Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε:το κουραζετε πολυ με τον σαντος
εναν σαντος που δυο χρονια αυτοι που τον κραζανκαι τον κινηγουσαν παντου ηταν τα σκηλια του αγγελου που νομιζαν οτι θα διωξουν τον σαντος και θα ερθει ο εκλεκτος της καρδιας τους.

μην κανετε οτι δεν τα γνωριζετε καποιοι
:shock: :shock: :shock: :shock: Ρε σεις ποσα θελετε να μας τρελανετε?Εσεις τα λεγατε .Εκτος κι αν εισασταν κι εσεις αγγελοσκυλα.

Odi έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Αυτα ρε Οντι ποτε θα τα καταλαβουμε?Γιατι 2 χρονια με Σαντος δε μπορεσαμε να το δουμε εμεις που κοβει το ματι μας,οι προπονηταραδες της κερκιδας.Επρεπε να φτασει Νοεμβρης τον τριτο χρονο για να καταλαβουμε οτι ο Δον τα ειχε κανει στην ομαδα.Μεχρι τοτε καλαμποκια πετουσαμε.
Εγώ καλαμπόκια δεν πετούσα,παρότι η μπάλα που έβλεπα δεν μου άρεσε.Η ομάδα κυνηγούσε τίτλο και το βούλωσα.Ήταν σοβαρή και ήξερε τι έκανε.Τώρα εντάξει συγκρίνεις περίπτωση Σάντος με τους απίθανους Τούντορ και Δώνηδες;Άστοχο.

Ο ΓΧ μας είχε βγάλει 2ους με αντιπάλους Γιάννενα,Τρίπολη και Ατρόμητο.Και είχαμε μπει και με βαθμολογικό πλεονέκτημα.Να τα γράφετε όλα.
Ρε Οντι που την ειδες τη συγκριση με Σαντος?Για μας τους οπαδους λεω.Εσυ μπορει να μη πετουσες καλαμποκια
αλλα η μιση τουλαχιστον Τουμπα το κανε οπως και πολλοι εδω μεσα που τωρα πινουν νερο στ ονομα του.Τοτε αμπαλο επικινδυνο(τι μου θυμιζει) μεχρι και πουλημενο τον ελεγαν.Ολα αυτα μεχρι Οκτωβρη,μετα ο αμπαλος κι επικινδυνος εγινε θεος. Για το ποσο ευκολα κανουμε λαθος κρισεις το γραψα.
Τοσο χαλια τα γραφω ρε πστ μου που δε γινονται κατανοητα? :(
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

PAOK_Antarctica έγραψε:Και ο ΓΧ πρώτους μας είχε βγάλει..
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Υπενθυμίζω την βαθμολογία των p.o. 2012-13

1. ΠΑΟΚ 4
2. Αστέρας Τρίπολης 2
3. Ατρόμητος 0
4. ΠΑΣ Γιάννινα 0

Ξεκινήσαμε με ήττα στον Ατρόμητο και ήττα στη Τούμπα από τον ΠΑΣ. Μας λυπήθηκε ο Αστέρας και μας έδωσε δύο νίκες και στο τέλος πάλι ο Αστέρας πήρε 0-0 μέσα στον Ατρόμητο (χωρίς να έχει όφελος) και βγήκαμε πρώτοι.
Άβαταρ μέλους
και 1 επισκέπτης

Δημοσίευση από και 1 επισκέπτης »

εγω αυτό που βλεπω είναι ότι η ομαδα με τον Ιβιτς έχει ένα πλανο, είναι πιο συγκεντρωμενη και πιο υπομονετικη. δεν λειτουργει ανορθοδοξα και με εξαρσεις όπως πριν. κι αυτό σιγουρα είναι επιτυχια του Ιβιτς. τωρα αν είναι ικανος να οδηγησει την ομαδα σε ολοκληρη σεζον και να κανει πρωταθλητισμο κανεις δεν το ξερει. αλλα σιγουρα εχει περισσοτερες πιθανότητες από τον Τουντορ. νεοι κ απειροι και οι δυο αλλα ο Ιβιτς ξερει κι από Ελλαδα κι από ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Αληταρά ;) Βλάνταν, από χρόνια σε έβλεπα θετικά, αλλά καταφέρνεις μπαγάσα να με εκπλήσσεις όλο και θετικότερα.
Στα έχω μαζεμένα για 2 παιχνίδια ακόμα και δε θα το γλυτώσεις το standing ovation όπως το πας..
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

stelyk έγραψε:Εικόνα

Εχει αρχισει να γινετε καφε απο κατω... :mrgreen:
Απο κατω ειναι καφε γιατι ειναι ...αλλο.Δερματινο. :mrgreen:

ΥΓ Καποια μερα νομιζω παιζουμε στις 15:00.Θα τον χασουμε απο θερμοπληξια.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Mετα απο την καφε καπαρντινα,ποσο πιο αμεσα να το δηλωσει οτι ερχεται ο Φερνανταου?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παμε καρφι για νεο εγκλημα αν σκοπευουν να κρατησουν τον Ιβιτς.Ειναι ποδοσφαιρικη παρανοια για μια ομαδα που και παλυ θα κληθει να χτιστει απο το μηδεν με πολλες προσθαφαιρεσεις να αφηνει τις τυχες της στα χερια καποιου που εχει προπονησει μονο Κ20,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για μια ομαδα με δικαιολογημενα μηδενικες αντοχες και ανοχες.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Στο φόρουμ δεν ήμουν τότε, αλλά για Σάντος νομίζω το έχουμε εξιδανικεύσει εντελώς το ζήτημα στο μυαλό μας.
Βγάζω έξω για ευνόητους λόγους την 1η σεζόν του.
Στη 2η υπήρχε θετικό κλίμα ναι, αλλά ας μην ξεχνάμε τα περί λούζερ στα ντέρμπι, στο κύπελλο και τη μίρλα για τα play off.
3η σεζόν από τον αποκλεισμό απ' τη Χέρενφεν μέχρι το ματς με τη γριά που εξερράγη και ο ίδιος, η γκρίνια ήταν πολύ μεγάλη. Όταν άρχισε το σερί, φτάσαμε κοντά στο πρωτάθλημα και τελικά πήραμε 1η θεσή στα po, τότε τον είδαν πολλοί με άλλα μάτια και παρακαλάγανε να μείνει.
Τώρα φυσικά αφού φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια τις αποτυχίες, αν έρθει θα στηριχθεί απ' όλους γιατί το κέρδισε.
Αλλά το κέρδισε γιατί του το επέτρεψε ή διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος άργησε να τον εκτιμήσει.
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Κάποιες σκέψεις προσωπικές πάνω στο θέμα Ίβιτς.
-Μην τυφλώνεστε με το ότι κερδίζουμε, μεγάλο μέρος (πολύ πιο μεγάλο απ'όσο φαντάζεστε) της επιτυχίας πιστώνεται στο ότι οι δικοί μας είναι 1-2 ταχύτητες πιο μπροστά από τους άλλους λόγω φυσικής κατάστασης, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Ίβιτς δε δουλεύει προφανώς.
-Μπορεί ο Μπερμπα να είναι ταπεινός και τέτοια, αλλά δε βλέπω κάποιον μεγάλο παίκτη που θα θες να φέρεις να μπορεί να κάτσει υπό τις οδηγίες του Ίβιτς (ενώ πχ ο Σάντος κουμάνταρε αποδυτήρια μπαρούτι)
-Το ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία ποτέ σε ομάδα α' εθνικής είναι στα πολύ αρνητικά
-απλό ερώτημα: μετά τον Ίβιτς τι; Αν τον διώξουμε μεσούσης της χρονιάς, έχεις αποτύχει πλήρως σε όλα. Αν έρθει άλλος και πάει ο Ίβιτς σε άλλη ομάδα ως πρώτος προπ, τότε αν δε σου κάτσει ο νέος μπορείς να τον φέρεις, αν όχι τότε κάνεις επένδυση για το μέλλον.
-δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει ο Ίβιτς στην πίεση. Άλλο να το νιώθεις ως ποδοσφαιριστής και άλλο να έχεις την ευθύνη του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Μπράβο του και για χτες. Είναι σοβαρός κ δείχνει να ξέρει τι θέλει κ πως να το κάνει.

Θα είναι όμως έγκλημα να μην πάρουμε έναν κα-νο-νι-κό προπονητή.

Κάποιον που να έχει 5-10 χρόνια πείρα , που να έχει προετοιμάσει ομάδες , να έχει κάνει καμιά πρόκριση στο γιορόπα έστω , να έχει ένα άλφα βιογραφικό.

Αλλιώς , πάμε με μαθηματική βεβαιότητα στο να κάψουμε άλλη μια χρονιά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

+ 1...

Και παράλληλα να κάψουμε και τον Βλάντο, ο οποίος σε 3-4 χρόνια μπορεί πιο έτοιμος πλέον να αναλάβει τον Π.Α.Ο.Κ. του C.L. για μια πενταετία ως άλλος Σιμεόνε!!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτο με τις βεντετες ειναι μεγαλη μαλακια,τον κακομαθημενο παιχταρα κανενας δεν τον κουμανταρει και αν προσπαθησει να το κανει χανει η ομαδα και κυριως ο ιδιος ο προπονητης χανοντας τη δουλεια του στις περισσοτερες περιπτωσεις.
Οι προπονητες που εριχναν και καρπαζιες αν χρειαζοταν μας τελειωσαν,οι παιχτες ειναι περιουσιακα στοιχεια και το ξερουν,το θεμα ειναι ο ποδοσφαιριστης να ειναι επαγγελματιας και να γουσταρει στην ομαδα που βρισκεται,για το δευτερο παιζει μεγαλο ρολο και ο προπονητης.
Ο ρολος του προπονητη ειναι να προπονει και να στηνει την ομαδα στο γηπεδο οχι να κανει τον γιαγκουλα.

Υ.Γ Εχω ξαναγραψει φερτε μου 4-5 πραγματικους παιχταραδες και να δειτε τι καλος προπονητης που γινομαι.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Καθιερώνει καφέ (ανοικτό) δερμάτινο;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ειτε πιστευεις καποιον ειτε οχι.

Τωρα αυτα με την πρωτη θεση (αν φυσικα τα σκέφτονται οντως) ειναι να χαμε να λεγαμε. Ειναι ξεκαθαρα δοκαρι και μεσα δοκαρι κ εξω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Mīngus έγραψε:Στο φόρουμ δεν ήμουν τότε, αλλά για Σάντος νομίζω το έχουμε εξιδανικεύσει εντελώς το ζήτημα στο μυαλό μας.
Βγάζω έξω για ευνόητους λόγους την 1η σεζόν του.
Στη 2η υπήρχε θετικό κλίμα ναι, αλλά ας μην ξεχνάμε τα περί λούζερ στα ντέρμπι, στο κύπελλο και τη μίρλα για τα play off.
3η σεζόν από τον αποκλεισμό απ' τη Χέρενφεν μέχρι το ματς με τη γριά που εξερράγη και ο ίδιος, η γκρίνια ήταν πολύ μεγάλη. Όταν άρχισε το σερί, φτάσαμε κοντά στο πρωτάθλημα και τελικά πήραμε 1η θεσή στα po, τότε τον είδαν πολλοί με άλλα μάτια και παρακαλάγανε να μείνει.
Τώρα φυσικά αφού φάγαμε στη μάπα τόσα χρόνια τις αποτυχίες, αν έρθει θα στηριχθεί απ' όλους γιατί το κέρδισε.
Αλλά το κέρδισε γιατί του το επέτρεψε ή διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος άργησε να τον εκτιμήσει.
Αν εξακολουθησει η παραγκα του μπαρμπα Θωμα, οτι στοιχημα θελεις πως μετα τις πρωτες στραβες θ ακουστουν κατι σχολια του τυπου "τον ξεπερασε το ποδοσφαιρο" ,"δε κανει για το σημερινο ΠΑΟΚ" ,"Αλλο εθνικη αλλο πρωταθλητισμος" κλπ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”