Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2009 - 2010
Καλησπερα σας !!
Ειδα αρκετους αγωνες των σκοπιων..... Ο γκετσεφσκι ειναι αρκετα καλος ψηλος
Κατα την γνωμη ηταν ο καλυτερος και πιο αξιοπιστος ψηλος τους.
Δεν θελω ομως σκοπιανο παικτη στον Παοκ ... με χαλασε πολυ αυτη η κινηση.
Δεν θα τους δινουμε και μεροκαματο.... Μακαρι να χαλασει η μεταγραφη !!
- PAOK_NORTH_ARMY
Δε με ενδιαφέρει ούτε αν έβγαλε μάτια στο uleb, ούτε αν είναι ο 4ος καλύτερος των Σκοπίων, ούτε αν είναι όμορφος.
Εντελώς άκυρη κίνηση, αν συμβεί αυτή η μεταγραφή.
Δε πρόκειται να μπω σε συζητήσεις του στυλ "άμα είναι χρήσιμος να έρθει" και "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα". Πολλούς σας χαλάει ο Ταπούτος γιατί έβρισε τον ΠΑΟΚ. Εμένα με χαλάει αυτός ο παίχτης γιατί το κρστίδιό του καπηλεύεται όλα αυτά που σημαίνουν ΠΑΟΚ. Το ίδιο και το αυτό.
Υπάρχουν Σκοπιανοί που αναγνωρίζουν ότι αυτά που διεκδικούν δε τους ανήκουν. Ελπίζω τουλάχιστον αν γίνει αυτή η μεταγραφή, ο Γκετσέφσκι να είναι ένας από αυτούς.
Υ.Γ. Στο ματς με τα Σκόπια, κανά 2 παίχτες κάνανε υποτιμητικά σχόλια εναντίον της Ελλάδας όταν είχε ακουστεί ότι παίζει να στηθούμε με το Ισραήλ για να μη περάσουν αυτοί. Ελπίζω να μην είναι ένας από αυτούς.
Εντελώς άκυρη κίνηση, αν συμβεί αυτή η μεταγραφή.
Δε πρόκειται να μπω σε συζητήσεις του στυλ "άμα είναι χρήσιμος να έρθει" και "ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα". Πολλούς σας χαλάει ο Ταπούτος γιατί έβρισε τον ΠΑΟΚ. Εμένα με χαλάει αυτός ο παίχτης γιατί το κρστίδιό του καπηλεύεται όλα αυτά που σημαίνουν ΠΑΟΚ. Το ίδιο και το αυτό.
Υπάρχουν Σκοπιανοί που αναγνωρίζουν ότι αυτά που διεκδικούν δε τους ανήκουν. Ελπίζω τουλάχιστον αν γίνει αυτή η μεταγραφή, ο Γκετσέφσκι να είναι ένας από αυτούς.
Υ.Γ. Στο ματς με τα Σκόπια, κανά 2 παίχτες κάνανε υποτιμητικά σχόλια εναντίον της Ελλάδας όταν είχε ακουστεί ότι παίζει να στηθούμε με το Ισραήλ για να μη περάσουν αυτοί. Ελπίζω να μην είναι ένας από αυτούς.
Συμφωνώ με τους πιο πάνω. Δεν θέλω σκοπιανό παίχτη στην ομάδα γιατί μου χαλάει την ηρεμία μου. Και άλλωστε ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά αθλητισμός. Και όποιος τρέξει να μας πει εμπαθείς και ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα κλπ, ας σκεφτεί μόνο καμμιά συνέντευξη του παίχτη που να λέει: << Ναι, είμαι Μακεδόνας αλλά το μπάσκετ στην Μακεδονία είναι λίγο πίσω και γι αυτό αποφάσισα να παίξω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ>>. Αναγούλα στην σκέψη και μόνο.....
Δεν διαφωνώ αλλά κι εμένα μου κάθονται στον λαιμό οι Τούρκοι και παρ' όλα αυτά, τον λάτρεψα τον Ίμπο.
Είδες τι κάνει η δουλειά??kostasff έγραψε:Ρε free4, νυχτοφύλακας είσαι???![]()
Τι ώρες είναι αυτές που γράφεις?
Ολο το κλου στην τελευταία λέξη σου!!diniko80 έγραψε: μακαρι αλλα στο ευρωπαικο δε μαρεσε καθολου...τι να πω....τοσο λαθος εκανα?
μακαρι να παιξει καλα....με το καλο να ορισει ο σλαβομακεδονας

Στο Ευρωπαικό μην ξεχνάς ότι αγωνίζονταν κόντρα στους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης!!
Κι εγώ γουστάρω να αφανιστεί από προσώπου Γης η φυλή τους και να αφανιστούν, αλλά δυστυχώς, ΠΑΟΚ και πολιτική δεν συνάδουν!!enrique_ έγραψε:Καλησπερα σας !!
Αλλωστε ο Κώστας το έθεσε πολύ σωστά:
kostasff έγραψε:Δεν διαφωνώ αλλά κι εμένα μου κάθονται στον λαιμό οι Τούρκοι και παρ' όλα αυτά, τον λάτρεψα τον Ίμπο.
-
Καλα ρε σεις πλακα κανετε???? Ο Ιμπο θεος δεν εγινε??? για τον ακιελ ειπε κανεις τιποτα??? αν ειναι ετσι να μην παιρνουμε ουτε αμερικανους αφου αυτοι αναγνωρισαν πρωτοι το ονομα μακεδονια γι'αυτους.... αν μπλεξουμε αυτα στον αθλητισμο αστα να πανε...
-
enrique_ έγραψε:Καλησπερα σας !!
Φιλε μαλλον δε γνωριζεις οτι εδω πανω στη μακεδονια υπαρχουν πολλοι που κανουν εμποριο με σκοπιανους σε καθημερινη βαση... οπως υπαρχουν και πολλοι που πηγαινουν εκει για ψωνια αρα μεροκαματα δινουμε πολλα περισσοτερα και μεσα στα σκοπια.
Τεσπα απο τη στιγμη που δε θα κραξω τον αλλον που βριζει τον Παοκ μας καθαρα στο βιντεο, τοτε δε θα καταδικασω τον νεο μας παικτη λογω και μονο εθνικοτητας γιατι με το πρωτο ξεφωνημα τον χασαμε... και ειναι κριμα γιατι δεν εχουμε την πολυτελεια να αλλαζουμε παικτες που με τοση προσπαθεια φερνουν οι διοικουντες...
-
http://www.youtube.com/watch?v=nZ4tJT7Y_fk
λοιπον απο οτι καταλαβα εχουμε παρει εναν κλασικο σεντερ... πολυ καλος στο σουτ, δυνατος και τσαμπουκας... το καλο ειναι οτι ειναι καλος στις βολες αρα τα φαουλ που θα παιρνει θα τα εκμεταλλευομαστε αλλα και εχει και το τριποντο ανετα... αν ειναι οπως δειχνει τοτε θα εχουμε πολυ δυναμη μαζι με ντρομπνιακ... αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τρελανε μας...
ΑΑΑ και το βιντεακι δειτε το χωρις μουσικη... trust me...
λοιπον απο οτι καταλαβα εχουμε παρει εναν κλασικο σεντερ... πολυ καλος στο σουτ, δυνατος και τσαμπουκας... το καλο ειναι οτι ειναι καλος στις βολες αρα τα φαουλ που θα παιρνει θα τα εκμεταλλευομαστε αλλα και εχει και το τριποντο ανετα... αν ειναι οπως δειχνει τοτε θα εχουμε πολυ δυναμη μαζι με ντρομπνιακ... αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ τρελανε μας...
ΑΑΑ και το βιντεακι δειτε το χωρις μουσικη... trust me...
Εγω παντως θα τραγουδαω τον υπνο για τη μακεδονια και οποιος θελει θα τον τραγουδαει κανονικα! αυτα που κοροιδευαμε δεν θα τα κανουμε!
Τι εθνικοτητα πλακα εχουμε ωρες ωρες! Οταν ανεβαιναμε ολλανδια στα μοναδικα συνορα που φαγαμε σκατα και πληρωναμε ηταν τα σκοπιανα! Ουστ απο εδω δλδ! Αν δεν του αρεσει ας φυγει! η πορτα ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ:
Μακεδονία ξακουστή
του Αλεξάνδρου η χώρα,
που έδιωξες τους βάρβαρους
κι ελεύθερη είσαι τώρα!
ήσουν και θα ΄σαι ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι,
κι εμείς τα Ελληνόπουλα
σου πλέκουμε στεφάνι
Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα κι αν τα χάσουν
η λευτεριά τους μένει!
Το διαμαντένιο στέμα σου
για βάλε στο κεφάλι,
κι εμείς θα σ' αντικρίζουμε
περήφανα και πάλι
Μακεδονόπουλα μικρά
τώρα καί σείς χαρείτε,
πρωτού καί σείς στά βάσανα,
όλου τού κόσμου μπείτε.
Τι εθνικοτητα πλακα εχουμε ωρες ωρες! Οταν ανεβαιναμε ολλανδια στα μοναδικα συνορα που φαγαμε σκατα και πληρωναμε ηταν τα σκοπιανα! Ουστ απο εδω δλδ! Αν δεν του αρεσει ας φυγει! η πορτα ανοιχτη και τα σκυλια δεμενα!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ:
Μακεδονία ξακουστή
του Αλεξάνδρου η χώρα,
που έδιωξες τους βάρβαρους
κι ελεύθερη είσαι τώρα!
ήσουν και θα ΄σαι ελληνική,
Ελλήνων το καμάρι,
κι εμείς τα Ελληνόπουλα
σου πλέκουμε στεφάνι
Οι Μακεδόνες δεν μπορούν
να ζούνε σκλαβωμένοι,
όλα κι αν τα χάσουν
η λευτεριά τους μένει!
Το διαμαντένιο στέμα σου
για βάλε στο κεφάλι,
κι εμείς θα σ' αντικρίζουμε
περήφανα και πάλι
Μακεδονόπουλα μικρά
τώρα καί σείς χαρείτε,
πρωτού καί σείς στά βάσανα,
όλου τού κόσμου μπείτε.
ο εθνικισμος χαρακτηριζει πολλα απτα τελευταια μνματα κ αυτο δεν ειναι καλο..ολοι ανθρωποι του κοσμου ειναι κ εχουν την ευκαιρια να αποδειξουν τι αξιζουν..αν ερθει κ προκαλεσει,φυσικα και θα τον κραξω..αλλα να υπαρχει τοσο κραξιμο -πριν καν ανακοινωθει- κ αυτο το κραξιμο να σχετιζεται με τη καταγωγη του και οχι με την παιχτικη του αξια το θεωρω τουλαχιστον απαραδεκτο!
κώστα δεν είναι το ίδιο τούρκοι με σκοπιανούς. στην πρώτη περίπτωση τα τελευταία 600 χρόνια δώσαμε τις μάχες μας, σε ορισμένες περιπτώσεις τις χάσαμε άλλες κερδίσαμε (αν είχαμε μυαλό θα πηγαίναμε το '19 εκστρατεία στη Σμύρνη στα καλά του καθουμένου???). Τον αντίπαλό σου τον σέβεσαι όσο και να τον μισείς. Με τα σκόπια είναι ανεκδιήγητο να ονομάζονται από το πουθενά μακεδονία και να έχουν τον ήλιο της βεργίνας για σήμα τους. Αν είναι έτσι ας ονομάσουν και μια ομάδα τους ΠΑΟΚ με σήμα το δικέφαλο επειδή γουστάρουνε και εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια...kostasff έγραψε:Δεν διαφωνώ αλλά κι εμένα μου κάθονται στον λαιμό οι Τούρκοι και παρ' όλα αυτά, τον λάτρεψα τον Ίμπο.
PS: κατά τα άλλα δεν έχω προφανώς τίποτα με τους σκοπιανούς ανθρώπους. Its all about politics folks...
το καλο ειναι οτι αυξανεται το ελληνικο στοιχειο στην ομαδα.....μετρανε και οι κρυφοελληνες...

χαχαχα +100000000000000000000diniko80 έγραψε:το καλο ειναι οτι αυξανεται το ελληνικο στοιχειο στην ομαδα.....μετρανε και οι κρυφοελληνες...![]()
από metrosport:
«Δεν ασχολούμαστε πλέον με τον Ραντένοβιτς. Περιμένουμε το συμβόλαιο του Γκετσέφσκι» έλεγε χθες ο Τέλης Ζουρνατζίδης από την Αθήνα λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1. Προφανώς ο μάνατζερ της ΚΑΕ δεν θα είχε μιλήσει με τον Έλληνα εκπρόσωπο του 32χρονου Σκοπιανού. Οι πληροφορίες ανέφεραν οτι το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη βρισκόταν από τις πέντε το απόγευμα στα γραφεία της ΚΑΕ και μάλιστα είχε δοθεί η ελευθερία κινήσεων στους ανθρώπους της ομάδας να καλέσουν αυτοί στην Θεσσαλονίκη τον πρώην παίκτη της Ζαντάρ (όλο το μεσημέρι γινόταν ανταλλαγές εγγράφων με όρους του συμβολαίου καθώς και καθορισμού των δόσεων). Ωστόσο είναι φανερό οτι στην ΚΑΕ θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμα, περιμένοντας το οριστικό τέλος της υπόθεσης Ραντένοβιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και ίσως όχι μόνο αυτό… Δέχθηκαν πιέσεις από οργανωμένους φιλάθλους, που δεν είδαν με καλό μάτι την συμφωνία με τον… Σκοπιανό Γκετσέφσκι. Οι ιθύνοντες της διοίκησης έγιναν δέκτες παραπόνων και μάλιστα κυκλοφόρησε η φήμη-δεν επιβεβαιώθηκε πάντως από κανέναν-οτι έγιναν και κατ΄ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους συνδέσμων για αυτό το θέμα. Αντικρουόμενες οι απόψεις σε φόρουμ οπαδικών ιστοσελίδων… Κάποιοι έκαναν λόγο για καλό παίκτη και οτι η ενίσχυση στο μπάσκετ δεν μπορεί να στέκεται σε εθνικότητες, κάποιοι άλλοι έγραφαν οτι δεν μπορεί στην ομάδα σύμβολο της Μακεδονίας να παίξει Σκοπιανός.
Η ουσία πλέον είναι οτι ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν ενεργοποιηθεί άμεσα η συμφωνία-αποτυπωμένη επίσημα πλέον-με τον Γκετσέφσκι, ή θα γίνει εκ νέου ένα παιχνίδι στρατηγικής.
Στο μεταξύ χθεσινοβραδυνές πληροφορίες ανέφεραν οτι στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ως δανεικός ο Ζόραν Έρτσεγκ (24, 2.10). Ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Σέρβο και όπως φαίνεται είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 650 χιλ. ευρώ από τα 800 που έχει για του χρόνου στο συμβόλαιο του ο Έρτσεγκ. Στον «Δικέφαλο» το σκέφτονται αναφέρουν οι πληροφορίες και για αυτό πιθανότατα καθυστερούν την υπόθεση Γκετσέφσκι. Ο Έρτσεγκ (γεν. 1/1/1985) έπαιξε πέρσι και στους 26 αγώνες της κανονικής περιόδου έχοντας 7.1 πόντους (57%δ, 36%τρ) και 3.1 ριμπάουντ σε 15.5 λεπτά μέσο όρο. Ήταν πεσμένος στα πλέι οφ με 4.6 πόντους (61%δ) και 2.4 ριμπάουντ σε 11.7 λεπτά μέσο όρο.
ρε λέτε ο σούλης να διαβάζει το Paokmania για το πως θα παίξει η ομάδα και ποιούς πρέπει να πάρουμε???? σούλη καλός ο erceg!!! ένας σέρβος μου είπε οτι θα γίνει παιχτάρα. τώρα θα μου πεις όταν θα γίνει, θα ξαναπάει στο γαύρο, αλλά ας είναι...
«Δεν ασχολούμαστε πλέον με τον Ραντένοβιτς. Περιμένουμε το συμβόλαιο του Γκετσέφσκι» έλεγε χθες ο Τέλης Ζουρνατζίδης από την Αθήνα λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας της κλήρωσης του πρωταθλήματος της Α1. Προφανώς ο μάνατζερ της ΚΑΕ δεν θα είχε μιλήσει με τον Έλληνα εκπρόσωπο του 32χρονου Σκοπιανού. Οι πληροφορίες ανέφεραν οτι το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη βρισκόταν από τις πέντε το απόγευμα στα γραφεία της ΚΑΕ και μάλιστα είχε δοθεί η ελευθερία κινήσεων στους ανθρώπους της ομάδας να καλέσουν αυτοί στην Θεσσαλονίκη τον πρώην παίκτη της Ζαντάρ (όλο το μεσημέρι γινόταν ανταλλαγές εγγράφων με όρους του συμβολαίου καθώς και καθορισμού των δόσεων). Ωστόσο είναι φανερό οτι στην ΚΑΕ θέλουν να κερδίσουν λίγο χρόνο ακόμα, περιμένοντας το οριστικό τέλος της υπόθεσης Ραντένοβιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και ίσως όχι μόνο αυτό… Δέχθηκαν πιέσεις από οργανωμένους φιλάθλους, που δεν είδαν με καλό μάτι την συμφωνία με τον… Σκοπιανό Γκετσέφσκι. Οι ιθύνοντες της διοίκησης έγιναν δέκτες παραπόνων και μάλιστα κυκλοφόρησε η φήμη-δεν επιβεβαιώθηκε πάντως από κανέναν-οτι έγιναν και κατ΄ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους συνδέσμων για αυτό το θέμα. Αντικρουόμενες οι απόψεις σε φόρουμ οπαδικών ιστοσελίδων… Κάποιοι έκαναν λόγο για καλό παίκτη και οτι η ενίσχυση στο μπάσκετ δεν μπορεί να στέκεται σε εθνικότητες, κάποιοι άλλοι έγραφαν οτι δεν μπορεί στην ομάδα σύμβολο της Μακεδονίας να παίξει Σκοπιανός.
Η ουσία πλέον είναι οτι ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν ενεργοποιηθεί άμεσα η συμφωνία-αποτυπωμένη επίσημα πλέον-με τον Γκετσέφσκι, ή θα γίνει εκ νέου ένα παιχνίδι στρατηγικής.
Στο μεταξύ χθεσινοβραδυνές πληροφορίες ανέφεραν οτι στον ΠΑΟΚ προτάθηκε ως δανεικός ο Ζόραν Έρτσεγκ (24, 2.10). Ο Ολυμπιακός θέλει να «ξεφορτωθεί» τον Σέρβο και όπως φαίνεται είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα 650 χιλ. ευρώ από τα 800 που έχει για του χρόνου στο συμβόλαιο του ο Έρτσεγκ. Στον «Δικέφαλο» το σκέφτονται αναφέρουν οι πληροφορίες και για αυτό πιθανότατα καθυστερούν την υπόθεση Γκετσέφσκι. Ο Έρτσεγκ (γεν. 1/1/1985) έπαιξε πέρσι και στους 26 αγώνες της κανονικής περιόδου έχοντας 7.1 πόντους (57%δ, 36%τρ) και 3.1 ριμπάουντ σε 15.5 λεπτά μέσο όρο. Ήταν πεσμένος στα πλέι οφ με 4.6 πόντους (61%δ) και 2.4 ριμπάουντ σε 11.7 λεπτά μέσο όρο.
ρε λέτε ο σούλης να διαβάζει το Paokmania για το πως θα παίξει η ομάδα και ποιούς πρέπει να πάρουμε???? σούλη καλός ο erceg!!! ένας σέρβος μου είπε οτι θα γίνει παιχτάρα. τώρα θα μου πεις όταν θα γίνει, θα ξαναπάει στο γαύρο, αλλά ας είναι...