Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
northend4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από northend4 »

The_Stalker έγραψε:Φίλε μου northend, φταίει γιατί δεν υποστηρίζει το πλάνο που επέλεξε, γιατί δεν ορίζει άτομο υπεύθυνο αντ' αυτού που να του έχει εμπιστοσύνη (όπως έκανε με την Γκοντσάρεβα στα οικονομικά), γιατί δημιουργεί πολυφωνία και καθυστέρηση εκεί που χρειάζεται ευελιξία, γιατί δεν καθορίζει σαφείς και διακριτούς ρόλους στην ΠΑΕ, γιατί τέλος είναι ανυπόμονο κι αγύριστο ποντιακό κεφάλι!
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς όταν ακούει τον χ Φραγκούλη, ο οποίος έχει προσβαση που εμείς δεν έχουμε;
Η ομάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει αν ο Ιβάν δεν κατανοήσει πώς πρέπει να λειτουργήσει και να στηρίξει τον τρόπο λειτουργίας. Αν δεν βάλει στόχο τη δημιουργία ομάδας που θα πρωταγωνιστεί για χρόνια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, χωρίς να πιέζει για άμεσα αποτελέσματα με βραχυπρόθεσμη μόνο ωφέλεια. Ο ΑΑ ήταν καταστροφή, ο ΝΒ είναι πισωγύρισμα που ελπίζω να μην εξελιχθεί σε καταστροφή. Αυτά είναι δικές του αποφάσεις και δική του ευθύνη.
Φίλε Stalker δεν ειναι μακριά οι απόψεις μας και πάνω κάτω και εγώ εκεί κατακρίνω τον Ιβαν. Όμως του πιστωνω πως μετά το στραπάτσο ΑΑ έδειξε πως ακολούθησε αυτά που λες στην πρώτη σου παράγραφο.
Και εάν πιστεύεις / πιστεύουμε πως τα γκρέμισε όλα με τον ΝΒ εγώ θα σου πω πως η περίπτωση ΝΒ ήταν ένα μικρό ψυχικό από τον Ιβαν προς τον Βεζυτζη, όχι αυτό που για κάποιον περίεργο λόγο προσπαθούν να μας περάσουν οι ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Αφού προπονηθηκε στην Μεσημνρία, τι μούφα...
Απλά έκαναν πίσω μετά το γενικότερο κράξιμο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

northend4 έγραψε: Και εάν πιστεύεις / πιστεύουμε πως τα γκρέμισε όλα με τον ΝΒ εγώ θα σου πω πως η περίπτωση ΝΒ ήταν ένα μικρό ψυχικό από τον Ιβαν προς τον Βεζυτζη, όχι αυτό που για κάποιον περίεργο λόγο προσπαθούν να μας περάσουν οι ΑΡΔ.
Ξεχνα το τι και καλα μας περναν οι αρδ..
Αν και πως γινεται απο ενα τετατετ 2 ατομων να βγαινει τετοια πληροφορηση, ενω μεχρι πριν 20 μερες δεν ηξεραν τι τους γινοταν? (Στο ξαναειπα και δεν το σχολιασες.."Το ζουμί αυτων π γράφουν (γιατί κλασικα το διανθιζουν με ψεματα) προέρχεται απο inside info, ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...")

Στα λογια του ΝΒ και μονο σε παραπεμπω φιλε μου..
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

spyretto έγραψε:Αφού προπονηθηκε στην Μεσημνρία, τι μούφα...
Δλδ είσαι σίγουρος οτι απλα δεν του επέτρεψαν οι υπευθυνοι να κανει μια 2 προπονήσεις κι αρδ σε συνεργασια με τον μάνατζερ του να δημιουργήσουν θέμα απ το πουθενά προς όφελος του παίκτη;
Όχι οτι έγιναν ντε και καλά έτσι τα πραγματα απλα αν η μονη σου πληροφόρηση είναι αυτή που σου προσφέρει ο αρδ-συνεργατης του πολ και τα βεζυρτζοσκυλα καλυτερα να κρατας μικρο καλάθι..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Νταξει μαν, μην το μαμησουμε τελειως οπως τοτε με Ρουντνεβς που καναμε βολικα σεναρια οτι ο ΠΑΟΚ τον απερριψε λογω ιατρικων ενω χαλασε λογω της βλαμενης της γυναικας του και της χαζομαρας του παικτη να θελει να συνεχισει εστω και ως ρεζερβα..

Δεν ξερω για την προπονηση, αλλα το θεμα ηταν υπαρκτοτατο..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Το θεμα ειναι γιατι βαζει ο σαββιδης αυτογκολ συνέχεια και γ παε γενικα που επικοινωνιακά ειναι σαν το χωριο μου
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

παοκαρα23 έγραψε:
spyretto έγραψε:Αφού προπονηθηκε στην Μεσημνρία, τι μούφα...
Δλδ είσαι σίγουρος οτι απλα δεν του επέτρεψαν οι υπευθυνοι να κανει μια 2 προπονήσεις κι αρδ σε συνεργασια με τον μάνατζερ του να δημιουργήσουν θέμα απ το πουθενά προς όφελος του παίκτη;
Όχι οτι έγιναν ντε και καλά έτσι τα πραγματα απλα αν η μονη σου πληροφόρηση είναι αυτή που σου προσφέρει ο αρδ-συνεργατης του πολ και τα βεζυρτζοσκυλα καλυτερα να κρατας μικρο καλάθι..

Πρώτα ανακινήθηκε το θέμα με τον παίκτη να θεωρείται κλεισμένος και μετά έγιαν οι μια-δυο προπονήσεις. Αν είναι να αφήνουν οι υπευθυνοι να διασύρεται έτσι το όνομα του ΠΑΟΚ από τον καθε Γκαλίτσιο και τον κάθε μάνατζερ του τότε είναι το λιγότερο επικίνδυνοι,
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Μήπως εκτός από τον Kasper Hämäläinen, να ριχνανε καμιά ματιά και για τον Mika Ääritalo ;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Να ρίξουμε καμία ματιά σε πιο ευγλωτες χώρες λέω εγώ...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

MANIAKOS έγραψε:Το θεμα ειναι γιατι βαζει ο σαββιδης αυτογκολ συνέχεια και γ παε γενικα που επικοινωνιακά ειναι σαν το χωριο μου
Γιατι αδερφε δεν ειναι το ιδιο να διοικεις επιχειρησεις με το να διοικεις (περιστασιακα και οχι καθημερινα) μια ΠΑΕ σε υψηλο επιπεδο...

Γιατι σε καπνα, ξενοδοχεια και δενξερωγωτιαλλο μπορει να "επιτρεπεται" ο συγκεντρωτισμος, ο παρορμητισμος και η παρεμβατικοτητα (αλλα ειναι και η κυρια ενασχοληση του και σε καθημερινη διαταξη, οποτε οταν και αν αυτα γινονται, ειναι πιο ευστοχα και ανωδυνα),
στο ποδοσφαιρο ομως, και ειδικα οταν δεν ξερεις, οχι..

(Ασε που δε νομιζω στις επιχειρησεις του να κανει το ιδιο εκληματικο λαθος μ'αυτο που κανει στην παε, δλδ με τους αλληλοσυγκρουομενους/μη διακριτους ρολους που εγκαθιδρύει καθε τρεις και λιγο..)

Οταν το ψαχνεις, οταν δεν ξερεις και οταν εχεις κανει λαθη, τουλαχιστον αφηνεις αυτον που εφερες και επενδυσες πανω του, να κανει τη δουλεια του, αναποσπαστος, χωρις να τον ακυρωνεις με κινδυνο να τον ξενερωσεις...
Δε γινεσαι ερμαιο του καθε πουθενα για να κανεις πραξη τις προτροπες του,
ουτε γινεσαι ερμαιο του αμπαλου παρορμητισμου που σε διακρινει...

Τεσπα, κουρασα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

The_Stalker έγραψε:Γκαλίτσιος σίριαλ και οι απορίες του χαζού..

1) Είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που προτάθηκε ο Γκαλίτσιος στον ΠΑΟΚ; Τι έγινε τις προηγούμενες;
2) Είναι full back o Γκαλίτσιος για να παίξει 3-5-2;
3) Ο Φρανκ έκλεισε συμφωνία μαζί του ΠΡΙΝ φύγει για διακοπές;
4) Ο Φρανκ, ακόμα και σε "διακοπές", ΔΕΝ μπορεί να βρεί δεξί full back ποιότητας και τιμής ανάλογης του Γκαλίτσιου αλλά που να μην είναι ανενεργός 6 - 8 - 10 μήνες;
5) Έχουμε ΤΟΣΟ γατόνια αρδ που βρήκαν τη θετική εισήγηση του Λέκο και τα εργομετρικά του Γκαλίτσιου σε χρόνο dt; Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, τα πάσαρε (αληθινά ή μη) ο Πολ;
6) Αν, λέω ΑΝ, ισχύουν τα περί 1,5 χρόνου ή 0,5 + 1, ΠΟΙΟΣ τα έβγαλε παραέξω; Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, τα πάσαρε (αληθινά ή μη) ο Πολ;
7) Αυτό το γ@μίδι το επικοινωνιακό τμήμα, ΠΟΤΕ θα το φτιάξει η ΠΑΕ;

Λοιπόν, ένας υπεύθυνος υπάρχει για το μπάχαλο που παρουσιάζεται προς τα έξω κι αυτός είναι ο Ιβάν. Φέρνεις το Βεζυρτζή; Καθόρισε σαφώς και επακριβώς το ρόλο του. Είναι αστείο και ΤΡΑΓΙΚΟ να διαβάζουμε ότι ΠΑΛΙ σε περίπτωση διαφωνίας το θέμα πρέπει να πάει για απόφαση στον Ιβάν.
Για εμένα υπεύθυνοι μεταγραφών είναι ο Φρανκ σε συνεργασία με τον Τούντορ. Αυτοί αποφασίζουν και αυτοί κρίνονται. Ο Ιβάν αποφασίζει αποκλειστικά και μόνο για το μπάτζετ. Και ο Βεζυρτζής δεν έχει καμιά δουλειά να παρέμβει στα μεταγραφικά, εκτός περιπτώσεων που θα έθιγαν το σύλλογο και οι ΦΑ - ΙΤ δεν τις γνωρίζουν (παράδειγμα να προτείνονταν ο οικοδόμος ή ο γιαννιώτας και ο Φρανκ να εισηγούνταν την απόκτησή τους).
++++ στις απορίες. :lol:

Στα άλλα: υποθέτω ότι ο Ιβάν έχει δώσει ξεκάθαρο ρόλο στον Βεζυρτζή, για τον οποίον ρόλο είναι όλοι ενήμεροι στην ομάδα.
Ό,τι ξέρουμε εμείς (και δεν είναι απαραίτητο να ξέρουμε, νομίζω), τα ξέρουμε από τους αρδ.

Από κει και πέρα, ήταν ο Βεζυρτζής αυτός που έκοψε τον γκαλίτσιο; Ε, πολύ καλά έκανε. Και έκανε το αυτονόητο.
Δηλαδή ... σοβαρά τώρα .... ο Ιβάν πληρώνει αδρα τον Φρανκ για να του φέρνει άνεργους ποδοσφαιριστές; Αυτό το κάνει και μόνος του. Μια αγγγελία είναι η υπόθεση. Και μας χαλάει που έκοψε την μεταγραφή ο κυρ Νίκος; Μια μεταγραφή την οποία, πριν παρεμβληθεί ο Βεζυρτζής ΟΛΟΙ μας την κράξαμε;
Υπο κανονικές συνθήκες θα έγραφα ότι δεν καταλαβαίνω αυτήν την αντίδραση. Την καταλαβαίνω όμως, δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

simba έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Το θεμα ειναι γιατι βαζει ο σαββιδης αυτογκολ συνέχεια και γ παε γενικα που επικοινωνιακά ειναι σαν το χωριο μου
Γιατι αδερφε δεν ειναι το ιδιο να διοικεις επιχειρησεις με το να διοικεις (περιστασιακα και οχι καθημερινα) μια ΠΑΕ σε υψηλο επιπεδο...

Γιατι σε καπνα, ξενοδοχεια και δενξερωγωτιαλλο μπορει να "επιτρεπεται" ο συγκεντρωτισμος, ο παρορμητισμος και η παρεμβατικοτητα (αλλα ειναι και η κυρια ενασχοληση του και σε καθημερινη διαταξη, οποτε οταν και αν αυτα γινονται, ειναι πιο ευστοχα και ανωδυνα),
στο ποδοσφαιρο ομως, και ειδικα οταν δεν ξερεις, οχι..

(Ασε που δε νομιζω στις επιχειρησεις του να κανει το ιδιο εκληματικο λαθος μ'αυτο που κανει στην παε, δλδ με τους αλληλοσυγκρουομενους/μη διακριτους ρολους που εγκαθιδρύει καθε τρεις και λιγο..)

Οταν το ψαχνεις, οταν δεν ξερεις και οταν εχεις κανει λαθη, τουλαχιστον αφηνεις αυτον που εφερες και επενδυσες πανω του, να κανει τη δουλεια του, αναποσπαστος, χωρις να τον ακυρωνεις με κινδυνο να τον ξενερωσεις...
Δε γινεσαι ερμαιο του καθε πουθενα για να κανεις πραξη τις προτροπες του,
ουτε γινεσαι ερμαιο του αμπαλου παρορμητισμου που σε διακρινει...

Τεσπα, κουρασα :mrgreen:
Ωραια τα κες σιμπα αλλα δε σε λενε φραγκο
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016χε

Δημοσίευση από che4 »

MANIAKOS έγραψε:Μακαρι να ταν Ίβιτς παντως
Δεν είδα βιντεο να δημιουργεί που θελουμε πολυ παντως έτοιμος ειναι
Και το γραφείο μανατζερ του εχει παικτες της ξρασνονταρ και κυριως Σουηδούς αν σημαινει κατι αυτο

ΤΣΕ

http://youtu.be/K7GdtN0jW6M

Και μετα θα σου βγάλει και αλλα
να σαι καλα μανιακ και εγω θα σου βρισκω παντα λινκ ;)
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Spyretto το θέμα ανακινηθηκε απ αυτους που βρίζουν ως αναξιόπιστος κι εξυπηρετητές οι περισσοτεροι εδώ μεσα ..το οτι επικοινωνιακα μπορει να μας κανει Μπουρ..ελο ο οποιοσδήποτε νομιζω οτι είναι πασίγνωστη..
Simpa δεν έγραψα οτι ετσι έγιναν τα πραγματα (δεν ξερω μονο σεναρια μπορω νς κανω)αλλά γενικά η ιστορία λεκο-τουντορ-αρνεσεν ερωτεύτηκαν τον παικτσρα της Λόκερεν σ εμένα απ την αρχή δεν κολλούσε ξερωντας και τι παπάδες πουλάνε μερικά αρδακια για τους παίκτες που εκπροσώπει ο πολ..τις επόμενες μέρες λογικά θα ξεκαθαρίσει το πράγμα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

pgetsos έγραψε:Να ρίξουμε καμία ματιά σε πιο ευγλωτες χώρες λέω εγώ...

δικος μου εισαι εσυ ... εισαι και μπλε ατομα με προτασεις παιχτων γλωσσοδετες να μπαναρονται προταση τσε .... συμφωνεις να φανταστω :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”