Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Pc support

Δημοσίευση από slidar »

Να μην αντεχει ο επεξεργαστης χλωμο εως απιθανο (4πυρηνος ΑΜD) me μνημη 2αρα. Update εχω κανει.. λετε να το απεγκαταστησω και παλι εγκατασταση? Ο broswer δεν παιζει ρολο το κανει με ολους ( mozilla , chrome , explorer ).

Να εχω κολησει κανα ζιζανιο παιζει? ( εχω πιει κοκα με ζιζανιοκτωνο μετραει? :mrgreen: )
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

με αυτον τον ιο που υποτιθεται εχεις κανει παραβσση και πρεπει να πληρωσεις , την εχουν πατησει πολλοι ανθρωποι γιαυτο μεγαλη προσοχη! να ρωτατε παντα οπου μπορειτε πριν κανετε κατι..
Για το sockwave που λετε εχω την αποψη οτι δεν ειναι απαραιτητο για να βλεπεις youtube ας πουμε, και ισα ισα σε οσα pc το χω βαλει , εχω παρατηρησει , οταν ζορισω λιγο το pc πχ. 2-3 σελιδες , κανα download ,κανα προγραμμα βαρυ. , τοτε το βγαζει. αλλα στην ουσια απλα δυκσολευεται ο επεξαργαστης επειδη τον φτανουμε στα ακρα του πιστευω. Δοκμισε εν το μεταξυ οταν στο βγαλει το μνμ αυτο ξανα , να μην πατησεις τπτ η να πατησεις ανανμονη για αποκριση , και θα δεις οτι μετα απο λιγο θα ξεκολλησει..
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

lefis έγραψε:οκ. παμε απο την αρχη.οταν ξεκιναει ο υπολογιστης πατας-αφηνεις το πληκτρο F8 συνεχόμενα μέχρι να εμφανιστεί ένα μενου με επιλογές.εκεί με τα βελάκια θα επιλέξεις ασφαλής λειτουργία (safe mode) θα πατήσεις enter και θα ξεκινησεις ο υπολογιστής.οταν ξεκινήσεις πατάς εναρξη-ολα τα προγραμματα - εκκίνηση και εκεί μέσα θα δείς ένα εικονίδιο νομίζω με άσπρο χρώμα me όνομα ch8l0 ή cl810. δεξί κλικ και διαγραφή του εικονιδίου.μετά με την εύρεση του υπολογιστή ψάχνεις αυτό το αρχείο για να το σβήσεις.
Στην εκκίνηση μου δίνει 3 επιλογές:1.Adobe Gamma Loader
2.Adobe Gamma Loader.exe
3.wpbt0.dll

και όχι τα εικονίδια με τα ονόματα που αναφέρεις.Να διαγράψω το 2 που είναι exe?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Μιά καλή εναλλάκτική λύση πάντα είναι η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, είτα απο safe mode είτε κανονικά ειδικά για τους όχι πολύ εξοικειωμένους.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Χάνω τα αρχεία μου με αυτόν τον τρόπο?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από όσο ξέρω όχι. Χάνεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει (ένα πολύ απλό παράδειγμα είναι το φόντο της επιφάνειας εργασίας άμα το έχεις αλλάξει πρόσφατα), αλλά όχι τα αρχεία σου..
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

όχι δεν χάνεις τίποτα
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Έχει κάποια διαφορά αν το κάνω από safe mode ή κανονικά?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Καν' το κανονικά. Κάνε τη ζωή σου εύκολη..! :D
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Απλά δε θέλω να χαθεί τίποτα και εξετάζω όλες τις παραμέτρους :P.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Επαναφορά συστήματος,είναι αυτό που λέει:Λειτουργία επαναφοράς υπηρεσιών καταλόγου(Μόνο ελεγκτές τομέα των Windows)?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Start --> All programs --> Accessories --> System Tools --> System Restore
Στα δικά μου αγγλικά Windows XP.
Ψάξε το αντίστοιχο στα δικά σου. ;)
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Ευχαριστώ και συγγνώμη που σας ζάλισα,ελπίζω να πετύχει.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

το κατάφερες ή θέλεις βοήθεια? εδώ είμαστε!
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δεν τα κατάφερα.Όταν δοκίμασα να κάνω την επαναφορά σε safe mode,μου έγραψε ότι δε γίνεται να κάνω επαναφορά συστήματος σε κατάσταση safe mode και ότι είναι απενεργοποιημένη,και να την κάνω ανοίγοντας κανονικά τον υπολογιστή.Κάποιες(ελάχιστες) φορές,όταν ανοίγω το pc δεν εμφανίζεται αυτό το ''μήνυμα'' και έτσι μπόρεσα να δοκιμάσω την επαναφορά συστήματος και ''κανονικά''.Όταν πατάω επαναφορά συστήματος μου βγάζει ένα παράθυρο με τίτλο ''Επαναφορά συστήματος'',που περιέχει το κείμενο:Η επαναφορά συστήματος έχει απενεργοποιηθεί.Θέλετε να ενεργοποιήσετε την επαναφορά συστήματος τώρα; και μου δίνει επιλογές Ναι Όχι.Εγώ πατάω Ναι και μου εμφανίζει ένα νέο παράθυρο που ονομάζεται ''Ιδιότητες συστήματος''.Σ'αυτό έχει διάφορες επιλογές στο πάνω μέρος,''Αυτόματες ενημερώσεις'',''Απομακρυσμένη πρόσβαση'',''Γενικά'',''Όνομα υπολογιστή'',''Υλικό'',''Για προχωρημένους''.
Στο κάτω μέρος έχει ως επιλογές,''OK'',''Άκυρο'' και ''Εφαρμογή'',αλλά την Εφαρμογή δε μου επιτρέπει να την πατήσω.Όταν πατάω OK δε γίνεται απολύτως τίποτα.Βγάζετε καμιά άκρη?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”