Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Βόλλευ 2016/17: Εγχώριες διοργανώσεις

Δημοσίευση από obanebane »

Hermann έγραψε:Παιδιά έσβησα το ποστ γιατί πίστεψα θα σηκώσει αντιδράσεις. Επίσης, obanebane όπως προανέφερα προτιμώ να είμαι σκεπτόμενο άτομο και να βλέπω τα ζητήματα από διάφορες πλευρές. Εάν εσύ επιλέγεις να απαντάς με ένα μήνυμα περί διαφήμισης(;) του επικεφαλή της ΕΟ είναι το πως επιλέγεις εσύ να προσεγγίζεις τα προβλήματα.
Τα σκεπτόμενα άτομα δέχονται και την κριτική,εσύ πως θα μεταφραζες το ποστ σου,δεν ήταν καθαρή διαφήμιση του Μαρινακη;
Και αφού δεν είχε κάτι μεμπτό γιατί το εσβησες;
Δεν έχω άλλη ενέργεια να γράψω στο Φόρουμ σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Όχι, η αναφορά στη πράξη ενός ατόμου (γιατί αυτό ακριβώς έκανα) και η παράθεση ενός γεγονότος το οποίο είναι αποδεδειγμένα γνωστό δεν είναι διαφήμιση. Κριτική να δεχτώ αλλά ορθή κριτική. Κριτική που στέκει. Εσύ δεν επέλεξες να κριτικάρεις τα γεγονότα που παρέθεσα καθ΄αυτά αλλά εμένα τον ίδιο, χωρίς να με γνωρίζεις!

Και ο λόγος που το έσβησα είναι γιατί θα δημιουργούσα ένταση εναντίον μου και δε το θέλω. Δεν έχουμε όλοι ούτε τα ίδια όρια, ούτε τον ίδιο τρόπο σκέψης.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε θέλω να σου απαντήσω φίλε.
Η πραγματικότητα είναι ότι απάντησες μόνος σου σβήνοντας το ποστ.
Δε χρειάζεται τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το λαμογιο ο εσκομπαρινακης πως εμπλέκεται στο βόλεϊ;
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ωραίος obanebane.

Πλήρωσε τη μεταγραφή του Αγκάμεζ φίλε.
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Θα πω κάποιες σκέψεις μου και θα ήθελα την κριτική σας σκέψη. Και μακάρι να είχαμε και έναν σχολιασμό από τον aver4. Εγπω βλέπω την ομάδα πάρα πολύ καλή. Έχει βγάλει την απαιτητική χρονιπα μέχρι τώρα με πολλούς αναπληρωματικούς και εκτός από τα ματς με γαύρο και βάζελο και το πρώτο με τουρ δεν έχασε αγώνα. Όλοι περιμέναμε την ΠΑΟΚΑΡΑ μας τρένο αλλά ο σχεδιασμός ήταν αφού ο γαύρος πραγματικά δυνάμωσε τότε ο μόνος τρόπος να τον χτυππησουμε και να ξαναπάρουμε το πρωτπαθλημα ήταν με την εμπειρία σου και πολύ καλούς παίκτες... Απλώς λόγω ηλικίας των περισσοτέρων Ντάντε Σαφράνοβιτς Πέτκοβιτς Ανδρεάδη και Γκαρά στα 31 πλέον όπως και Παντακίδη Τερζή και Σμαραγδή στα 31+ οι παίκτες μας δεν θα μπορούσαν να βγάλουν όλη την χρονιά και θα είχαμε τραυματισμούς.... Το κρίσιμό είναι να φορμαριστούν όλοι την κατάλληλη στιγμή.....
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Κρίμα. Μετά το 0-2, καταρρεύσαμε. Κομβική ήττα, μιας και ο βαζελόσαυρος δεν έχει αστρονομικό μπάτζετ.

20 μπλόκ ο βάζελος, 8 εμείς. Όλοι οι Έλληνες κεντρικοί έναν Ρανγκέλ δεν φτάνουν, ο οποίος ίσως να είναι ο πιο υποτιμημένος ξένος που πέρασε απο την ομάδα. Αν ήταν Σέρβος θα είχαμε κάνει έρανο για να τον κρατήσουμε.

Ο Πέτκοβιτς πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο. Στον πρώτο γύρο δεν συμφωνούσα με αυτούς που υποστήριζαν με πάθος οτι ήταν ο καλύτερος πασαδόρος του πρωταθλήματος, ήταν όμως αξιοπρεπής. Στον δεύτερο γύρο και ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια διασύρεται. Ας αποσυρθεί απο την ενεργό δράση αν δεν του αρέσει το άθλημα ή βαριέται τα γυμναστήρια. Διαβάζω σχόλια για το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, όμως το πρόβλημα δεν είναι οι ηλικίες αλλά η φυσική κατάσταση. Και ο Κουρνέτας έπαιζε μέχρι τα 39 ήταν όμως απέιρως πιο αθλητικός και σε καλύτερη φυσική κατάσταση απο τον 33χρονο Πέτκοβιτς και τους υπόλοιπους. Αρνητικός και ο Ανδρεάδης, μέσα στα νεύρα και γενικά λίγα πράγματα. Είχαν γραφτεί το καλοκαίρι κάποια πράγματα για τη συμπεριφορά του. Ο Γκαράς έχει πιάσει ταβάνι, και οι αντίπαλοι πλέον έχουν δυνατούς ξένους που κάνουν τις υποδοχές και τις άμυνες δύσκολες. Τεράστιο ερωτηματικό η πτώση του Σαφράνοβιτς.

Εντέλει είναι δύσκολο κάθε χρόνο να χτίζεις ομάδα τον Φεβρουάριο για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Ο βάζελος και ο γαύρος παίζουνε πλήρεις απο την αρχή της σεζόν. Εμείς ακολουθούμε την ίδια πατέντα τρίτη συνεχή χρονιά. Είναι λογικό κάποια στιγμή να μην τα καταφέρουμε.

Πολύ δύσκολη η διαχείρηση αυτής της άσχημης ήττας. Ας ελπίσουμε οτι ο Τεράστιος Καλμαζίδης θα επανέλθει με νέα σχέδια για να μας βγάλει απο τη μετριότητα.
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Stats--->http://www.volleyleague.gr/datavolley/2 ... REPORT.htm

Ο 37χρονος Μπελλος γυρισε το παιχνιδι...
8 Μπλοκ εμεις με 3 στο πρωτο σετ και 5 στα αλλα τεσσερα απο τα οποια 3 εκανε ο πασαδορος Πετκοβιτς και πηραμε μονο ενα απο τους κεντρικους μας....Ο βαζελος ειχε 20...
Η ομαδα εχει πολλα περιθωρια βελτιωσης και στα πλευ οφ ελπιζω οτι θα μετρησει περισσοτερο η εμπειρια παρα η κουραση...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Βρίζανε τους νεκρούς μας οι βαζελοι σήμερα;
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Δεν είμαστε ξεγραμμένοι. Η ομάδα είναι μαζί είκοσι μέρες. Πέρσι χάσαμε δύο τίτλους πριν τους πάρουμε σβάρνα στους τελικούς του πρωταθλήματος. Στήριξη θέλει η ομάδα ο χρόνος που κυλάει είναι σύμμαχος της...
Ο Καλμαζίδης είναι εγγύηση επιτυχίας και το βόλει είναι το πρώτο άθλημα της νέας εποχής του ΠΑΟΚ συνολικά που παίρνει πρωταθλήματα.
Στην τελική, ας τους πάρουμε χωρίς να έχουμε σαφώς καλύτερη ομάδα.ΠΑΟΚ είσαι!!!

PAOK for ever.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Παιδιά ας χαλαρώσουμε και ας αφησουμε χωρις πίεση την ομαδα, οπως τα προηγούμενα χρόνια, μηπως κάνει τιποτα....
Χτες ταξίδευα την ωρα του αγωνα... Δυστυχως αναμενόμενη και αυτη η ηττα κατ εμε...

Στον επομενο αγωνα με Κηφισιά θα ειμαι παλατάκι!!!!! Οσοι πατε αν θελετε πειτε να βρεθούμε......
Γκοραααανννν εκεινο το τμημα του βόλλεϋ που μου ειπες για τις εμφανίσεις λειτουργει στο παλατάκι;;; θα παω με Λαύριο την τεταρτη.... Αν ειναι για να παω να ρωτησω, αν ειναι ανοιχτο.....
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ας στείλουν το Σάφρα και τους άλλους μια βόλτα για αποκατάσταση από Μεσήμβρια να ξανανιώσει εκεί με τις κρυοθεραπείες και τα διαστημικά ταξίδια. Ενιαίος ΠΑΟΚ είμαστε.
Ψυχραιμία και στήριξη και ό,τι γίνει. Τίποτα δε τελειώσε.
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Παμε παρακατω ..ολη η χρονια στα πλευοφ ειναι.. Καλμαζιδη εχω..
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Και αυτό το όλη η χρονιά στα playoff παιχνίδια, τη μιζέρια και το επίπεδο της λίγκας βγάζει. Βρέξει χιονίσει 4ος θα βγεις και επομένως κάνα παιχτάκι στο τέλος για 2 μήνες, οικονομία δυνάμεων και φορμάρισμα στο τέλος και κορόνα γράμματα όλα σε 20 μέρες.
Αν ενδιαφέρουν μόνο οι τίτλοι έχει καλώς. Υπάρχουν όμως και πολλοί που θέλουν να βλέπουν όμορφους αγώνες όλη τη χρονιά, πιθανόν να πάνε και στο γήπεδο, πιθανόν να κερδίσεις έτσι και νέα παιδιά ως φιλάθλους και οπαδούς.
Πόσο αποδεκτό είναι πλέον να έχεις για 5 μήνες εικόνα "δεν κουνιέμαι με τίποτα" και προετοιμάζομαι για τα plays?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Εχει κανενας σκοπο να παει στο ποδοσφαιρο (5:15) και μετα να φυγει για το βόλεϋ (7:00);;;;;;;;;;;;
Δεν γίνεται να προλάβω και τα δυο, γιατι δεν εχω παρει μεταφορικό.... Και ειμαι σε μεγαλο δίλλημα τι να διαλέξω..... Αν πηγαινει καποιος και ψήνεται να παμε μαζι ας πει.....

Υγ:Γκόραν... Δεν εμεινε τίποτα απο μπλούζες μου ειπαν προχτες στο μπασκετάκι που ρωτησα.... :cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”