Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
- paok re niamou
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης
Χαίρομαι που το κατάλαβες.paok re niamou έγραψε:Δεν ψιχαλιζει να ξερεις.....
- paok re niamou
Rain τα λέγαμε αυτά όταν στο χορτάρι είχαμε επιτυχίες στις αρχές Σεπτεμβρίου, και το λέγαμε για να προλάβουμε να μην μπεί η εμβόλιμη του Σεπτεμβρίου που διέρρευσε ότι σκέφτονται να βάλουν, γιατί βλέπαμε πως η εμβόλιμη κυκλώνει τα ντέρμπι με τα ευρωπαικά και καταστρέφει το πρόγραμμα μας που χωρίς την εμβόλιμη ήταν φανταστικό.rainmaker έγραψε: ...................
Δε θυμάμαι όλα αυτά να λέγονται όσο στο χορτάρι είχαμε επιτυχίες.
.............
8 Σεπτεμβρίου στο τόπικ του Κυρ-κυρ:
viewtopic.php?f=5&t=6302&start=1275#p1948502
Σαφώς και είμαστε παραγοντικά πολύ πιο ισχυροί και αν γράφω για το πρόγραμμα (αλλά και τις απαράδεκτες "ηλεκτρονικές κληρώσεις" που πρέπει να καταργηθούν) είναι γιατί ενώ για τους αντιπάλους μας λαμβάνεται σαν μια παράμετρος σημαντική για να την ελέγχουν και να σου βάλουν δυσκολίες, για μας έχει υποτιμηθεί σε βαθμό αδιαφορίας, που στην πράξη βγαίνει σαν να βάζουμε τρικλοποδιές στον ίδιο τον εαυτό μας. Θυμίζει η αδιαφορία αυτή την νοοτροπία που μας τρελαίνει με τις στημένες διαιτησίες που θα πρέπει να κερδίζουμε και τους διαιτητές ενώ τα πράγματα θα έπρεπε να ήταν αλλιώς.
- sourmenetes
- Moderator
Έβγαλε την μπλούζα, πράγμα το οποίο είναι κάρτα, άσχετα αν είναι λάθος σαν κανονισμός για μεναМир έγραψε:Μακη τον Ευαγγελου το παπαρακο πρέπει να τον τελειώσετε απο τη λιγδα.
Σου απεβαλε παικτη στο 93 για πανηγηρισμό, σου εκοψε το 2-0.
Εχω δει ματς φετος που βγηκε η φανελα και δεν βγηκε κιτρινη, ποσο μαλλον 2η
Καρτες στα δρεπανοφορα δεν εβγαλε, κοιμαστε, θελει παραδειγματισμό.
Έκανε μαλάκια. Σωστά την έβγαλε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω ιδέα για τι πράγματα μιλάτε ... όπως δεν έχω καμία ιδέα περί Χρυσόστομου Γκαγκάτση πέραν της δράσης του από τότε που προσλήφθηκε στην ΠΑΕ και εμφανίζονταν στα μμε.
Επειδή η ΠΑΕ είναι άδεια από στελέχη θεωρώ ότι κανένας δεν περισσεύει και όλοι χρειάζονται ...
αν ο Σαββίδης όμως δεν διάλεξε και δεν στελέχωσε την ΠΑΕ με σοβαρά και έμπειρα στελέχη και διάλεξε να έχει χθεσινούς πιτσιρικάδες περιορισμένων ικανοτήτων αυτό είναι δικό του θέμα ...
εμένα το μόνο που δεν μου έχει αρέσει με τον Χρυσόστομο είναι ότι ενώ προσλήφθηκε σαν υπεύθυνος των γραφείων άρα ένας διοικητικός υπάλληλος έχει φτάσει πολύ γρήγορα σχεδόν να εκπροσωπεί την ΠΑΕ σχεδόν σαν πρόεδρος ... το ίδιο περίπου έχει γίνει με ΚυρΚυρ ο οποίος από υπεύθυνος επικοινωνίας γρήγορα έχει γίνει αντιπρόεδρος ...
εδώ το θέμα είναι οι ικανότητες τους και η εμπειρία τους ... οι πρόεδροι δυστηχώς πολλές φορές θέλουν στελέχη γλυψιματίες και όχι στελέχη με αρχίδια που καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την δράση τους ... και βέβαια έχουν και ευθύνη των πράξεων τους ... άρα το να βρίζουμε τα στελέχη δεν είναι σωστό ... ιδίως στην δική μας ΠΑΕ που δεν υπάρχει σχεδόν κανείς ... επίσης δεν είναι δίκαιο να βρίζουμε τα δικά μας στελέχη όταν είναι οι μόνοι που μας υπερασπίζονται σε ένα σύστημα διαφθοράς και δυσωδίας όπως είναι το ελληνικό ... εντάξει υπάλληλοι είναι αλλά μην τους ξεσκίζουμε κιόλας
Επειδή η ΠΑΕ είναι άδεια από στελέχη θεωρώ ότι κανένας δεν περισσεύει και όλοι χρειάζονται ...
αν ο Σαββίδης όμως δεν διάλεξε και δεν στελέχωσε την ΠΑΕ με σοβαρά και έμπειρα στελέχη και διάλεξε να έχει χθεσινούς πιτσιρικάδες περιορισμένων ικανοτήτων αυτό είναι δικό του θέμα ...
εμένα το μόνο που δεν μου έχει αρέσει με τον Χρυσόστομο είναι ότι ενώ προσλήφθηκε σαν υπεύθυνος των γραφείων άρα ένας διοικητικός υπάλληλος έχει φτάσει πολύ γρήγορα σχεδόν να εκπροσωπεί την ΠΑΕ σχεδόν σαν πρόεδρος ... το ίδιο περίπου έχει γίνει με ΚυρΚυρ ο οποίος από υπεύθυνος επικοινωνίας γρήγορα έχει γίνει αντιπρόεδρος ...
εδώ το θέμα είναι οι ικανότητες τους και η εμπειρία τους ... οι πρόεδροι δυστηχώς πολλές φορές θέλουν στελέχη γλυψιματίες και όχι στελέχη με αρχίδια που καθορίζουν σε σημαντικό βαθμό την δράση τους ... και βέβαια έχουν και ευθύνη των πράξεων τους ... άρα το να βρίζουμε τα στελέχη δεν είναι σωστό ... ιδίως στην δική μας ΠΑΕ που δεν υπάρχει σχεδόν κανείς ... επίσης δεν είναι δίκαιο να βρίζουμε τα δικά μας στελέχη όταν είναι οι μόνοι που μας υπερασπίζονται σε ένα σύστημα διαφθοράς και δυσωδίας όπως είναι το ελληνικό ... εντάξει υπάλληλοι είναι αλλά μην τους ξεσκίζουμε κιόλας
+++++tad έγραψε:Δεν έχω ιδέα για τι πράγματα μιλάτε ... όπως δεν έχω καμία ιδέα περί Χρυσόστομου Γκαγκάτση πέραν της δράσης του από τότε που προσλήφθηκε στην ΠΑΕ και εμφανίζονταν στα μμε.
Όχι δεν είναι καθόλου έτσι! Ειδικά όταν ο φίλος τζελας έχει γράψει διεξοδικά για το θέμα των εμβολιμων αγωνιστικών πολύ πριν συμβεί. Ο πρωταθλητισμός φίλε μου σε μια ομάδα δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά όλο το σύνολο του οργανισμού. Δεν φταίει λοιπόν ο τεράστιος Ιβάν ούτε για τα ασφράγιστα δελτία αλλά ούτε κι για το καμένο χόρτο στην αρχή της χρονιάς.tad έγραψε:Δεν έχω ιδέα για τι πράγματα μιλάτε ... όπως δεν έχω καμία ιδέα περί Χρυσόστομου Γκαγκάτση πέραν της δράσης του από τότε που προσλήφθηκε στην ΠΑΕ και εμφανίζονταν στα μμε.
Ο Τζέλας γραφει θεωρίες εκ του ασφαλούς, καθώς δεν θα εφαρμοστούν ποτέ στην πράξη για να δούμε τι αποτέλεσμα θα είχαν.Andrew R έγραψε:Όχι δεν είναι καθόλου έτσι! Ειδικά όταν ο φίλος τζελας έχει γράψει διεξοδικά για το θέμα των εμβολιμων αγωνιστικών πολύ πριν συμβεί. Ο πρωταθλητισμός φίλε μου σε μια ομάδα δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό τμήμα, αλλά όλο το σύνολο του οργανισμού. Δεν φταίει λοιπόν ο τεράστιος Ιβάν ούτε για τα ασφράγιστα δελτία αλλά ούτε κι για το καμένο χόρτο στην αρχή της χρονιάς.tad έγραψε:Δεν έχω ιδέα για τι πράγματα μιλάτε ... όπως δεν έχω καμία ιδέα περί Χρυσόστομου Γκαγκάτση πέραν της δράσης του από τότε που προσλήφθηκε στην ΠΑΕ και εμφανίζονταν στα μμε.
Αναρωτιέται στις 22/12 γιατί δεν υπάρχει εμβόλιμη 29/12, ενώ το πρόγραμμα έχει βγει το καλοκαίρι.
Το παίζουμε 29/12 σημαίνει 0 ρεπό για τους ποδοσφαιριστές και αν υπάρχει μια ομάδα που χρειαζεται περισσότερο ξεκούραση είμαστε εμείς.
Ειναι βέβαιο πως αν τελικά γινόταν όπως τα λέει τώρα, θα γκρίνιαζε στην πρώτη γκέλα για το πρωτοφανές στα χρονικά της λίγκας να μην υπάρχει διακοπή Χριστουγέννων.
Και θα χρέωνε τον Γκαγκάτση.
Λέει επίσης να καταργηθούν οι ηλεκτρονικές κληρώσεις, τη στιγμή που σε ολόκληρο τον κόσμο έτσι γίνεται. Αλλά εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στο 1970, επειδή πρέπει να βρούμε μια αιτία να κάνουμε τους παντογνώστες
- paok re niamou
Οταν μέλη του φόρουμ εχουν κριση διορατικοτητα γνώσεις οξυδερκεια πολλα λεβελ ανώτερα, από τους 3 τουλάχιστον της ΠΑΕ, τότε είναι ακόμα χειρότερα τσ πράγματα.
Η υποστήριξη που τυγχάνουν εδω μέσα παρόλα αυτά μεγάλη και μυστήρια ταυτόχρονα....
Είναι δεδομένο οτι αν υπήρχαν ικανοτεροι υπάλληλοι τα αποτελέσματα σε ολα τα επίπεδα θα ηταν πολυ πολύ καλύτερα και αποδοτικοτερα με μεγαλύτερο παράδειγμα τον ενα γαμημενο βαθμό που εχει αναφέρει ο Ντουμλορντ.
Μια ανακοίνωση με μπόνους για τούς κατόχους διάρκειας θα βγάλετε ρε ανεπαγγελτοι ? Η μήπως υπολογίζετε το τεράστιο κόστος μιας τέτοιας κινησης ?
Η πρόληψη ειναι παντα φθηνότερη και πιο αποτελεσματική απο την καταστολή. Αφήσατε 30 μαλακισμενα να μας τρυπησουν και να στερησουν απο τον κόσμο την μοναδικη καβλα που του έμεινε για να γεμιζει τις μπαταρίες του.
Άχρηστοι είστε και ανεπιθύμητοι εδω και πολύ καιρό
Η υποστήριξη που τυγχάνουν εδω μέσα παρόλα αυτά μεγάλη και μυστήρια ταυτόχρονα....
Είναι δεδομένο οτι αν υπήρχαν ικανοτεροι υπάλληλοι τα αποτελέσματα σε ολα τα επίπεδα θα ηταν πολυ πολύ καλύτερα και αποδοτικοτερα με μεγαλύτερο παράδειγμα τον ενα γαμημενο βαθμό που εχει αναφέρει ο Ντουμλορντ.
Μια ανακοίνωση με μπόνους για τούς κατόχους διάρκειας θα βγάλετε ρε ανεπαγγελτοι ? Η μήπως υπολογίζετε το τεράστιο κόστος μιας τέτοιας κινησης ?
Η πρόληψη ειναι παντα φθηνότερη και πιο αποτελεσματική απο την καταστολή. Αφήσατε 30 μαλακισμενα να μας τρυπησουν και να στερησουν απο τον κόσμο την μοναδικη καβλα που του έμεινε για να γεμιζει τις μπαταρίες του.
Άχρηστοι είστε και ανεπιθύμητοι εδω και πολύ καιρό
Κανένα απολύτως πρόγραμμα δεν είχε επικαιροποιηθει αρχές καλοκαιριού gonzy!! Κι μην πιανεσαι από μια ημερομηνία που πρότεινε ένα Μελος του φόρουμ αλλά μείνε στο πνεύμα του ποσταρισματος και φρόντισε εσύ ή η δική μας ΠΑΕ να προτείνει εξαρχής μια βολική για την δική μας ομάδα ημερομηνία κι όχι να πέσει ξανά το ευρωπαϊκό ματς σε τόσο άσχημη συγκυρία.
Επειδή μου αρέσει να κάνω διάλογο πάντα με επιχειρήματαGonzyland έγραψε:Αναρωτιέται στις 22/12 γιατί δεν υπάρχει εμβόλιμη 29/12, ενώ το πρόγραμμα έχει βγει το καλοκαίρι.
Το παίζουμε 29/12 σημαίνει 0 ρεπό για τους ποδοσφαιριστές και αν υπάρχει μια ομάδα που χρειαζεται περισσότερο ξεκούραση είμαστε εμείς.
Και να θέτω τα γεγονότα όπως ακριβώς είναι:
Το πρόγραμμα που βγήκε το καλοκαίρι,δεν είναι αυτό που ΔΕΝ τηρήθηκε από την αρχή του;;;;;
Που καθυστέρησε περίπου 2 εβδομάδες;;;
Αν υπήρχε άλλη μια εβδομάδα καθυστέρηση,θα υπήρχε Α-Ν-Α-Γ-Κ-Α-Σ-Τ-Ι-Κ-Α εμβόλιμη στις 29/12
γιατί αλλιώς δεν βγαίναν τα κουκιά;;;
Αν υπήρχε αγωνιστική στις 29/12,δεν θα σήμαινε 0 ρεπό στους ποδοσφαιριστέςGonzyland έγραψε:Το παίζουμε 29/12 σημαίνει 0 ρεπό για τους ποδοσφαιριστές και αν υπάρχει μια ομάδα που χρειαζεται περισσότερο ξεκούραση είμαστε εμείς.
Οι αγωνιστικές είναι 36 και θα παικτούν όλες κάποτε,οποτεδήποτε....
Θα σήμαινε,λόγω χώρας μπανανίας,πως το χριστουγιεννιάτικο ρεπό το πήραν αναγκαστικά,λόγω άλλλων παραγόντων στα ΤΕΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Επίσης,αν υπάρχει μόνο1 ομάδα που να χρειαζεται περισσότερο ξεκούραση είναι ο Γάβρος
15 ολόκληρες μέρες μετά ξεκίνησε η σεζόν για εμάς
Και ο Γάβρος έχει 2 παιχνίδια περισότερα,15 μέρες ξεκούρασης λιγότερες και συνεχίζει στην αντίστοιχη ευρωπαϊκή φάση τον Φεβρουάριο.... αλλά είναι και 13 βαθμούς πάνω από εμάς...όχι 3 ούτε 5....
Αν έγραφες για 2 ομάδες που χρειάζονται περισσότερο ξεκούραση (ή μια εκ των δυο) θα ήσουν σωστότερος
Πρωτοφανές είναι να σχεδιάζεις λίγκα με 12 ομάδες και άλλες τόσες στην Β'Gonzyland έγραψε:Ειναι βέβαιο πως αν τελικά γινόταν όπως τα λέει τώρα, θα γκρίνιαζε στην πρώτη γκέλα για το πρωτοφανές στα χρονικά της λίγκας να μην υπάρχει διακοπή Χριστουγέννων.
Και να μένεις στις 14 με 36 αγωνιστικές λες και είσαι Αγγλία (που εκεί ΔΕΝ έχουν διακοπές Χριστουγέννων)
Και να έχεις στην 2η κατηγορία την τελευταία 10 ετία τον εξής αριθμό ομάδων
21
28
26
18
18
18
16
12
12
34
ενώ σε μια πολιτισμένη ποδοσφαιρικά χώρα ας πουμε,αγγλία έχει
24
24
24
24
24
24
24
24
24
24
Σταθερό αριθμό ομάδων έχουν και καμιά 30αριά άλλα πολιτισμένα ποδοσφαιρικά κράτη στην Ευρώπη,σε 1η και 2η κατηγορία
Μεγαλύτερη μπανανία από την Ελλάδα,δεν υπάρχει
Οπότε δεν υπάρχει τίποτα το πρωτοφανές σε μια ανοργάνωτη μπανανίαGonzyland έγραψε: το πρωτοφανές στα χρονικά της λίγκας να μην υπάρχει διακοπή Χριστουγέννων.
Το να μην υπάρχει κάποια στιγμή διακοπή Χριστουγέννων,είναι μέσα στο...πρόγραμμα (το ΠΟΙΟ????)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Πέμ 23 Δεκ 2021, 23:22, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Επίσης χιλιάδες από εμάς ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ μεσα στις γιορτές
Και ανήμερα και όποτε θέλεις\
Για 600/700/800 ευρώ
Εγώ θα προτιμούσα να υπάρχει αγωνιστική (έτσι όπως τα κάναν σαν τα μούτρα τους οι από κάτω) στις 29/12
αντί για ανάμεσα στα ματς με την Μίντιλαντ (20/2 με άρη)
Παίρνουν εκατομμύρια και είναι ματς εκατομμυρίων.
Δεν θα σκάψουν κι όλας,επαγγελματίες είναι
Και ανήμερα και όποτε θέλεις\
Για 600/700/800 ευρώ
Εγώ θα προτιμούσα να υπάρχει αγωνιστική (έτσι όπως τα κάναν σαν τα μούτρα τους οι από κάτω) στις 29/12
αντί για ανάμεσα στα ματς με την Μίντιλαντ (20/2 με άρη)
Παίρνουν εκατομμύρια και είναι ματς εκατομμυρίων.
Δεν θα σκάψουν κι όλας,επαγγελματίες είναι