Εύχομαι δε να μην έχει καμιά αχρωματοψία και βλέπει τα ασπρόμαυρα κόκκινα της ξανθής η πράσινα της σκούντα!!!

Μπράβο φίλε, πολύ σωστά το έθεσες.psykoman έγραψε:H στηριξη εχει 2 οψεις.
Η στηριζεις και περιμενεις να δεις κατι...ή περιμενεις να δεις και μετα στηριζεις.
Εγω προσωπικα ειμαι στην 1η.
psykoman θα το αλλάξω λίγο:psykoman έγραψε:H στηριξη εχει 2 οψεις.
Η στηριζεις και περιμενεις να δεις κατι...ή περιμενεις να δεις και μετα στηριζεις.
Και εγώ... Περιμένω οι παιχταράδες που πήραμε να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα με τον καλλίτερο τρόπο.... Κάθε ματς τελικός αδιάφοροι δεν χωράνε ούτε για πλάκα..... Υλικό έχουμε πάρα πολύ καλό.... Απλά στεναχωριέμαι που οι δευτεροτριτοι δεν δείχνουν πράγματαpsykoman έγραψε:H στηριξη εχει 2 οψεις.
Εκ τον προτερων κανεναν δεν βγαζω αχρηστο...οπότε στηριζω και περιμενω.The_Stalker έγραψε:psykoman θα το αλλάξω λίγο:psykoman έγραψε:H στηριξη εχει 2 οψεις.
Ή στηρίζεις γιατί ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ να δεις κάτι
ή ΔΕΝ στηρίζεις γιατί ΔΕΝ περιμένεις να δεις τίποτα
Μλκ (κατανοείς ότι το γράφω φιλικά) δεν υπάρχει αυτό το πράγμα! Απορω, ειλικρινά, το γαμωφόρουμ για ποιόν ακριβώς λόγο βούλιαξε το τελευταίο πενθήμερο; Ξεφτιλίκι είναι το σημερινό ντορτι κι η εμφάνιση, οκ. Όχι όμως το να τον διώξουμε και αυτόν συντομότερα κι από τον προηγούμενο ...simba έγραψε:η αλα καρτ στηριξη ειναι ακρως διασκεδαστικη (κ διαφωτιστικη)