93.Terry Antonis

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
mike

Re: 93.Terry Antonis

Δημοσίευση από mike »

... δεν είναι κακό!!! :)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ειδικά αν ισχύει όντως ότι ο Βλάντο θέλει τον Γκνιάτιτς...καθόλου... :)
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Αν η ομάδα θέλει να είναι πιστή στις καταγγελίες και τις εξαγγελίες της δεν πρέπει να δώσει κανέναν δανεικό σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ειδικά στα παραρτήματα. Ας πάνε να πάρουν παίχτες από το γαύρο. Μια χαρά ομάδες έχει το εξωτερικό για να παίξουν όσοι θα πάνε δανεικοί.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καμία συναλλαγή, εκτός αν μας δώσουν 200 χιλιάρικα για δανεισμό ενός έτους.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αποστόλη και Johnys999, άποψη σας...σεβαστή μεν αλλά δεν την ενστερνίζομαι... :)

Πάνω απ όλων μετράει-εμπιστεύομαι αυτήν του προπονητή μας... ;)

Ίδωμεν λοιπόν... 8-)
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

johnys999 έγραψε:Αν η ομάδα θέλει να είναι πιστή στις καταγγελίες και τις εξαγγελίες της δεν πρέπει να δώσει κανέναν δανεικό σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ειδικά στα παραρτήματα. Ας πάνε να πάρουν παίχτες από το γαύρο. Μια χαρά ομάδες έχει το εξωτερικό για να παίξουν όσοι θα πάνε δανεικοί.
Στο εξωτερικο τους ρωτας αν θελουν. Και στην τελικη, αλλο στα πλαισια μιας μεταγραφης να δωσεις ενα παικτη δανεικο και αλλο να τον δανεισεις τσαμπα για μελλοντικες εκδουλευσεις, εντος και εκτος γηπεδων.

Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

goran 64 έγραψε:Αποστόλη και Johnys999, άποψη σας...σεβαστή μεν αλλά δεν την ενστερνίζομαι... :)

Πάνω απ όλων μετράει-εμπιστεύομαι αυτήν του προπονητή μας... ;)

Ίδωμεν λοιπόν... 8-)
Και ποια είναι η άποψη του προπονητή;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ίδωμεν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Αφού ρε Γρηγόρη δεν ξέρεις την άποψη του προπονητή πώς απορρίπτεις των άλλων;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δεν την απέρριψα Απόστολε... :oops:

Έγραψα ότι δεν την ενστερνίζομαι γιατί έχω την δική μου, που την παρέθεσα πιο πάνω μάλιστα, αλλά παρ όλα αυτά εμπιστεύομαι αυτήν του προπονητή μας...όποια κι αν είναι... 8-)

Δεν με παρακολουθείς σωστά με φαίνεται... :mrgreen:
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Τελευταία έχω την εντύπωση ότι ακόμα κι αν γράψω απλά το όνομά μου κάπου στο φόρουμ 2-3 θα βγουν να διαφωνήσουν ότι με λένε έτσι... Τόσο διαφορετικά τα σκέφτομαι τα πράγματα ρε γαμώτο? Δεν ξέρω. Να κάνω πενηνταράκια τη σκέψη μου για χάρη του διαλόγου.
Πρώτον, πιστεύω ότι η πολιτική ως προς τους δανεικούς είναι κατ' αρχήν θέμα διοίκησης κι έπειτα προπονητή. Η διοίκηση έχει μιλήσει πολλές φορές για το αλισβερίσι του γαύρου με τους δανεικούς. Αν δώσουμε κι εμείς παίχτες στη Σούπερ Λιγκ δίνουμε ένα επιχείρημα σε όποιον ισχυρίζεται ότι ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει απλά να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη και εφαρμόζει τις ίδιες πρακτικές. Ο σκοπός δε μπορεί να αποδειχτεί έμπρακτα κι ο κακοπροαίρετος θα το εκμεταλλευτεί για να κάνει προπαγάνδα. Αν η διοίκηση δώσει το οκ μετά σαφώς είναι θέμα προπονητή και Τ.Δ.
Δεύτερον, όλοι ξέρουμε πόσο παράρτημα είναι αυτή η ομάδα, ξέρουμε ότι με ένα τηλεφώνημα του κουμπάρου ή του μπάρμπα ο Αντώνης ή οποιοσδήποτε άλλος θα θαφτεί. Υπάρχει κανείς που αμφιβάλλει ότι θα γίνει το τηλεφώνημα?
Τρίτον, γιατί να βοηθήσουμε οποιαδήποτε ομάδα ανέβηκε στο άρμα της εγκληματικής? Αν τους βοηθάμε κι εμείς δεν πρόκειται να εξαφανιστούν ποτέ. Το να πιστεύουμε ότι θα αλλάξουν τακτική και θα ενδιαφερθούν για καθαρό ποδόσφαιρο είναι τουλάχιστον αφελές. Αυτοί κι ένα σωρό άλλοι χρωστάνε την ύπαρξή τους στην εγκληματική. Να πάνε να κάνουν συναλλαγές με τους ομοίους τους.
Να σας προλάβω, δεν έχω σκοπό να τσακωθώ πάλι με κανέναν. Έτσι τα σκέφτομαι κι έτσι τα γράφω.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αδερφέ Johnys999, μόλις είδα το post σου, το οποίο έχει πολύ τεκμηριωμένη άποψη και συγχαρητήρια γι αυτό...

Προσωπικά δεν διαφώνησα με αυτό το πνεύμα που γράφεις για την πολιτική των δανεικών της ομάδας, αλλά π.χ. διαφωνώ ότι είναι θέμα καθαρά της διοίκησης, αφού αφορά το πρώτα απ όλα έμψυχο δυναμικό της ομάδας το οποίο το διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου ο προπονητής και μετά "περιουσιακό στοιχείο" της, που κανονίζει η Π.Α.Ε. τον τρόπο χειρισμού του, με την σύμφωνη όμως πάντα γνώμη του κόουτς κι όχι εντελώς αυθαίρετα... 8-)

Ειδικά τυχόν παίχτες που ο προπονητής τους πιστεύει μεν, αλλά θεωρεί ότι πρέπει να πάρουν επιπλέον εμπειρίες με αρκετά παιχνίδια και πιθανά σε συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά συστήματα... ;)

Τώρα για τον Άντονις ειδικά, έγραψα παραπάνω (και πιθανά δεν το διάβασες) ότι θεωρώ σωστή ενός είδους τράμπα (σαν δανεικό) με τον Γκνιάτιτς του Πλατανιά, ΕΙΔΙΚΑ εφ όσον τον εγκρίνει-θέλει πολύ ο Βλάντο... :shock: :shock:

Αν λοιπόν ο Πλατανιάς δεχθεί τους όρους μας στην (πιθανολογούμενη και μόνο, έτσι?) εν λόγω τράμπα, τότε σίγουρα "έχουν γνώση οι φύλακες" περί υποκαταστήματος κ.τ.λ. και όλο και καμιά ρήτρα συμμετοχών μπορεί-πρέπει να παίξει στο συμβόλαιο δανεισμού του εκεί και έως τον Δεκέμβριο αλλά και ως το τέλος της σεζόν!!! ;)

Όλα αυτά δεν τα γράφω ξαφνικά επειδή θέλω να βγάλω λάθος την άποψη σου αλλά γιατί απλά έχω την δική μου, η οποία είναι ότι με δυο τρεις δανεικούς σε κάποιες ομάδες της Σούπα Λίγδας, ούτε σε κάνουν χαλίφη στην θέση του χαλίφη, ούτε καν δικαιώματα δίνουν στους ΑΡΔ για παραπανίσια προπαγάνδα κατά του Π.Α.Ο.Κ., αφού αυτή ήδη περισσεύει!!!! :oops: :( Ας μην ξεχνάμε όμως και τους περυσινούς 2 δανεικούς μας στην Βέροια... :|

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε επίσης ότι ομάδες στυλ Πλατανιά δεν είναι αφύσικο να "κατέβουν απ το άρμα" της εγκληματικής οργάνωσης, ειδικά τώρα που φαίνεται πως καταρρέει, δίχως οπωσδήποτε να χρειαστεί να ανέβουν σε άλλο, μιας και πολύ πιθανά μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια ή θα αναγκαστούν να εναρμονιστούν με τους κανόνες του σωστού επαγγελματικού ποδοσφαίρου ή πολύ πιθανά θα αναγκαστούν να πάψουν πλέον να υπάρχουν καν!!! 8-)

Υ.Γ. 2...Προσωπικά δεν μου αρέσει να τσακώνομαι, ούτε να ακυρώνω πιθανές απόψεις άλλων μελών, ο διάλογος μου αρέσει πολύ και σέβομαι όλες τις απόψεις που δεν είναι εριστικές και ατεκμηρίωτες... :)
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πάει Βέροια
Με την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία, λογικά θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Ωστόσο ήδη κάποιοι έχουν ενημερωθεί ότι δεν θα βρουν θέση στο ρόστερ και είναι αυτοί που δεν πήγαν στην Ολλανδία.

Μεταξύ αυτών ο Τέρι Αντόνις, για τον οποίο τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε δημοσίευμα που ήθελε τον πατέρα του να διαπραγματεύεται με την Γουόντερερς του Σίδνεϊ.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα στην χώρα των καγκουρώ, σύμφωνα με το οποίο ο Αντόνις δύσκολα θα επιστρέψει στην Αυστραλία.

Κι αυτό διότι ο ΠΑΟΚ συζητά το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό στην Βέροια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δεν σταματάνε οι δανεισμοί;
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με τούτον τι γίνεται? προπονείται μόνος?

μία ερώτηση: τα εργομετρικά τα πέρασε όταν υπέγραψε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”