20.Ευθύμης Κουλούρης
- ΑποστόληςΑ
Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης
Ούτε εμένα ενθουσιάζει, αντίθετα, με προβληματίζει το ότι δεν έχω δει καμιά βελτίωση τα τελευταία 3 έτη.
Προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε νέο (των καλών εποχών όμως) Κλάους και δεν θέλω να πιστεύω ότι θα έχει την κατάντια του στα 28 του...
Ειδικά αν αλλάξει μάνατζερ και μείνει κι ο Βλάντο στην ομάδα, τότε θαρρώ ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά και με διάρκεια στον μελλοντικό Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Ειδικά αν αλλάξει μάνατζερ και μείνει κι ο Βλάντο στην ομάδα, τότε θαρρώ ότι μπορεί να προσφέρει αρκετά και με διάρκεια στον μελλοντικό Π.Α.Ο.Κ.!!!!
- ΑποστόληςΑ
Όλοι μπορούν να εξελιχτούν. Το θέμα είναι αν έχουν τη διάθεση να προσπαθήσουν σκληρά ώστε να το πετύχουν.
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο κουλουρης θα παίξει μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ (αν προλάβει και δεν τον χρυσοπληρωωσει καμιά ομαδα του εξωτερικου)
Αποστολή η εκμηδένιση ορισμένων πραγμάτων δεν ειναι ωραίο πραμα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ούτε εμένα ενθουσιάζει, αντίθετα, με προβληματίζει το ότι δεν έχω δει καμιά βελτίωση τα τελευταία 3 έτη.
Κ εσύ έχεις δείξει πως εκτιμάς την προσπάθεια που κάνουν ορισμένοι παίχτες οποτε θα θεωρήσω πως το σχόλιο σου αυτή την φορα απλώς δεν έπεσε μεσα.
Ο παίχτης εχει δείξει βελτίωση τόσο σωματική όσο και στο μοίρασμα της μπάλας εντός περιοχής. Μικρότερη αλλα βελτίωση υπαρχει κ στην ταχύτητα του. Κ τέλος ειναι απο τα λίγα Ελληνακια μας που ειναι υπόδειγμα επαγγελματία.
Αυτα που περιγράφω μπορει να τα δεις βλέποντας επανάληψη το φετινό ΠΑΟΚ Ατρόμητος (αν το αντέχει η καρδιά σου

Καλη χρονια!!
-
-
Πρωτα απ ολα ο Κουλουρης μπορει να τρεξει με την μπαλα κατι που ο 28χρονος Κλαους ακομα δεν μπορει να κανει. Κατι ειναι κι αυτο 

- ΑποστόληςΑ
Δεν είναι.theo86 έγραψε:Αποστολή η εκμηδένιση ορισμένων πραγμάτων δεν ειναι ωραίο πραμα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ούτε εμένα ενθουσιάζει, αντίθετα, με προβληματίζει το ότι δεν έχω δει καμιά βελτίωση τα τελευταία 3 έτη.
Άντε πάλι με τα πρότζεκτ που βάζουμε τη φωτό τους κάτω από το εικονοστάσι μπας και ελεήσουν να πάρουν μπρος....
Βασικος μέχρι νεωτερας ο αλλος δεν παλευεται πλεον
Βεβαια εκείνο το κοντρόλ εδειξε κ συ οτι δεν ειδια τοτ σπουδαίο αλλα έως ερθει το φορ που περιμένω το φορ που περιμένω το φορ το φορ .. ας ειναι
Βεβαια εκείνο το κοντρόλ εδειξε κ συ οτι δεν ειδια τοτ σπουδαίο αλλα έως ερθει το φορ που περιμένω το φορ που περιμένω το φορ το φορ .. ας ειναι
Είναι μαχητικός,μόνο και μόνο γι'αυτό πρέπει να παίζει στη θέση του Κλάους που παίζει σαν καταθλιπτικός.
- theodorsalonika
Απογοητευτικό το τελείωμα σου στην πρώτη φάση,πολύ καλό το σουτ σου μετά,γενικά πολύ καλύτερος και πιο κινητικός από τον Κλάους.
- desperando
- Επικοινωνία:
-
Με το που μπήκες εβγαλες φάση,αν και νομίζω ότι εάν ερχόταν κάνα δεκάλεπτο αργότερα θα το χωνες...
Σε αδικεί ο Ίβιτς πάντως που ξεκινάει το ΠΑΟΚτσακι
Σε αδικεί ο Ίβιτς πάντως που ξεκινάει το ΠΑΟΚτσακι