Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Η φάση με κουρμπέλι είναι σαν να πηγαίνεις να πάρεις ψωμί και ο φούρναρης σου ζητάει για ένα καρβέλι 250 ευρώ, το αυτοκίνητο σου για 3 μήνες και την πιστωτική σου ενέχυρο...έλεος ρε.Αγοράστε τον φούρνο να τελειώνουμε..
Φίλος που είναι λεγκια μόλις μου είπε πήραμε παίκτη τους moulin για το κέντρο
- navigator11
goran 64 έγραψε:Αμπελαλέ αμπελαλέ...
Ψάχνουμε τον Κουρμπελελέ...
Φφφφσσσσσσςςςςςςςςςςςςς.............Τρακόσιαι χιλιάδαι δίσκοι...![]()

- BlackBlockAttack
Χαιρομαι για τον μικρο τον Βοσνιο!
Απο οτι εχω δει απο βιντεακια και απο σχολια στο ιντερνετ φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση και θα μπει στο ροτεισιον της ομαδας
Απο οτι εχω δει απο βιντεακια και απο σχολια στο ιντερνετ φαινεται ενδιαφερουσα περιπτωση και θα μπει στο ροτεισιον της ομαδας
-
- Επικοινωνία:
Το "κτήνος" έχει κλείσει για καλοκαίρι.Οι επικοινωνιακές λάσπες του πρεζεμπορα έχουν υπόσταση επιπέδου μπαρμπασαββα...Ο βοσνιος πιτσιρίκος παρέα με το τσεχακι θα ήταν το ιδανικό σεναριο κατ'εμέ.Αν και σε ηλικία που στην Ελλάδα στην καλύτερη είσαι παγκιτης(εκτος αν ανήκεις σε ε.ο οποτε σε πουλάνε 1,5 μυρριο για καθε σου συμμετοχή βλέπε Ρετσος)ο ένας είναι αρχηγός στην ομάδα του και διεθνής και ο άλλος βασικός σε βαριά φανέλα στην πατρίδα του και σεβαστό κλάμπ στν Ευρώπη.Αν δε,παρουμε και καποιον για συμπλήρωμα στα φορ(θεωρώ οτι καλύτερο στη παρούσα φάση τον Μοραρ απο το Αγρίνιο)θα είμαστε πολύ καλά
- ΑποστόληςΑ
Όχιιιιιιιιιιιιιιι!burbu έγραψε:Φίλος που είναι λεγκια μόλις μου είπε πήραμε παίκτη τους moulin για το κέντρο
Πάει ο Κουρμπέλ!
- Josey Wales
Από ότι ακούστηκε σήμερα και από τα λίγα που είδαμε σε βιντεάκια (όσο μετράνε αυτά) προτιμάω πάντως τον Τσέχο. Μόλις 22 ετών και διεθνής στην Τσεχία, χώρα που βγάζει παραδοσιακά καλά ταλέντα. Για να δούμε τελικά.
O Πορκυ να λυσει το γριφο Κουρμπελι παρακαλω.
Ο Μαρκο τελικα βρεχοταν απ τον Ατλαντικο, εκει που ηταν
Ο Μαρκο τελικα βρεχοταν απ τον Ατλαντικο, εκει που ηταν
Λοιπον μολις μιλησα...ο γαλλος ειναι κλεισμενος περιμενει το οκ μας αν ισχυει ,αλλα παμε για Κουρμπέλη για 1000 και 2 λόγους...αυτά..........................................
ο γαλλος ειναι με τα εισητηρια στο χερι περιμενουν τις επομενες ωρες (οπως παντα) την εξελιξη Κουρμπελη ειναι πρωτος στοχος
ο γαλλος ειναι με τα εισητηρια στο χερι περιμενουν τις επομενες ωρες (οπως παντα) την εξελιξη Κουρμπελη ειναι πρωτος στοχος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agios την Τρί 30 Ιαν 2018, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μου είπε ότι εκεί το έχουν σίγουρο ότι έγινε η μεταγραφή για 1,5εκατομυριο 25 λεπτά πριν το επιβαιβεωσαν στη σελίδα της λεγκια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τρί 30 Ιαν 2018, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Τα κουρμπέλια τραγουδάνε ακόμα! Υπάρχει ελπίς, πιστεύσατε ...ΑποστόληςΑ έγραψε:Όχιιιιιιιιιιιιιιι!burbu έγραψε:Φίλος που είναι λεγκια μόλις μου είπε πήραμε παίκτη τους moulin για το κέντρο
Πάει ο Κουρμπέλ!
ποιοι ειναι οι 1000 και 2 λόγοι;agios έγραψε:Λοιπον μολις μιλησα...ο γαλλος ειναι κλεισμενος περιμενει το οκ μας αν ισχυει ,αλλα παμε για Κουρμπέλη για 1000 και 2 λόγους...αυτά..........................................

- Dimitris_L4
Ποιο σαιτ το εγραψε?Petros1988 έγραψε:Τρελάδικο από ΕΡΑ σπορ αρνήθηκε πρόταση του ΠΑΟΚ ο Κουρμπελης και μετά από ένα λεπτό σε σάιτ έκλεισε Ο Κουρμπελης!