Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

mpafos4 έγραψε:Εγω,εγινα ΠΑΟΚτσης γιατι ΔΕΝ γουσταρω ουτε το τουμπεκι....ουτε την κωλοτουμπα....ουτε τη διπλωματια!!

Και αυτο θελω να πιστευω πως αντικατοπτριζει την συντριπτικη πλειοψηφια των οπαδων του ΠΑΟΚ!
Σέ ένα πόλεμο δυστηχώς ξεκινάει με διπλωματία και καταλήγει σε μάχες σώμα με σώμα!Ανάλογα τι στρατηγικές έχεις και που είσαι διατεθειμένος να πάς (Και πόσο μάλλον όταν ο εχθρός είναι πιο ισχυρός)!Καμιά φορά το σώμα με σώμα μπορεί να είναι και ολέθριο!
Εσύ και εγώ που γίναμε ΠΑΟΚτσήδες έχουμε ενα βασικό ελάτωμα!Λειτουργούμε με το συναίσθημα και την υπερβολική αγάπη(έρωτα) και τα βλέπουμε τα πράγματα όπως λές παραπάνω που και συμφωνώ!Άσε τον στρατηγό να κάνει τις κινήσεις του και τότε θα τον κρίνουμε!Δεν σε αδικό γιατί είσαι πιο σκληροπυρηνικός απο εμένα και έτσι τα βλέπεις τα πράγματα!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

mpouJr έγραψε:Ας το παρουμε οπως εγινε
Βγαζεις μια ανακοινωση "καταπελτη" κατα της Σουπερ λιγκ κ αυτη στην συνεδριαση σου βαζει προστιμο 50.000 κ σου λεει να ανακαλεσεις.
Αν δεν ανακαλεσεις τοτε το προστιμο παει χ5 (σ.σ 250.000) αν ανακαλεσεις δεν πλερω τιποτα.
Για πεστε μου ρε αλανια που τα βλεπουμε ολα μονοδιαστατα εδω μεσα αν δεν ανακαλουσε ο Βρυζας δεν θα ηταν αυτα τζαμπα λεφτα κ δεν θα ηταν κριμα να τα δωσουμε στους σιχαμενους εκει κατω?
Το νοημα της ολης ανακοινωσης δεν το καταλαβε κ ο πιο απλος οπαδος?τι πρεπει η ΠΑΕ να πληρωσει 250.000 για να εμπεδωσει ο καθενας οτι πλεον εχει ανοικτη κοντρα με ΟΛΟΥΣ?
Συγνωμη αλλα αυτα που λετε δεν εχουν καμμια επαφη με την πραγματικοτητα.
Αυτα για μυστικες συμφωνιες κ αυγα μελατα ειναι για γελια.
Αδερφε εγω οταν λεω σε καποιον οτι με αηδιαζει,ουτε θα κατσω στο ιδιο τραπεζι μαζι του και θα ανακαλεσω ουτε θα ειμαι γελακια και χειραψιες...
Οσο σαφες ηταν το νοημα της ανακοινωσης,αλλο τοσο σαφεις ειναι οι κινησεις της ΠΑΕ μετα την ανακοινωση.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Τα πραγματα κατα την γνωμη μου,δεν ειναι μαυρο-ασπρο.
Με τον πολεμο ανακοινωσεων που ξεκινησαμε ουτε καναμε κατι,ουτε διορθωσαμε τα κακως κειμενα του ελληνικου ποδοσφαιρου.Ενδεχομενως δειξαμε οτι μπορουμε να λειτουργησουμε κι ετσι.Που καλως βεβαια βγηκαν αυτες οι σκληρες ανακοινωσεις και στον τονο ακριβως που ειχαν...(για να μην μας πουν και μακακες στο τελος).

Επισης το γεγονος οτι συμφωνησαμε σ ενα κειμενο προθεσεων της λιγδας που ψηφιστηκε ομοφωνα ,δεν σημαινει οτι απεμπολησαμε δικαιωματα μας ή σταματησαμε τον αγωνα.Σωστα ειπε ο Μαρλευ (και άλλοι),οτι παιζονται πολλα παιχνιδια και συμφεροντα (επιχειρηματικα και άλλα) και γινονται διαφορα που μπορει να μην μαθευονται κτλ.Οι τακτικοι χειρισμοι μιας υποθεσης δεν πρεπει να μας ενδιαφερουν προς το παρον μιας και δεν μπορουμε να τους αξιολογησουμε τωρα....

Το βασικο ειναι οτι αγωνιζομαστε (με καθε τροπο νομιζω ) για την αλλαγη αυτου του βρομο-συστηματος.
Ας περιμενουμε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ekatnetworkltd έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Εγω,εγινα ΠΑΟΚτσης γιατι ΔΕΝ γουσταρω ουτε το τουμπεκι....ουτε την κωλοτουμπα....ουτε τη διπλωματια!!

Και αυτο θελω να πιστευω πως αντικατοπτριζει την συντριπτικη πλειοψηφια των οπαδων του ΠΑΟΚ!
Σέ ένα πόλεμο δυστηχώς ξεκινάει με διπλωματία και καταλήγει σε μάχες σώμα με σώμα!Ανάλογα τι στρατηγικές έχεις και που είσαι διατεθειμένος να πάς (Και πόσο μάλλον όταν ο εχθρός είναι πιο ισχυρός)!Καμιά φορά το σώμα με σώμα μπορεί να είναι και ολέθριο!
Εσύ και εγώ που γίναμε ΠΑΟΚτσήδες έχουμε ενα βασικό ελάτωμα!Λειτουργούμε με το συναίσθημα και την υπερβολική αγάπη(έρωτα) και τα βλέπουμε τα πράγματα όπως λές παραπάνω που και συμφωνώ!Άσε τον στρατηγό να κάνει τις κινήσεις του και τότε θα τον κρίνουμε!Δεν σε αδικό γιατί είσαι πιο σκληροπυρηνικός απο εμένα και έτσι τα βλέπεις τα πράγματα!
Εχω την εντυπωση πως το κομματι της διπλωματιας,το εξαντλησαμε....σε σημειο παρεξηγησεως!!!

Εδω και μια διετια....ο αλλος,ερχεται κατα πανω σου μ'ενα τσεκουρι και προσπαθει να σε κανει κομματια,απροκαλυπτα!Πιστευω πως ηρθε η ωρα να ψαξουμε να βρουμε και μεις ενα τσεκουρι...

Και η στιγμη εφτασε....σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν την παραμικρη μαλακια οι διαιτητες τη Μ.Τεταρτη!!!

Οπου δεν πιπτει λογος.....
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Και μετα;είμαστε διατεθειμένοι να στερηθουμε την Τούμπα ενόψει πλέι οφ;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Ναι κι ο λόγος είναι απλός.
Αν σε τσεκουρώσουν απροκάλυπτα στο κύπελο χωρίς να αντιδράσεις γιατί να μην το επαναλάβουν και στα πλαίυοφς;
Τόσα χρόνια έχουμε άπειρα παραδείγματα, τώρα θα τους μάθουμε;

Κάποια στιγμή πρέπει να μπεί τέλος στο σφάξε με αγά ΄μ ναγιάσω!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

vasilis.A έγραψε:Και μετα;είμαστε διατεθειμένοι να στερηθουμε την Τούμπα ενόψει πλέι οφ;
Μαλλον δεν εχεις καταλαβει το σκεπτικο μου....Εαν προσπαθησουν να μας βιασουν μεσα στην Τουμπα....δεν μιλαω για καταστασεις που απλα θα επιφερουν τιμωρια της Τουμπας....μιλαω για αλλα πραγματα!...

Την Μ.Τεταρτη...θα ειναι ολοι τους κυριοι....Διαφορετικα,θα πρεπει να πληρωσουν οι καμικαζι που θα ερθουν για ΟΛΑ!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!!!!

Και αυτος που τα γραφει αυτα δεν ειναι ουτε 15....ουτε 25...Ειναι 42!!

ΥΓ.Η διαιτησια εδω και δυο χρονια κανει οργια ΣΕ ΚΑΘΕ αγωνιστικη υπερ των gay...Τα ΜΜΕ,τα κανουν οτι θελουν,οποιος γραψει κατι που να τους ενοχλει τον δερνουν και κανεις δεν μιλαει...Η Πολιτεια δημιουργει σε ολα τα επιπεδα εμποδια σε καθε προσπαθεια του Σαββιδη να μεγαλωσει τον ΠΑΟΚ...Η δικαιοσυνη και ο κοριος της ΕΥΠ,ξεχασαν τι εχει γινει και ενω στην περιπτωση της...."εγκληματικης οργανωσης" των οπαδων του ΠΑΟΚ,λειτουργησαν αμεσως... ακομα περιμενουμε να παει ο Μανταλος-ΝΑΙ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!! :twisted: :twisted: -να μας πει τι εννοουσε οταν ελεγε πως δεν μπορεσε να βοηθησει τα μ@υνοπανα γιατι δεν εκαναν τιποτα μεσα στην Τουμπα!!!....ΦΤΑΝΕΙ!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Είμαστε συνομήλικοι,άρα έχουμε ζήσει τις ίδιες σφαγές...εγω δέχομαι το σκεπτικό σου και συμφωνώ μαζι σου...ο Σαββιδης όμως;;;
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

dimbar έγραψε:Ναι κι ο λόγος είναι απλός.
Αν σε τσεκουρώσουν απροκάλυπτα στο κύπελο χωρίς να αντιδράσεις γιατί να μην το επαναλάβουν και στα πλαίυοφς;

Η διοίκηση της ομάδας μέχρι ποιο σημείο ειναι διατεθειμένη να συγκρουστεί και τι εχει σκοπό να θυσιάσει;;;πόλεμος χωρίς θυσίες δεν γίνεται...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με τα φραγκα του σαββιδη κουμαντο δεν μπορεις να κανεις.
παρ'ολα αυτα η γνωμη μου ειναι οτι σε ενα συστημα που ολες οι ομαδες λογω φτωχειας ειναι εξαρτημενες απο τις χρηματοδοτησεις η την ευνοικη μεταχειριση στα προστιμα της λιγδας δεν μπορει να αντισταθει κανεις σε παρανοικα προστιμα τετοιου υψους.250 χιλιαρικα ακουω αν δεν ανακαλεσει η παε μας.
ο σαββιδης εχει τη δυνατοτητα ομως.προσωπικα προτιμω μια μεταγραφη λιγοτερη παρα να ανακαλεσει.
το υψος των προστιμων ειναι σε πληρη αντιθση με την αρχη αναλογικοτητας.ο ρολος τους δεν ειναι επανορθωτικος αλλα εκδικητικος.ειναι κανονες που απευθυνονται σε δεσποζουσες ομαδες.οι μικρες και οικονομικα ανισχυρες ουσιαστικα φιμωνονται και ετσι ο γαυρος εγκαθιδρυει την ομερτα και κανει τον εκβιασμο κοινο τοπο. σφαζονται για χαρη του χοντρου,εκβιαζονται και απαγορευεται να αντιδρασου.σε συνδυασμο με το αυτοδιοικητο της λιγδας οπου οι μεθοδευσεις της δεν μπορουν να ελεγχθουν απο τα τακτικα πολιτικα δικαστηρια συνθετουν την εικονα ενος ασυδοτου κρατους εν κρατει.
αποψη μου ειναι πως θε πρεπει η σταση της παε να ειναι αντιεξουσιαστικη.να αρνηθει τη νομιμοτητα της υπαρξης των οργανων και των ποινων που αυτα επιβαλλουν.κατα συνεπεια να πληρωσουν τις ποινες με αισθημα αρνησης.να ζητησουν εκ βαθρων αναδιαρθρωση της απονομης αθλητικης δικαιοσυνης με συνθεσεις εν ενεργεια δικαστων που δεν θα οριζονται απο τη λιγδα και την επο αλλα που θα οριζονται απο το υπουργειο δικαιοσυνης.να αναθεωρηθει το πλαισιο απονομης δικαιοσυνης σε συναρτηση με τους συνταγματικους κανονες.επισης οι επιτροπες της λιγδας να απαρτιζονται και απο δικαστικους ακομα και σε επιπεδο πειθαρχικων διωξεων.
με δυο λεξεις προτιμω να πληρωθει το προστιμο ακομα και στο πενταπλασιο με οποιοδηποτε κοστος στο αγωνιστικο.μονο ετσι δηλωνεις την πληρη αντιθεση σου στο συστημα ξερατο του γαυρου.
αλλωστε και ο γαυρος εβγαλε ανακοινωνση και αν θυμαμαι καλα δεν εχει διωχθει.δεν τιθεται θεμα απονομης δικαιοσυνης ουτως η αλλως ετσι οπως ειναι το συστημα.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Σωστός ο Κέν...αν και αμφιβάλλω οτι ο ΙΒαν εχει διάθεση για σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

νταξ κ εγω φιλολογικα το λεω.εγω καμια απαιτηση δεν εχω απο τον ιβαν(μονο να ερθει πιο κοντα στον κοσμο του ισως).ο ανθρωπος ηδη εχει ριξει δυο καραβιες λεφτα σε τρυπιο κουβα.απλα θεωρω πως ισως αυτη ηταν μια λυση.και το ισως το λεω γιατι ουτε στην τακτικη δικαιοσυνη εχω ιδιεταιρη εμπιστοσυνη.σιγουρα βεβαια ειναι προτιμοτερο απο το να δικαζουν μωραλης και σαρρης.το στηβεν σηγκαλ να βαλεις δικαστη πιο συγκρατημενος και ψυχραιμος θα ειναι απο αυτους.
ειναι μια καλη ευκαιρια να καταλαβουν οι λεχριτες οτι οι συμβιβασμοι με τη αδηφαγια τους πεθαναν.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτο για τα 50.000 και τα 250000 που τα είδατε?Στην ΕΠΟ βρήκα μόνο αυτό
"9. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή της. Επιβάλλει σ’ αυτήν την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 17/3)."

Τα 50.000 μονο ο σπορτοσκυλος τα είχε και τώρα ..χάθηκαν.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Σωστοστ. Και κανας ραδιόφωνατζης της πλάκας.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

vasilis.A έγραψε:
dimbar έγραψε:Ναι κι ο λόγος είναι απλός.

Η διοίκηση της ομάδας μέχρι ποιο σημείο ειναι διατεθειμένη να συγκρουστεί και τι εχει σκοπό να θυσιάσει;;;πόλεμος χωρίς θυσίες δεν γίνεται...
Τον πόλεμο τον κάνεις για να τον κερδίσεις, και έχεις δίκιο για τις θυσίες, μία τέτοια θυσία θα ήταν και η στέρηση της Τούμπας στα πλέυοφ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”