Μario Beretta
- sidpanos
Re: Μario Beretta
Η ομαδα δεν ρολαρε με μπερετα..υπηρχε δυο πιθανοτητες να προκριθουμε..
Ή να κατσει το παιχνιδι στον μπερετα ή να αλλαξει η φιλοσοφια και να γυρισουμε στα περσινα..
Επελεξαν το δευτερο..
Προσωπικα θεωρω οτι με ενα μονο ηλεκτροσοκ θα αλλαζε η εικονα
και αυτο ηρθε..
Υγ..επανωμιτη πλατο αλλαξε αβαταρ..
Ή να κατσει το παιχνιδι στον μπερετα ή να αλλαξει η φιλοσοφια και να γυρισουμε στα περσινα..
Επελεξαν το δευτερο..
Προσωπικα θεωρω οτι με ενα μονο ηλεκτροσοκ θα αλλαζε η εικονα
και αυτο ηρθε..
Υγ..επανωμιτη πλατο αλλαξε αβαταρ..
Θα περιμενω να δω τις αντιδρασεις καποιων μεσα στην χρονια με τον Δερμιτζακη...
Στις στραβες εννοειται ,και στο τσουκου τσουκου ,λαου λαου,εκτος και νομιζουν καποιοι οτι θα παιζουμε σαν την Μπαρτσελονα...
Συντομα θα αναπολουν το 1-0 ,0-1 που τοσο ευκολα εκραζαν επι Σαντος....
Αντε γιατι θα τρελαθουμε στο τελος...
Αν στην θεση του Ιταλου ηταν ο Δερμιτζακης ,αυτη την στιγμη θα ειχαν πεσει οι σερβερ απο τους απανταχου "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ" που θα προτιμουσαν ...Μπερετα...
ΥΓ. Αφου θελαμε ενα κλωνο του Σαντος και εναν γνωστο του Ζαγορακη ,γιατι καναμε τετοια περιοδεια και δεν το κανονισαμε απο την αρχη.?
Δεν μας λυπουνται καθολου ρε πστη μου.?
Στις στραβες εννοειται ,και στο τσουκου τσουκου ,λαου λαου,εκτος και νομιζουν καποιοι οτι θα παιζουμε σαν την Μπαρτσελονα...
Αν στην θεση του Ιταλου ηταν ο Δερμιτζακης ,αυτη την στιγμη θα ειχαν πεσει οι σερβερ απο τους απανταχου "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ" που θα προτιμουσαν ...Μπερετα...

ΥΓ. Αφου θελαμε ενα κλωνο του Σαντος και εναν γνωστο του Ζαγορακη ,γιατι καναμε τετοια περιοδεια και δεν το κανονισαμε απο την αρχη.?
- khaledfreepaok
- navigator11
moican4 έγραψε:Θα περιμενω να δω τις αντιδρασεις καποιων μεσα στην χρονια με τον Δερμιτζακη...
Αν στην θεση του Ιταλου ηταν ο Δερμιτζακης ,αυτη την στιγμη θα ειχαν πεσει οι σερβερ απο τους απανταχου "ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ" που θα προτιμουσαν ...Μπερετα...![]()
![]()
.........
tad έγραψε:Να τα να τα ... Τα λέγαμε από εχθές ότι κάτι δεν μας μυρίζει σωστά ...
Μπράβο στα παλικάρια της διοίκησης για την γρήγορη απόφαση ...
Έτσι κάνουν οι ηγέτες όταν δεν έκαναν σωστή επιλογή ... Την διορθώνουν αμέσως ...
Δεν με νοιάζει ποιος θα έρθει τώρα ...
Το θέμα είναι ότι στον αγώνα θα πάμε μία γροθιά ...
Παοκτσήδικα με ψυχή και ομοψυχία ...
Πάλι ζωγραφήσατε Ζαγόρ και Ζήση ... Τώρα σας έχω ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη ...
Τελικά αυτή η εμπιστοσύνη δεν έχει ταβάνι όταν την αξίζεις ...
tad έγραψε:Μπράβο Ζαγόρ για ακόμα μία φορά ... Είσαι μεγάλος αρχηγός αντάξιος πρόεδρος για τον ΠΑΟΚ ...
Σοβαρό λάθος βγήκε ο Μπερέτας αλλά από την στιγμή που το καταλάβατε με τον Ζήση καλά ξηγηθήκατε και τον στέλνετε. Έτσι κάνουν οι αρχηγοί ... Όσο δύσκολο και αν είναι .
Κανένας σχεδόν από εμάς δεν θεωρεί ότι η επιλογή του νέου κόουτς ήταν εύκολη επιλογή. Ιδίως αν δεν έχεις πολλά φράγκα.
Εύχομαι να κάνεις την καλύτερη επιλογή τώρα που έσφιξαν τα πράγματα. Αν πιστεύεις Δερμιτζάκη πάρτον ...
Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε λεπτομέρειες ...
Την έλλειψη εμπειρίας του πάντως για τα ματς με Άγιαξ θα την κάλυπτα ή με Σάντος ή με άγγελο.
Ο πρώτος ξέρει άριστα την ομάδα ενώ ο δέυτερος ξέρει πολύ καλά τους Ολλανδούς ...
Πιστεύω ότι είτε ο Σάντος είτε ο Άγγελος δεν θα αρνηθούν να δώσουν βοήθεια ...
ronaldo έγραψε:μακαρι να ειναι μικρη η αποζημιωση
αγγελος αναστασιαδης ειναι η λυση πιστευω που θα μας οδηγησει σχεδον σιγουρα σε ομιλους τουλαχιστον του ουεφα
Θα πω και εγω την αποψη μου οσο πιο ψυχραιμα γινεται τουτη την στιγμη.
Η Διοικηση πηρε τη σωστη αποφαση. Εδειξε θαρρος, ανοιχτο μυαλο και αποφασιστικοτητα, αναγνωριζοντας τους τραγικους χειρισμους της στο θεμα του προπονητη, ολη την περιοδο μετα τα πλευ-οφ. Εκανε οτι επρεπε να γινει. Δυσαρεστο μεν αλλα επρεπε να γινει για πολλους λογους.
Οι ΖΖ διεκριναν οτι δεν μπορουν να εμπιστευτουν, να συνεργαστουν και να ταιριαξουν με το συγκεκριμενο προπονητη. Δεν τους βγηκε, πολυ απλα. Αλλα περιμεναν και αλλα εκανε.
Προσωπικα δεν πιστευω οτι ο Μπερεττα ειναι κακος προπονητης, καθε αλλο. Απλα δεν ειχε χημεια με τους ΖΖ, με τους παικτες και το ολο οικοδομημα που λεγεται ΠΑΟΚ αυτην τη στιγμη. Θεμα χαρακτηρα. Τι κοινο εχουν Σαντος- Αναστασιαδης - Μπαγεβιτς και σε τι διαφερει ο Μπερεττα? Ρητορικη ερωτηση.
Απο κει και περα οι αντιδρασεις πολλων εδω μεσα ειναι τραγικες αλλα δικαιολογημενες, λογω συναισθηματικης φορτισης.
Περιμενουμε να ανακοινωθει ο αντικαταστατης. Ειτε ειναι ο Δερμιτζακης, ειτε ο Αγγελος ειτε ο Ρεχαγκελ ειτε ο οποιοσδηποτε. Εγω θα προτιμουσα να αποφυγουμε το ρισκο Δερμιτζακη και θεωρω ως καλυτερη βραχυπροθεσμη λυση τον Αναστασιαδη, αλλα δε θα με ρωτησουν κιολας. Ειναι φανερο οτι τα χαρακτηριστικα που χρειαζονται αυτην τη στιγμη, ειναι η εμπειρια στη διαχειρηση κρισεων, εμπειρια διαχειρησης μεγαλης ομαδας οπως ο ΠΑΟΚ, η ικανοτητα να εμπνεει παικτες οπως ο Γκαρσια κλπ, και το κυριοτερο να γυρισει την ομαδα στα περσινα δεδομενα και να αφησει τα πειραματα και τους εγωισμους. Πιστευω οτι ολα τα παραπανω χαρακτηριστικα τα καλυπτει μονο ο Αγγελος. Εχω πει τα ιδια και πριν την προσληψη Μπερεττα.
υ.γ.Η εμπιστοσυνη μου προς τη Διοικηση ειναι αδιαπραγματευτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 20:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- navigator11
ηταν εξωστρεφης δλδ αδερφε ο μπερεττας,φορουσε χαϊμαλια και ματοχαντρο στο λαιμο?κι ενταξει,ας ειμαστε και πιο φειδωλοι στα συγχαρητηρια προς τους διοικουντες γιατι παιζει τη μια λαθος επιλογη να δοκιμασουν να τη διορθωσουν με μια ακομα,δεν μπορω να πω πιο λανθασμενη,αλλα σιγουρα εμπεριεχουσα το ιδιο ή ακομα και μεγαλυτερο ρισκο απ'οτι του μπερεττα (δερμι).προσωπικα περιμενω να δω.α πριορι δεν υπερθεματιζω παντως υπερ κανενος!
Μονο να μην ανοιξει ο αδελφος ο paok kerkyra το topic του νεου προπονητη! Να εχουν το νου τους οι mods! 

ποσο αδιαπραγματευτη? οσο και η αποζημειωση του μπερετα?Olorin έγραψε: Η εμπιστοσυνη μου προς τη Διοικηση ειναι αδιαπραγματευτη.
περα απο την πλακα φετος η δοικηση τα εκανε μπουρδελο και δεν νομιζω οτι το να τους βγαλουμε λαδι και να τους αποθεωσουμε θα τους βοηθησει σε τιποτα.
δεν λεω να παμε στο αλλο ακρο αλλα αυτοι οι επαινοι του τυπου "μαγκες που διορθωσαν το λαθος" δεν ειναι και ο καλυτερος οδηγος για το μελλον αυτης της διοικησης.
προσωπικα και εντελως φιλικα (εστω και εαν δεν ειναι κανεις τους φιλος μου

- navigator11
- khaledfreepaok
δεν μας νοιαζει ποιος θα ερθει.σημασια εχει οτι εφυγε το κρεας.εγω πιστευω οτι η διοικηση θα φερει εναν γνωστη της ομαδας και της ολης φασης που απλα θα ρολαρει με την ομαδα η οποια ειναι στημενη απο περσι και θα το κανει τελειως αποτελεσματοθηρικα ισα ισα γ να παιξουμε αξιοωπρεπως με τον αζαξ.οποιος και να ειναι αυτος εγω ειμαι σιγουρος οτι η διοικηση θα διαλεξει καποιον σ αυτο το στυλ
Μια υπογραφή, μία ανακοίνωση και μία δήλωση
22 Ιουλ 2010 20:48, Από Γιώργος Κουβεντίδης
Συνεχίζονται ακόμη και τώρα, αλλά όπως όλα δείχνουν όχι για πολύ ακόμη, οι διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Μπερέτα και τους συνεργάτες του, για την λύση των συμβολαίων τους.
Οι Ιταλοί ήταν αρχικά σκληρά καρύδια, καθώς ζήτησαν ως αποζημίωση ένα μεγάλο μέρος των συμβολαίων τους για τον πρώτο χρόνο, αλλά με τις συζητήσεις οι δύο πλευρές αρχίζουν να πλησιάζουν... Ο Μπερετά συζητά με τον Βρύζα και για λογαριασμό των τεσσάρων συνεργατών του (συν τον μεταφραστή), τους οποίους έφερε μαζί του.
Η ΠΑΕ περιμένει την οριστική συμφωνία του Βρύζα με τους Ιταλούς και την υπογραφή του Μπερέτα για τη λύση της συνεργασίας τους, ώστε να την ανακοινώσει, ενώ στις συζητήσεις, που γίνονται, ο Ιταλός προπονητής ζήτησε να δημιοσιευτεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, μία γραπτή του δήλωση, με την οποία θα εξηγεί κάποια πράγματα στον κόσμο.
http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1200
22 Ιουλ 2010 20:48, Από Γιώργος Κουβεντίδης
Συνεχίζονται ακόμη και τώρα, αλλά όπως όλα δείχνουν όχι για πολύ ακόμη, οι διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Μπερέτα και τους συνεργάτες του, για την λύση των συμβολαίων τους.
Οι Ιταλοί ήταν αρχικά σκληρά καρύδια, καθώς ζήτησαν ως αποζημίωση ένα μεγάλο μέρος των συμβολαίων τους για τον πρώτο χρόνο, αλλά με τις συζητήσεις οι δύο πλευρές αρχίζουν να πλησιάζουν... Ο Μπερετά συζητά με τον Βρύζα και για λογαριασμό των τεσσάρων συνεργατών του (συν τον μεταφραστή), τους οποίους έφερε μαζί του.
Η ΠΑΕ περιμένει την οριστική συμφωνία του Βρύζα με τους Ιταλούς και την υπογραφή του Μπερέτα για τη λύση της συνεργασίας τους, ώστε να την ανακοινώσει, ενώ στις συζητήσεις, που γίνονται, ο Ιταλός προπονητής ζήτησε να δημιοσιευτεί στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, μία γραπτή του δήλωση, με την οποία θα εξηγεί κάποια πράγματα στον κόσμο.
http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=1200
-
ε οχι και μπουρδελο.Διαφωνω.Λαθοι ναι αλλα διωρθωνονται.βουθους του Δερμιτζακη ξερει κανεις??kos έγραψε:ποσο αδιαπραγματευτη? οσο και η αποζημειωση του μπερετα?Olorin έγραψε: Η εμπιστοσυνη μου προς τη Διοικηση ειναι αδιαπραγματευτη.
περα απο την πλακα φετος η δοικηση τα εκανε μπουρδελο και δεν νομιζω οτι το να τους βγαλουμε λαδι και να τους αποθεωσουμε θα τους βοηθησει σε τιποτα.
δεν λεω να παμε στο αλλο ακρο αλλα αυτοι οι επαινοι του τυπου "μαγκες που διορθωσαν το λαθος" δεν ειναι και ο καλυτερος οδηγος για το μελλον αυτης της διοικησης.
προσωπικα και εντελως φιλικα (εστω και εαν δεν ειναι κανεις τους φιλος μου) θα τους ελεγα "καλα ρε μαλακες, εχετε κοψει χρηματα απο παντου. απο τις ακαδημιες μεχρι το μηνιατικο του προσωπικου. επρεπε να παρετε ακομη ενα παικτη και δεν ειχατε τα λεφτα. θελετε να δωσετε τον κοντρερας λετε οτι παιρνει πολλα. και πατε ρε μαλακες και τα σκατε στον ιταλο για αποζημειωση? τοσο μαλακες...???"
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση της συνεργασίας της με τον κ. Mario Beretta στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 4&extLang=
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 4&extLang=