Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!
Παιδια μπορει να μου πει καποιος τι προετοιμασια να κανω το καλοκαιρι γιατι θα δωσω πανελληνιες του χρονου?? δλδ τι να κρατησω απτην 2α και τι να ξεκινήσω απο τα καινουρια... παντα για τεχνολογικη κατ.
Φυσική πρώτης λυκείου, την άλγεβρα πολύ καλά, από φυσική β' εναλλασώμενα ρεύματα... δεν ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι...
Εγώ σήμερα ξεκίνησα στο φροντ με μαθηματικά γ λυκείου.. Μυγαδικούς. Τα έχω δει μόνος μου, αλλά ουσιαστικά επίσημα τώρα ξεκινάω...
Αύριο έχω φυσική...
Ε εντάξει μωρέ...
Από προηγούμενες χρονιές να θυμάσαι πάνω κάτω αυτά που ανέφερα... Για τρίτη λυκείου και 15 Αυγούστου να ξεκινήσεις καλά είσαι...
Εγώ σήμερα ξεκίνησα στο φροντ με μαθηματικά γ λυκείου.. Μυγαδικούς. Τα έχω δει μόνος μου, αλλά ουσιαστικά επίσημα τώρα ξεκινάω...
Αύριο έχω φυσική...
Ε εντάξει μωρέ...
Από προηγούμενες χρονιές να θυμάσαι πάνω κάτω αυτά που ανέφερα... Για τρίτη λυκείου και 15 Αυγούστου να ξεκινήσεις καλά είσαι...
Ξεκούραση,αραλίκη,ξεσάλωμα.Καθίστε και απολαύστε το καλοκαίρι σας,γεμίστε τις μπαταρίες και διάβασμα από τον Αύγουστο.
ΥΓ Γκίκα τα εναλλασόμενα ρεύματα π λες δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στην Γ'.
Η Άλγεβρα της Β' είναι όντως ΠΑΡΑ πολύ σημαντική.Δηλαδή:
-επίλυση εκθετικών/λογαριθμικών ανισώσεων/εξισώσεων και ιδιότητες λογαρίθμων/εκθετικής συνάρτησης.
-τύποι αθροίσματα γ.π. και α.π.(ελάχιστα θα τους χρησιμοποιήσετε βέβαια)
-διαίρεση πολυωνύμων(για τον υπολογισμό ολοκληρωμάτων)
-τριγωνομετρία(για την Φυσική στις ταλαντώσεις και στα κύματα κυρίως) είναι άκρως απαραίτητα
Από Μαθηματικά Κατεύθυνσης της Β':
-Να ξέρετε να βρίσκετε εξίσωση ευθείας,κύκλου,κλπ.
Από την Φυσική της Β' νομίζω είναι κάποια πράγματα για πυκνωτές που πρέπει να ξέρετε(θα σας τα θυμήσουν σίγουρα)
Από Φυσική της Α΄:
-Μελέτη κινήσεων
-Τα ενεργειακά (ΘΜΚΕ,ΑΔΜΕ)
ΥΓ Γκίκα τα εναλλασόμενα ρεύματα π λες δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στην Γ'.
Η Άλγεβρα της Β' είναι όντως ΠΑΡΑ πολύ σημαντική.Δηλαδή:
-επίλυση εκθετικών/λογαριθμικών ανισώσεων/εξισώσεων και ιδιότητες λογαρίθμων/εκθετικής συνάρτησης.
-τύποι αθροίσματα γ.π. και α.π.(ελάχιστα θα τους χρησιμοποιήσετε βέβαια)
-διαίρεση πολυωνύμων(για τον υπολογισμό ολοκληρωμάτων)
-τριγωνομετρία(για την Φυσική στις ταλαντώσεις και στα κύματα κυρίως) είναι άκρως απαραίτητα
Από Μαθηματικά Κατεύθυνσης της Β':
-Να ξέρετε να βρίσκετε εξίσωση ευθείας,κύκλου,κλπ.
Από την Φυσική της Β' νομίζω είναι κάποια πράγματα για πυκνωτές που πρέπει να ξέρετε(θα σας τα θυμήσουν σίγουρα)
Από Φυσική της Α΄:
-Μελέτη κινήσεων
-Τα ενεργειακά (ΘΜΚΕ,ΑΔΜΕ)
Ναι, έχεις δίκιο για τα εναλλασώμενα...
Και από φυσική γεν το τελευταίο κεφάλαιο (που είναι εκτός ύλης στη β) έχει να κάνει με ταλαντώσεις.. Αν και είναι ψιλοάχρηστο αν θες να πάρεις μια ιδέα περί τίνος προκειται...
Και από φυσική γεν το τελευταίο κεφάλαιο (που είναι εκτός ύλης στη β) έχει να κάνει με ταλαντώσεις.. Αν και είναι ψιλοάχρηστο αν θες να πάρεις μια ιδέα περί τίνος προκειται...
NikosGrobari έγραψε:Παιδια μπορει να μου πει καποιος τι προετοιμασια να κανω το καλοκαιρι γιατι θα δωσω πανελληνιες του χρονου?? δλδ τι να κρατησω απτην 2α και τι να ξεκινήσω απο τα καινουρια... παντα για τεχνολογικη κατ.
Απο φυσικη τα ενεργειακα.(οτι αρχη διατηρησης εχετε μαθει).η μελετη κινησεων θα βοηθησει σε καποιο βαθμο επισης.
γενικοτερα η εξοικείωση με δύσκολες ασκησεις ειναι μονοδρομος αμα κρινω απο την πορεια που πηραν τα θεματα την φετινη χρονια.
- ΑποστόληςΑ
- PaOkArAsIrAkLiO
Κι εγω χθες ξεκινησα.7 μαθηματα παρακαλω! Αρχαια Κ., Λατινικα, Ιστορια Κ., Λογοτεχνια, Εκθεση, Στατιστικη, Α.Ο.Θ.
BTW, που πρεπει να προσεξω περισσοτερο στα Μαθηματικα Γενικης και στην Οικονομια;;
ΥΓ: Συγχαρητηρια Lord!!
BTW, που πρεπει να προσεξω περισσοτερο στα Μαθηματικα Γενικης και στην Οικονομια;;
ΥΓ: Συγχαρητηρια Lord!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaOkArAsIrAkLiO την Τρί 05 Ιούλ 2011, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξεκίνησες μαθήματα χθες;;;
Και θα κάνεις μαθήματα μέσα στον Ιούλιο;; Ευτυχώς εγώ ξεκίνησα με το που κλείσανε τα σχολεία και τελειώνω αυτήν την εβδομάδα.
Και σαν τεχνολογική κατεύθυνση -είμαι ελαφρώς άπλας δλδ
- κάνω μόνο Μαθηματικά Κατ, Φυσική Κατ και Έκθεση...
Σαν μάθηματα επιλογής και γω ΑΟΘ και Μαθηματικά & Στατιστική πήρα...
Και σαν τεχνολογική κατεύθυνση -είμαι ελαφρώς άπλας δλδ
Σαν μάθηματα επιλογής και γω ΑΟΘ και Μαθηματικά & Στατιστική πήρα...
1ο Κεφάλαιο: Παραγώγιση,μονοτονία και ακρότατα.Σίγουρα θα υπάρχουν στο τέλος.PaOkArAsIrAkLiO έγραψε: BTW, που πρεπει να προσεξω περισσοτερο στα Μαθηματικα Γενικης και στην Οικονομια;;
2ο Κεφάλαιο: Κάτι μέτρα π έχει προς το τέλος του κεφαλαίου(μέση τιμή,διασπορά,κλπ) και τους στατιστικούς πίνακες.
3ο Κεφάλαιο: Μικρό είναι.Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι.
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
Απο Αλγεβρα της Β' τν ψιλογ@μησαμε... περσυ 4 καθηγητες αλλαξαμε... αστα να πανε...