14.Αθανάσιος Παπάζογλου
- erpetofagos
Re: Παπάζογλου Αθανάσιος
ενταξει ρε φιλε Παπαζογλου τον βρηκες τον δρομο σου....
θα σε χω για τα κυπελα
θα σε χω για τα κυπελα
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
και στο πρωτάθλημα Παιχταρά μουerpetofagos έγραψε:ενταξει ρε φιλε Παπαζογλου τον βρηκες τον δρομο σου....
θα σε χω για τα κυπελα
ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ....
δε γραφω τπτ τα εχω χιλιογραψει εχω διαφωνησει και ξαναδιαφωνησει αλλα...σημερα θα κρατησω δυο χαιλαιτ του...ενα το γκολ και ενα τρελο που κανει με τσαλιμια και σπαει τη μπαλα δεξια αυτα...και τα 2 γκολ που εχει βαλει παντως ειναι μεγαλου παιχτου...τεραστιο ταλεντο που πρεπει και θα δουλευτει....
για αυτους που τον κραζετε και θα τον ξανακραξετε απλα θα πω να σκεφτειτε πρωτα οτι χαρισε 2 προκρισεις και αυτο για το ρολο που τον προοριζαν φετος ειναι παραπανω απο αρκετο...

δε γραφω τπτ τα εχω χιλιογραψει εχω διαφωνησει και ξαναδιαφωνησει αλλα...σημερα θα κρατησω δυο χαιλαιτ του...ενα το γκολ και ενα τρελο που κανει με τσαλιμια και σπαει τη μπαλα δεξια αυτα...και τα 2 γκολ που εχει βαλει παντως ειναι μεγαλου παιχτου...τεραστιο ταλεντο που πρεπει και θα δουλευτει....
για αυτους που τον κραζετε και θα τον ξανακραξετε απλα θα πω να σκεφτειτε πρωτα οτι χαρισε 2 προκρισεις και αυτο για το ρολο που τον προοριζαν φετος ειναι παραπανω απο αρκετο...

- ΑποστόληςΑ
Θα ανοίξουμε φαν κλάμπ, όπου δεν θα μπορούν να εισέλθουν κάποιοι από εδώ μέσα! Μάξιμε, στο club αυτό να δεις μελανούρια και ξανθά!
Του χρονου μετα την προετοιμασια θα ειναι αλλος ανθρωπος.. Εμπιστοσυνη χρειαζεται και οχι γκρινια με το παραμικρο..
Θελει απλα χρονο για να δειξει
α) οτι το ταλεντο του ειναι αρκετο για να προσφερει πολλα τα επομενα χρονια
β) οτι ΟΛΕΣ μας οι επιλογες απο τα ..."τσικο" ειναι μια και μια. Ο Χαλκιας ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωταθληματος, ο Βιτολο ο παιχτης που ελειπε απο το κεντρο του ΠΑΟΚ εδω και χρονια, ο Ιβιτς αποδεικνυεται πολυτιμοτατος, σειρα του Θαναση τωρα.
Οι Κασσανδρες διαψευδονται, ευτυχως, για το καλο του ΠΑΟΚ και μονο, για τον εναν μετα τον αλλον. Καλο θα ναι να μας γινονται ολα αυτα μαθηματα και να μην προτρεχουμε τοσο ευκολα αλλη φορα!
Συνεχισε να δουλευεις μικρε και ολα θα πανε καλα.
α) οτι το ταλεντο του ειναι αρκετο για να προσφερει πολλα τα επομενα χρονια
β) οτι ΟΛΕΣ μας οι επιλογες απο τα ..."τσικο" ειναι μια και μια. Ο Χαλκιας ειναι ο καλυτερος τερματοφυλακας του πρωταθληματος, ο Βιτολο ο παιχτης που ελειπε απο το κεντρο του ΠΑΟΚ εδω και χρονια, ο Ιβιτς αποδεικνυεται πολυτιμοτατος, σειρα του Θαναση τωρα.
Οι Κασσανδρες διαψευδονται, ευτυχως, για το καλο του ΠΑΟΚ και μονο, για τον εναν μετα τον αλλον. Καλο θα ναι να μας γινονται ολα αυτα μαθηματα και να μην προτρεχουμε τοσο ευκολα αλλη φορα!
Συνεχισε να δουλευεις μικρε και ολα θα πανε καλα.
- Maximus
Αν ειναι να μου φερεις την σεκιουριτα απο τον Πανσερραικο, τοτε θα παρω 15 φανελες "Σακης" και θα γραφτω και στο φαν κλαμπ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα ανοίξουμε φαν κλάμπ, όπου δεν θα μπορούν να εισέλθουν κάποιοι από εδώ μέσα! Μάξιμε, στο club αυτό να δεις μελανούρια και ξανθά!
- PAOK LEME!!!
Κοιτα εσυ ο παππους... του εκανε κου-κου....Maximus έγραψε:Αν ειναι να μου φερεις την σεκιουριτα απο τον Πανσερραικο, τοτε θα παρω 15 φανελες "Σακης" και θα γραφτω και στο φαν κλαμπ!ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα ανοίξουμε φαν κλάμπ, όπου δεν θα μπορούν να εισέλθουν κάποιοι από εδώ μέσα! Μάξιμε, στο club αυτό να δεις μελανούρια και ξανθά!

Αρχισαμε το καρδαμο στο φασκομηλο???
- PABLO GARCIA1
Μπα, μάλλον αυτό θα φταίει....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Re: Θανάσης Παπάζογλου
O Σάκης πρέπει να πήρε αντιγκαντεμικό!
Πριν:
Πριν:
Μετά:Maximus έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Σάκης δεν θα παίξει το Σάββατο, γιατί στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Λουκιανός. Κατά τα άλλα το παλικάρι θα σφίξει τα δόντια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, να κοπιάζει, να ιδρώνει και να ματώνει στην προπόνηση, γιατί...
ΠΑΟΚ είναι!
(οι επιτυχίες την μεθεπόμενη σεζόν, για όσους βιάζονται)Lord_GayrosSlayer έγραψε:ΠΑΟΚ: Κάκωση ο Παπάζογλου
Κάκωση στους προσαγωγούς έδειξαν τελικά οι εξετάσεις του Θανάση Παπάζογλου, κάτι που σημαίνει πως ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα μέρες. Μετά την εξέλιξη αυτή ο Φερνάντο Σάντος δεν μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, γεγονός που ίσως σημάνει την επιστροφή του Λούσιο Φιλόμενο στην 11αδα.
http://www.sport-fm.gr/article/213071
Αποστόλη σου φτάνει για επιβεβαίωση??![]()
![]()
Μιλαμε οτι οι ομοιοτητες ειναι καταπληκτικες! Λες και εγραψε ο Αποστολης το αρθρο...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάντα γερός, έντιμος και ...εύστοχος!
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Panserraikos_PAOK/261120.html έγραψε:74ο λεπτό: Γκολ για τον ΠΑΟΚ! Με κεφαλιά ο Παπάζογλου παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Κυριακίδη
- Pegasus1589
Ο Παπαζογλου αν και ανετοιμος αν και με βαρυ τραυματισμο , μπηκε ξαφνικα στην ομαδα να βγαλει τα καστανα απο την φωτια..Φυσικα ακουσε τα χιλια μυρια λες και ο Μουσλι που παιρνει καμια 700 χιλ τον χρονο βαζει πιο πολλα γκολ..Την αποψη μου την εχω καταθεσει εδω και πολυ καιρο για τον παικτη τοτε που του τα "εριχναν" τοσοι..Συμφωνω με τον φιλο που ειπε οτι του χρονου με την προετοιμασια θα ειναι πολυ μα πολυ καλυτερος...
Σάκη, Αθανάσιε, Παπαζογλίνιο την Κυριακή παίζουμε για το κύπελλο... μην ακούς τους κακεντρεχείς που θα πούνε ότι παίζουμε για το πρωτάθλημα... αγώνας κυπέλλου θα ναι... από κει και πέρα, ξες εσύ...