Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
-
τσιριγώτης
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Τον τσίμιροτ πλάγιο μπακ θα του καταστρέψεις την καριέρα. απεμπολείς όλα τα πλεονεκτήματα του, το κράτημα της μπάλας, το κατέβασμα, την κάθετη το ότι βλέπει γήπεδο..
υγ: για πλάκα.
- Περιπτερος
Το έγραψα για τον Ιγκλέσιας γιατί περυσι λυπήθηκα κυριολεκτικά τον Κάτσε, που πάει να τον μάρκαρει και ... βρίσκεται συνεχώς στο χόρτο.
Τον Κάτσε τον πάω γιατί προσπαθεί.
Τα στημένα του με τον Ηρα, ήταν όλα σωστά.
Του πήρε χρόνια βέβαια, αλλά βλεπαμε χρόνια κόρνερ που δεν έφταναν ούτε στο 1ο δοκάρι.
To παλεύει το παιδί και μπράβο του. Ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.
Αν μπορούσε να βάλει 5 κιλά μύες θα γινόταν Xavi ... και θα τον πάλευε τον Ιγκλέσιας.
Ο Ιγκλέσιας βάρυνε πολύ φέτος. Εδώ και μια 5ετία όμως τον λιγουρευόμουν για τον ΠΑΟΚ.
Τον Κάτσε τον πάω γιατί προσπαθεί.
Τα στημένα του με τον Ηρα, ήταν όλα σωστά.
Του πήρε χρόνια βέβαια, αλλά βλεπαμε χρόνια κόρνερ που δεν έφταναν ούτε στο 1ο δοκάρι.
To παλεύει το παιδί και μπράβο του. Ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες.
Αν μπορούσε να βάλει 5 κιλά μύες θα γινόταν Xavi ... και θα τον πάλευε τον Ιγκλέσιας.
Ο Ιγκλέσιας βάρυνε πολύ φέτος. Εδώ και μια 5ετία όμως τον λιγουρευόμουν για τον ΠΑΟΚ.
- Περιπτερος
Το κατέβασμα, την κάθετη, το ό,τι βλέπει γήπεδο ... (συν το ό,τι πέφτει και κόβει που και που) είδα και το σκέφτηκα.K_geo έγραψε:Τον τσίμιροτ πλάγιο μπακ θα του καταστρέψεις την καριέρα. απεμπολείς όλα τα πλεονεκτήματα του, το κράτημα της μπάλας, το κατέβασμα, την κάθετη το ότι βλέπει γήπεδο..
Ο,τι δηλ. πρέπει να έχει ένα μεγάλο πλάγιο μπακ.
Y.Γ. Καλός είναι ο Τσιμι. Περίμενα και περιμένω περισσότερα από αυτόν, περισσότερη δύναμη, πάθος, ηγετική νοοτροπία. Προφανώς με τον βαρύτατο τραυματισμό έχει φοβηθεί και παίζει επιφυλακτικά.
Εξακολουθώ να θεωρώ ότι μία νεανική ομάδα θέλει προπονητή - δάσκαλο. Θα τους στρώσει και θα τους βοηθήσει όλους.
- abc_o_ karpouzas
να υποθεσω οτι το nice name σου ειναι και το επαγγελμα σου ε???Περιπτερος έγραψε:Μάλλον Τουρσουνίδης, μου πάει και στα χρώματα ...
Εγώ από τους υπάρχοντες θα δοκίμαζα αμ.χαφ τον Τζαβέλα.
Τον Τσιμι, θα τον δοκίμαζα 10άρι ή πλάγιο μπακ.
Τον Σάμπο 8άρι.
Τον Χαρίση 8άρι.
Σε όλους τους αδύναμους θα έδινα πρόγραμμα με βάρη.
Θα έκανα εξτρά προπονήσεις για ατομική βελτίωση στις θέσεις τους.
Οταν τους έβλεπα να παίζουν ψόφια θα έβαζα πρόστιμο (με νίκη ή ήττα)
Οταν τους έβλεπα να σκυλιάζουν στο γήπεδο θα εισηγούμουν έξτρα πριμ (με νίκη ή ήττα πάλι).
Αυτό το δημοσιουπαλληλίστικο 2 ώρες προπόνηση και άντε γεια (κλείνει και το γήπεδο) πρέπει να τελειώσει.
Μετά την στάνταρ προπόνηση ή σε άλλο προκαθοριζόμενο χρόνο: ατομική βελτίωση.
Με την προπόνηση ... διατάσεις, ζέσταμα, πασούλες, χαβαλές στο μισό ή στο 1/4 δεν χτίζονται παίκτες και ομάδες.
Υπήρχε ένας Τσερνάυ, ένας Σάννον, ένας Λόραντ ... .
Ας ερωτηθεί ο Κλάους για το πόση ώρα δούλευε μαζί του ο Μπόλονι ...
εαν ειναι τοτε με αυτα που γραφεις ποτε δεν θα ησουν προπονητης,
εγω πως εκανε προπονηση ο Σαννον εχω δει απο κοντα στο ξερο του παυλου μελα στην σταυρουπολη
μην γραφεις οτι να ειναι και μην βαζεις ονοματα προπονητων εαν δεν ξερεις
κανε 3 σετ πιεσεις 40kg στον δικεφαλο των ποδιων και μετα πανε να σουταρεις την μπαλα
ελα μετα να μου πεις που πηγε η μπαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Πέμ 18 Φεβ 2016, 20:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχει ένα documentary που εξιστορεί το πως η Juventus εξελίχθηκε από τοπική δύναμη σε ευρωπαϊκό club. Δείτε το για να καταλάβετε πως ο ιδιοκτήτης θέτει τα values του club κ βάσει αυτών βρίσκει πρόεδρο (πρώην παίχτης ανήκουστο τότε), προπονητή (ποιος;), παίχτες, βάζει στόχους κ έν γενει χτίζει το profile της ομάδας.
Το συνιστώ, θα καταλάβετε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε.
Το συνιστώ, θα καταλάβετε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε.
Πάντως το καλύτερα εκτελεσμένο κόρνερ όλης της χρονιάς ήταν του Μυστακίδη με την γριά. Στο κέντρο της μεγάλης περιοχής και λίγο πιο έξω για να μην μπορεί να κάνει ο τερματάς έξοδο.Τόσο καιρό φωνάζει ο ΙΤ ότι δεν έχει 10ρι και παλεύει με τον Πέλκα και δεν δοκιμάζει τον Μυστακίδη που σαν 10ρι ήρθε από την Φράιμπουργκ.
Να μήν υπερβάλλεις. Μου έφυγε ο καφές από τη μύτη!Περιπτερος έγραψε:Ο Τσίμιροτ έχει αρχίσει να μην μου αρέσει. Μπάλα ξέρει, σωματικά είναι αδύναμος, αλλά θέλει ΠΟΛΛΗ δουλειά για να φτάσει π.χ. τον Κόρμπο του Πανιωνίου και για να μην υπερβάλλω
Η πλάκα είναι ότι είχα διαβάσει ένα δικό σου σχόλιο χθες-προχθές και σκεφτόμουν «αυτός ο Περίπτερος, άμα θέλει και μπάλα βλέπει και κάνει και μαμώ τις αναλύσεις. Ε, μετά διαβάζω τα σημερινά και ξανασκέφτομαι «άμα όμως δεν θέλει, ρίχνει κάτι τρολιές που το "κουλούρι" σου φαίνεται BBC».
Τον Κόρμπο κάποτε τον ήθελε λέει ο Ζαγοράκης. Μας φύλαξε ο Θεός (ή η Παναγιά δεν ξέρω)...
Ε, ξαναδές το μεταξύ μας ματς τότε, που δεν μπορούσαν αν βγάλουν την μπάλα από την περιοχή τους.Περιπτερος έγραψε: Αν μου έλεγες σήμερα (όχι σε ένα χρόνο) να κρίνω τον συγκεκριμένο σε σχέση με τον Τσουκαλά που στείλαμε ως ανεπαρκή στα Γιάννενα, ξέρεις ποιόν θα προτιμούσα.
Μια χαρά παίκτης ο Τσουκαλάς. Στον ΠΑΣ είναι αναντικατάστατος. Για ΠΑΟΚ όμως μέχρι πάγκο - και πολύ - είναι.
Ο λουκας ελπίζω να δώσει τη λύση να δουμε λεφτα τωρα απο κει και περα το αποτέλεσμα το ξερουμε ας απολαύσουμε το ταξίδι
Όπως έλεγε και ένας μεγάλος ποιητής...
Το ταξίδι είναι η Ιθάκη...
Το ταξίδι είναι η Ιθάκη...
- ΑποστόληςΑ
Oι Cimirot - Χαρίσης θα γίνουν το καλύτερο δίδυμο στην Ελλάδα. Αν μπροστά ο Πέλκας ήταν καλούτσικος θα είμασταν άνετα δεύτεροι τώρα. Το λέω για τον Πέλκα γιατί τον εκθειάζουν πολλοί. Για μένα δείχνει ότι έχει κάποια καλά στοιχεία, αλλά ΟΛΑ είναι ημιτελή. Ή θα τα δουλέψει και θα γίνει καλός, ή θα παραμείνει στην μετριότητα. Η άσκηση με βάρη δεν ξέρω αν θα τον βοηθήσει. Καλύτερα θα ήταν να κάνει extra εξάσκηση στα σουτ, οπότε θα δυνάμωναν ακριβώς οι μύες που θα χρειάζονταν.
- Παλαιολόγος
μου λειπουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ παιχτες οπως ο γκαρσια
παιχτες αρσενικοι με αρχες
μακαρι να βρουμε καποιον
και ο παυλος ελπιζω να μαθαινει γρηγορα για ανεβει εστω ως βοηθος προπονητη στην ομαδα ή ως team manager
πρεπει να υπαρχει στα αποδυτηρια ...εχει αναγκη η ομαδα ατομα με μεταλλο,με αξιες,ντομπρους ,εχει αναγκη την ιστορια της.
παιχτες αρσενικοι με αρχες
μακαρι να βρουμε καποιον
και ο παυλος ελπιζω να μαθαινει γρηγορα για ανεβει εστω ως βοηθος προπονητη στην ομαδα ή ως team manager
πρεπει να υπαρχει στα αποδυτηρια ...εχει αναγκη η ομαδα ατομα με μεταλλο,με αξιες,ντομπρους ,εχει αναγκη την ιστορια της.
Στην αρχή ο Τουντορ είχε δείξει τέτοια δείγματα, που θα τα περνούσε στην ομάδα.
Μετά σιγά σιγά, χαλάρωσε...
SM-N9005
Μετά σιγά σιγά, χαλάρωσε...
SM-N9005
- ΑποστόληςΑ
Δεξί μπακ οπωσδήποτε, το καλοκαίρι. Οι σέντρες του Κίτσιου δεν παλεύονται.