αφου δεν τον βαζουν φετοςTupac έγραψε:Τον Σταφ δεν τον δώσανε οι Γερμανοί με κοντα 10βχαρτια το καλοκαίρι. Θα τον πάρουμε εμεις τωρα νομίζετε με 2-3 εκατ. Αποκλείεται
δανεικος 6 μηνες,γλυτωνουν κ συμβολαιο
αφου δεν τον βαζουν φετοςTupac έγραψε:Τον Σταφ δεν τον δώσανε οι Γερμανοί με κοντα 10βχαρτια το καλοκαίρι. Θα τον πάρουμε εμεις τωρα νομίζετε με 2-3 εκατ. Αποκλείεται
Πετρο σορυ φιλε αλλα γενικα μου βγαζεις κατι πολυ παιδικο, σαν να ψαχνεις για προσοχη γιατι γραφεις συνεχως τετοιες ασυναρτησιες....Petros1988 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Αζεβεντο αυτός είναι το αριστερό μπακ που έρχεται χωρίς να ξέρω κάτι..!
+1.000.000.000.000.000Azrael έγραψε:με τιποτα χρηματα στον βαζελο
Dimg4 έγραψε:Πετρο σορυ φιλε αλλα γενικα μου βγαζεις κατι πολυ παιδικο, σαν να ψαχνεις για προσοχη γιατι γραφεις συνεχως τετοιες ασυναρτησιες....Petros1988 έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Αζεβεντο αυτός είναι το αριστερό μπακ που έρχεται χωρίς να ξέρω κάτι..!
πες μου εσυ τωρα ποιος νορμαλ ανθρωπος λεει αυτη την εκφραση "ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Αζεβεντο αυτός είναι το αριστερό μπακ που έρχεται χωρίς να ξέρω κάτι"
αν μπορουν γιατι οχι,θα χουμε τρια αριστερα μπακ(!)potamda έγραψε:Εγώ που θέλω και Αζεβέδο και Σταφυλίδη, το παρακάνω, ε;
Τρίτο ποιον;Παλαιολόγος έγραψε:αν μπορουν γιατι οχι,θα χουμε τρια αριστερα μπακ(!)potamda έγραψε:Εγώ που θέλω και Αζεβέδο και Σταφυλίδη, το παρακάνω, ε;
O jefferson, που'ναι δανεικος απο σπορτινγκ? Εχει ακουστει τπτ?Odi έγραψε:Άποψη μου είναι πως ο νούμερο ένα στόχος είναι ο αριστερός μπακ της Μπράγκα
Ο Ελισέου.simba έγραψε:O jefferson, που'ναι δανεικος απο σπορτινγκ? Εχει ακουστει τπτ?Odi έγραψε:Άποψη μου είναι πως ο νούμερο ένα στόχος είναι ο αριστερός μπακ της Μπράγκα