Ηρεμησε εσυ αρχικα αδελφε...adidas1926 έγραψε:Ημαρτον με τον χ.α.σιο ημαρτον,μαζεψτε τον ρε αδερφια...
Μπορεις να μη την γουσταρεις την εθνικη αλλα σημερα νομιζω πρεπει να κανει μια υποχωρηση..Κανε περτρα την καρδια σου..
Ηρεμησε εσυ αρχικα αδελφε...adidas1926 έγραψε:Ημαρτον με τον χ.α.σιο ημαρτον,μαζεψτε τον ρε αδερφια...
Η γυναικα το παιξε...desperando έγραψε:ρε την κουφαλα τον μουρινιο...
το βλεπες το παιξες?
Και το όσκαρ μαλακίας βρίσκει κάτοχο.Μπράβο αδερφέ,αλλά εγώ Βούλγαρος είμαι,με ξέχασες.Ή τουλάχιστον έτσι με φωνάζουν εδώ και δεκαετίες,αλλά η ΕΠΟ που κράζεις ή αγαπάς (αναλόγως ποιος τρώει το αγγούρι όπως είπα και πριν) φροντίζει να μην κάνει τίποτα για αυτό.markos4 έγραψε:Για καποιους που βλεπουν τωρα στη Νεριτ τα στιγμιοτυπα του αγωνα
αλλαξτε καναλι ακουγεται ο εθνικος υμνος..
Οταν παει η αλβανια και η τουρκια μουντιαλ θα σας ενημερωσουμε...
Μπραβο ρε Ελλαδαραααααααα!!!!!
Δεκτο και εχεις δικιο,ξερεις πανω στα νευρα μου ειπα μ@λ@κια σβηστο αμα θελειςsourmenetes έγραψε:Ηρεμησε εσυ αρχικα αδελφε...adidas1926 έγραψε:Ημαρτον με τον χ.α.σιο ημαρτον,μαζεψτε τον ρε αδερφια...
Μπορεις να μη την γουσταρεις την εθνικη αλλα σημερα νομιζω πρεπει να κανει μια υποχωρηση..Κανε περτρα την καρδια σου..
Επειδη δεν υποστηριζω την εθνικη δεν ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ λες και μονο αυτο ειναι Ελλαδα. Την εθνικη μπασκετ την λατρευω πληροφοριακα και εκει εχει να παιξει χρονια παιχτης του ΠΑΟΚmarkos4 έγραψε:Για καποιους που βλεπουν τωρα στη Νεριτ τα στιγμιοτυπα του αγωνα
αλλαξτε καναλι ακουγεται ο εθνικος υμνος..
Οταν παει η αλβανια και η τουρκια μουντιαλ θα σας ενημερωσουμε...
Μπραβο ρε Ελλαδαραααααααα!!!!!
Το αφηνω γιατι δεχεσαι το λαθος σου..adidas1926 έγραψε:Δεκτο και εχεις δικιο,ξερεις πανω στα νευρα μου ειπα μ@λ@κια σβηστο αμα θελειςsourmenetes έγραψε:Ηρεμησε εσυ αρχικα αδελφε...adidas1926 έγραψε:Ημαρτον με τον χ.α.σιο ημαρτον,μαζεψτε τον ρε αδερφια...
sourmenetes έγραψε:Παιδες σιγουρα το συστημα μας εχει γ@μησει παμπολες φορες και ειμαστε πολεμιοι του...
Αλλα σημερα δεν ειδαμε σαπιλα ρε μαγκες.Ειδαμε τσαγανο ελληνα,ειδα τσαγανο σαν αυτο που ειχα δει στην τοτεναμ στη φενερ και πολλα αλλα.
Δε λεωνα το αποδεχτειτε αλλα μην κραζετε ρε μαγκες...
Αμα σας στεναχωρει αλλαξτε τοπικ.
Ειναι κριμα για σας τους ιδιους να στεναχωριεστε για αυτο το πραγμα....
Φιλικα παντα.
Ωραίες κουβέντες. +++++++++desperando έγραψε:θελω να πω κατι σε αυτους που βγαζουν εναν αρνητισμο απεναντι στην εθνικη λογο επο και σαρρη,κατι που για να πω την αληθεια το εκανα και εγω.
θα σας κανω μια ερωτηση...
ολοι εσεις σταματησατε να αγαπατε τον ΠΑΟΚ γιατι καποτε στην κεφαλη ηταν ανθρωποι οπως ο μπατμαν και ο γουμενος?
καποια πραματα ειναι αδυνατον να τα λερωσουν ακομα και τα πιο βρομικα προσωπα