Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Photis έγραψε:Εγώ απλά θα πω πως τέτοια συνέντευξη δεν έδωσε ξανά μεγαλομέτοχος στον ΠΑΟΚ. Η ηγετική του φυσιογνωμία ήταν παραπάνω από εμφανής. Ο άνθρωπος θα κάνει πράγματα αλλά πρέπει να τον στηρίξουμε.
:pano:
Αυτη ειναι όλη η ουσία

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

DC έγραψε:
spiros1989 έγραψε:.....ο ρολος μας ειναι στην κερκιδα και εκει κουμαντο κανουμε εμεις.....
:lol:
αμα εχεις να πεις κατι πες το στα ισια.....αν ειρωνευομουνα εγω θα ετρωγα μπαν για κανα μηνα.....το οτι εισαι moderator δεν σημαινει κατι.....ασε τα γελακια και τις μλκιες λοιπον.....
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αρχοντικος.....
Σοβαρος...
Αυθεντικος...
Μετρημενος...
Αρσενικος....
Ηγετης...

...αυτα ειδα σημερα απο εσενα..... Σταυραετε του Ποντου....
το απογευμα ο Ταγμα θα εκει κοντα σου.....μαζι με τον λαο....
να φωναξει για τον ΠΑΟΚ και για να καλωσορισει τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου.

......Ιβανε.... ποίσον τον Π.Α.Ο.Κ. τρανόν...και εμείς γουρπανς θα ίνουμε για τεσεν.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

spiros1989 έγραψε:ο ρολος μας ειναι στην κερκιδα και εκει κουμαντο κανουμε εμεις.....

εσεις καλυτερα να μεινετε σπιτι..εκει βριστε,σπαστε,σκοτωστε..στο γηπεδο μονο συνθηματα και φωνη υπερ του Π.Α.Ο.Κ ολα τα αλλα ειναι μην πω τι..ΣΑΒΒΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Συμφωνω με τον Σπύρο στην κερκίδα κουμάντο εμεις μόνο στην κερκίδα οχι στον αγωνιστικό χώρο αυτος ανήκει στην ομαδα :):) επομένως τέρμα οι βόλτες του κάθε άσχετου στον αγωνιστικο χώρο της τουμπας

spiros1989

υποδειξεις αλλου το τι θα κανω ειναι δικια μ επιλογη....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Απο ένα "σκληρό" επιχειρηματία όπως αυτός θα περίμενα η κουβέντα να ήταν καθαρά σε οικονομοτεχνικό επίπεδο.
\]

Ekei που χρειαστηκε αδερφε το εκανε ...Και μαλιστα εθεσε προ των ευθυνων τους απαντες ..Προπονητη , προεδρο , οπαδους ....

Και πλανο εδωσε με πρωτο μελημα τα χρεη της ΠΑΕ... Και το πλανο εχει ηδη αρχισει να τρεχει και οι περιβοητες πραξεις επισης με πληρωμες σε παικτες , υπαλληλους και αδειοδοτηση.... Που κοντεψαμε να πουλησουμε μεχρι και τα πομολα της ΠΑΕ ....

Θεωρητικα και απο αυτα που ειπε υπαρχουν οι προοπτικες να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο.... Και φυσικα απο εναν προεδρο δεν περιμενα να ακουσω κατινιες τυπου " θα τους ξεσκισουμε , θα δει τι σημαινει Σαββιδης η ΕΠΟ " και λοιπες φαιδροτητες .....

Οσον δε αφορα την αναφορα στις ριζες του αλλα και στις ριζες του ΠΑΟΚ , καλα μου ακουστηκε .....Δεν θυμαμαι ποτε αλλοτε καποιον απο την κεφαλη της ομαδας να μιλησει για αυτα τα θεματα.... Αλλωστε δεν ειναι ολα χρημα ....

Υ.Γ. Αν η περιπτωση Σαββιδη αφορουσε κανα γαυρο 'η κανα βαζελο , θα ειχε διακοπει η κυκλοφορια στους δρομους και η ροη ολων των τηλεοπτικων προγραμματων..... Οχι για κανενα αλλο λογο , αλλα επειδη στην "κριτικη" και στην "εξιχνιαση προθεσεων " ειμαστε απλες ....
Δίκιο έχεις απλά εμένα μου φάνηκε οτι το πακέτο που παρουσίασε ο Ιβάν τα είχε όλα, μα όλα όσα θα ήθελε να ακούσει ένας Παοκτσής, σε κάθε επίπεδο, κι αυτή η τελειότητα με κάνει λίγο καχύποπτο.Στη ζωή μου δέν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο που να μήν αποδείχτηκε στο τέλος ψέμα.Είναι σα να ξυπνάς και να σου λένε κέρδισες Τζόκερ και Λοττο μαζί.Έχουν δεί τόσα τα μάτια μας που πλέον φυσάμε και τα παγάκια(και όχι μόνο το γιαούρτι) .Μακάρι να γίνουν όλα όπως τα λέει (και τα θέλουμε) .Μέχρι να τα δούμε ας είμαστε και λίγο προσεκτικοί .Φυσικά και εμείς θα πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια ,πράγμα που σημαίνει κόσμο στο γήπεδο και τέλος σε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος.

ΥΓ Ένα είναι σίγουρο .Ο χοντρός τον ήπιε..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

οταν με τις πραξεις σου παιρνεις στο λαιμο σου εναν ολοκληρο λαο τοτε δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις οτι θελεις φιλε..
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

spiros1989 έγραψε:υποδειξεις αλλου το τι θα κανω ειναι δικια μ επιλογη....
Αν, λέω ΑΝ, εννοείς ότι έχεις επιλογή να κάνεις σουλάτσο μέσα στο γήπεδο έτσι για την καυλάντα σου και να κάνεις κακό στην ομάδα
τότε αυτομάτως έχω κι εγώ επιλογή να σε σβερκώσω για να μην το κάνεις. (είμαι ένα 1.84 με μακρύ ξανθό μαλλί και τέλειες αναλογίες 4 χρόνια εντατικό γυμναστήριο)
Υποθετικό σενάριο το παραπάνω. (όχι αυτό στην παρένθεση είναι αλήθεια, για το άλλο εκτός παρένθεσης λέω).
spiros1989

ποιος σε ειπε ρε οτι κανω εγω κακο στην ομαδα????μας βγηκατε ολοι κριτες εδω μεσα με τη μια....νομιμοποιησα ενα ντου με τη ραπιντ ναι οπως εκαναν οι 9 στουσ 10 εδω μεσα την πρωτη μερα πριν σκασει το προστιμο.....και θα προασπιζομαι τα συμφεροντα ως οπαδος οταν πρεπει....δν μιλησα για σουλατσα οποτε γουσταρω η τπτ τετοιο....προσεχε μην παθεις τπτ απο τν τεστοστερονη μεγαλε.....εισαι ανδρακλας μιλαμε πισω απο το pc σου....
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Τι μα@@@κίες γράφετε πάλι εδώ μέσα; Σήμερα είναι μέρας χαράς που ο πρόεδρος μας επιτέλους μας ανοίχθηκε (που να δείτε στο Παλατάκι τι θα γίνει) και αρχίσατε τα μπινελίκια;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

spiros1989 έγραψε:υποδειξεις αλλου το τι θα κανω ειναι δικια μ επιλογη....
Αν δεν κανείς κακό στην ομαδα ναι ειναι δικιά σου επιλογή

Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

spiros1989 έγραψε:ποιος σε ειπε ρε οτι κανω εγω κακο στην ομαδα????μας βγηκατε ολοι κριτες εδω μεσα με τη μια....νομιμοποιησα ενα ντου με τη ραπιντ ναι οπως εκαναν οι 9 στουσ 10 εδω μεσα την πρωτη μερα πριν σκασει το προστιμο.....και θα προασπιζομαι τα συμφεροντα ως οπαδος οταν πρεπει....δν μιλησα για σουλατσα οποτε γουσταρω η τπτ τετοιο....προσεχε μην παθεις τπτ απο τν τεστοστερονη μεγαλε.....εισαι ανδρακλας μιλαμε πισω απο το pc σου....
Το σενάριο ήταν υποθετικό όπως είπα.
Και δεν μίλησα για τη Ραπίντ. Πάρε ένα χαπάκι και ηρέμησε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γειά σου ρε Ιβάν! Παοκι!
Ό,τι διάβασα το κρίνω απόλυτα θετικό! Ευτυχώς απέφυγε ψευτοτσαμπουκαλήδικές δηλώσεις άλλων προέδρων (άλλων ομάδων) που δεν ξέρουν τι τους γίνεται!
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

...... Ο "Karelias"....εγραψε...

. (είμαι ένα 1.84 με μακρύ ξανθό μαλλί και τέλειες αναλογίες 4 χρόνια εντατικό γυμναστήριο)

:lol: :lol: :lol: Τι ειπε ρε ο θεος....κλαιω.....ουτε ποσταρισμα σε ροζ αγγελιες να ηταν :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”