Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

την ιδια ωρα που οι ''διπλανοι'' μας θα παιζουν με την Δοξα Καβαλαριου...και τον Εθνικο Αγιονεριου...
...εμεις ,συνεχιζουμε τον αγωνα μας,για την ''αυτοκαταστροφη'' μας.

...επειδη βαριεμαι να ψαξω να τα βρω....
ρε συ Καταραμενε....πως το εγραψες εκεινο το πετυχημενο για τον ΙΒΑΝ....

κανε ενα κοπο και ποσταρε το παλι,γιατι μου φαινεται ειχες δικιο...πολυ δικιο..
γιατι με αυτα που διαβαζουμε και ακουμε...απο Παοκτσιδες :( :(
...που θα παει...
..θα το ''φαμε το λαμογιο τον Ρωσσοποντιο'' να 'ουμε...που ηρθε να κονομηση απο τον ΠΑΟΚ μας...να όυμε...
γιατι να ουμε....ειχε δικιο ο Νικολας :shock: :oops: να ουμε...που σας τα λεγε να ουμε...
α...να μην ξεχασω....
..που ειναι οι μετοχες ρεεεεεεε....να ουμε....

... α ρε...ΠΑΟΚ..α ρε ΠΑΟΚ...κριμα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποιο απ όλα βρε? :D
την ιδια ωρα που οι ''διπλανοι'' μας θα παιζουν με την Δοξα Καβαλαριου...και τον Εθνικο Αγιονεριου...
...εμεις ,συνεχιζουμε τον αγωνα μας,για την ''αυτοκαταστροφη'' μας.
Ετσι ακριβώς.Δεν υπαρχει ποιο αυτοκαταστροφικός λαός.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

εκεινο που ελεγες οτι θα τον διωξουμε ,και κατι τετοια...αιντε ψαξτο ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

ΤΩΡΑ???? :lol: :opaokara:
buffos

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από buffos »

Taseos έγραψε:
buffos έγραψε:
astronaut έγραψε:Αυτά τα χρήματα έγιναν μετοχές της εταιρίας. (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου)
Ο Ιβάν δεν αγόρασε από κάποιον το ~75% των μετοχών.*
Γι'αυτό και πλέον γνωρίζουμε σε ποιανού συρτάρι είναι οι μετοχές...

* ενώ, αν δεν κάνω λάθος, ο χοντρός αγόρασε τις μετοχές του θείου.
Φίλε μου δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, είναι στην ουσία εσωτερικός δανεισμός είτε για να καλύψει το έλλειμα ή για να χρηματοδοτήσει επενδύσεις. Τα χρήματα αυτά, ούτε μπήκαν κάπου, ούτε τα έχει κάποιος δεσμευμένα κάπου. Φυσικά και δεν μπορεί να τα πάρει κάποιος και να τα φάει για άλλους σκοπούς γιατί είναι ποινικό αδίκημα, αλλά αυτά τα χρήματα μπήκαν για να είναι εντάξει λογιστικά η ΠΑΕ.

Αν μάλιστα τα πρόστιμα (από τα χρέη φύγουν), αρκετά από αυτά θα είναι ελεύθερα προς επένδυση.

Ο Σαββίδης λοιπόν έβαλε 6 εκ για τα παλαιότερα χρέη, και "κάλυψε" μέσω της αύξησης για τα χρέη. Ακόμη τα χρήματα δεν έχουν φύγει από την τσέπη του βέβαια, αλλά ούτε και μπορεί να τα υπολογίζει.

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα πάντως επένδυση σοβαρή δεν έγινε. Και επένδυση είναι (Εσοδα + ΕΠΕΝΔΥΣΗ = Εξοδα). Στην παρούσα φάση το κομμάτι επένδυση είναι πολύ μικρό.
Μισες αληθειες καθολου αληθειες.
Αν εβαλε 25 εκ που εβαλε κ αυμφωνα με σενα δεν πηγαν σε υποχρεωσεις της παε πρεπει στον ισολογισμο να φαινονται στην κατηγορια ταμειο. Τι σημαινει αυτο; Πρεπει ο λογαριασμος οψεως της ΠΑΕ να εχει το ποσο που υπαρχει λογιστικα στο ταμειο, ή πρεπει στα γραφεια της παε να τηρειται θυσαυροφυλακειο με αυτο το ποσο. Οτιδηποτε αλλο ειναι κακουργημα. Οσο γι αυτο που λες.η αυξηση δεν εγινε για κανενα χρεος. Η αυξηση ειναι ο μονος τροπος να χρηματοδοτηθει μια αε απο τον μεγαλομετοχο της. Οταν δηλαδη υπαρχει αρνητικη θεση κεφαλαιων, πρεπει να κανεις για να καλυψεις τυχον αρνητικη θεση. Το χρεος απο μονο του δεν ειναι αρνητικη θεση. Χρεος εχουν ολες οι αε, το οποιο το μετακυλειουν. Δεν ειναι ολα τα χρεη ληξιπροθεσμα. ΟΥΤΕ οι μελλοντικες υποχρεωσεις ειναι χρεος. Εν κατακλειδι αλλο χρεος αλλο αρνητικη θεση.

Συμφωνώ, αλλά το αρνητική καθαρή θέση θα το καταλάβουν ελάχιστοι, ενώ το χρέη, μπορεί να μην είναι ακριβές, αλλά είναι αρκετά κοντά σε αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου στο παθητικό της εταιρείας Δεν υπάρχουν δάνεια αλλά μόνο υποχρεώσεις προς τρίτους
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

ναι ρε τωρα... γιατι ...βαριεσε;
...τελος παντων...

....''εχε χαρη μαγκα που σε αγαπω'' :mrgreen: :opaokara: :mrgreen: που λεει και το ασμα..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Να κοιμηθώ ήθελα βρε . :lol:
Δε βρισκω κατι περι διωξίματος..Ισως αυτό?
από kataramenos5 » Δευτ Νοέμ 26, 2012 1:42 am
Ιβαν όπως κατάλαβες κι εσύ νύχτα θα φύγεις... :(
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μπουφε

Πως θα κανεις ΑΜΚ αν δεν καταθεσεις λεφτα αγορινα μου χρυση?πως θα κανεις εσωτερικο δανειο οταν πρεπει να κατατεθει στον λογαριασμο οψεως της ΠΑΕ το συγκεκριμενο ποσο (ρευστο/επιταγη/μεταφορα απο λογαριασμο)?
Εκτος κ αν εννοεις οτι η ΠΑΕ ειναι κ αυτη εταιρεια του Σαββιδη κ μπορει οποιαδηποτε στιγμη να παρει τα λεφτα απο τον οψεως κ να την κανει.....εκει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα

Αυτα πανω κατω λεει ο ισολογισμος του 13

Και στον ΠΑΟΚ βίωσαν μείωση εσόδων κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν . Τα έσοδα από τους αγώνες μειώθηκαν από τα 9,97 εκατ. ευρώ στα 6,56 εκατ. ευρώ ενώ από την παραχώρηση παικτών, η ΠΑΕ εισέπραξε 2,9 εκατ. ευρώ έναντι 3,8 εκατ. ευρώ τη σεζόν 2011-2012. Το μεικτό αποτέλεσμα χρήσης ήταν αρνητικό (-5,46 εκατ. ευρώ) ενώ οι ζημιέ χρήσης διατηρήθηκαν. Τα ίδια κεφάλαια είναι αρνητικά (-3,695 εκατ. ευρώ) ενώ το σύνολο των υποχρεώσεων έχει περιοριστεί στα 23,158 εκατ. ευρώ από 41,4 εκατ. ευρώ τη σεζόν 2011-2012. Οι συσσωρευμένες ζημιές έχουν φτάσει στα 36 εκατ. ευρώ. Πάντως το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας εμφανίζεται να έχει ενισχυθεί σημαντικά καθώς έχει φτάσει στα 32,5 εκατ. ευρώ από 7,6 εκατ. ευρώ την προηγούμενη σεζόν.

Οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα για να σου εξηγησουμε οσο μπορουμε φυσικα γιατι υπαρχουν μερικα που δεν μπορουμε να τα εξηγησουμε (τουλαχιστον εγω).
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

KOSTAS54 έγραψε:@Taseos
Μισές αλήθειες καθόλου αλήθειες
ή
Η ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας
Δεν χαρακρηριζω ποτε ημιμαθη καποιον. Πιθανως πληροφορηθηκε ή του ειπαν πολυ λιγα σε σχεση με τον ογκο των πληροφοριων κ στοιχειων που υπαρχουν. Στη σαλονικη ειδικα στα εαδια ακους δρελα πραγματα απο αρδ. Τις προαλλες ο μουστακιας ελεγε ορι η παε ΑΡΗΣ θα εισπραξει σε 4-5 μερες επιταγη εξωτερικου μεσω τραπεζας ελληνικης. Μινιμουμ 20 μερες θελει για αριστο πελατη που χει να την καλυψει σε περιπτωση που σκασει. Μετα βγηκε ενας αρδ κ ειπε να την σπασει ιδιωτης. Μιλαμε για μεγιστες παπαριες...δε φταιει ο κοσμος. Ο κοσμος ειναι ιδιος εδω κ 100 χρονια.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγω έχω μια απορία. Ολοκληρο καλοκαίρι , πάτησε Θεσσαλονίκη καμια μέρα να ασχοληθεί με την ομάδα ? Να μιλήσουν για τα θέματα του συλλογου.

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk
buffos

Δημοσίευση από buffos »

mpouJr έγραψε:Μπουφε

Πως θα κανεις ΑΜΚ αν δεν καταθεσεις λεφτα αγορινα μου χρυση?πως θα κανεις εσωτερικο δανειο οταν πρεπει να κατατεθει στον λογαριασμο οψεως της ΠΑΕ το συγκεκριμενο ποσο (ρευστο/επιταγη/μεταφορα απο λογαριασμο)?
Εκτος κ αν εννοεις οτι η ΠΑΕ ειναι κ αυτη εταιρεια του Σαββιδη κ μπορει οποιαδηποτε στιγμη να παρει τα λεφτα απο τον οψεως κ να την κανει.....εκει η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα
Έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο? Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψα ή το πέρασες στα πεταχτά. Έγραψα οτι τα χρήματα αυτά μπήκαν (αν είναι εκεί δεν ξέρω, φαντάζομαι οτι είναι) αλλά οτι δεν ξοδεύτηκαν παρα ένα μέρος τους μόνο. Φυσικά και τα χρήματα αυτά , οτι ωρα θέλει τα παίρνει. Ο λογαριασμός φαντάζομαι της ΠΑΕ θα έχει δικαιούχο τον μεγαλομέτοχο (σίγουρα οχι εμένα και εσένα ούτε το ΑΣ). Δεν λέω οτι θα τα πάρει και θα φύγει. Απλά λέω οτι ΔΕΝ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕ (ακόμη τουλάχιστον). Επένδυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
Οτι δεν καταλαβαινεις ρωτα για να σου εξηγησουμε οσο μπορουμε φυσικα γιατι υπαρχουν μερικα που δεν μπορουμε να τα εξηγησουμε (τουλαχιστον εγω).
Καταλαβαίνω περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Τα νούμερα αυτά δεν λένε τίποτα από μόνα τους (αφορούν την περίοδο 12-13. Συσσωρευμένες ζημίες ->36εκ... Πως αναλύονται αυτές? Είναι τα χρέη + πρόστιμα? (όπως είπα παραπάνω, γιαυτό έγινε η αύξηση, για να μπορέσει να ισοσκελιστεί ο προυπολογισμός, οκ αν το θες τεχνικά για να μην υπάρχει αρνητική καθαρή θέση, αν και αυτό είναι λιγότερο κατανοητό στους πολλούς).

Υπάρχουν υποχρεώσεις προς τρίτους. Οι υποχρεώσεις των 23.158 πως αναλύονται και πως προήλθε η μείωση απο 41 σε 23 (δεν είναι απαραίτητο να εξοφλήθηκαν όλα τα 18εκ. Μπορεί να έγινε κούρεμα των υποχρεώσεων και να δόθηκαν τα μισά πχ) . Χωρίς τον ισολογισμό (και όχι μόνο) δεν μπορείς να έχεις εικόνα. Αλλά και να έχεις αυτός που γράφω δεν αλλάζει
Άβαταρ μέλους
Taseos

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από Taseos »

buffos έγραψε:
mpouJr έγραψε:Μπουφε

Έγραψα πουθενά κάτι τέτοιο? Δεν ξέρω αν διάβασες τι έγραψα ή το πέρασες στα πεταχτά. Έγραψα οτι τα χρήματα αυτά μπήκαν (αν είναι εκεί δεν ξέρω, φαντάζομαι οτι είναι) αλλά οτι δεν ξοδεύτηκαν παρα ένα μέρος τους μόνο. Φυσικά και τα χρήματα αυτά , οτι ωρα θέλει τα παίρνει. Ο λογαριασμός φαντάζομαι της ΠΑΕ θα έχει δικαιούχο τον μεγαλομέτοχο (σίγουρα οχι εμένα και εσένα ούτε το ΑΣ). Δεν λέω οτι θα τα πάρει και θα φύγει. Απλά λέω οτι ΔΕΝ ΤΑ ΞΟΔΕΨΕ (ακόμη τουλάχιστον). Επένδυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
Καταλαβαίνω περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Τα νούμερα αυτά δεν λένε τίποτα από μόνα τους (αφορούν την περίοδο 12-13. Συσσωρευμένες ζημίες ->36εκ... Πως αναλύονται αυτές? Είναι τα χρέη + πρόστιμα? (όπως είπα παραπάνω, γιαυτό έγινε η αύξηση, για να μπορέσει να ισοσκελιστεί ο προυπολογισμός, οκ αν το θες τεχνικά για να μην υπάρχει αρνητική καθαρή θέση, αν και αυτό είναι λιγότερο κατανοητό στους πολλούς).

Υπάρχουν υποχρεώσεις προς τρίτους. Οι υποχρεώσεις των 23.158 πως αναλύονται και πως προήλθε η μείωση απο 41 σε 23 (δεν είναι απαραίτητο να εξοφλήθηκαν όλα τα 18εκ. Μπορεί να έγινε κούρεμα των υποχρεώσεων και να δόθηκαν τα μισά πχ) . Χωρίς τον ισολογισμό (και όχι μόνο) δεν μπορείς να έχεις εικόνα. Αλλά και να έχεις αυτός που γράφω δεν αλλάζει
Θα μας τρελανεις ρε; Απο ποτε ενας μεγαλομετοχος εχει δικαιωμα να βαλει χερι σε λογαριασμο ΑΕ; Λεφτα απο λογαριασμο της ΠΑΕ εχει αυτος που εχει οριστει σε γς να εχει προσβαση παντα με τιμολογιο. Ο μονος τροπος να παρει λεφτα ο μεγαλομετοχος οπως κ καθε μετοχος ειναι το μερισμα απο την κερδοφορια εφοσον αποφασισει το δς των μετοχων να διανειμει μερισμα!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Taseos έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:@Taseos
Μισές αλήθειες καθόλου αλήθειες
ή
Η ημιμάθεια χειρότερη της αμαθείας
Δεν χαρακρηριζω ποτε ημιμαθη καποιον. Πιθανως πληροφορηθηκε ή του ειπαν πολυ λιγα σε σχεση με τον ογκο των πληροφοριων κ στοιχειων που υπαρχουν. Στη σαλονικη ειδικα στα εαδια ακους δρελα πραγματα απο αρδ. Τις προαλλες ο μουστακιας ελεγε ορι η παε ΑΡΗΣ θα εισπραξει σε 4-5 μερες επιταγη εξωτερικου μεσω τραπεζας ελληνικης. Μινιμουμ 20 μερες θελει για αριστο πελατη που χει να την καλυψει σε περιπτωση που σκασει. Μετα βγηκε ενας αρδ κ ειπε να την σπασει ιδιωτης. Μιλαμε για μεγιστες παπαριες...δε φταιει ο κοσμος. Ο κοσμος ειναι ιδιος εδω κ 100 χρονια.
Για τον λόγο αυτό για θέματα, που δεν είμαστε ειδικοί, δεν χρειάζεται να μιλάμε σαν ειδικοί και να στραβοστομιάζουμε.Η πληροφόρηση σε τέτοια θέματα από ραδια και αρδ δεν συνιστά πληροφόρηση που σου δίνει το υπόβαθρο για κριτική. Ε, λοιπόν, εγώ στην περίπτωση αυτή δεν διστάζω να χαρακτηρίσω κάποιον ημιμαθή.
Σημείωση. Παραθέτω, απλώς, την παραπάνω διατυπωθείσα από σένα έκφραση "Θα μας τρελάνεις ρε;"
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

john4serres έγραψε:Εγω έχω μια απορία. Ολοκληρο καλοκαίρι , πάτησε Θεσσαλονίκη καμια μέρα να ασχοληθεί με την ομάδα ? Να μιλήσουν για τα θέματα του συλλογου.

Στην εποχή που ζούμε η ερώτηση δεν στέκει.
Θα ήταν εύλογη η απορία σου στην εποχή που κυκλοφορούσαν με κάρα .
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ζήτω το Skype !

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”