Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
zizu10

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από zizu10 »

MANIAKOS έγραψε:ως παικτης ναι....ως κοουτς? και ο γεωργιαδης ητν μεγαλος ηγέτης σαν παικτης..
Ακριβως σαν προπονητης ακομα δεν ειναι κατι το συνταρακτικο.Εχεις ποσοστο ηττων μεγαλυτερο απο αυτων των νικων.Γιατι λοιπον να δωσουμε στον Sergio την ευκαιρια και οχι στον ΓΧ που ειναι Ελληνας;Απλα γιατι ως οπαδοι σκεφτομαστε με το παθος και οχι με την λογικη.Πρεπει να το αποβαλλουμε αυτο οι εποχες εχουν αλλαξει
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

zizu10 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:ως παικτης ναι....ως κοουτς? και ο γεωργιαδης ητν μεγαλος ηγέτης σαν παικτης..
Ακριβως σαν προπονητης ακομα δεν ειναι κατι το συνταρακτικο.Εχεις ποσοστο ηττων μεγαλυτερο απο αυτων των νικων.Γιατι λοιπον να δωσουμε στον Sergio την ευκαιρια και οχι στον ΓΧ που ειναι Ελληνας;Απλα γιατι ως οπαδοι σκεφτομαστε με το παθος και οχι με την λογικη.Πρεπει να το αποβαλλουμε αυτο οι εποχες εχουν αλλαξει
Δεν θα σου απαντησω για ΓΧ γιατι τρεχουν τα πλει οφ αν θελεις μετα το τελος θα σου πω 2-3 πραγματακια και χωρις να σκεφτομαι με παθος καθως και χωρις κομπλεξ προς τους ελληνες προπονητες ουτως η αλλως ειμαι υποστηρικτης ενος απο αυτους
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Λοιπον για να απαντησω στο ερωτημα σου ως κοουτς εβγαλε 8η την ολιανενσε στο πρωταθλημα για πρωτη φορα στην ιστορια της τοσο απλα.Επισης φετος ειναι παλι στη 8η θεση με καποια ακαντεμικα κοιμπρα εχοντας απο κατω τοθ ομαδες οπως η Μπραγκα η γκιμαραες και η πασος φερειρα.Παρεπιπτοντος η ολιανενσε φετος πεφτει σαν τελευταια.Οτι εχει πετυχει ο σερτζιο το εχει πετυχει σε χωριουδακια με μηδαμηνο μπατζετ στη διαθεση του.Εγω τον πιστευω παρα πολυ εχω ξαναγραψει γι αυτον πιστευω οτι συγκεντρωνει παρα πολλα θετικα ωστε να κατσει στην ηλεκτρικη καρεκλα του προπονητη του ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Τρί 13 Μάιος 2014, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Αυτο ειναι το ιδιο με το επιτευγμα του Χαβου φετος με τον Παναιτωλικο. Καλος - χρυσος, αλλα οχι ( ακομα ) ετοιμος για ΠΑΟΚ. Στο μελλον τα λεμε.
Αλλο πραγμα να παρεις μια μικρη ομαδα και να την βγαλεις 5-6-7η, και αλλο να κουμανταρεις εναν ΠΑΟΚ, με απαιτητικο κοσμο, με Ιβαν, με ΑΡΔ και απαιτηση πρωταθλητισμου. Μη μπερδευομαστε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

xrisitsapa έγραψε:Αυτο ειναι το ιδιο με το επιτευγμα του Χαβου φετος με τον Παναιτωλικο. Καλος - χρυσος, αλλα οχι ( ακομα ) ετοιμος για ΠΑΟΚ. Στο μελλον τα λεμε.
Αλλο πραγμα να παρεις μια μικρη ομαδα και να την βγαλεις 5-6-7η, και αλλο να κουμανταρεις εναν ΠΑΟΚ, με απαιτητικο κοσμο, με Ιβαν, με ΑΡΔ και απαιτηση πρωταθλητισμου. Μη μπερδευομαστε.
Ο Αγγελος ηρθε απο καποιον εορδαικο,σημασια εχει να το εχεις μεσα σου να εισαι τσακαλος να βλεπει το ματι σου μεσα στο γηπεδο να εισαι ηγετης και να το περνας στα αποδητηρια αυτο να κανεις τους παιχτες σου να σκιζονται για παρτη σου να εχεις φιλοδοξιες και να εχεις αυτο που περιεγραψα παραπανω μηδενικη ανοχη στην ηττα,plus οτι ο σερτζιο νιωθει απο ΠΑΟΚ εχει φορεσει φανελα και περιβραχιονιο αρχηγου και εχει προσβαση σε καλους παιχτες απο πορτογαλια μερια καθως και απο αλλες δυτικες χωρες ιταλια κυριως βελγιο κτλ.Εχω ξαναπει δεν με νοιαζει πως θα τον λενε αρκει να διαθετει τα στοιχεια που χρειαζεται για να κατσεις σε παγκο μεγαλης ομαδας.Αυτο για τον χαβο αδερφε το προσπερναω
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ισως δεν εκφραστηκα καλα, αλλα δεν εννοω οτι ο Σερτζιο ειναι Χαβος...αλλα νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ δεν εχει την πολυτελεια να βαλει καποιο "στοιχημα". Μετα απο τοσα χρονια ταλαιπωρια και τοσα λεφτα χαμενα, χρειαζεται μια "σιγουρη" λυση.
Ο Σερτζιο εχει ολα αυτα που λες, αλλα "σιγουρη" λυση δεν μπορεις να πεις οτι ειναι. Ακομα χειροτερα κατι Σοουζα και ο αλλος που ακουγονται απο Πορτογαλια.
Για μενα ή Σαντος ή Άγγελος και τελειωσαμε. Σε 2-3 χρονια τα ξαναλεμε.

Υ.Γ. Το οτι βγαινει οτι θα τον διαλεξει ο Βρυζας, μονο ανησυχια μου προκαλει. Ειναι δυνατον μετα απο Μπερετα και Δωνη, να διαλεξει παλι αυτος; :redcard:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

xrisitsapa έγραψε:Αυτο ειναι το ιδιο με το επιτευγμα του Χαβου φετος με τον Παναιτωλικο. Καλος - χρυσος, αλλα οχι ( ακομα ) ετοιμος για ΠΑΟΚ. Στο μελλον τα λεμε.
Τυχαία στάθηκα στο post του αδερφού αν και έχω δεί και άλλα παρόμοια γιατί ήταν το τελευταίο.
Καταρχήν... τι πάει να πέι δεν είναι ακόμα έτοιμος για τον ΠΑΟΚ. Ας προσγειωθούμε λίγο στην πραγματικότητα. Και εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα του σύμπαντος, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές... μια μεσαίου μεγέθους ομάδα της Ευρώπης είμαστε. Είδαμε που πήραμε και ένα μεγάλο όνομα και έτοιμο προπονητή τι έγινε. Άλλο παράδειγμα... Ο Bielsa (αν του έγινε πρόταση) μας γείωσε και πήγε στην Marseille που δεν βγήκε καν Ευρώπη (νομίζω) και με μικρές πιθανότητες πρωταθλήματος (λόγω PSG, Monaco).

Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι για να πάρεις μεγάλο και έτοιμο προπονητή ή πρέπει να τα στάξεις χοντρά (με ρίσκο να γίνει του Hubb) ή να σου κάτσουν οι συγκύριες (πχ. Santos).

Αυτό για το ότι δεν θα αντέξει συνθήκες πίεσης είναι τέλείως άκυρο... τις συνθήκες της φτιάχνουμε εμείς! Αν θέλουμε τον βοηθάμε και τις αντέχει. Και στην τελική ολόκληρη Porto πήγε και πήρε τον προπονητή της U19 της Ισπανίας, εκεί δηλαδή δεν έχει απαιτητικό κόσμο? Δεν έχει τρελό πρόεδρο που τα θέλει όλα τώρα? Απαιτήσεις πρωταθληρισμού? Απαιτήσεις Ευρώπης?
Έχει και παραέχει... ειδικά αφού βγήκαν φέτος 3οι και πρέπει να "ξεπλύνουν την ντροπή"!!!

Για εμάς όμως αυτός θα ήταν λίγος γιατί δεν έχει εμπειρίες...
Ας είμαστε λοιπόν ρεαλιστές και ας κοιτάξουμε να φτιάξουμε εμείς τον προπονητή του νέου ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

paokovios1974 έγραψε: Ο Αγγελος ηρθε απο καποιον εορδαικο
Νομίζω πως ήταν ο μεγάλος Εδεσσαικός.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Μια αρκετα καλη επιλογη κατα την γνωμη μου.Μολις χτες ελυσε το συμβολαιο του με την Μπραιτον.Συνεργαστηκε περσυ με τον υποψηφιο τεχνικο διευθυντη Ζορντι Κροιφ στη Μακαμπι.Εχει περασει και απο τισ ακαδημιες τησ Μπαρστελονα.Συγκεντρωνει αρκετα χαρακτηριστικα,οπως νεος,φιλοδοξος,με καποια εμπιερια,προερχομενος απο την Ισπανικη σχολη ποδοσφαιρου.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/scar- ... 16362.html
niks

Δημοσίευση από niks »

Ευτυχως του χρονου δεν ειναι μουντιαλικη χρονια...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ρε σεις τι εναι αυτοι οι τυχαρπαστοι? Αν ειναι βολευομαι με τον Αναστασιαδη...
Θελουμε προπονητη οπως:

Emery
Favre
Lewandowski
Ranieri
Yanal
Bilic
Slutsky

H σειρα ειναι τυχαια...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μην ξεχνας οτι σε αυτον τον καταλογο περυσι συμπεριλαμβανοταν και ο Στεφενς.... Και οταν ανακοινωθηκε χαζεψαν οι παντες ....

Η συνεχεια- δυστυχως- γνωστη....

Απο λιστε γνωστων και καλων προπονητων ειμαστε πληρεις....Απο σοβαροτητα στη διοικηση πασχουμε...
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σαφως...αλλα θελω μια σοβαρη διοικηση με εναν απο τους παραπανω...Ζηταω πολλα?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ale έγραψε:
paokovios1974 έγραψε: Ο Αγγελος ηρθε απο καποιον εορδαικο
Νομίζω πως ήταν ο μεγάλος Εδεσσαικός.
Εχεις δικιο τον ειχε βγαλει 8ο αν δεν κανω λαθος
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Rizla έγραψε:αλλα θελω μια σοβαρη διοικηση με εναν απο τους παραπανω...Ζηταω πολλα?
Καθολου...Για το αυτονοητο μιλας ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”