Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nick_shortjohn

Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από nick_shortjohn »

Τι λέτε ρε σα δεν ντρέπεστε;; Δεν είστε ΠΑΟΚ ρε! Αφού οι εφημερίδες επί 2μήνες γράφανε "ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς πρωτάθλημα" άρα έτσι είναι! ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς χωρίς επαγγελματία τερματοφύλακα με Κοντρέρας να βγάζει 15 πάνω στη γραμμή λες και είμαστε τσίρκο, ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς χωρίς αξιόπιστα και ολοκληρωμένα ακραία μπακ, ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς χωρίς σταθερό σοβαρό δίδυμο στόπερ, ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς χωρίς αντι-βιτόλο που τον έδιωξες γιατί είσαι μπατηράκι αλλά βάλαμε τους μόνους αξιόπιστους της χώρας (στη ρουφιανιά, τη χειραγώγηση και την αποβλάκωση) τους δημοσιογράφους να σε κάνουν πλύση εγκεφάλου πως ο κακός Βιτόλο ήθελε να φύγει από μόνος του και στο κάτω-κάτω και σιγά τον παίκτη, ο Αρίας δείχνει δείγματα μεγάλου και ωρίμου παίκτη (ΝΑΙ! ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!), ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς χωρίς ολοκληρωμένα εξτρέμ, ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς χωρίς ολοκληρωμένο φορ, ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς χωρίς φράγκο, ΠΑΟΚ μόνο εσύ μπορείς γιατί στο κάτω κάτω και οι άλλοι (οι... συνδιεκδικητές) δεν έχουν τίποτα κ.λ.π.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στον Odynet. Αποτύπωσε όσα με βασανίζουν εδώ και καιρό...

Υ.Γ. 1 Το θέμα που με τσατίζει είναι άλλο. Αν γραφόντουσαν η λεγόντουσαν αυτά (συστηματικά, γιατί αποτελούν ρεαλιστική προσέγγιση) τη χρυσή εποχή των λουλουδιών και των εφημερίδων, πριν 2 μήνες δηλαδή που ο Κοντρέρας έβγαζε πάνω στη γραμμή και πηγαίναμε για Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς λιγκ, FA Cup, Copa del Rey, Mundial, Euroleague και το open Αυστραλίας θα είχαμε τη γιορτή της Δημοκρατίας όχι μόνο στο φόρουμ αλλά και στην καθημερινότητα. Θα βγαίνανε μερικοί και θα κράζανε (Γιατί μιλάτε έτσι για την ομαδάρα την ιδέα μας, Αφού κερδίζουμε άρα είναι όλα καλά, δεν είστε ΠΑΟΚ, κάνετε κακό στον ΠΑΟΚ, ντροπή σας, πολεμάτε το Ζαγοράκη, ο Μπόλονι είναι τρέλα, ο Αθανασιάδης πανέτοιμος και ώριμος, ο Λίνο έμαθε άμυνα, ο Ετο θα βοηθήσει, ο Αρίας τρέχει... θα βγάζαμε από τη μύγα ξύγκι να βρούμε ένα θετικό για κάθε γιωτόμπαλο παίκτη μας η και παράγοντα μας να δικαιολογήσουμε την ανωτερώτητα μας και το πόσο γαμάτοι ήμασταν. Κάτι που φοβάμαι ότι θα συμβεί αν πάρουμε κάνα δυο νίκες με καμια ομάδα Ζ και καμιά πρόκριση καταλάθος στο Europa (και είδατε εσείς που κράζατε κ.λ.π. κ.λ.π.). Και όταν ξαναπάρουμε την κάτω βόλτα θα αρχίσουμε πάλι τα "που πάμε ρε, λιμά είμαστε" κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π. Και μόλις ξανακερδίσουμε καμιά ομαδα Β ρέζους θετικό, "ω ρε τι ομαδάρα είμαστε" και πάρε πρωτοσέλιδα να φας κουτόχορτο και 16 συνεντεύξεις του Χ-Ψ που θα βάλει γκολ με τη φτέρνα από κόντρα χωρίς να βλέπει να σου λέει ότι είναι ΠΑΟΚ απ' το μαιευτήριο ότι το πίστευε το γκολ, ότι του είχε πει ο Σκορδοπούτσογλου πριν το ματς ότι θα σκοράρει γι' αυτό τον αγκάλιασε και ότι φυσικά βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ότι στόχος του ΠΑΟΚ είναι να πρωταγωνιστεί και τι ωραία που περνάμε...

Υ.Γ. 2 Και δεν κράζω! Ούτε θέλω το κεφάλι του Ζαγοράκη επι πείνακι, ούτε το πτώμα του Αρίας! Να πατήσουμε στη γη θέλω και να τα βρούμε με τον εαυτό μας επιτέλους κάποια στιγμή! Να αποφασίσουμε ποιοι είμαστε, τι θέλουμε και τι μπορούμε! Αυτήν την παράνοια που ζω όλον αυτόν τον καιρό βγάζω που μου τρώει τα σωθικά...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πάρτε τηλέφωνο κανενα φίλαθλο του ΑΠΟΕΛ να σας πει... Και εκεί κεφάλια θέλουν να κόψουν! Την Τετάρτη πηδανε την Πόρτο και την Κυριακή με τα χωριά χώμα η ομάδα... Γιατι αραγε? Παρτε τους τηλέφωνο να μιζεριάσετε μαζί...

"Ομάδες που δίνουν βάση στην Ευρώπη και δεν έχουν ικανό πάγκο να κάνουν ροτεισον, δεν πάνε καλά στα εγχωρια πρωταθληματα τους"
Παγκόσμιος νόμος - Μαυρη Βίβλος του ποδοσφαιρου, Κεφαλαιο 3, παραγραφος 5

Όλοι να το γράψουμε 100 φορές στον πίνακα, μπας και το εμεπδώσουμε κάποια στιγμή.

ΥΓ.

Ναι, μπορουμε να αφησουμε την Ευρωπη στην μοίρα της και να τρώμε τρίμπαλα... Θα αφοσιωθουμε στο πρωταθλημα. Θα φτάσει 27η αγωνιστική, θα είμαστε 2-3 βαθμους πίσω απο τον γαυρο ή τον βάζελο (αν ειμαστε - που δεν θα μαστε, αλλά λέμε τώρα) και θα πας πάλι στο χαριλαου ή στο ΟΑΚΑ να διεκδικήσεις πρωταθλημα. Τους άλλους θα τους έχει τάξει 1 μύριο πριμ ο χοντρός, θα σου βάλουν και εναν σπαναθα και μετά... κλάψε ΠΑΟΚτση! Το έχουμε δει το έργο... Και η ζωή συνεχίζεται...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σωστά τα λές παππού.
kataramenos5 έγραψε: Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει να κυνηγήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις φέτος η να επιλέξουμε 1 ή 2.
Γράψε λάθος .Μια και πολύ είναι .
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Έτσι είναι καταραμενε φίλε μου...

Ολοι νιώθουμε περήφανοι για το ΑΠΟΕΛ και τα αποτελεσματα που φερνει στην Ευρωπη... Μάλιστα πριν μερικές μέρες προτρέπαμε και τον Ζαγοράκη να τους εχει ως πρότυπο. Υπάρχουν όμως και καποιοι που δεν νιώθουν περηφανοι... Ποιοι ειναι αυτοι? Οι ίδιοι οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ!!!!

"Εξω μας θαυμαζουν, μέσα παραπατατε - που το πάτε? "

"Τις Τετάρτες μας κάνει περήφανους και τις Κυριακές να αισθανόμαστε ντροπή. Αυτός είμαι μέχρι στιγμής ο φετινός ΑΠΟΕΛ που κορύφωσε την τάση του να παρουσιάζει δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα σε Ευρώπη και Κύπρο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κερδίσαμε την Πόρτο και σήμερα προκλητικά αδιάφοροι δεχτήκαμε τη δεύτερη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα από τη νεοφώτιστη Σαλαμίνα. Άψυχο, ασύνδετο και χωρίς αγωνιστικό πλάνο..."

Συγνώμη φίλοι mods για το οφ τοπικ, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να τα βλεπουμε αυτά...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Ολυμπιακός γιατί δεν παραπατάει μέσα; Κάνει rotation?
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

O Ολυμπιακός παραπαταει εξω! :lol:

Έχουν απιστευτο παγκο (Μανιατης, Παντελιτς και δεν συμμαζευεται), έχουν ομάδες-δορυφόρους και έχουν τα σπόρια δικά τους. 3 πραγματα που δεν έχουμε εμείς δηλαδή. Συν τοις αλλοις, δεν τους έχουμε δει να τρελαινονται και τόσο πολύ να κάνουν καμία ευρωπαικη πορεία. Αναλώνονται στο ποιος την έχει πιο μεγάλη με τον βάζελο στην σουπερ λιγκ. Ειδικά τώρα που ο βαζελος δεν εχει ευρωπη και παει τρενο στην Ελλαδα. Εδώ ένα Χ φέρανε με τον ΟΦΗ και πέσανε να τους φάνε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

o στοχος μας πλεον εισοδος στα πλει οφ....αποκλεισμος απο ευρωπη..(δεν αντεχεται αλλο αυτο στο πρωταθλημα) στο κυπελλο οτι γινει....ξεκαθαρισμα ροστερ.....

τοους τελευταιους αγωνες παιζει ουσιαστια η ομαδα χωρις τους εμπειρους της δλδ η ομαδα για του χρονου με τραγικα δειγματα,,,οτι και αν συνεπαγεται αυτο...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O γαύρος δίνει περισσότερη σημασία στο πρωτάθλημα γιατί έτσι παίρνει τα πακέτα του Τσου Λου και επίσης κρατάει το κόσμο του ζεστό. Μαλλον μ@λ@κας είναι και εμείς είμαστε οι πονηροί και πάμε με τρύπια ομάδα να κάνομε την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Εγώ Μάξιμους θα σου πω για έναν άλλο κεφάλαιο από τη βίβλο του ποδοσφαίρου που τόσο πολύ ασπάζεσαι
Ρώτα το μέσο ΠΑΟΚτσή, νίκη με βάζελο+αστέρα την αντάλλαζε με τη νίκη επι της Σαμροκ??
Τί είπες? Δε κάνει κουμάντο ο μέσος ΠΑΟΚτσής? Οκ, του χρόνου να βάλουν λεφτά αυτοί που κάνουν κουμάντο.

Ο ΠΑΟΚτσής είναι μ@λακας που θέλει καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα?
Ο ΑΠΟΕΛατζής είναι εξίσου βλάκας που θέλει πρώτα το πρωτάθλημα και μετά (αν σου κάτσει ) καλή πορεία στην Ευρώπη?

Μάλλον έχετε υπερεκτιμήσει όλοι σας τις αν(τ)οχές του κόσμου μας. Νομίζετε ότι έχει ακόμα το Ζαγοράκη για θεό του και θα δεχτεί 2η χρονιά σαρδέλας και απαξίωσης... Και θα τρέξει το καλοκαίρι να ματώσει πάλι... Αμ δε
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ρε γιάπα, μπέσα τώρα, πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα;
Όχι παικτικά και γωνιστικά. Γενικώς και αορίστως.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Όχι

Πρώτον δεν το αξίζω.
Δεύτερον και να το άξιζα, πιθανών δε θα με άφηνα. Θα έπρεπε να είμαι μια κλάση πάνω

Αλλά...
Δε εννοώ αυτό φίλε μου.

Εννοώ , να είσαι ανταγωνιστικός, να είσαι στη πρώτη ταχύτητα των ομάδων και να το παλεύεις. Όπως έκανες 2 χρονιές επί Σάντος. Τα κέρδη σου τότε ήταν
1) Κράτησες ζεστό το κόσμο
2) ¨Εχτισες μια νοοτροπία νικητή η οποία σου έλειπε τόσο όλα αυτά τα χρόνια.

Αν φιλαράκι, το έκανες αυτό 3-4 χρονιές , θα αύξανες πολύ τις πιθανότητες σου να πας καλά στην Ευρώπη ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ και όχι ως κάποιες εμφανίσεις-φωτοβολίδα.

Δε μιλάω για πρωτάθλημα. Μιλάω για την ανάγκη του ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός (στο μέτρο του δυνατού) στο πρωτάθλημα και μιλάω για διατήρηση αυτής της στόφας του νικητή που με τόσο κόπο χτίσαμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και γω αυτης της αποψης ειμαι να μην το βλεπουμε μοιρολατρικα του στυλ δε μας αφηναν ετσι κι αλλιως....να κανουμε απο την πλευρα μας οτι ειναι δυνατον να φτασουμε στα ορια μας σαν ομαδα...και αν θελουν θα μας κοψουν αλλα εμεις καναμε το καθηκον μας....Τωρα τι στοχο να χουμε....? παλι στα ιδια κταληξαμε....ολη η ομαδα στηριζεται σε 3 παικτες κυριως ΠΑμπλους ιβιτς ..μετα βιερι, λινο που ναι καλοι αλλα οι 3 εχουν προσωπικοτητα...

χωρις αυτους ειμαστε μαι ομαδα που θα παλεψει για την εισοδο στα πλει οφ....
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο καθένας έχει τις σκέψεις του.
Δεν διαφωνώ με τις δικές σας αλλά έχω τις δικές μου.
Εμένα πχ με φτάνει μια είσοδος στα play off και μια έξοδος στο EL.
Για πιο πάνω, είτε δεν θα μας αφήσουνε να βγούμε 1οι, είτε θα σκαλώσουμε σε κάποιο μεγαθήριο στην προσπάθεια για τους ομίλους του CL.
Τώρα, για το ανταγωνιστικοί, τα τελευταία 3 χρόνια ξυπνάμε μετά τον Νοέμβριο, οπότε θα περιμένω.
Ο μόνος μου νταλκάς είναι ο Λάζλο, που περίμενα το κάτι παραπάνω φέτος από τον πάγκο. That's all.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

giapas, μίλησες για "τρύπια ομάδα" και για "εμφανισεις-φωτοβολίδα"... Σεβαστή η άποψη σου, αλλά έχω άλλη γνωμη. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, όπως καλή ομάδα είχαμε και πέρσι. Το σύνολο των ευρωπαικων παιχνιδιων πέρσι και φέτος το πιστοποιούν αυτό.

Ουσιαστικά δεν θα έπρεπε να διαφωνούμε για το αν έχουμε ή όχι καλη ομάδα. Καλη ομάδα έχουμε ή τουλαχιστον θα έπρεπε ολοι μας να το γνωριζουμε αυτό. "Τρυπια ομάδα" και "εμφανίσεις φωτοβολίδα" δεν κανουν οι ομάδες που επι 2 χρόνια έχουν σταθερη παρουσία στα ευρωπαικα ματς, παιζουν στα ισια ομαδες με τεραστιο μπατζετ οπως η Φενερ, ο Αγιαξ, η Ρουμπιν Καζαν και διεκδικούν πρόκριση στους 32 του Europa League.

Θα επρεπε να διαφωνούμε κυρίως για το ποιοι είναι πραγματικά οι στόχοι της ομάδας. Εσύ θεωρείς ότι πρέπει να αφήσουμε την Ευρώπη και να κοιτάξουμε τον ανταγωνισμό στο πρωταθλημα... Εγώ από την άλλη θεωρώ ότι αυτή η λογική θα μας οδηγήσει σε χρονιές-μαρμότες (εχετε δει την ταινια "Η μέρα της μαρμότας"? :D ) όπου ο πρωταγωνιστής ζει και ξαναζει συνέχεια την ίδια μέρα... Και πάλι θα παλευουμε για πρωταθλημα και αντε έλα σπάθα πηδηξε μας, αντε ελα κουκουλακη βγαλε την κοκκινη σου και αντε πες προκρίνεσαι, άντε νίκα τον Αγιαξ... Και ξανα μανα φτου από την αρχή...
giapas έγραψε:
Αν φιλαράκι, το έκανες αυτό 3-4 χρονιές , θα αύξανες πολύ τις πιθανότητες σου να πας καλά στην Ευρώπη ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ και όχι ως κάποιες εμφανίσεις-φωτοβολίδα.
Το "φυσικό επακόλουθο" το ζούμε τώρα φιλε giapas... Ζήσε τις στιγμές αδερφε! Απλά με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, δεν αντέχεις 2 διοργανώσεις. Εκεί είναι το πρόβλημα. Και σε 3-4 χρόνια αν κανουμε αυτο που προτεινεις, πάλι θα έρθει η χρονιά που θα πρέπει να διαλέξουμε: πρωτάθλημα ή ευρώπη?
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

(Ταινιάρα η μέρα της μαρμότας :D )
DC και Maxime +++++

Δεν είναι ξεφτίλα μόνο το να χάνεις από ομάδες β' εθνικής
Είναι και η λογική αφού δεν τα καταφέρνω σε 2 διοργανώσεις,στα αλώνια και στα..σαλονάκια να κόψω τα σαλονάκια.
Σα να μαστε η Ξάνθη που βγήκε τυχαία Ευρώπη και τώρα θα ρίξει βάρος στον Ρεαλιστική της πραγματικότητα στην Superleague για να αποφύγει τον υποβιβασμό...

Αν δεν τα καταφέρνω σε 2 διοργανώσεις στίβω το μυαλό μου σαν διοίκηση,στίβω και τα μυαλά των χιλιάδων οπαδών μου για να βρω τον τρόπο να το καταφέρω.
Αυτό κάνουν τουλάχιστον οι άνω του μετρίου ομάδες (ούτε καν μόνο οι μεγάλες)

Τώρα ο τρόπος λέγεται υπομονή; μεταγραφές; υπομονή; στήριξη; υπομονή; Αποφυγή χρησιμοποίησης μυαλού με κοντή μνήμη;

Εγώ πάντως ξέρω έναν-δυο τρόπους ο ΠΑΟΚ να ανέβει επίπεδο και θα τον αναπτύξω κάποια στιγμή.
Έχουν 2-3 κακά όμως.
Βασικά είναι ΜΑΚΡΥΠΡΟΘΕΣΜΟΙ, και αυτό είναι το μεγαλύτερο κακό που μπορείς να τάξεις σε έναν ΠΑΟΚτση......
Ώρες ώρες σαν λαός λειτουργούμε σε φάση,σανό θέλω και το θέλω τώρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ....

Υ.Γ Υπομονή και ψυχραιμία μάγκες

Υ.Γ 2 Μανιακέ

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.imdb.com/title/tt0107048/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 07 Νοέμ 2011, 14:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σορρυ για το οφτοπικ αλλα ξενη ειναι ταινια? δωστε τιτλο να την κτβασω..(νομιμα παντα :mrgreen: )
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”