Igor Tudor
Re: Igor Tudor
Σε αυτό που του χρεώνω ειναι οτι μιας και η πρόκριση ειναι δεδομένη ένας εξ των κιτσιου κωνστ έπρεπε να παιξει
Εφόσον ο γκαρι δεν ήταν καλος
Αν και για μενα μαλλον οτι μείναμε με μονο με Άργους στο κεντρο συν την ανικανότητα των Μπακ να βοηθήσουν στην οργάνωση έπαιξε ρολο θεωρητικά παντα
Εφόσον ο γκαρι δεν ήταν καλος
Αν και για μενα μαλλον οτι μείναμε με μονο με Άργους στο κεντρο συν την ανικανότητα των Μπακ να βοηθήσουν στην οργάνωση έπαιξε ρολο θεωρητικά παντα
λαθη θα ξανακανει, το θεμα ειναι να μαθαινει απ αυτα και να μην ειναι εγωιστης...και ολα θα πανε καλα!!
εγω φετος θελω να χτισει μια ομαδα με σωστη νοοτροπια, δεν με ενδιαφερει το πρωταθλημα!!
εγω φετος θελω να χτισει μια ομαδα με σωστη νοοτροπια, δεν με ενδιαφερει το πρωταθλημα!!
- desperando
- Επικοινωνία:
ο ΠΑΟΚ πρεπει απο τωρα να κανει προετοιμασια για τα πλει οφ και να ριξει ολο το βαρος στην ευρωπη που και καλυτερη βιτρινα ειναι για τους παικτες μας αλλα και ο κοσμος το εχει παρει χαμπαρι και πλεον μονο τα ευρωπαικα ματς γουσταρει.
εγω παντως το ειπα οτι σε παιχνιδι πρωταθληματος δεν ξαναπαταω
Ο ΠΑΟΚ πρέπει πρώτα να ξεκινήσει να παίζει και πάλι ποδόσφαιρο με σταθερά και ανοδικά βήματα. Να φτιάξει κορμό και να αποκτήσει ξεκάθαρη φιλοσοφία στον τρόπο που αμύνετε αναπτύσσεται και τελειώνει τις φάσεις. Ας το κάνει αυτό φέτος και όλα θα πάνε καλα...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- kataramenos5
Κι ο Βαγγος αυτο θελει.Μη τους κανετε το χατίρι.desperando έγραψε:ο ΠΑΟΚ πρεπει απο τωρα να κανει προετοιμασια για τα πλει οφ και να ριξει ολο το βαρος στην ευρωπη που και καλυτερη βιτρινα ειναι για τους παικτες μας αλλα και ο κοσμος το εχει παρει χαμπαρι και πλεον μονο τα ευρωπαικα ματς γουσταρει.
Κι εγω τη μεγάλη αγωνία την περασμένη Πέμπτη την είχα. Να προκριθούμε ήθελα ώστε να δω μέσα στη χρονιά λίγη ευρωπαϊκή μπαλίτσα να ξεσκάσω.desperando έγραψε:ο ΠΑΟΚ πρεπει απο τωρα να κανει προετοιμασια για τα πλει οφ και να ριξει ολο το βαρος στην ευρωπη που και καλυτερη βιτρινα ειναι για τους παικτες μας αλλα και ο κοσμος το εχει παρει χαμπαρι και πλεον μονο τα ευρωπαικα ματς γουσταρει.
- desperando
- Επικοινωνία:
στα @@ του του χοντρου.kataramenos5 έγραψε:Κι ο Βαγγος αυτο θελει.Μη τους κανετε το χατίρι.desperando έγραψε:ο ΠΑΟΚ πρεπει απο τωρα να κανει προετοιμασια για τα πλει οφ και να ριξει ολο το βαρος στην ευρωπη που και καλυτερη βιτρινα ειναι για τους παικτες μας αλλα και ο κοσμος το εχει παρει χαμπαρι και πλεον μονο τα ευρωπαικα ματς γουσταρει.
σπαει πλακα μαζι μας και με τον ιβαν
ειναι κρατος εν κρατει και κανει πραγματικα οτι θελει χωρις καμια επιπτωση μαζι με το φιλαρακι του την μεγαλυτερη γλιντσα που ανεδειξε το παγκοσμιο ποδοσφαιρο.
εγω πλεον δεν μπορω αλλο να αντεξω και να ανεχτω να μου συμπεριφερονται σαν μουλικο.
ας βρει ο ιβαν τον τροπο να αλλαξει καποια πραγματα γιατι ολοι μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας απο τους διαιτητες,τους αντιπαλους ακομα και την ιδια την νοβα που αντι να προστατευει το προϊον που πουλαει αυτη απλα το γαυροποιει.
ευχαριστω αλλα δεν θα παρω
- kataramenos5
Αυτη η ομαδα χωρις τον κοσμο της ειναι μεγέθους Καλαμαριας,Ηρακλη κλπ κλπ.Ο λαος του ΠΑΟΚ και η αφοσιωση του στην ομαδα του ειναι που κανει αυτη την ομαδα μεγάλη .Αυτο το δεσιμο προσπαθουν να κοψουν χρονια τωρα απαγορευοντας μετακινησεις,διαλύοντας συνδεσμους,φυλακιζοντας οπαδούς και κλεβοντας τίτλους.Ε δε θα τους κανουμε τη χάρη.desperando έγραψε: εγω πλεον δεν μπορω αλλο να αντεξω και να ανεχτω να μου συμπεριφερονται σαν μουλικο.
Οποτε γυρναμε πλατη κι οτι γινει?
ας βρει ο ιβαν τον τροπο να αλλαξει καποια πραγματα γιατι ολοι μας κοροιδευουν μπροστα στα μουτρα μας απο τους διαιτητες,τους αντιπαλους ακομα και την ιδια την νοβα που αντι να προστατευει το προϊον που πουλαει αυτη απλα το γαυροποιει.
Τοσα χρονια δε βρηκαν τροπο υπουργοι και παραγοντες μεγεθους Βαρδινογιαννη που εχουν τεραστια κονε στην Ελλαδίτσα ο Ιβαν πως ?(για εντος μιλαμε)
ευχαριστω αλλα δεν θα παρω
- Black&White
kataramenos5 έγραψε:
Αυτη η ομαδα χωρις τον κοσμο της ειναι μεγέθους Καλαμαριας,Ηρακλη κλπ κλπ.Ο λαος του ΠΑΟΚ και η αφοσιωση του στην ομαδα του ειναι που κανει αυτη την ομαδα μεγάλη .
Αυτό που έγραψες σου φαίνεται λογικό; Πέρα απ'το ότι προσβάλλεις την ομάδα.
Δεν νομιζω πως ειναι προσβολη... Βασικα, ολες οι φυσιολογικες ομαδες ετσι ειναι, δλδ το μεγεθος μιας ομαδας εξαρταται απ το πληθος, την τρελα, και την δυναμη του λαου της. Ο αστερας κολοκοτρωνιτσιου, ας πουμε, δεν θα γινει ποτε μεγαλη ομαδα, ακομα και το τσ. λ. να παρει... Ο γκευ, τωρα, ειναι μια αλλη ιστορια, εκει τα πραγματα δεν ειναι φυσιολογικα. Δυστυχως, αυτο το φαινομενο με την μονοπωληση των τιτλων απο λιγες ομαδες συμβαινει σε ολη την ευρωπη σε μεγαλυτερο ή μικροτερο βαθμο μετα την μετατροπη του κ. πρωταθλητριων σε τσ. λ..
- kataramenos5
Μάλλον δε το διαβασες προσεκτικα.Ο ρουλης πχ εχει (τυπικα ) 3 πρωταθληματα (Black&White έγραψε:kataramenos5 έγραψε:
Αυτη η ομαδα χωρις τον κοσμο της ειναι μεγέθους Καλαμαριας,Ηρακλη κλπ κλπ.Ο λαος του ΠΑΟΚ και η αφοσιωση του στην ομαδα του ειναι που κανει αυτη την ομαδα μεγάλη .
Αυτό που έγραψες σου φαίνεται λογικό; Πέρα απ'το ότι προσβάλλεις την ομάδα.

- kataramenos5