desperando έγραψε:το κουραζετε πολυ με τον σαντος
εναν σαντος που δυο χρονια αυτοι που τον κραζανκαι τον κινηγουσαν παντου ηταν τα σκηλια του αγγελου που νομιζαν οτι θα διωξουν τον σαντος και θα ερθει ο εκλεκτος της καρδιας τους.
μην κανετε οτι δεν τα γνωριζετε καποιοι

Ρε Οντι που την ειδες τη συγκριση με Σαντος?Για μας τους οπαδους λεω.Εσυ μπορει να μη πετουσες καλαμποκιαOdi έγραψε:Εγώ καλαμπόκια δεν πετούσα,παρότι η μπάλα που έβλεπα δεν μου άρεσε.Η ομάδα κυνηγούσε τίτλο και το βούλωσα.Ήταν σοβαρή και ήξερε τι έκανε.Τώρα εντάξει συγκρίνεις περίπτωση Σάντος με τους απίθανους Τούντορ και Δώνηδες;Άστοχο.kataramenos5 έγραψε:Αυτα ρε Οντι ποτε θα τα καταλαβουμε?Γιατι 2 χρονια με Σαντος δε μπορεσαμε να το δουμε εμεις που κοβει το ματι μας,οι προπονηταραδες της κερκιδας.Επρεπε να φτασει Νοεμβρης τον τριτο χρονο για να καταλαβουμε οτι ο Δον τα ειχε κανει στην ομαδα.Μεχρι τοτε καλαμποκια πετουσαμε.
Ο ΓΧ μας είχε βγάλει 2ους με αντιπάλους Γιάννενα,Τρίπολη και Ατρόμητο.Και είχαμε μπει και με βαθμολογικό πλεονέκτημα.Να τα γράφετε όλα.
αλλα η μιση τουλαχιστον Τουμπα το κανε οπως και πολλοι εδω μεσα που τωρα πινουν νερο στ ονομα του.Τοτε αμπαλο επικινδυνο(τι μου θυμιζει) μεχρι και πουλημενο τον ελεγαν.Ολα αυτα μεχρι Οκτωβρη,μετα ο αμπαλος κι επικινδυνος εγινε θεος. Για το ποσο ευκολα κανουμε λαθος κρισεις το γραψα.
Τοσο χαλια τα γραφω ρε πστ μου που δε γινονται κατανοητα?