθηνη λυση

jimbo43
μπραβο ρε αρχοντα
εχει και αλλους γνωστους παιχτες στους διαγωνιους ειδικα καποιον που ενδιαφερθηκαμε περσι

και μια ινφο γαυρορεπορτερ λεμονιδης ειχε την πληροφορια πριν μερες οτι ο ριτσι πιθανον να ηταν ΤΔ σε εμας κατι που βγηκε σημερα επισημα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Ναι φίλε. μου αυτόν εννοώ.
marley 4

boogeyman77 έγραψε:Ναι φίλε. μου αυτόν εννοώ.
καλος φθηνος και ισως μια ευκαιρια να διεκδικησει ενα τιτλο ακομα

παντως βουλγαρος ειναι οχι σερβος...
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

jimbo43 έγραψε:
Εδώ... Olimpic Sports Management:
http://olimpicsports.net/?page_id=2
The founder and general manager is Irena Tomovic, graduated lawyer at the University of Belgrade.

Μερικοί γνωστοί μας...

Nikolay Uchikov
http://olimpicsports.net/?page_id=580
Sasa Starovic
http://olimpicsports.net/?page_id=576
Lucas Victor Rangel
http://olimpicsports.net/?page_id=7041
Τζιουμάκας
http://olimpicsports.net/?page_id=8285
Πρωτοψάλτης
http://olimpicsports.net/?page_id=4435
Αυτος θα ήταν καλη περίπτωση
Dokic
http://olimpicsports.net/?page_id=584
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

marley 4 έγραψε:και μια ινφο γαυρορεπορτερ λεμονιδης ειχε την πληροφορια πριν μερες οτι ο ριτσι πιθανον να ηταν ΤΔ σε εμας κατι που βγηκε σημερα επισημα

Τι εννοείς; Ότι από προπονητή θα τον έχουμε ΤΔ;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Θα τον είχαμε.

Τελικά δε προχώρησε.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Α οκ, ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

marley 4 έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Εμένα θα μου φαινόταν καλή προσθήκη του παικταρά της Κηφισίας.Ο σέρβος διαγωνιος που έπαιξε παλιότερα στον γαβρο

ποιον λες?
μηπως εννοεις τον γιορντανοφ? αλλα παιζει στην συρο
η κηφισια ειχε ενα καλο σερβο διαγωνιο τον γιοβανοβιτς αλλα δεν νομιζω οτι επαιξε γαυρο...
αν μιλας λοιπον για τον γιορντανοφ μεσα και εγω ειναι μια καλη και φθηνη λυση

jimbo43
μπραβο ρε αρχοντα
εχει και αλλους γνωστους παιχτες στους διαγωνιους ειδικα καποιον που ενδιαφερθηκαμε περσι

και μια ινφο γαυρορεπορτερ λεμονιδης ειχε την πληροφορια πριν μερες οτι ο ριτσι πιθανον να ηταν ΤΔ σε εμας κατι που βγηκε σημερα επισημα[/quote

Ναι φθηνή και καλη λυση αλλα μεγάλος ηλικιακά και δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε τετοια λύση
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Δημοσίευση από ilovegame27 »

Ο Ρανχελ από οτι είδα επαιζε Ρουμανία δεν μπορεί να τον παρουμε για τους κεντρικούς;
Μεγαλι κορμί στα μπλόκ κατι που έλειπε να κουμπωσει με τον πελεκούδα
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Είναι και το πιθανότερο κατα την γνώμη μου ότι θα ακούσουμε για τον Βραζιλιάνο τον Ρανχελ στην συνέχεια. Απο κει και πέρα είναι σημαντικό τι θα γίνει με το ελληνικό στοιχείο της ομάδας αν φύγει ο Κουμεντακης. υπάρχει περίπτωση για τον πρωτοψάλτη λέω εγώ τώρα ή είναι εντελώς ανέφικτο;
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Παιδιά πιο πάνω για τους Σέρβους.

Ο Tomislav Dokic έπαιζε στο Φοίνικα Σύρου και ο Zoran Jovanovic στην Κηφισιά. Και οι δύο Σέρβοι περίπου στο ίδιο ύψος (2.04), o Dokic είναι 32 xρονών σήμερα και ο Jovanovic 35. Aρκετά καλοί παίκτες και οι δύο, στο ιδιο περίπου στυλ (πολύ δύναμη). Δεν νομίζω οτι είναι για πρωταθλητισμό ειδικά σε αυτές τις ηλικίες.

Ο Yordanov είναι Βούλγαρος και έχει παίξει στο γαύρο, στο Φοίνικα Σύρου και στην Κηφισιά. Κάποτε τραυματίστηκε στον ώμο, διαφορετικά θα είχε κάνει πολύ μεγαλύτερη καριέρα. Είναι ο μόνος Βούλγαρος με τόσο αθλητικό κορμί, αλτικός, δυνατός, με καλή τεχνική. Μεγάλο ταλέντο κάποτε.... Έχει μπεί στα 36 πλέον....

Θέλω ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ (Βόρειους και Νότους) και την παραμονή του Ισραηλινού Βασιλιά Αλέξανδρου. Μακάρι να έρθει ο Ρανγκέλ!
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

λατινοαμερικάνους,νευρο και δυναμη να αποκτησουμε
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Εκείνη η ψυχή ο Sepeda λέτε αν κάνει απο την αρχη προετοιμασία να μπορεί να επανέλθει σε καλά επίπεδα;Τον στηρίξαμε ηθικά στην περιπέτεια του και πιστεύω οτι είναι κάτι που μετράει πολύ.Μακάρι να γινόταν κάτι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ο γαύρος κρατάει τον ίδιο προπονητή...
Ε, βέβαια...μ@λ@κες είναι;
marley 4

μετα το κραξιμο ηρθε η σειρα να πω και μπραβο στην διοικηση
φαινεται τουλαχιστον στα λογια ο τσαλοπουλος να συμαζευει τις λαλακιες περι γλαστρας προπονητη και αλλα

Σε αυτό το σημείο πήρε τον λόγο ξανά ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τόνισε: «Τον ενημέρωσα για το report που έχει αφήσει ο απερχόμενος προπονητής. Τους στόχους τους καθορίζει η διοίκηση. Μόνο τους στόχους. Και αυτοί είναι νταμπλ και league cup. Από εκεί και μετά θα τα βρούμε. Το περιβάλλον δεν είναι ορθολογιστικό. Δεν ξέρουμε πόσοι ξένοι θα επιτραπούν. Παίζουν την κολοκυθιά. Πρέπει να το ξέρουμε για το πώς θα πορευτούμε. Είναι τραγικό. Η ομάδα θα κινηθεί πάλι με το ίδιο πνεύμα. Θα κάνει ότι είναι δυνατόν καλύτερο».

Σε ερώτηση για τους Πελεκούδα – Κουμεντάκη και τα όσα ακούγονται για τον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ είπε: «Αυτά είναι δημιουργήματα των δημοσιογράφων. Εγώ μιλάω με τους παίκτες και είμαστε κοντά, πολύ κοντά θα έλεγα. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Δεν με πειράζει το πείραγμα, αλλά αυτοί μιλάνε για λαγούς. Υπάρχουν όμως και τα ποντίκια που πηδάνε από τα καράβια. Τρία χρόνια αυτά έκαναν. Τα ποντίκια είναι και σιχαμερά.

Ο προπονητής θα αποφασίσει για τον αριθμό των παικτών που θα παραμείνει από το προηγούμενο ρόστερ. Η ομάδα δημιουργείται από τον προπονητή και η διοίκηση κάνει τα αδύνατα δυνατά για να εκπληρώσει τις επιθυμίες του προπονητή. Τους Λι και Γιαμπλόνσκι δεν τους ήξερα, ο Καλμαζίδης τους ζήτησε, το ίδιο και με τον Ντάντε. Εμείς το κάναμε πράξη. Έτσι γίνονται τα πράγματα».

προτιμω ξεκαθαρα κουμεντακη απο χιμενεθ
1 δεν πιανει θεση ξενου
2εχει καποια στανταρ στην αποδοση του
3 επαγγελματιας αθλητης δεν δημιουργει πρβληματα
4 δεν ενισχυεις τον αντιπαλο
εχουν βεβαια το ιδιο μεγαλο προβλημα στην υποδοχη
το μονο υπερ στον χιμενεθ ειναι οτι μπορει να γυρισει ματς απο το πουθενα με την τρελλα του κατι που ραφα δεν μπορει να κανει
αλλα δεν μπορεις να επιλεξεις παιχτη με τετοια λογικη

ο πελεκουδας πρεπει να ειναι τριτος κεντρικος μας

και τελος

Σε ερώτηση προς τον Στάνκου για το αν υπάρχουν παίκτες από Ρουμανία που να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ, απάντησε πως: «Eίχα 2-3 παίκτες που έπαιξαν κ στην εθνική, αλλά ο ένας έχει σταματήσει να παίζει και οι δύο έχουν ήδη συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Είχαμε ενδιαφέροντες ξένους παίκτες στο ρουμανικό πρωτάθλημα, αλλά αυτά θα τα αποφασίσουμε με τη διοίκηση».

http://www.sdna.gr/volei/volley-league/ ... oy-stankoy
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”