7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
@kranatos Μπαλαδοφατσα αν δε κανει καλυτερα να τον αποδεσμευσουν να παει ωπου γουσταρει,μεχρι τωρα θα συμφωνησω οτι δεν εχει δειξει οτι μπορει αλλα ας του δωσουμε λιγο χρονο ακομα.
Ξαναλεω οτι ειναι η δευτερη χρονια του με κανονικο προπονητη η φετινη.
Ξαναλεω οτι ειναι η δευτερη χρονια του με κανονικο προπονητη η φετινη.
Φιλε κουραζεις και εμενα αλλα κουραζουμε και αυτους που μας διαβαζουν.obanebane έγραψε:@markos Νομιζω οτι εχεις κανει λαθος παραθεση και απευθηνεσαι σε μενα,αν ναι θα σου πω οτι αυτο που λες ειναι οτι καποιος τον εβαλε με το ετσι θελω χωρις να το αξιζει κανω λαθος?
Αν αυτο δεν ειναι θεωρια συνομοσιας ποιο ειναι?
Μας λες οτι ο παιχτης παιρνει τη θεση καποιου που αξιζει να παιζει,μας λες και ποιος ειναι?
Τι θεωριες συνομοσιας και μ@λ@κιες μου λες.
Αστο εισαι λαθος!
Εγω ειμαι λαθος εσυ ομως δεν εξηγεις,πες μας τι εννοεις οταν λες οτι φταινε αλλοι που ειναι στην αποστολη?
Πετας λασπη και μετα μας λες οτι σε κουρασαμε κιολας ωραιος εισαι ρε μαγκα
Πετας λασπη και μετα μας λες οτι σε κουρασαμε κιολας ωραιος εισαι ρε μαγκα

ρε μπάνε τι να εννοεί το παλικάρι..?
την αποστολή δεν τη βγάζει ο παίχτης, τη βγάζει ο προπονητής με το επιτελείο του και είναι φυσιολογικό ελλείψει άλλου (μιας και ο Πόποβιτς είναι άπειρος ακόμα) να επιλέγει αυτόν.
εγώ αυτό βγάζω από τα λεγόμενά του, τζάμπα τον κράζεις.
την αποστολή δεν τη βγάζει ο παίχτης, τη βγάζει ο προπονητής με το επιτελείο του και είναι φυσιολογικό ελλείψει άλλου (μιας και ο Πόποβιτς είναι άπειρος ακόμα) να επιλέγει αυτόν.
εγώ αυτό βγάζω από τα λεγόμενά του, τζάμπα τον κράζεις.
Δεν απανταει ομως,και αφου αυτο βγαζεις εσυ ως συμπερασμα οτι τον παιρνει λογω ελειψης αλλων γιατι τον βαζει βασικο?
Οκ για δεκαοχταδα το καταλαβαινω αλλα βασικο γιατι?
Οκ για δεκαοχταδα το καταλαβαινω αλλα βασικο γιατι?
γιατί σε αντίθεση με τους Ολίσε και Λόρενς γυρνάει λίγο και να μαρκάρει..
Ο Λόρενς είναι για πιο κλειστές άμυνες που θα κάνεις εσύ παιχνίδι και θα μπορεί να σου κάνει καμιά σέντρα της προκοπής ή κανένα σουτ και ο Ολίσε είναι μεν πιο καλός επιθετικά αλλά πίσω δε γυρνάει ούτε για πλάκα..
Ο Λόρενς είναι για πιο κλειστές άμυνες που θα κάνεις εσύ παιχνίδι και θα μπορεί να σου κάνει καμιά σέντρα της προκοπής ή κανένα σουτ και ο Ολίσε είναι μεν πιο καλός επιθετικά αλλά πίσω δε γυρνάει ούτε για πλάκα..
οκ ας δεχτω την απαντηση σου αν και εσυ ουσιαστικα μου λες οτι δικαιως παιζει ενω ο μαρκος δεν απανταει γιατι δεν εχει τι να πει.
Δεν το συνεχιζω ολοι κρινομαστε απο τα γραφομενα μας.
Δεν το συνεχιζω ολοι κρινομαστε απο τα γραφομενα μας.
- Maximus
Μάλλον εννοεί ότι οι διοικούντες δεν φρόντισαν έτσι ώστε ο Στεβενς να έχει καλύτερες επιλογές από τον Γεωργιάδη...
- ΑποστόληςΑ
Ο Γεωργιάδης είναι ένας μέτριος παίκτης που πέρυσι έκανε εμφανίσεις πολύ πιο κάτω από τον μέτριο μέσο όρο του, πιθανόν λόγω τραυματισμών. Είναι μια λύση αναγκης για την Ελλάδα, αλλά για επίπεδο Ευρώπης δεν φτουράει καθόλου.
Τώρα τι είδατε στον αγώνα με την Τότεναμ και τον κάνατε Θεό δεν μπορώ να καταλάβω. Δύο καλές πάσες έκανε. Μία σέντρα στο 6΄, αλλάζοντας πόδι, που πήγε (τυχαία) ακριβώς πάνω στο κεφάλι του Σαλπι και μία συρτή σέντρα, που όντως ήταν πολύ καλή και την εκμεταλλεύτηκε επίσης πολύ καλά ο Αθανασιάδης.
Αν αυτά τα έκανε σε κάθε παιχνίδι θα μιλούσαμε για έναν καλούτσικο έως καλό παίκτη. Το ότι τα έκανε σε έναν αγώνα και μόνον αποδεικνύει την μετριότητά του.
Το γιατί τον χρησιμοποίησε ο Μπόλονι φαντάζομαι ότι είναι ρητορική ερώτηση: Για το ίδιο λόγο που τον χρησιμοποιεί και ο Στέφενς, επειδή δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.
Τρία είναι τα εξτρέμ μας, ο Γεωργιάδης, ο Ολίσε και ο Πέρεθ με τον τελευταίο όμως, μέχρι τώρα να μην παίζει καθαρόαιμο εξτρέμ όπως τον ήξερα στην Καρπάτυ.
Επίσης όταν βάζουν τον Γεωργιάδη να παίξει με ανάποδο πόδι χάνει μεγάλο μέρος της - όποιας - ικανότητάς του.
Παίκτες του τύπου Lawrence ΔΕΝ είναι εξτρέμ, όπως δεν ήταν ο Φωτάκης.
Τώρα τι είδατε στον αγώνα με την Τότεναμ και τον κάνατε Θεό δεν μπορώ να καταλάβω. Δύο καλές πάσες έκανε. Μία σέντρα στο 6΄, αλλάζοντας πόδι, που πήγε (τυχαία) ακριβώς πάνω στο κεφάλι του Σαλπι και μία συρτή σέντρα, που όντως ήταν πολύ καλή και την εκμεταλλεύτηκε επίσης πολύ καλά ο Αθανασιάδης.
Αν αυτά τα έκανε σε κάθε παιχνίδι θα μιλούσαμε για έναν καλούτσικο έως καλό παίκτη. Το ότι τα έκανε σε έναν αγώνα και μόνον αποδεικνύει την μετριότητά του.
Το γιατί τον χρησιμοποίησε ο Μπόλονι φαντάζομαι ότι είναι ρητορική ερώτηση: Για το ίδιο λόγο που τον χρησιμοποιεί και ο Στέφενς, επειδή δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.
Τρία είναι τα εξτρέμ μας, ο Γεωργιάδης, ο Ολίσε και ο Πέρεθ με τον τελευταίο όμως, μέχρι τώρα να μην παίζει καθαρόαιμο εξτρέμ όπως τον ήξερα στην Καρπάτυ.
Επίσης όταν βάζουν τον Γεωργιάδη να παίξει με ανάποδο πόδι χάνει μεγάλο μέρος της - όποιας - ικανότητάς του.
Παίκτες του τύπου Lawrence ΔΕΝ είναι εξτρέμ, όπως δεν ήταν ο Φωτάκης.
- ace79grpaok
Ο παίκτης αυτός δεν κάνει για έναν ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πορεία στην Ευρώπη.

Maximus έγραψε:Μάλλον εννοεί ότι οι διοικούντες δεν φρόντισαν έτσι ώστε ο Στεβενς να έχει καλύτερες επιλογές από τον Γεωργιάδη...
Και γιατι δεν το γραφει?
Περιμενει καποιον να δωσει μια πειστικη απαντηση για να συμφωνησει?
Αυτα ειναι αστεια πραγματα το παλικαρι το μονο που μου απαντουσε ειναι εισαι ΛΑΘΟΣ.
Συμφωνω και να προσθεσω οτι ο συγκεκριμενος παικτης δεν κανει για καμια ομαδα που εχει ως στοχο μια θεση στην 10αδα του πρωταθληματος!Photis έγραψε:Ο παίκτης αυτός δεν κάνει για έναν ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πορεία στην Ευρώπη.
obanebane νομιζα οτι αν κοιμησουνα θα ηρεμουσες και θα τα εβλεπες καλυτερα τα πραγματα γιατι και εχω
ψιλοαρπαγμενος ημουνα με το χθεσινο αποτελεσμα αλλα βλεπω οτι το συνεχιζεις!!!
Υ.Γ καλημερα!!!

ψιλοαρπαγμενος ημουνα με το χθεσινο αποτελεσμα αλλα βλεπω οτι το συνεχιζεις!!!
Υ.Γ καλημερα!!!