20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- navigator11
Re: 88. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Προσυπογράφω 1,3 δισεκατομμύρια τοις εκατό. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.
Αντρέ νοιώθεις.... Τεράστιος....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... i-arxigata
Ο Vieirinha τα λέει...αρχηγάτα!
Όποιος βρει ποιος έγραψε το άρθρο και το λογοπαίγνιο, κερδίζει 2' δωρεάν στον αέρα του PAOKmania Web Radio!
- kataramenos5
RESPECT .Απο εποχη Παυλαρα ειχα να νιωσω ετσι
prist64 έγραψε:TIPEAFTOSRE?
Ο αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ., Αντελίνο Βιεϊρίνια, ξεσπά μέσω του Instagram με ένα κείμενο-φωτιά, απευθυνόμενος στην FIFA και την UEFA!TIPEAFTOSRE?
Εμφανώς αγανακτισμένος ο αρχηγός μας, από την ασυδοσία του ΠΟΚ, με τη συνενοχή της δικαστικής εξουσίας και την ανοχή των FIFA & UEFA, κατηγορεί τους δύο φορείς για απραξία και συναίνεση στις αποφάσεις, που αδικούν κατάφορα τον Δικέφαλο!
Συγκεκριμένα, λέει:
Αγαπητοί κύριοι της FIFA και της UEFA,
Είμαι ένας ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Π.Α.Ο.Κ., Πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Πορτογαλίας. Πριν λίγους μήνες, αποφάσισε να έρθω στη Μακεδονία (τη μοναδική, αυθεντική ελληνική) να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει το πρωτάθλημα. Έπαιξα 7 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και τους κέρδισα όλους... Ξεκίνησα τραυματίας και μετά εγχειριζόμενος. Παρ'όλα αυτά, χάρη στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου, κέρδισα περισσότερους βαθμούς από τους ανταγωνιστές μας.
Προσπάθησα να μη βουτήξω για πέναλτυ, ΑΛΛΑ
ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ!!
Προσπάθησα να μη παίξω βρώμικα απέναντι στους αντιπάλους μου, ΑΛΛΑ
ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Η ΟΧΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ Η ΟΧΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ!!
Προσπάθησα να ανατρέψω την απόφαση να φύγουμε από το γήπεδο πριν τελειώσει ο αγώνας, άσχετα από το λάθος του διαιτητή, ΑΛΛΑ
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!
Είμαι ο Αντρέ Βιεϊρίνια και σέβομαι το ποδόσφαιρο.
Εσείς σέβεστε εμένα και τους συναδέλφους μου;
Αγαπάμε το ίδιο ποδόσφαιρο;
Σας παρακαλώ, αν ναι, μη βλέπετε εικόνες, αλλά τα πραγματικά γεγονότα!!
D E E P ... R E S P E C T ... & ... G L O R Y ... ANDRE !!!!
Μπράβο, Αντελίναρε.
Είσαι μοναδικός, ρε παικταρά.
Πραγματικά νοιώθεις.
Άνθρωποι σαν εσένα, τον Πάμπλο και τον Ζλάταν μας κάνετε υπερήφανους που είμαστε ΠΑΟΚ, διότι καθημερινά αποδεικνύετε πως ακόμη είμαστε στον σωστό δρόμο.
Είσαι μοναδικός, ρε παικταρά.
Πραγματικά νοιώθεις.
Άνθρωποι σαν εσένα, τον Πάμπλο και τον Ζλάταν μας κάνετε υπερήφανους που είμαστε ΠΑΟΚ, διότι καθημερινά αποδεικνύετε πως ακόμη είμαστε στον σωστό δρόμο.
Τι να πρωτοπω για σένα.
Πως τα έφερε η ζωή ε;
Να πω ευχαριστώ στον Σάντος που σε έφερε, στον Βιτόλο που μας έδωσε την δυνατότητα να σε κρατήσουμε, στην Βάσω που αν δεν την είχες γνωρίσει δεν θα γύρναγες ή στον Ιβάν που κατάφερε να σε φέρει σπίτι;
Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις.
Όλοι μας χαλάνε τις Κυριακές και εσύ τις ομορφαίνεις.
Πως τα έφερε η ζωή ε;
Να πω ευχαριστώ στον Σάντος που σε έφερε, στον Βιτόλο που μας έδωσε την δυνατότητα να σε κρατήσουμε, στην Βάσω που αν δεν την είχες γνωρίσει δεν θα γύρναγες ή στον Ιβάν που κατάφερε να σε φέρει σπίτι;
Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις.
Όλοι μας χαλάνε τις Κυριακές και εσύ τις ομορφαίνεις.
- navigator11
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! Μπορεί όχι οικονομικά αλλά ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!

- ΑποστόληςΑ
- Petros1988
Σου αξίζουν πάρα πολλά άλλα φέτος θα συγκινήθωμπαρα πολύ όταν στον τελικό κυπέλου σηκώσεις με την ομάδα της καρδιάς σου την Κούπα!
Εσένα παιχταρά μου σε άφησα τελευταίο γιατί και μόνο που είσαι μέσα στο γήπεδο, σε όποια θέση, Λ Α M Π Ε Ι Σ !!!!

Αρκετά μέτριος χθες.
Αρκετά λάθη ειδικά στο πρώτο μέρος.
Και πάλι όμως σημαντικός. Είχε δυο τρια καλά ανεβάσματα, είχε το απευθείας φάουλ, συμμετοχή γενική.
Στεναχωριέμαι που κυκλοφορούν φήμες περί μονιμοποίησης στα μπακ. Θέλω να τον δω να χορεύει μπροστά χωρίς έγνοια μη του φύγει κανείς πίσω.
Αρκετά λάθη ειδικά στο πρώτο μέρος.
Και πάλι όμως σημαντικός. Είχε δυο τρια καλά ανεβάσματα, είχε το απευθείας φάουλ, συμμετοχή γενική.
Στεναχωριέμαι που κυκλοφορούν φήμες περί μονιμοποίησης στα μπακ. Θέλω να τον δω να χορεύει μπροστά χωρίς έγνοια μη του φύγει κανείς πίσω.