9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Bono »

Νομίζω πως είσαι κάπως καχύποπτος στο θέμα των υποτιθέμενων υποσχέσεων που είχε πάρει καθώς και στην πίεση από ΑΡΔ για να παίξει κορυφή....ούτε το ένα πιστεύω ούτε το άλλο έχω δει σε υπερβολικό βαθμό.
Το παρακάτω πάντως το πιστεύω απόλυτα και γω...μεγάλη υπόθεση το δεξί σου χαφ να σου κάνει 10-15 γκολ και να πατάει περιοχή,έστω και αν κορυφή μπορεί να είναι καλύτερος.
fuzztone έγραψε: Πρέπει να κατανοήσει ότι η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο στα πλάγια όπου μπορεί γίνεται εύκολα δεύτερος επιθετικός, παρά στο κέντρο, τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον. Κι ας είναι ατομικά καλύτερος σαν φουνταριστός.
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Πιθανώς να είμαι καχύποπτος. Είναι γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω λογικά αυτή την επιμονή. Μου φαίνεται τελείως παράλογη.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Τον Παπαζογλου πεσατε να τον φατε.........Ο "καλυτερος Ελληνας επιθετικος" ομως ειναι υπερανω κριτικης.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ελα ρε συ μακη!ουτε το σακη ειναι σωστο που πεσανε να τον φανε,ουτε τον κοντο πρεπει να τον σταυρωσουμε.θα αρχισει να βαζει,ειναι ζητημα χρονου.3 φορες πανω στη γραμμη αποσοβησαν σιγουρα γκολ του!κι αν δεν εχει αποδοσει ακομα τα αναμενομενα στον τομεα σκοραρισμα κανει πολλαπλες δουλειες και συνεισφερει.νομιζω κι εσυ το βλεπεις ...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Συμφωνω Ναβι...Αλλα ιδια μετρα και ιδια σταθμα για ολους......Οχι παιδια και αποπαιδια.......
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Παιδες και εμενα μου γυρισε το μυαλο ο κοντος με αυτα που εχασε...αλλα ειναι αδικο να λετε οτι τον παπαζογλου πεσαμε να τον φαμε ενω για τον κοντο δεν ειπαμε τπτ γτ ο σακης εχασε την ευκαιρια στο πρωτο παιχνιδι...δλδ ειχαμε την ρεβανς μπροστα μας και ημασταν αγχωμενοι,φοβομασταν τον αποκλεισμο και λεγαμε οτι αμα το εβαζε θα τους τελειωναμε απο το πρωτο ματς...ενω με τον κοντο ηταν αλλιως γτ περασαμε τελικα! φανταζεστε τι θα ακουγε αν δεν περνουσαμε????????????? (ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΝΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΗ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΖΛΑΤΑΝ-ΑΛΑΝΙ) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Makis4444 έγραψε:Συμφωνω Ναβι...Αλλα ιδια μετρα και ιδια σταθμα για ολους......Οχι παιδια και αποπαιδια.......

ασφαλως.ασφαλεστατα.να ειμαστε,οσο μπορουμε φυσικα ως ανθρωποι,δικαιοι απεναντι σε ολους.κι εγω το μουσλι τον θεωρω αμφιλεγομενο (απο αποψη ουσιας και προσφορας) αλλά δε γινεται να παραβλεψω οτι εχει σημειωσει καποια σημαντικα γκολ,με σπουδαιοτερο το χθεσινο.βεβαια,η ... εξωστρεφεια και οι παρεπομενες αυτης δηλωσεις του εξακολουθουν να με φιτιλιαζουν ... :nairepaok: :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

agave έγραψε:Να δω πόσοι θα κράξουν τον πούστη με τα 800 χιλιάρικα, ενώ κράζανε το παιδάκι με τα 140.

ποιον ειπες πουστη ρε? παιχτη του ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Που ειναι οι MODS......?????????????????????? :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εχω γραψει ενα καρο πραγματα οταν ηταν να ερθει ο κοντος.προφανως δεν τον ηθελα.
ηρθε ομως και τελειωσε.ειναι ενας πολυ καλος παικτης.
παιρνει 8 κατοσταρικα.μπορει να ειναι σημαντικο γι αυτον που πηρε λιγοτερα απο οσα μπορουσε για να παιξει στην ομαδα μας αλλα για εμας ειναι παααααρα πολλα λεφτα τα 8.οποιονδηποτε ξενο και να παιρναμε με αυτα τα λεφτα θα απαιτουσαμε να μας αλλαξει επιπεδο.το ιδιο απαιτω τωρα και απο τον κοντο.8 για εναν πολυ καλο παικτη ειναι πολλα.πρεπει να ανεβει πολυ περισσοτερο.οπως ο καθε καινουριος παικτης θα εχει και αυτος την πιστωση του.το οτι δηλωνει ΠΑΟΚ δε μου αρκει για να εχει περισσοτερη πιστωση ομως.
δεν περιμενω προφανως να τα κανει ολα αυτος.ουτε αμεσα.
το παραδειγμα με τον παπαζογλου ειναι ακυρο.το παιδι ειναι απειρο και τον πηραμε με ελπιδες για το μελλον.μεχρι στιγμης εχει χασει καποιες ευκαιριες να ανεβασει την ψυχολογια του με αυτα που εχει χασει.ελπιζω να δωσει πολυ περισσοτερα.εγω πιστευω οτι μπορει.ο κοντος πρεπει να μας αλλαξει επιπεδο.αν δεν βρει τον εαυτο του να το κανει τα 8 κατοσταρικα ειναι πολλα για εμας.και το συμβολαιο ειναι τετραετες.ας ανεβει γιατι δε μας παιρνει τοση πολυτελεια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

dj_timo έγραψε:
agave έγραψε:Να δω πόσοι θα κράξουν τον πούστη με τα 800 χιλιάρικα, ενώ κράζανε το παιδάκι με τα 140.

ποιον ειπες πουστη ρε? παιχτη του ΠΑΟΚ?
Πιθανόν να ειρωνεύεται την κερκίδα που φώναζε με πάθος "Σαλπιγγίδη πουσταρά!"
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

cronos έγραψε:Που ειναι οι MODS......?????????????????????? :evil: :evil: :evil:
εδω, εκει, παντου... :ugeek:
RoMaN έγραψε:...
Πιθανόν να ειρωνεύεται την κερκίδα που φώναζε με πάθος "Σαλπιγγίδη πουσταρά!"
και πουστη κοντε για να μη ξεχνιομαστε...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και προδότη, και πουτ@νας γιο...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Σα να ξεφυγαμε λιγο...Ή μου φαινεται???
Κουλαρετε ρε...
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

PARASANDALOS έγραψε:ανοιξτε λιγο τα ματια σας κ δειτε οτι η μπαλλα εκανε κοντρα κ του εσκασε στο εξωτερικο μερος του ποδιοθ του...................χωρις να την δει.......... εσεις θα το βαζατε ειμαι σιγουρος
Καλα τι ρωτας και εσυ? Τα αυτονοητα? Αλλωστε επειδη παιρνει 800 χιλιαρικα πρεπει να βαζει γκολ και απο σποντες!
Καλα ρε $#@% ειναι δυνατον να βριζετε παιχτες που φοραν τον Δικεφαλο στο στηθος? Ειτε τον λενε Σαλπιγγιδη ειτε Σαλμον.. ΕΛΕΟΣ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΑΣ! :redcard:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”