Γιώργος Δώνης
- Sick Bastard
Re: Γιώργος Δώνης
Κανένα έλεος.
Αν έστω βγούμε 5οι κι έχουμε κερδίσει παίχτες, όπως οι Πέλκας-Κάτσε κι όποιος άλλος, αλλά να τους κερδίσουμε πραγματικά, να μπορεί η ομάδα τα επόμεν 2-3 χρόνια να σταθεί με αυτούς στη σύνθεσή της, θα είμαι ευχαριστημένος.
Ασε που θα βγούμε τελικά μέσα στην 4αδα οπότε όλα καλά.
Αν έστω βγούμε 5οι κι έχουμε κερδίσει παίχτες, όπως οι Πέλκας-Κάτσε κι όποιος άλλος, αλλά να τους κερδίσουμε πραγματικά, να μπορεί η ομάδα τα επόμεν 2-3 χρόνια να σταθεί με αυτούς στη σύνθεσή της, θα είμαι ευχαριστημένος.
Ασε που θα βγούμε τελικά μέσα στην 4αδα οπότε όλα καλά.
Ναι αλλά να μην ξεχνιόμαστε, παίζουν στην ομάδα την πρώτη super league. Δεν μπορεί η μεγάλη ομάδα να γίνει η δεύτερη. Στήριξη στα παιδιά ναι και τεράστιο. Αλλά με καλές προσθήκες από έτοιμους παίκτες για να μπορούν κι αυτά να δείξουν το ταλέντο τους. Έτσι τους φορτώνουμε μια ολόκληρη ομάδα και θα τα κάψουμε τα παιδιά.
- Sick Bastard
Ναι ρε μαν, δεν λέμε κάτι διαφορετικό.
Αν όμως υποτίθεται ότι θέλουμε κάτι τέτοιο (και το καλοκαίρι, όλοι θέλαμε ''αετόπουλα'') τότε θα πρέπει να είμαστε κάπως πιο ανεκτικοί στις ήττες που σίγουρα θα έρθουν.
Αν όμως υποτίθεται ότι θέλουμε κάτι τέτοιο (και το καλοκαίρι, όλοι θέλαμε ''αετόπουλα'') τότε θα πρέπει να είμαστε κάπως πιο ανεκτικοί στις ήττες που σίγουρα θα έρθουν.
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο οι ήττες αλλά το πώς έρχονται (με κατεβασμένα χέρια), και το τι δείχνει η ομάδα.
Realcon,
συμφωνώ και φοβάμαι ότι αν υπάρχουν 2-3 νέα παιδιά που μπορούν να κάνουν μεγάλη καρριέρα κινδυνεύουν μέχρι τα μέσα της σεζόν να έχουν καεί.
Realcon,
συμφωνώ και φοβάμαι ότι αν υπάρχουν 2-3 νέα παιδιά που μπορούν να κάνουν μεγάλη καρριέρα κινδυνεύουν μέχρι τα μέσα της σεζόν να έχουν καεί.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Το ωραίο είναι πως ,40 σελίδες τώρα ,η επιχειρηματολογία παραμένει η ίδια.
Απόδειξη του ότι όταν θέλει(ή δεν θέλει) ο άνθρωπος όλα τα μπορεί.

Απόδειξη του ότι όταν θέλει(ή δεν θέλει) ο άνθρωπος όλα τα μπορεί.

οταν θα παιζει η καλη μας πενταδα θα λειτουργει η ομαδα, αλλιως η εικονα μας θα ναι οπως με ατρομητο...αυτη ειναι η πικρη αληθεια και κανενας προπονητης δε μπορει να το αλλαξει αυτο ουτε καν ο χαρυ ποτερ..
Εχουμε μικρυνει παρα πολυ και μηνσυγκρινετε τις προηγ χρονιες..ειμαστε ενα κλικ πανω απ τη χρονια της σαρδελας...
Εχουμε μικρυνει παρα πολυ και μηνσυγκρινετε τις προηγ χρονιες..ειμαστε ενα κλικ πανω απ τη χρονια της σαρδελας...
οι απαιτησεις πρεπει να ειναι μεγαλες...οποιοι κι αν ειναι στην 11αδα...ο εθισμος στην ηττα και στο δεν πειραζει δημιουργει καταστροφικη νοοτροπια...αμεση βελτιωση απο ολους και συντομα...
εννοειται στον ΠΑΟΚ παιζουν Βασιλη και μινιμουμ στοχους πρεπει να τους πετυχαινεις αλλα πρεπει να μαστε ρεαλιστες πρωτα απο ολα...πχ η αεκ τωρ ατι στοχους μπορει να χει, να πει παμε για πρωταθλημα? ή σε μας ελειπαν λαζαρ Παμπλο και δεν μπορουσαν να αλλαξουν πασα οι αλλοι..που να παμε ετσι?
μια στοιχειωδη επιθετικη αναπτυξη,μια υποφερτη κυκλοφορια της μπαλας κι ελαχιστο παθος ειναι πραγματα υπεραρκετα για την σουπαλιγδα...για την αεκ τι να σου πω;;;εγω ξερω μονο για μεγαλες ομαδες...
Όποτε αποφασίσει ο Γκαρσίαdimbar έγραψε:giapas,
σωστά τα λές για το πότε ΔΕΝ πρέπει να φύγει ένας προπονητής, κατά την γνώμη σου όμως πότε πρέπει να φύγει;

Κατά την περήφανη άποψή μου (τι διάολο, όλες ταπεινές θα είναι; ) έναν προπονητή τον διώχνεις πριν την ώρα του όταν δεις ότι σε κάνει την ομάδα μπουρδέλο. Όταν μέσα σε 1-2 βδομάδες, δεν υπάρχει παίκτης που να μην θέλει να τον γδάρει και να τον κάνει στον φούρνο με πατάτες. Αυτό είναι κάτι σπάνιο. Η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Ο κανόνας λέει ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποιοι παίκτες που λατρεύουν και κάποιοι που μισούν τον προπονητή τους. Το θεωρώ λογικό.
Οι 2 και οι 3 συνεχόμενες ήττες, εμένα δεν με λένε και πολλά. Όπως δεν είπε και η προχθεσινή, όπου είδα εκτός ενδεκάδας τους Σάλπι, Γκαρσία, Έτο, Λάζαρ και είδα μέσα την Κ20 με τους Πέλκα, Στάφ, Κάτσε, Αποστολόπουλο. Και το γούσταρα κιόλας.
Το διώξιμο του προπονητή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ή είναι λάθος επειδή ο προπονητής θα δείξει έργο μετά τον 1ο χρόνο δουλειάς του (μη ξεχνάμε ότι κάθε νέος προπονητής καλείται να δουλέψει με τις επιλογές του προηγούμενου) ή είναι λάθος η αρχική επιλογή του και εκθέτει την διοίκηση. Βέβαια, λάθος επιλογές (ειδικά όταν αυτές γίνονται κάτω από οικονομικές πιέσεις) κάνουν κάποτε όλοι.
Η Ελλάδα είναι ένα κακό παράδειγμα αντιμετώπισης των προπονητών. Αν στην Αγγλία δρούσαν με το ίδιο σκεπτικό, σήμερα δεν θα υπήρχε Φέργκιουσον ή Βενγκέρ.
Οι 2 και οι 3 συνεχόμενες ήττες, εμένα δεν με λένε και πολλά. Όπως δεν είπε και η προχθεσινή, όπου είδα εκτός ενδεκάδας τους Σάλπι, Γκαρσία, Έτο, Λάζαρ και είδα μέσα την Κ20 με τους Πέλκα, Στάφ, Κάτσε, Αποστολόπουλο. Και το γούσταρα κιόλας.
Το διώξιμο του προπονητή σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ή είναι λάθος επειδή ο προπονητής θα δείξει έργο μετά τον 1ο χρόνο δουλειάς του (μη ξεχνάμε ότι κάθε νέος προπονητής καλείται να δουλέψει με τις επιλογές του προηγούμενου) ή είναι λάθος η αρχική επιλογή του και εκθέτει την διοίκηση. Βέβαια, λάθος επιλογές (ειδικά όταν αυτές γίνονται κάτω από οικονομικές πιέσεις) κάνουν κάποτε όλοι.
Η Ελλάδα είναι ένα κακό παράδειγμα αντιμετώπισης των προπονητών. Αν στην Αγγλία δρούσαν με το ίδιο σκεπτικό, σήμερα δεν θα υπήρχε Φέργκιουσον ή Βενγκέρ.
ο δωνης ομως εχει κανει τις φετινες επιλογες...καλες η κακες θα φανουν...το ασχημο δεν ειναι η ηττα αλλα η ανυπαρξια μας σε ολο το παιχνιδι...
Ο Δώνης έχει κάνει "κάποιες" επιλογές. Υπάρχει ένας κορμός από πέρυσι.
Ακόμα και σε αυτά θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Δεν μπορείς να αφήνεις έναν προπονητή χωρίς μεταγραφές αλλά ούτε και να αλλάζεις όλη την ομάδα.
Εγώ θυμάμαι κάποιες χρονιές που από το ρόστερ έφευγαν 10-12 παίκτες και έρχονταν άλλοι τόσοι. Άλλαζε ο προπονητής μέσα στην χρονιά, ξεκινούσε την επόμενη όπου άλλαζε άλλους τόσους παίκτες, τον έδιωχναν μέσα στην χρονιά και αυτόν .... και τα χρόνια περνούσαν.
Η μόνη ορθολογική επιλογή και αντιμετώπιση προπονητή, έγινε με την έλευση Σάντος.
Ακόμα και σε αυτά θα πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Δεν μπορείς να αφήνεις έναν προπονητή χωρίς μεταγραφές αλλά ούτε και να αλλάζεις όλη την ομάδα.
Εγώ θυμάμαι κάποιες χρονιές που από το ρόστερ έφευγαν 10-12 παίκτες και έρχονταν άλλοι τόσοι. Άλλαζε ο προπονητής μέσα στην χρονιά, ξεκινούσε την επόμενη όπου άλλαζε άλλους τόσους παίκτες, τον έδιωχναν μέσα στην χρονιά και αυτόν .... και τα χρόνια περνούσαν.
Η μόνη ορθολογική επιλογή και αντιμετώπιση προπονητή, έγινε με την έλευση Σάντος.
Συμφωνω για τους προπονητες οτι πρεπει να μεινουν πανω απο χρονο για να δειξουν εργο αρκει ομως και να μπορουν ετσι;DC έγραψε: Η Ελλάδα είναι ένα κακό παράδειγμα αντιμετώπισης των προπονητών. Αν στην Αγγλία δρούσαν με το ίδιο σκεπτικό, σήμερα δεν θα υπήρχε Φέργκιουσον ή Βενγκέρ.
Τωρα αυτο με την Αγγλια που γραφεις εχει λιγο πλακα μιας και τις προαλλες διαβαζα αρθο για τα χιλια ματς του παπου στη μαντσεστερ στο οποιο αναγραφοταν ο μεσος ορος παραμονης των προποτητων στο νησι: 5,5 μηνες.
Η αλήθεια είναι ότι δεν διαβάζω πολύ.
Θα ήθελα να μάθαινα και τον Ελληνικό μέσο όρο, αν και περιπτώσεις Μπερέτα-Δέρμι-Χαβίνιο .... αλλοιώνουν την γεύση.
Όπως και να έχει, η άποψή μου είναι ότι μεγάλη ομάδα δεν γίνεσαι με άλλον προπονητή κάθε χρονιά.
Θα ήθελα να μάθαινα και τον Ελληνικό μέσο όρο, αν και περιπτώσεις Μπερέτα-Δέρμι-Χαβίνιο .... αλλοιώνουν την γεύση.

Όπως και να έχει, η άποψή μου είναι ότι μεγάλη ομάδα δεν γίνεσαι με άλλον προπονητή κάθε χρονιά.