PAOKmania Web Radio

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: PAOKmania Web Radio & chat

Δημοσίευση από goran 64 »

Πληροφοριακά ενημερώνω όσους συμφορουμίτες ενδιαφέρονται ότι, το general του chat "ανέκαμψε" και ακούμε-μιλάμε πλέον κανονικά, όσοι δεν μπορούσαμε μέχρι χθες αργά το βράδυ να συμμετέχουμε προφορικά-ακουστικά... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σημερα παλι ειχα προβλημα στο τζενεραλ με firefox, με Chrome μπηκε κανονικα.Για firefox δοκιμασα να απενεργοποιησω την ασφαλη λειτουργια του Flash(παμε απο Εργαλεια --Προσθετα--> Shock. Flash -->Επιλογες, βγαζω το τικ ) κι επαιξε μετα την επανεκκινηση firefox .
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βαλε το application να σωθεις!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Το ice checking είναι θέμα του ρούτερ η του παρόχου σας, η κάποιο τοπικό firewall. Είναι αποκλεισμός UDP πακέτων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε VOIP και τα κόβουν αν δουν μεγάλη κίνηση γιατί τα χρησιμοποιούν και σε spam/ddos.

Με την εφαρμογή συνήθως λύνεται το θέμα
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Από την πρώτη παράγραφο δεν κατάλαβα λέξη.
Κατέβασα την εφαρμογή και όλα ΟΚ τώρα, πάντως
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

[youtube]985a9S_Xehk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Spiros_S έγραψε:Από την πρώτη παράγραφο δεν κατάλαβα λέξη.
Κατέβασα την εφαρμογή και όλα ΟΚ τώρα, πάντως
Δε φταιει η εφαρμογη. Στοπ.
Φταιει ο παροχος η το ρουτερ η το Antivirus (ειδικα Avast). Στοπ.
Εφαρμογη (συνηθως) κομπλε. Στοπ.

:mrgreen:
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Κατέβασα το app. stop
Δουλεύει μια χαρά. stop

Ευχαριστώ. :D
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πέτρο...stop... 8-)
Τι σόι τζαμπαντάν antivirus να βάλουμε όσοι έχουμε avast, in your opinion, please? ...Over... :)

Υ.Γ. Που δεν γίνεται να κατεβάσουμε την εφαρμογή λόγω παλαιολιθικού προγράμματος? ...Μe stop, you over... :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δε νομιζω να εχεις τοσο παλιο υπολογιστη που να μη τρεχει η εφαρμογη ρε συ...

Προσωπικα σε δωρεαν προτεινω Avira. Βγαζει καθε 2 μερες μια διαφημισουλα-παραθυρακι κατω δεξια (το μονο σπαστικο) για να αγορασεις το premium, αλλα νταξει μικρο το κακο, πατας το Χ.

Αλλιως προτεινω 10-15€ το χρονο για BitDefender :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Όσο κι αν σε φαίνεται περίεργο Πέτρο μου, Windows Vista :shock: έχω και δεν την ανοίγουν καν την εφαρμογή... :oops:

Θα ψάξω αυτά που μου πρότεινες, σ ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά... ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pgetsos έγραψε:Το ice checking είναι θέμα του ρούτερ η του παρόχου σας, η κάποιο τοπικό firewall. Είναι αποκλεισμός UDP πακέτων, τα οποία χρησιμοποιούνται σε VOIP και τα κόβουν αν δουν μεγάλη κίνηση γιατί τα χρησιμοποιούν και σε spam/ddos.

Με την εφαρμογή συνήθως λύνεται το θέμα
και με ιδιο configuration avast κλπ πως παιζει με chrome?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γιατι τυγχανει να το κανουν και οι Browsers καμια φορα για προστασια (η καποιο addon). Πραγματικα ειναι περιεργη φαση και σχεδον random
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

goran 64 έγραψε:Όσο κι αν σε φαίνεται περίεργο Πέτρο μου, Windows Vista :shock: έχω και δεν την ανοίγουν καν την εφαρμογή... :oops:

Θα ψάξω αυτά που μου πρότεινες, σ ευχαριστώ πολύ, να σαι καλά... ;)
Γρηγόρη τα vista σβήστα! Το συντομότερο θα έλεγα.

Για όποιον δεν μπαίνει σε b-class τσοντοσάιτ, warez κλπ και προσέχει τι πατάει, δηλαδή δεν κατεβάζει με downloaders σε exe ή iso, δεν πατάει σε έρευνες και προσφορές κλπ, είναι υπεραρκετό το Windows Defender. AdBlock στο Firefox και Mbam μία στις τόσες και είστε κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

The_Stalker έγραψε: Για όποιον δεν μπαίνει σε b-class τσοντοσάιτ, warez κλπ και προσέχει τι πατάει, δηλαδή δεν κατεβάζει με downloaders σε exe ή iso, δεν πατάει σε έρευνες και προσφορές κλπ, είναι υπεραρκετό το Windows Defender
Επειδη το διαβαζω συνεχεια αυτο, παιδια ΔΕΝ ειναι αρκετο. Ειναι καλυτερο απο το τιποτα αλλα ΔΕΝ ειναι αρκετο

Δε χρειαζεται καταρχας να κατεβασεις exe/iso. Μπορεις να κολλησεις ιο απο ενα απλουστατο Mp3. Δεν εννοω αρχειο τυπου song.mp3.exe, εννοω κανονικο song.mp3. Αν θες να ψαξεις, ενα γνωστο πραδειγμα ηταν το Trojan Brisv.A που τροποποιουσε αρχεια μουσικης οποτε οταν ανοιγες το τραγουδι σε οποιονδηποτε player, το διαβαζε σαν url, συνδεοταν ο Player με το κακοβουλο url και γεια σας...

Μπορει να ειναι μια εικονα η ενα βιντεο η κυριολεκτικα οτιδηποτε. H να πατησεις σε κακοβουλο λινκ. Η να ετυχες σε random επιθεση που χτυπανε τυχαιες IP στο ιντερνετ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Το Windows Defender ειναι σταθερα στα χειροτερα AV ως προς επιθεσεις και ΕΙΔΙΚΑ σε zero-day attacks, δηλαδη επιθεσεις που μολις...βγηκαν απο τον φουρνο, γιατι τα heuristics του (αλγοριθμοι αναγνωρισεις κακοβουλων μοτιβων αγνωστων ιων ή παραλλαγες υπαρχοντων) ειναι τραγικα μπροστα σε αλλα

Παραδειγμα μιας πολυ αναλυτικης ερευνας, οταν πρωτοβγηκαν τα W10 (δεν εχουν αλλαξει και πολλα πραγματα, αληθεια):
Εικόνα

Επισης: https://www.av-test.org/en/antivirus/ho ... indows-10/

Τα αλλα θα σε προστατεψουν απο ολα; Οχι, αλλα ειναι σαν να κανεις σεξ με μια αγνωστη και να φορας Durex αντι για τα δωρεαν διαφημιστικα καποιου no-name στριπτιτζαδικου...

ΕΠΙΣΗΣ, με ολη μου τη καρδια, ΜΑΚΡΙΑ απο το Avast. Ο αριθμος των false positives (αρχεια που ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι ιοι, αλλα ΔΕΝ ειναι) ειναι τραγικα μεγαλος, ειναι χειροτερο απο το Avira σε προστασια και απο οσο ξερω και πιο βαρυ.

Και οσο για το οτι "εισαι μια χαρα", νομιζεις. Οχι, σοβαρα. Νομιζεις εισαι μια χαρα. Ναι, δεν εχει ιο που σβηνει το System32 οπως επι Windows XP, γιατι δεν γινεται πλεον, δεν εχεις κολλησει Ransomware, μαλλον δεν εχεις κολλησει bitcoin miner. ΑΛΛΑ δεν ξερεις αν εχεις κολλησει keylogger (καταγραφεα πληκτρων, υποκλεπτει κωδικους, πιστωτικες, whatever) η DDOS trojan η οτιδηποτε δε φαινεται αμεσα/ευκολα. Και για να σε προλαβω, και εγω ΝΟΜΙΖΩ δεν εχω κολλησει με το BitDefender κατι, αλλα εχω καλυτερες πιθανοτητες

/rant :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”