ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από pgetsos »

Ένας είναι ο Στέλιος, Μαλεζάς ;)

Κανένας; Είναι δυνατόν και ειδικά παίχτες όπως ο Κλάους;;
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Νομίζω ότι είδα και το Χασιώτη σε μια φωτογραφία αν δεν απατώμαι. Πάντως από τους εν ενεργείας κανείς δε νομίζω να παραβρέθηκε
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

Η μη παρουσια εστω και μιας μικρης αντιπροσωπειας παικτων του ΠΑΟΚ στη κηδεια του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ ειναι ντροπη για τις αξιες και αρχες που πρεσβευει ο συλλογος.Δυστυχως................................
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Προφητικο υστερογραφο...
http://1926.gr/articles_details.php?keyi=71415&newsid=1
Άβαταρ μέλους
sotiris1960
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από sotiris1960 »

tasso85 έγραψε:Προφητικο υστερογραφο...
http://1926.gr/articles_details.php?keyi=71415&newsid=1
Μεγαλη μπουκια φαε,μεγαλο λογο μη λες.Ειδες τι πουτανα ειναι η ζωη;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πιστευω οτι τα παιδια ηδη το μετανιωσανε καλο θα ειναι ομως τετοιες στιγμες να μην το ανοιξουμε αυτο το θεμα γιατι αφορα και αλλους προς το παρων σιωπη προς τιμη του γιγαντα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Σήμερα στην μακρινή Αυστραλία μας άφησε ένα Αετόπουλο πήγε στους ουρανούς. Έφυγε ο αδελφικός μου φίλος ο Στράτος, σε ηλικία 45 χρονών. Ξημερώματα βλέπαμε τα παιχνίδια και μετά δουλειά για τον ΠΑΟΚ, για το πάθος μας και την τρέλα μας. Ο Στράτος κοιμήθηκε για να ταξιδέψει στην άλλη ζωή την άφθαρτη. Αφήνοντας πίσω του 2 πανέμορφα αγόρια 21 και 24 και την γλυκιά του παρέα όπως έλεγε την γυναίκα του.
ΠΑΟΚτσής τρελός και παλαβός. Διάβαζε πάντα το ΠΑΟΚμάνια και στεναχωριόταν όταν έβλεπε ότι χάνεται η συσπείρωση. ΠΑΟΚ ρε έλεγε, ΠΑΟΚ ρε την τρέλα μου. Ρε Κώστα μου έλεγε, δεν ξέρουν τι σημαίνει να σου λείπει η πατρίδα και η καψούρα ο ΠΑΟΚ.
Μετά τον τελικό... Η μοίρα τον έπαιξε ένα παιχνίδι αναπνευστικού και στο τέλος μας άφησε από καρδιά.

Φίλε Στράτο, αδελφέ μου ο Θεός να σου χαρίσει παράδεισο Σ' αγαπώ πολύ ορέ δεν θα σε ξεχάσω. Όταν θα κάθομαι πλέον μόνος μου τα ξημερώματα και θα βλέπω τον ΠΑΟΚ, θέλω είσαι εκεί το ακούς;
....................................................................................................................................
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Να είστε καλά να τον θυμόσαστε φίλε. Δεν μπορώ να σου πω τίποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Realcon έγραψε:Σήμερα στην μακρινή Αυστραλία μας άφησε ένα Αετόπουλο πήγε στους ουρανούς. Έφυγε ο αδελφικός μου φίλος ο Στράτος, σε ηλικία 45 χρονών. Ξημερώματα βλέπαμε τα παιχνίδια και μετά δουλειά για τον ΠΑΟΚ, για το πάθος μας και την τρέλα μας. Ο Στράτος κοιμήθηκε για να ταξιδέψει στην άλλη ζωή την άφθαρτη. Αφήνοντας πίσω του 2 πανέμορφα αγόρια 21 και 24 και την γλυκιά του παρέα όπως έλεγε την γυναίκα του.
ΠΑΟΚτσής τρελός και παλαβός. Διάβαζε πάντα το ΠΑΟΚμάνια και στεναχωριόταν όταν έβλεπε ότι χάνεται η συσπείρωση. ΠΑΟΚ ρε έλεγε, ΠΑΟΚ ρε την τρέλα μου. Ρε Κώστα μου έλεγε, δεν ξέρουν τι σημαίνει να σου λείπει η πατρίδα και η καψούρα ο ΠΑΟΚ.
Μετά τον τελικό... Η μοίρα τον έπαιξε ένα παιχνίδι αναπνευστικού και στο τέλος μας άφησε από καρδιά.

Φίλε Στράτο, αδελφέ μου ο Θεός να σου χαρίσει παράδεισο Σ' αγαπώ πολύ ορέ δεν θα σε ξεχάσω. Όταν θα κάθομαι πλέον μόνος μου τα ξημερώματα και θα βλέπω τον ΠΑΟΚ, θέλω είσαι εκεί το ακούς;
....................................................................................................................................
R.I.P
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Κρίμα στο παλικάρι ...

Να είστε καλά να το θυμάστε αδερφέ Realcon ... !!!! μαζί σου θα είναι πάντα στα ματς ... να το ξέρεις !

ένα ακόμα αετόπουλο από ψηλά θα τραγουδάει για τον ΠΑΟΚ !!!!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Καλό "ταξίδι" στον Στράτο και πολύ κουράγιο στους δικούς του και στον Κώστα τον Realcon που τον είχε σαν αδελφό και που φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο συγκλονισμένος είναι.

Κώστα, ό,τι μπορείς για να παρηγορήσεις του οικείους του και μετάφερέ τους, από όλους μας εδώ στο Paokmania, τη θλίψη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας.

Πολύ κρίμα για ένα νέο παιδί...

R.I.P. αδελφέ, Στράτο...
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Συλλυπητήρια, Realcon.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Παρ 06 Ιουν 2014, 15:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Κουραγιο αδερφε realcon. Μη μασας΄, το ΠΑΟΚτσακι θα ειναι καλα εκει πανω, ετσι κι αλλιως εχουμε τα μεγάλα μέσα ;) . Μετεφερε τα συλληπητηρια μας στους δικους του και στους δυο γιους του.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συλλυπητήρια, Realcon.. Κουράγιο σε 'σένα και στους δικούς του...
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”