Φίλε Stalker δεν ειναι μακριά οι απόψεις μας και πάνω κάτω και εγώ εκεί κατακρίνω τον Ιβαν. Όμως του πιστωνω πως μετά το στραπάτσο ΑΑ έδειξε πως ακολούθησε αυτά που λες στην πρώτη σου παράγραφο.The_Stalker έγραψε:Φίλε μου northend, φταίει γιατί δεν υποστηρίζει το πλάνο που επέλεξε, γιατί δεν ορίζει άτομο υπεύθυνο αντ' αυτού που να του έχει εμπιστοσύνη (όπως έκανε με την Γκοντσάρεβα στα οικονομικά), γιατί δημιουργεί πολυφωνία και καθυστέρηση εκεί που χρειάζεται ευελιξία, γιατί δεν καθορίζει σαφείς και διακριτούς ρόλους στην ΠΑΕ, γιατί τέλος είναι ανυπόμονο κι αγύριστο ποντιακό κεφάλι!
Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς όταν ακούει τον χ Φραγκούλη, ο οποίος έχει προσβαση που εμείς δεν έχουμε;
Η ομάδα δεν πρόκειται να προχωρήσει αν ο Ιβάν δεν κατανοήσει πώς πρέπει να λειτουργήσει και να στηρίξει τον τρόπο λειτουργίας. Αν δεν βάλει στόχο τη δημιουργία ομάδας που θα πρωταγωνιστεί για χρόνια σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, χωρίς να πιέζει για άμεσα αποτελέσματα με βραχυπρόθεσμη μόνο ωφέλεια. Ο ΑΑ ήταν καταστροφή, ο ΝΒ είναι πισωγύρισμα που ελπίζω να μην εξελιχθεί σε καταστροφή. Αυτά είναι δικές του αποφάσεις και δική του ευθύνη.
Και εάν πιστεύεις / πιστεύουμε πως τα γκρέμισε όλα με τον ΝΒ εγώ θα σου πω πως η περίπτωση ΝΒ ήταν ένα μικρό ψυχικό από τον Ιβαν προς τον Βεζυτζη, όχι αυτό που για κάποιον περίεργο λόγο προσπαθούν να μας περάσουν οι ΑΡΔ.