Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Να'σαι καλά ρε παλικάρι ( khaledfreepaok) μας κάνεις να γελάμε. Το φόρουμ χρειάζεται και μία μασκότ!!!
Joe Nagbe έγραψε:Εγώ αδέρφια είμαι νέος στο φόρουμ (τώρα σας γνωρίζω τις τελευταίες μέρες) και ομολογώ ότι γουστάρω την ΠΑΟΚτσήδικη παρέα σας, αλλά βλέπω λίγο να πέφτετε με τα μούτρα σε όποιον δεν είναι ενθουσιασμένος με τις μεταγραφές ή δεν του πολυγεμίζουν το μάτι...
Να πω την αλήθεια και γω δεν ενθουσιάζομαι με τις κινήσεις, περίμενα παίκτες πιο αναγνωρίσιμους, πως το λένε μερικά "ονόματα" ρε παιδί μου, αυτό δεν με κάνει αυτομάτως γκρινιάρη ή μίζερο κλπ κλπ. τι να κάνουμε κανένας από αυτούς δεν μου γεμίζει το μάτι, αλλά εντάξει, εμπιστεύομαι τον Άρνεσεν γιατί αυτή είναι η δουλειά και θεωρείται και τοπ σε αυτήν.
Παραμένω σκεπτικός και περιμένω να δω το αποτέλεσμα στο γήπεδο
Ρε φιλε καλε εγω δεν βλεπω κανενα ενθουσιασμο για τις μεταγραφες αλλα για τον τροπο που ενεργει ο αρνεσεν.
Εκει υπαρχει ενθουσιασμος ναι,οι ποδοσφαριστες θα κριθουν στο χορτο αλλωστε η πλειοψηφια απο εμας δεν τους ξερει.
- khaledfreepaok
αν μπορει ο μοδ να σβησει τα παραπανω σχολια μου επειδη λογω της πολλης σαλτσας χανεται το πραγματικο ερωτημα που θελω να απαντηθει το οποιο ειναι:
το ντελιριο ενθουσιασμου για παιχτες απο τα πρωταθληματα σλοβακιας βοσνιας και αυστραλιας το θεωρειται φυσιολογικο?
Τι εισαι κανα μωρο που θα σου φτιαχνουμε τα ποστ???
Ή θα μιλας σταρατα και χωρις πνευμα ή θα μας χαιρετισεις.Κοφτο αλλιως θα κοπεις.
sourmenetes
το ντελιριο ενθουσιασμου για παιχτες απο τα πρωταθληματα σλοβακιας βοσνιας και αυστραλιας το θεωρειται φυσιολογικο?
Τι εισαι κανα μωρο που θα σου φτιαχνουμε τα ποστ???
Ή θα μιλας σταρατα και χωρις πνευμα ή θα μας χαιρετισεις.Κοφτο αλλιως θα κοπεις.
sourmenetes
- khaledfreepaok
επισης για ειμαστε και δικαιοι παρακαλω να σβηστει και το σχολιο του βσ40 που περιεχει προσβολες για αλλο μελος
Απαντάω στα γρήγορα....khaledfreepaok έγραψε:καταλαβαινετε οτι γινεσται γραφικοι στα συνεφακια σας ρε παιδια?υπερασπιζεστε τα πρωταθλημτα σλοβακιας και βοσνιας σε σχεση με αυτα της αλβανιας και του βιετναμ?νομιζετε αληθεια οτι εχουν σοβαρες διαφορες?
αλλα και να εχουν εγω σας λεω οτι και απ την βορεια κορεα να φερναμε παιχτη παλι θα καρναβαλιζοσασταν απ τη χαρα.η ιδια καταναλωτικη μανια με τις γκομενες για ψωνια σας εχει πιασει.ας παρουμε δηλαδη για να χουμε να ασχολουμαστε
1)''υπερασπιζεστε τα πρωταθλημτα σλοβακιας και βοσνιας σε σχεση με αυτα της αλβανιας και του βιετναμ?νομιζετε αληθεια οτι εχουν σοβαρες διαφορες?'' Φυσικά και έχουν τεράστιες διαφορές και φαίνεται και από τις εθνικές τους.
2) Βγες από την λογική που τόσα χρόνια σε ταΐζουν οι ΑΡΔ,όλοι θέλουμε εμπορικά ονόματα,αυτό δεν σημαίνει ότι θα μηδενίζουμε κάθε άλλη προσπάθεια....
3) Η ομάδα δείχνει να αποκτά,αυτά που της έλειπαν τόσα χρόνια,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ....
Υ.Γ:Μια φορά ας συσπειρωθούμε και ας αφήσουμε την γκρίνια,έστω και για μια χρονιά....
Μονο και μονο που τον θελει ο αρνεσεν εμας μας λεει πολλα..τωρα αν εσυ εχεις τέτοια ιδεα για τον εαυτο σου και μπορεις και βλεπεις τον καθε παιχτη και την εξελιξη που θα εχει,λυπάμαι αλλα χαραμιζεσαι τζαμπα μιρλιαζοντας,στειλε βιογραφικο και χεσου στο ταληρο..(εκτος αν εισαι αυτοδιδακτος)khaledfreepaok έγραψε:ρε φιλε τοσα λεφτα μου δινει ο μαρινακης για να χαλασω τα μπαμ απ την βοσνια.καπως πρεπει να βγει το μεροκαματο
Αδερφέ είδες κανέναν να σε κράζει? Μιλάς κόσμια και λες την άποψή σου με ωραίο τρόπο. Ούτε γκρινιάρης είσαι. Κανείς φέτος δεν είπε πάμε για πρωτάθλημα. Όλοι λέμε ότι χτίζουμε με 22χρονα ομάδα για την επόμενη σεζόν. Εγώ φέτος απλά θέλω πλάνο, ομάδα με ταχύτητα, συνεχής και σταδιακή βελτίωση και ας βγω τέταρτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.Joe Nagbe έγραψε:Εγώ αδέρφια είμαι νέος στο φόρουμ (τώρα σας γνωρίζω τις τελευταίες μέρες) και ομολογώ ότι γουστάρω την ΠΑΟΚτσήδικη παρέα σας, αλλά βλέπω λίγο να πέφτετε με τα μούτρα σε όποιον δεν είναι ενθουσιασμένος με τις μεταγραφές ή δεν του πολυγεμίζουν το μάτι...
Να πω την αλήθεια και γω δεν ενθουσιάζομαι με τις κινήσεις, περίμενα παίκτες πιο αναγνωρίσιμους, πως το λένε μερικά "ονόματα" ρε παιδί μου, αυτό δεν με κάνει αυτομάτως γκρινιάρη ή μίζερο κλπ κλπ. τι να κάνουμε κανένας από αυτούς δεν μου γεμίζει το μάτι, αλλά εντάξει, εμπιστεύομαι τον Άρνεσεν γιατί αυτή είναι η δουλειά και θεωρείται και τοπ σε αυτήν.
Παραμένω σκεπτικός και περιμένω να δω το αποτέλεσμα στο γήπεδο
-
Σου είπε κανείς ότι είμαστε φυσιολογικοί;khaledfreepaok έγραψε: το ντελιριο ενθουσιασμου για παιχτες απο τα πρωταθληματα σλοβακιας βοσνιας και αυστραλιας το θεωρειται φυσιολογικο?
- sourmenetes
- Moderator
ποιοι ειναι το αλλο μελος??khaledfreepaok έγραψε:επισης για ειμαστε και δικαιοι παρακαλω να σβηστει και το σχολιο του βσ40 που περιεχει προσβολες για αλλο μελος
- sourmenetes
- Moderator
- khaledfreepaok
obanebane έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
Σουρμε το τερματισες,αυτος ειναι το αλλο μελος.

μπλακντεθ απαντησες στα ισα!
τελος σουρ δεν φταιω εγω που για να αποφευγεις το νοημα καθε φορα μενεις στην διατυπωση και νομιζεις οτι μιλαω στα πλαγια.στικ του δε ποιντ απο δω και περα.
οσο για τις προσβολες εγω δεν παρεξηγω γιατι το βλεπω σαν να μιλαμε εξω.εσεις παρεξηγιεσται για την εικονα του φορου
Τον ειπε γελοτοποιο και μασκοτ του φορουμ,εγω θα στα λεω θα με πουνε και ρουφιανο στο τελος. 

αυτός ο τσιμιρότ, μεγάλη μπάλα...
το στυλ του μου θυμίζει mateo kovacic
το στυλ του μου θυμίζει mateo kovacic