Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από barlow4 »

πω ρε π@υστη
να κανει το ενα η διοικηση,να μου πει το αλλο,γιατι δεν το εκανε ετσι και το εκανε γιουβετσι,γιατι να φυγει ο ενας και να μην ερθει ο αλλος.πρωταθλημα σε λεω ρε λιγε.τι θυσιες με λες.που πηγαν τα λεφτα.τοσα διαρκειας ουεφα κλπ.βγαλε ανακοινωση ρεεεε σε δουλευει το ποκ.τοσο χαζος εισαι?τι ειναι ο ΠΑΟΚ κ κρατας οποιους συνεργατες θελεις ρεεεε!τσιφλικι σου??
σηκω φυγε ρε θοδωρακη.αφου δε με λες τα παντα ετσι οπως τα θελω σηκω φυγε.εχω σουπερ εναλλακτικη.και θα φερω και τον αιμαρ και το χιμενεθ και θα με στελνουν και καθε μερα τον απολογισμο της ημερας στο τουιτερ ν ξερω και που πανε τα λεφτα μου.οχι σαν εσενα που κλεβεις,κανεις λαθη συνεχεια και δε μου τα λες ολα να διοικησω και εγω να κανω τις μεταγραφες μου να διωξω τον κριστιανο εχθες.
που να ειχαμε και λεφτα.που να μην ειχαμε ποτε οικονομικα προβληματα.που να μην ειχαμε νοιωσει ποτε πως ειναι να φοβασαι οτι θα διαλυθεις.
σβηστε το σχολιο μου βριστε με αλλα αυτο ειναι γαυρισμος.σαν κακομαθημενα 16χρονια νεοπλουτοπαιδα.
δεν ξερετε ρε ποιος ειναι ο ζαγορακης?δεν ξερετε οτι δεν εχει λεφτα?δεν ξερετε οτι δεν εχει πλατες?δεν ξερετε οτι ηταν ποδισφαιριστης και οχι ο τζενεραλ μανατζερ της microsoft.δεν ξερετε οτι θα κανει λαθη?αν τα ξερετε κ δε γουσταρετε ε τραβατε να του το πειτε μια ωρα αρχιτερα να γλιτωσουμε επιτελους απο τα καγκουροπουκαμισα του.
ξαφνικα απο εκει που ηρθε να μας ξελασπωσει και μας ξελασπωσε κοντευει να γινει μπατλερ μας.
σηκω φυγε ρε κεφτε ζαγορακη.στα εδωσε ολα ο θεος.εμας τι μας ηθελες.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

μια χαρα ειμαστε μην γκρινιαζετε.σιγα τα 2-3 εκατ μεσα και χε***κε η φατμε τωρα.αφου δεν εχουμε μπατατουδηδες και προηΓουμενους ειμαστε μια χαρα.αφου ειναι ολα δρομολογημεν,αφου δεν παρακαλαμε ρωσσοποντιους οικοπεδοθηρες να ερθουν ειμαστε καλα.το οτι κρατησαμε μικρο καλαθι και ειπαμε πως υπαρχει επομενη μερα μετα το ενδιαφερον του σαμαρι ειναι ΘΕΤΙΚΟ.
ειμαι καλα και νιωθω ανετος που δεν βλεπω εικονες προ 2007.πουλαμε εναν κρεσιτς και τελειωσε η δουλεια.εχουν να περασουν κρεσιτς μπολικοι απο δω.αλλα ρε θοδωρε βλεπεις τον σκ@τοκριστιανο να πουλαει τρελα ενω 1 χρονο τον ειχες με ριξη χιαστων αντι να τον σουταρεις.και δες πως μας φερθηκε.δεν θελουν να φυγουν?ωραια παρε 20 χλμ ζεσταμα καθε μερα,παρε ασκησεις αλα γκολκιπερ,κανε προπονηση στους κ20 ,πληρωνε τους τελευταιους να δουμε αμα θα αντεξουν.χτυπα τον και κανα προστιμο γιατι στραβοκοιταξε.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μίλησε κανείς για το Ζαγόρ barlow;

Εγώ βλέπω οτι για Φιλομένους κλπ όλο δύσκολα και στάσιμα μας τα παρουσιάζουν, ενώ για πώληση άρχισε να ετοιμάζεται το έδαφος.

Οκ, δεν έχουμε φράγκα, λες να μην το έχω πάρει χαμπάρι; Απλά με προβληματίζει η "αποτυχία" μείωσης των εξόδων μέσω αποδεσμέυσεων, ούτως ώστε να έχουμε (;) καταλήξει στη λύση της πώλησης.

Εκτός εάν και να φύγει η "σαβούρα", πάλι χρειαζόμαστε πώληση, οπότε ας μας το εξηγήσουν, να κάνουμε τουμπεκί.

Να εξηγηθεί δλδ το σκεπτικό της πώλησης.

Εγώ απλά αγανακτώ όταν σκέφτομαι οτι μπορεί να μου φύγει ένας Κρέσιτς ή ένας π.χ. Βιτόλο (και) επειδή δεν θα έχω μπορέσει να διώξω ένα Φιλομένο ή ένα Ελ Ζαρ! Και οτι τα χρήματα που θα μου αποφέρει μια τέτοια πώληση, αντί να πάνε σε καλύτερους παίκτες ή π.χ. προπονητικό, θα πάνε (και) για να πληρώνονται οι νέοι Βερόν!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σιγά ρε barlow...σιγά θα δακρύσω....
Μάλλον δεν μας διαβάζεις στο φόρουμ και τόσο συχνά για να βλέπεις τη θέση μας...
Το να συζητάμε και να κριτικάρουμε κάποιες κινήσεις δε μας κάνει και εχθρούς...Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε...
Στο ένα θέμα θα συμφωνείς με τη διοίκηση στο άλλο όχι...
Χαλαρώστε επιτέλους...

υγ. Πάλι επικοινωνιακά παίρνει μηδέν η ΠΑΕ. Όπως εδώ και 8 μήνες θα 'λεγα....Από το να βγαίνει ο υπεύθυνος και να μη λέει τίποτα ουσιαστικό, καλύτερα να μην βγαίνει. Γιατί όταν βγαίνουν για διευκρινήσεις και καλά, τα κάνουν σκ@τ@. Καλύτερα με πράξεις παρά με ομιχλώδεις συνεντεύξεις...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 25 Ιαν 2011, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

bane1980 λες ότι ο Ζαγοράκης θέλει να κρατήσει τον Ελ Ζαρ και τον Φιλομένο και επίσης θέλει να πουλήσει πρωτοκλασάτο παίκτη;;;;

Όπως δεν το θες εσύ, έτσι δεν το θέλει κι αυτός.

Αλλά όλοι αυτοί έχουνε συμβόλαια. Συμβόλαια με τα οποία δεν μπορείς να τους πεις "απολύεσαι" εκτός αν πληρώσεις γερή αποζημίωση.

Ναι μπορούν να φύγουν, άμα τους πληρώσεις όλο τους το συμβόλαιο για παραδειγμα. Άντε να δεχτούν να πάρουν το 75%.... Ως εκεί όμως! Άρα άμα φύγει ο Φιλομένο θα γλιτώσεις περίπου 100.000Ε αν αφαιρέσεις τις αποζημιώσεις και τα σχετικά. Αν φύγει και ο Ελ Ζαρ και ο Κριστιάνο θα γλιτώσεις άλλα 100.000Ε. Ε και; με 200.000 θα σωθούμε; Άσε που άμα πεις ότι θα τους αντικαταστήσεις, αν ο αντικαταστάτης κοστίζει τα ίδια σε εμάς θα κοστίσει πιο ακριβά γιατί θα έχει ΦΠΑ 40% ενώ ο Φιλομένο έχει 20%.....

Δηλαδή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που είναι επικίνδυνες! Υπάρχει περίπτωση να διώξεις παίκτες κι όχι μονο να μην εξοικονομησεις λεφτά αλλά να μπεις και μέσα!!!!

Θέλη προσοχή.... Και η πώληση για μενα φαντάζει ιδανική λύση. Μακάρι να πουλιόταν ο Βιειρίνια χθες με 15 εκ (-33% που πάει στην πόρτο) και να μπορούσαμε να κλείσουμε την τρύπα και να πληρώσουμε άμεσα τα χρέη και να καθαρίζαμε!! Άσχημο;; Για μένα καθόλου...

Εϊναι θέμα πολιτικής του κάθε προέδρου. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είμαστε εμείς πρόεδροι. Άλλος παίζει το κεφάλι του...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Συμφωνώ με τον TEOD...........Ρε Ζαγόρ μάζεψε τους.Ξυπνάτε επιτέλους εκεί στα γραφεία γαμώ την τρέλα μου.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δεν έχεις άδικο γκίκα και δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις του στυλ "γιατί να υπάρχει όρος τέτοιας υψηλής αποζημίωσης" στα συμβόλαιά τους.

Απλά εκνευρίζομαι. Όχι με το Ζαγόρ, με τη μαμημένη την ανάγκη.

Ας περιμένουμε μέχρι και τη Δευτέρα να δούμε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.

Άραγε ωστόσο κανά καψονάκι γίνεται ή θα μας δουλεύει κι από πάνω ο κάθε κ.Ελ Ζαρ;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δεν συμμετέχει ούτε στα βιλικά με τη β' ομάδα. σήμερα δεν έκανε καν προπονηση με τους υπόλλοιπους παίκτες.... την έβγαλε στο γυμναστήριο...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Αυτό είναι επειδή δηλώνει "τραυματίας" ή βάσει άλλης απόφασης;

Επίσης, δεν βλέπω το "καψόνι" σε αυτό...ίσα ίσα, σαν να τον αφήνεις στην ησυχία του. Πιο πάνω ένας φίλος έδωσε καλές ιδέες... :twisted:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:lol: :lol:
δεν είναι λόγο του "τραυματισμού" του από όσο ξέρω....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Έχει επικαλεστεί πρόβλημα στον αστράγαλο.
Τώρα έχει πρόβλημα δεν έχει δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
lostre_4

Δημοσίευση από lostre_4 »

ΖΑΖΟΡΑΚΗ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ!!! :pano: :nairepaok: :opaokara:
Στηρίζω (και θα συνεχίσω με τα εως τώρα λάθη) γιατί πραγματικά βλέπω τριγύρω (κουλα, σκουλήκι, λαγό) και νιώθω αχάριστος όταν με πιάνω να κράζω...(που συμβαίνει συχνά ομολογώ) :mrgreen:
ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ
Όπως Του αξίζει... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argonaut4 την Τρί 25 Ιαν 2011, 16:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

DC έγραψε:Αρχική / Ποδόσφαιρο / "Να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας"
"Να διατηρήσουμε την αξιοπιστία μας"
Ποδόσφαιρο, Διοικητικά 25 Ιαν. 2011 10:48 - Από Κώστας Πετρωτός

Πριν από λίγο καιρό, σε δημόσιες τοποθετήσεις του, ο υπεύθυνος οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος, είχε τονίσει ότι εάν δεν προχωρήσει η επένδυση των Αραβων θα έπρεπε να γίνουν θυσίες στο αγωνιστικό τμήμα του "Δικεφάλου", προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το θέμα των Αράβων έχει "παγώσει" τελευταία και όπως είναι λογικό πολύς κόσμος, έχοντας στο νου του και την πιο πάνω δήλωση του κ. Μανδρίνου, εκφράζει προβληματισμό για το τι μέλει γενέσθαι με τα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Απευθυνθήκαμε στον κ. Μανδρίνο και μεταφέραμε αυτόν τον προβληματισμό θέτοντας το ερώτημα για το τι γίνεται με τα οικονομικά, από τη στιγμή που δεν μπαίνουν επιπλέον κεφάλαια στην εταιρεία. Ο κ. Μανδρίνος έκανε την εξής δήλωση (η οποία μεταφέρθηκε νωρίτερα και στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport103fm).

"Το λάθος του καλοκαιριού στον προγραμματισμό του αγωνιστικού μπάτζετ, με μεγάλη υπέρβαση και χωρίς να υπολογιστούν τα μειωμένα, λόγω κρίσης, έσοδα, μπορεί να έφερε την ανεπανάληπτη ευρωπαϊκή πορεία και μέσω αυτής την εξαργύρωση της υπέρβασης, με τη συμμετοχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους ισχυρούς των ευρωπαϊκών κληρώσεων, αλλά δημιούργησε και πρόβλημα ρευστότητας. Πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπιστεί πλέον με αγωνιστικές θυσίες και μάλιστα με τέτοιες που θα τονώσουν τη ρευστότητα της εταιρείας, που έχει πληγεί, όπως έχει συμβεί στις περισσότερες ελληνικές εταιρείες στην παρούσα στιγμή.

Είναι ζωτικό για την ομάδα να διατηρήσει την αξιοπιστία της που κέρδισε με πολύ κόπο τα τελευταία 3,5 χρόνια, μη μετακυλώντας το πρόβλημα στο καλοκαίρι που μπορεί να είναι πολύ αργά, αλλά δίνοντας λύση άμεσα.

Πιστεύω ότι αυτή η διοίκηση έχει συνηθίσει να ανταποκρίνεται στην αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου με ειλικρίνεια και συνέπεια και δεν κρύβει τα προβλήματα κάτω από το χαλί, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://olapaok.gr/podosfairo/na_diathrhsoyme_thn_aksiopistia_mas.759099.html
Μάλλον έχουμε αναγγελία πώλησης. Δεκτόν από εμένα.
Η απορία μου είναι, πέραν του Σάλπι, ποια ήταν η υπέρβαση του καλοκαιριού;
Και εγώ θα έλεγα να συμμαζευτείτε λιγάκι εκεί στην ΠΑΕ γιατί μερικά πράγματα όσο και αν σας αγαπάμε δεν καταπίνονται…με τίποτα.

Θυμήθηκε κάποιος δημοσιογράφος κάτι που είχε πει ο Μανδρίνος και (αφού και ο κόσμος ανησυχεί) τον πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει, τι γίνεται ρε παιδί μου, οι Άραβες (ιμάμηδες), (λεφτά) γιόκ, πως θα τα βγάλετε πέρα….? Για πόσο μακάκες μας έχετε, για να καταλάβω..?

Ο Μανδρίνος, επειδή είναι στρατιωτικός και τα λέει τσεκουράτα, μας λέει παιδιά πρέπει να πουλήσουμε τώρα, γιατί το καλοκαίρι θα είναι αργά…Η αξιοπιστία της διοίκησης πάνω απ’όλα…

Μάλιστα, δεν του αρκεί η απλή δήλωση, ως καλός διαχειριστής θέλει να εξηγήσει και το λόγο (γιατί φαντάζομαι ο κόσμος πρέπει να μάθει)…

«Το λάθος του καλοκαιριού στον προγραμματισμό του αγωνιστικού μπάτζετ, με μεγάλη υπέρβαση…»…Τα φετινό αγωνιστικό μπάτζετ είναι μειωμένο σε σχέση με το περυσινό κατά περίπου 700k (στο περυσινό περιλαμβάνεται και η μεταγραφή Κούτσια..) «…χωρίς να υπολογιστούν τα μειωμένα, λόγω κρίσης, έσοδα…» ..Πόσο μειωμένα είναι πια αυτά τα φετινά έσοδα….Πες το μας να το μάθουμε…ένα νούμερο αρκεί…

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι όχι το ότι εμείς πουλάμε, αλλά το ότι ο μοναδικός που αγοράζει αυτή τη στιγμή είναι ο μαριδάκης…Αν επιπλέον σκεφτώ ότι ο μοναδικός παίκτης που ζήτησε ο βαλβίδας είναι αμυντικό χαφ, και ο μοναδικός παίκτης που δεν του πήρε είναι αμυντικό χαφ…Αν σκεφτώ ότι ενώ έκλεισε τον Κουμορτζί, τα γύρισε…Αν σκεφτώ ότι πήρε τον Τζιμπούρ ενώ δεν του χρειαζόταν (για να τον χρησιμοποιήσει ως αντάλλαγμα..?)…Τότε μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά μου…
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Επικοινωνιακά η ΠΑΕ παίρνει 0...
Όσο για τα οικονομικά δεν είναι κακό να είμαστε υποψιασμένοι..
Ποιος δεν είναι υποψιασμένος όταν πέρσυ τέτοιο καιρό μιλούσαμε για άνοιγμα σεζόν 2εκ. και στο τέλος έγινε 3?
Ποιος δεν είναι υποψιασμένος όταν φέτος στην αρχή της σεζόν μιλάμε για άνοιγμα 2εκ. και τώρα μιλάμε για 4?
Τελικά τι διάολο σχεδιασμός έγινε το καλοκαίρι για να έχουμε τέτοιο άνοιγμα?
Σημ: Όσο αφορά τα της Ευρώπης, τα λεφτά από τους βαθμούς και μόνο αυτά πήγαν στους παίχτες, δηλ. 140χιλ. για νίκη και 70χιλ. για ισοπαλία.

Όπως και να'χει πάντως ο Ζαγορ είναι ο καταλληλότερος για το τιμόνι και αυτό δε σηκώνει αμφισβήτηση.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”